Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to الف
 

 

صفحه اصلی     معرفی     WAP      پیوندهای الف    آرشیو     ارسال مطلب

تبلیغات

 کد مطلب: 32057, P.View: 955
اظهارات پزشك معالج بيمار فلج مغزي بهبود يافته چاپ ارسال به رفقا


(4 توصیه)

۲۷ شهريور ۱۳۸۷
پزشك معالج بيمار مغزي كه در بيمارستان ميمنت تهران به هوش آمده است اعلام كرد كه اين بيمار مرگ مغزي نبوده است بلكه به حالت كما رفته بود كه مي‌توان گفت دچار فلچ يا آسيب شديد مغزي بوده كه به داروي اريتروپوئتين جواب داده است.

همايي، متخصص بيهوشي و مسئول بخش ICU بيمارستان ميمنت تهران، در گفت و گو با فارس، گفت: بيمار «فرجي» فردي بيمار بوده كه به علت مصرف بيش از حد مواد دارويي دچار ايست قلبي و آسيب به مغز شده بود كه به مدت 4 روز در اين بيمارستان بستري شد.

وي گفت: مرگ مغزي اين بيمار تائيد نشده بود اما علايم مرگ مغزي را داشت زيرا تائيد مرگ مغزي مستلزم حداقل 2 تا 3 هفته آزمايش نوار مغزي است بنابراين نمي‌توان گفت كه وي مرگ مغزي بوده است.

وي افزود: بيمار فرجي در واقع درحالت كما بوده است و با نوآوري كه در جريان بهبود اين بيمار رخ داده است عبور داروي خون ساز اريتروپوئتين با دوز بالا از مغز وي بوده است كه منجر به هوشياري اين بيمار شده است.

وي گفت: بهتر است به جاي اصطلاح مرگ مغزي از اصطلاح فلج يا آسيب ديده مغزي براي اين بيمار استفاده كرد با اين حال ما اين مورد نادر را به مسئولان وزارت بهداشت گزارش مي‌كنيم.

در همين حال كتايون نجفي زاده، مسئول واحد فرآهم آوري پيوند دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به خبرنگار فارس گفت: زنده شدن بيمار مرگ مغزي غير ممكن است و حتي يك مورد آن هم تاكنون در جهان سابقه نداشته است بنابراين اين بيمار قطعاً و 100 درصد مرگ مغزي نبوده است.