Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to الف
 

 

صفحه اصلی     معرفی     WAP      پیوندهای الف    آرشیو     ارسال مطلب

تبلیغات

 کد مطلب: 32577, P.View: 2478
مطهری: وزیر کشور استعفا کند، اگر نکرد رییس‏جمهور عزلش کند چاپ ارسال به رفقا


(20 توصیه)

۰۹ مهر ۱۳۸۷
علی مطهری گفت: «از دو حال خارج نیست یا آقای کردان نمی‌دانستند و فریب خورده و یا اینکه می‌دانستند و دروغ گفته است که در هر دو صورت صلاحیت ایشان برای وزارت زیرسوال است».

به گزارش آفتاب، علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به قرائت گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره مدرک تحصیلی کردان در صحن علنی امروز مجلس گفت: «در درجه اول خود آقای کردان باید عکس العمل نشان داده و استعفا دهد و در درجه دوم اگر این کار را نکند رئیس جمهور باید ایشان را عزل کند».

وی با بیان اینکه اگر هیچ کدام از این دو اتفاق نیافتد مجلس باید وارد صحنه شده و نسبت به این مساله عکس‌العمل نشان دهد، ادامه داد: «چنین فردی صلاحیت وزارت کشور را ندارد و با وجود ایشان انتخابات آینده ریاست جمهوری نیز زیر سوال می‌رود».

مطهری با اظهار این مطلب که بسیاری از نمایندگان از رای اعتمادشان به وزیر کشور پشیمانند گفت:‌«نمایندگان از این مساله که چرا وزیر کشور صادقانه صحبت نکرده است ناراحتند».

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس احتمال استیضاح وزیر کشور را بعید ندانست و افزود: «باید دید کل مجلس چه تصمیمی در این زمینه می‌گیرد اما احتمال استیضاح با این شرایط وجود دارد».