Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to الف
 

 

صفحه اصلی     معرفی     WAP      پیوندهای الف    آرشیو     ارسال مطلب

تبلیغات



  کد مطلب: 49722, P.View: 5096
توکلی: مشايي صلاحيت هيچ پست مديريتي ندارد چاپ ارسال به رفقا


(13 توصیه)

            بخش خبري الف   
۲۸ تير ۱۳۸۸
احمد توكلي انتصاب اسفنديار رحيم مشايي به عنوان معاون اول رييس‌جمهور را استفاده نادرست احمدي‌نژاد از قدرتي دانست كه مردم با راي خودشان به امانت به وي سپرده‌اند.

به گزارش "الف"، رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با ايسنا در عين حال با ابراز خشنودي از انتصاب علي‌اكبر صالحي به عنوان رييس سازمان انرژي اتمي از سوي رييس‌جمهور، از انتصاب مشايي و برخي ديگر از معاونان رييس‌جمهور انتقاد كرد و گفت كه مشايي با افكار ديني و سياسي كه وي آن را منحرف از مباني اسلام و انقلاب مي‌نامد، نه تنها صلاحيت معاونت رياست‌جمهوري را ندارد، بلكه براي هيچ پست ديگر مديريتي نيز صلاحيت ندارد.

وي افزود: شخصي كه بر خلاف مباني اسلامي معتقد است دوره حاكميت يك دين بر جهان گذشته است و يا ملت مجعول اسرائيل را دوست ملت ايران معرفي مي‌كند، چگونه صلاحيت دارد در جمهوري اسلامي ايران با وجود مباني اسلامي و انقلابي روشن در اين باره، مدير باشد؟

توكلي افزود: طبق اصل 131 قانون اساسي معاون اول رييس‌جمهور در صورت فوت رييس‌جمهور يا عزل يا غيبت او بيش از دو ماه به طور خودكار با موافقت رهبري وظايف رييس‌جمهور را انجام مي‌دهد و براي دو ماه سكان اداره كشور را به دست مي‌گيرد؛ حال شخصي كه سطح جايگاهش در اين حد است كه بالقوه مي‌تواند رييس‌جمهور كشور شود، حداقل بايد درجه‌اي از آن رجال سياسي كه در اصل 115 درباره شرط رييس‌جمهور آنها آمده است را داشته باشد و بشود تقريبا به عنوان يك رجل سياسي به او نگاه كرد؛ در حالي كه فردي مثل آقاي مشايي به هيچ وجه داراي چنين سطحي نه از لحاظ مذهبي و نه سياسي نيست.

وي با بيان اين اعتقاد كه انتصاب مشايي با وحدت ملي نيز سازگار نيست و بيان اين كه به خاطر برخي مديريت‌هاي نادرست دولت ، ‌چه قبل و چه بعد از انتخابات، هم‌اكنون وحدت ملي در كشور آسيب ديده و تعداد كثيري از راي‌دهندگان و شركت‌كنندگان در انتخابات از دولت آزرده‌خاطر هستند، گفت: بر اين اساس اين انتصاب دسته ديگري از راي‌دهندگان را كه به احمدي‌نژاد راي داده‌اند نيز آزرده خاطر، دلسرد و معترض خواهد كرد و در نتيجه وحدت ملي كشور كه به ترميم نياز داشت نه تنها به هيچ وجه ترميم نمي‌شود، بلكه لطمه بيشتري خواهد خورد.

توكلي هم‌چنين تصميم احمدي‌نژاد براي انتصاب مشايي را خلاف همگرايي سياسي عنوان كرد و گفت: هم‌اكنون دولت براي خدمت بيشتر محتاج ايجاد همگرايي بيشتر در سطح مديران سياسي كشور است و به پشتيباني مجلس، نخبگان، علما، مراجع و دانشجويان احتياج دارد، چنين نصبي در حالي‌كه مجلس در نامه‌اي با بيش از 200 امضا صلاح نديده بود آقاي مشايي در سازمان گردشگري معاون رييس‌جمهور باشد ، حال چگونه راضي مي‌شود و مي‌تواند تحمل كند چنين فردي معاون اول رييس‌جمهور باشد؛ آن‌هم در شرايطي كه اكثر علماي قم و مراجع از آقاي احمدي‌نژاد خواسته بودند اين فرد را عزل كند كه البته ايشان زير بار نرفت، حال چگونه اين علما و مراجع راضي مي‌شوند اين فرد با اين سوابق و مواضع كج، معاون اول رييس‌جمهور كشور شود. طبيعي است كه اين كار خلاف همگرايي سياسي است و مصلحت دولت و كشور نيست كه در آستانه انتخاب كابينه اين واگرايي تشديد شود.

نماينده مردم تهران در پايان درباره برخي اظهار نظرها مبني بر اين‌كه آيا اين انتصاب از نظر حقوقي در شرايطي كه هنوز مراسم تنفيذ صورت نگرفته است درست است يا خير گفت: اين كار از نظر حقوقي اشكالي ندارد؛ چراكه رييس‌جمهوري كه هم‌اكنون در مسند كار است، از اختيارات قانوني خود مي‌تواند استفاده كند و چون اين رياست‌جمهوري براي همين فرد استمرار پيدا مي‌كند، در نتيجه اشكال حقوقي به اين تصميم وارد نيست اما بسيار مضر به حال كشور و انقلاب است.
اظهار نظر
مشارکت در بحث
185723 | ناشناس   |2009-07-20 00:59:09|IRAN - []
داستان انتصاب مشايي من را ياد انتصاب كردان به وزارت كشور انداخت و مجلس با چه افتضاحي مجبور شد به محصولي راي بدهد. [] آيا شما معني اين دهن كجي هاي احمدي نژاد را نميدانيد يا چشمان خود را بسته ايد و نميخواهيد بدانيد؟ آيا مشكل اصلي مشايي است يا اين احمدي نژاد است كه بايد مورد مواخذه قرار گيرد؟ لطفا صادقانه جواب دهيد.
185730 | ناشناس   |2009-07-19 23:32:09|IRAN - []
به عنوان طرفدار آقای احمدی نژاد با حرفهای آقای توکلی در مورد آقای مشایی موافقم
185947 | آرش   |2009-07-20 03:06:08|IRAN - []
چه جالب چه طرفداران خوبی.
البته من هم به عنوان مخالف طرفداران آقای احمدی نژاد هم با حرفهای آقای توکلی «مخالفم» هم با انتصاب آقای مشایی «موافقم». چرا که باعث میشود شما طرفدارها یکم بیشتر فکر کنید. آقای توکلی که به نظر میرسد دارند بیشتر فکر میکنند.
185731 | reza   |2009-07-20 01:01:34|IRAN - []
سلام
[]
از شما می پرسم که شما فکر می کنید مشکل فقط اقا مشاییست .
ایا تا به حال به دقت نکرده اید که حلقه اطراف اقای احمدی نژاد چه کسانی هستند؟
من یاد اوری می کنم کردان مشایی رحیمی و هاشمی ثمره ایا نوعی یک دستی در این جمعیت نمی بینید؟ ضمن احترام به این گروه به نظر من هر کدام از این دوستان در ضمن داشتن فکری هم جهت ومسیری یکسان نقش متفاوتی ایجاد می کنند.
می دونم اینا رو که بنویسم ممکن مطلب منو چاپ نکید ولی لااقل خودتان بخوانید . به نظرتان ایا این تفکر پایبند به راه امام وارمان های مردم ایران می باشد بنده که هر چه بیشتر پیش میرویم در می یابم که این دوستان به سمت پایه گذاری مرامی جدید و ساختاری نو می باشند.

به هیچ وجه نمی توانم قبول کنم اینها مدافع اندیشه امام باشند.
این روز ها به شدت جای امام خالیست

[]

[]

[]

اگر به عرایضم شک دارید در انتخاب وزرای دولت بعدی با وی همراهی کنید تا بیش از پیش با این گروه اشنا شوید.
185741 | حمید عبداللهی   |2009-07-19 23:47:23|IRAN - []
با سلام . آقای توکلی شما خیلی انسان با تجربه ای هستید . آیا شما گوش شنوایی تا بحال در این دولت دیده اید ؟
185748 | ناشناس   |2009-07-19 23:54:07|IRAN - []
من كهمتوجه نمي شوم چرا الف اين مطلب را بعد از مطلب قطعي شدن بركناري مشايي منتشر كرده؟
يعني به خبر موثق خودش اعتماد ندارد؟
يا چون آقاي توكلي براي اين حرف ها تلاش كرده بايد منتشر شود!
185752 | نادر   |2009-07-19 23:57:35| - []
آقا ما رییس جمهور منتخب خود را با معاون اول واقعی خودش می خواهیم نه با آن که شما قصد دارید انتصابش کنید.
186011 | کمیل  - جواب نادر   |2009-07-20 06:28:59| - []
به به !منتخب در منتخب ! چه شود!
اخرش رعایت قانون یا نظر مردم یا نظر علما یا نظر مجلس یا نظر اقای توکلی!.........
185758 | ناشناس   |2009-07-20 00:03:14|UNITED STATES - []
خیلی ها در این مملکت صلاحيت هيچ پست مديريتي ندارند.
سانسور نکنید تا ببینید چند نفر موافق این نظر هستند.
185760 | محمد بدیعی  - آقای توکلی ، تشکر   |2009-07-20 00:05:15|IRAN - []
بنده طرفدار آقای احمدی نژاد بوده و هستم. چون برایند ایشون رو بیشتر از دیگران دیدم. با تشکر از مواضع اصولی سایت الف و آقای توکلی ، از ایشون میخوایم که رهنمود آقا رو جدی بگیرن و با نقایص دولت برخودر کرده و با برادری سعی در اصلاح آن داشته باشند
185766 | رضا   |2009-07-20 00:08:06|IRAN - []
با سلام . اگر اعتراضات به احتمال قريب به يقين نتيجه داد و حكم صادره لغو گرديد نتيجه هاي مستتر در اين ماجرا بسيار عبرت آموز خواهد بود .نتايجي نظير اينكه
1- امكان اشتباه در همه وجود دارد حتي در مورد احمدي نژاد 25 ميليوني .پس حق و عدالت را بر محور هيچ فردي بنا نكنيد .
2- برخورد ها را مقايسه كنيد ببينيد آيا براي معترضان نيز حق اشتباهي در نظر گرفته شده است ؟لطفاً در قياستان جايگاهها را درنظر بگيريد ! مثلاً بصرف مخالفت ( نه دشمني) با شخص ايشان ميتوان فردي را خودفروخته معرفي كرد ؟ آيا خودفروخته آن نيست كه براي جلب نظر جريان حاكم ؛ بدون استنتاج عقلي خويش به مخالفين حمله ميكند ؟ باوركنيد بسياري اينگونه اند .؟
185798 | ناشناس   |2009-07-20 00:33:22|IRAN - []
مشایی در این مساله تنها نیست
185824 | بسیجی معلم  - اعتدال و اعتماد   |2009-07-20 00:57:12|IRAN - []
سلام
تندروهای هر دو جناح بعنوان خوره به جان مردم و انقلاب افتاده اند وموجب بروز حوادث اینگونه در انتخابات شدند معتدلین دو گروه باید دست دوستی برای از میدان بدر کردن این افراد کنند
شما باید اشتباهات هر دو جناح را با شجاعت که هر دو مقصر اصلی هستند را بیان کنید
اگر مرجعی قوی و قانون قوی تصویب کنیم جلوی موارد ایراد شبهه و اتهامات گرفته می شود و اینگونه حوادث پیش نمی اید
اگر تبلیغات و اجرای انتخابات و عملکرد صداوسیما و بی طرفی ان و برخی مسولین خوب مدیریت می شد این حوادث عمرا پیش نمی اید
به مردم اعتماد کنیم و مسولین بی طرف بمانند مردم بهترین قضاوت را در سایه بینش انقلابی خود با انتخاب درست خواهند کرد و دخالت مسولین توهین به شعور انها و شبهه برانگیز و زمینه ساز اتهامات است
به خاطر انقلاب از اتهامات بی اساس و موارد شبهه برانگیز خودداری و بی طرف باشیم و قضاوت را به مردم بسپاریم و به انها اعتماد کنیم چون مصلحت نظام بالاتر از مصلحت جناحی و گروهی است
با تصویب قوانین مورد نیاز و ومدیریت تبلیغات از حوادث پیشگیری کنیم تا بالندگی نظام روز بروز بیشتر شود و بدخواهان داخلی و خارجی نظام و ایران ناکام بمانندوبسیجی وار اماده دفاع از انقلاب و ارمان مقدسش باشیم وبه فکر منفعت خود در سایه سواستفاده از موقعیت خود نباشیم انشاالله
185837 | ناشناس   |2009-07-20 01:07:40| - []
سلام دیدی گفتی آنچه که بود ولی همه چیز را ندیدی ولایت مال ولایتی اما حکومت مال مردم است که جمهوری بشود این واقعیت اصل دین است
185838 | ناشناس   |2009-07-20 01:09:47|IRAN - []
با عرض سلام
جناب آقاي توكلي هم بايد انصاف داشته باشد. آقاي مشايي بعد از آن حرفشان در نامه اي به رهبري از حرفشان برگشتند و كلام ايشان را فصل الخطاب خواندند و در سخنراني هاي ديگر بر عليه رژيم صهيونستي بارها صحبت كردند. حال ايشان اشتباه كردند متاسفانه بعضي انسان بر خلاف خدا در توبه را بر روي افراد مي بندند.
ايشان در نامه شان ولايت پذيري را نشان دادند. اگر واقعا انصاف داشته باشيم بايد جواب ها و صحبت ها و عملكردهاي ايشان را در سازمان گردشگري منصفانه بنگريم و بعد قضاوت كنيم.
185847 | ناشناس   |2009-07-20 01:14:22|IRAN - []
آقای توکلی آیا کسی که از پیشینه و نظر مردم و علما و نمایندگان درباره آقای مشایی می داند ولی توجهی به آنها نمی کند و هر کار دلش خواست انجام می دهد صلاحیت اداره کشور را دارد؟
185856 | ناشناس   |2009-07-20 01:25:10| - []
اگر آقای مشایی صلاحیت ندارد

آقای توکلی به طریق اولی ندارد
یک سئوال چرا آقای توکلی فقط نقد میکنند و راهکار ارئه نمیدهند؟
185860 | محمد رضا محمدی   |2009-07-20 01:30:30| - []
ایشان رو لج افتاده اند اما دلیلش برای من معلوم نیست
مردم رای دادند بسیاری هم حمایت کردند حال این لج بازی دلیلش چیست خدا داند
185866 | ناشناس   |2009-07-20 01:35:15|IRAN - []
واقعا بی انصافید به جای مشایی باید می گفتید احمدی نژاد صلاحيت هيچ پست مديريتي ندارد.
185878 | محمد   |2009-07-20 01:42:17|IRAN - []
به نظر من این شروع ملت ازاری دولت اقای احمدی نژاد هست .
ایشون واقعا نشون دادند که نماد تغییر هستند.
185888 | احسان  - مسئولیت مجلس؟؟؟   |2009-07-20 01:51:26|IRAN - []
حالا اگه موند مجلس چیکار میکنه؟

ایا اینقدر شهامت داره بعد از اینهمه کشمکش به وزرای پیشنهادی احمدی نژاد به صورت کلی رای عدم اعتماد بده یا از رئیس جمهور سوال کنه؟

یا استیضاحش کنه؟

مجلس خیلی داره در مقابل احمدی نژاد کوتاه میاد!

من شخصا به احمدی نژاد رای دادم ولی با اکراه تمام!

آیا اصولگرایان اینقدر دچار قحط الرجال شدند؟
185914 | علي بهادري  - دانشجو   |2009-07-20 02:17:36|IRAN - []
من که حسابي گيج شدم:
1- مگر تنذيف و تحليف انجام گرفته است يا قانون گريزي ديگر عين قانون تلقي مي شود
2- آقاي دکتر توکلي به دغدغه هاي در ارتباط با اعتقادات فرد مزبور اشاره کرده اند ولي ظاهراً افکار ايشان مورد تائيد آقاي احمد نژاد بوده و به نظر مي رسد همفکر باشند
3- حال بفرض ايشان کنار گذاشته شدند هزار فاميل آقاي مشائي که فقط بخاطر رابطه بدون داشتن ضابطه پست هاي کليدي ميراث فرهنگي ... را قبضه کرده اند و در بيشتر ابهامات مطروحه مقصر بوده اند چه مي شود
4- از اين حرفها که بگذريم از آقاي دکتر توکلي به عنوان کسي در انتخابات مجلس به ايشان تک راي داده ام در خواست دارم براي جلو گيري از اعمال نفوذ سازمان مزبوردر ديگر دوائر دولتي حساسيت امر واگذاري زمين که تحت عنوان توصيه گردشگري انجام مي گيرد تبديل سازمان به وزارت خانه را پي گيري نمايند و نيز مرکز پژوهش ها کند و کاوي در مصوبه هاي قانوني و آئين نامه ها ي اجرائي سازمان مزبور معمول فرمايد. مطميناً مغايريت مصوبه ها و ... (که با اعمال نفوذ انجام گرفته اند) با معيار فني توسعه گردشگري و حفاظت از آثار طبيعي و فرهنگي از يکطرف و عدم تعامل با مسئوليت کاري ديگر دوائر دولتي بويژه محيط زيست طبيعي را ملاحظه خواهند
185929 | ناشناس   |2009-07-20 02:35:26| - []
منصف باشید و مطالب این سایت را به دقت بخوانید.

آقای توکلی،نمیدنم به چه شما را قسم بدهم، اما اگر مطلب دیگری برای ردّ صلاحیت ایشان هست، صادقانه با امردم در میا بگذارید.

http://www.mashaei.ir/
185968 | ناشناس   |2009-07-20 03:42:04|IRAN - []
پیامبر ص فرمودند هر کسی را می خوای بشناسی ببین دوستاش کی هستن

حالا شما قضاوت کنید : کردان مشایی رحیمی و هاشمی ثمره مصباح یزدی محسن آرمین و ...
185985 | ناشناس   |2009-07-20 05:09:02|IRAN - []
آقای توکلی خود شما هم یکی از آنها هستید
185993 | مهرداد   |2009-07-20 05:31:12| - []
lمشکل اصلی تنها مشائی نیست . پس تکلیف کردان و بذر پاش و ثمره و اون عده دیگه چی میشه . چرا آقای احمدی نژاد هر چی بچه و بوچه و آدم های کم سواد و بی تجربه و مسئله دار را جمع کرده دور خودش . خود ایشان در بارها گفته بود که قراراست تغییر اساسی در انتخاب افراد صورت بگیرد . مسئله این است که این افراد شایستگی و صلاحیت لازم را ندارند . نه اینکه از سایپا ور داری بذاری شصتا ، از شصتا ور داری بذاری سازمان جوانان . اونای دیگر رو هم همینطور . اصلا این گونه افراد کلاس و اعتبار دولت رو خدشه دار میکنن و کردن . پس کی آقای احمدی نژاد میخواد افراد با صلاحیت انتخاب کنه دیگه وقتی نمونده .
186013 | ناشناس   |2009-07-20 06:36:00|EUROPEAN UNION - []
اگه من جای آقای توکلی بودم تا حالا می بایست از اینهمه پارادوکس فکری و عملی که داره، منفجر می شدم.

کیه که ندونه نزدیک ترین فرد از لحاظ فکری و عملی با آقای رییس جمهور همین آقایان مشایی و هاشمی ثمره هستند. حرف ایشون یه جورایی به این معنیه که رییس جمهور صلاحیت هیچ پستی رو نداره.

در ضمن من معتقد هستم که اگه شما این انتخابات رو سالم می دونیین به هیچ وجه حق ندارین به رییس جمهورتون این همه فشار برای معاون اول ش بیارین. بالاخره 24 میلیون (از دبد شما) با ایشیون رای دادن و اعتماد کردن نه به آقایان توکلی و احمد خاتمی.
188684 | جاسم   |2009-07-23 01:24:55|IRAN - []
باید خدا رو شکر کنیم که امثال دکتر توکلی تو این کشور هستن " تا گند کاریهایه این دولت رو فاش کنن
188730 | سعید  - ذات نا یافته از هستی بخش کی   |2009-07-23 02:16:36|UNITED ARAB EMIRATES - []
برادر عزیز ، آقای توکلی سلام
ریشه مشکل را در هر چه بیشتر تنگ شدن حوزه نیروهای خودی ،اصولگراواز همه مهمتر قابل اعتماد از دیدگاه امنیتی باید جستجو کرد،واینکه شاخصه های تعیین محدوده این حوزه ها بر چه مبنایی وتوسط چه کسانی تعریف و تصحیح می شود.
یک مدیر عالیرتبه کشور ضرورتا باید از دانش ،تجربه کافی وکاملی نسبت به موضوع مسولیت خود بهره مند بوده ونیز از پیشینه مدیریتی عام واز هوش وخلاقیت برخوردار باشد
تردیدی نیست . برخورداری مدیر از مبانی اولیه اعتقادی وحسن شهرت ،از یکسو و وجود برتامه های راهبردی و قوانین شفاف،نظارت و کنترل مجلس،وجود مراکز متعددکنترل اداری،قضایی وامنیتی و در صورت فراهم بودن امکان نقدوبررسی آزاد و بدون اضطراب رسانه ای مکتوب وتصویری برای مردم ،جایی برای نگرانی از احتمال انحراف وفساد غیر قابل کنترل وی باقی نمی گذارد، فساد و انحرافی که با عدم کارکرد صحیح نظامات کنترلی آزاد،در سیستم اداری کشور نهادینه شده و شعار مبارزه با آن تنها کارکرد تبلیغاتی انتخاباتی در مقابل بی برنامگی پیدا می کند،و به فرض صحت ادعا ،اعتبار واعتماد به نظام ومنافع ملی را فدای این بی تدبیری می نماید. نتیجه این محدود نگری وعدم امکان رشد وشکوفایی نیروهای مومن و کارامد در عرصه مدیریتی عالی در حدی است که به گزینش پایین ترین سطح ممکن آن جهت بالاترین منصب اجرایی رسیده و مصداقی برای رجل سیاسی و مذهبی قانون اساسی در آن یافت نمی شود.در حالی که زیردست ومطیع بودن همکاران خود را بر استقلال وخلاقیت آنها ترجیح دهیم،به انتخاب همراهانی میرسیم در سطوحی نازلتر،که با هیچ منطقی سازگار نمی افتد.که هرچند خالصانه تلاش کنند دردی از مردم دوا نکند. افقی فراتر در پیش رو نیست که چشم اندازی روشن نشان دهد و انتخابی در خور ارایه نماید.
البته گزینش معاون اول در سطح خود،از امیدواری هایی سرچشمه میگیرد:
در این اواخر ایشان ارطباط هایی را با عده ای از ایرانیان خارج کشور سامان داده اند که دراین محدودیت اقبال نیروی کارآمد روزنه ای برای خروج از بحران تلقی می گردد.چراکه این مزیت را هم دارند که خدمت به مملکت مد نظر آنهاست وحساسیتی به این که چه جناحی از خدمت آنان بهره میبرد ندارندوزحمت کمتری از نیروی با تجربه وکارآمد داخلی باکمترین گرایش سیاسی دارند.
با در پیش رو بودن ناگزیر پارهای مذاکرات مستقیم با آمریکا در حالی که مقدمات حذف رقبای اروپایی و علاقه مندان داخلی آن ها فراهم گردیده است،پیشینه اظهارات محبت آمیز ایشان نسبت به مردم آن کشور و حتی مردم رژیم اشغالگر قدس می تواند زمینه مناسبی برای ارجاع این ماموریت به ایشان باشد.
علی رغم علاقه ایشان به انتساب به امام منتظر(ع) اظهارات متناقض پایان دوره اسلام که نشان از کمی دانش دینی دارد ،راه تعامل با دگراندیشان وعلاقه مندان گذار از حکومت دینی را فراهم می کند.
هرچند که این همه می تواند آفت فرصت طلبی و نفوذ بیگانگان ،خسارت امتیاز دهی بی رویه به خارجی وآسیب به باورهای دینی مردم را به ارمغان آورد.آسیبی جبران ناپذیر که برای پر کردن خلا کمبودهای علمی،تجربه ای و مدیریتی به جامعه تحمیل می گردد.
از مدتها پیش چرخ تصمیم سازی ومدیریتی سازمان عظیم اداری کشور خوابیده است. با این شیوه انتخاب همکاران وناسازگاری آن با نظرات نزدیک ترین اقشار همسو تا کی هزینه آن بر دوش ملت سنگینی خواهد کرد؟
علاج آن بدست شما نمایندگان ملت است که چاره ای اساسی دراندازید. والسلام
188789 | احسان   |2009-07-23 05:03:34|IRAN - []
ببین از افرادی مثل حسن حبیبی که قبل ها به عنوان معاون اول بودند به چه کسانی رسیدیم. . . . .
مشارکت در بحث
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 

نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به
نظر دیگر بینندگان می رسد.
- نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران
منعکس نمی ‏شوند.
- با حروف فینگیلیش ننویسید و از کاربرد بیش از یک علامت تعجب یا سوال بپرهیزید.

کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."