Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to الف
 

 

صفحه اصلی     معرفی     WAP      پیوندهای الف    آرشیو     ارسال مطلب

تبلیغات



  کد مطلب: 56463, P.View: 1785
تحريف وقايع 13 آبان در سي.ان.ان چاپ ارسال به رفقا


(10 توصیه)

۱۳ آبان ۱۳۸۸
شبکه تلويزيوني سي ان ان با پخش تصاوير مربوط به بزرگداشت روز 13 آبان آن را درگيري نيروهاي پليس با گروههاي مخالف دولت معرفي کرد.
   
به گزارش ايرنا، شبکه تلويزيوني سي ان ان در بخش خبري چهارشنبه بعداظهر خود از اسلام آباد گزارش داد که در سالروز مراسم 13 آبان، مخالفان دولت و نيروهاي امنيتي و بسيج در خيابان هاي تهران با يکديگر درگير شدند.

اين شبکه تلويزيوني که در وقايع پس از انتخابات نيز با وارونه سازي حقيقت تلاش مي کرد جو کشور را بحراني نشان دهد؛ با پخش تصاوير مربوط به برگزاري مراسم سي امين سالگرد تسخير لانه جاسوسي و نشان دادن مردمي که براي برگزاري اين مراسم در مقابل لانه جاسوسي تجمع کرده بودند، اعلام کرد که نيروهاي دولتي اعم از نيروهاي امنيتي و بسيج با مخالفان دولت و تظاهر کنندگان درگير شدند و حال آنکه تصاوير پخش شده جمعيتي را نشان مي داد که براي برگزاري مراسم در مقابل لانه جاسوسي همانند سال هاي پيش تجمع کرده بودند تا ياد و خاطر آن روز حماسي را بار ديگر گرامي بدارند.

رضا سياح گزارشگر سي ان ان در اسلام آباد در ادامه تصريح کرد که سالروز سيزدهم آبان يک سمبل حماسي و مراسمي کليدي است که از سال 1979 ميلادي (1358 ) با تصرف سفارت آمريکا و دستگيري کارمندان سفارت وقت آمريکا در ايران توسط دانشجويان پيرو خط امام، همه ساله برگزار مي شود.

به گفته سي ان ان همه ساله مقامات ايراني به منظور بزرگداشت اين روز بزرگ، تظاهرات بزرگ ضد آمريکايي را تدارک مي بينند اما جريان مخالفي که تحت عنوان جنبش سبز در ماه هاي اخير به راه افتاده است از تمامي مناسبت هاي تقويمي همانند روز سيزدهم آبان استفاده کرده و اقدام به برپايي تظاهرات مي نمايد.

به گفته گزارشگر سي ان ان روز چهارشنبه نيز بسياري از مردم وابسته به جريان مخالف دولت از فرصت استفاده کرده و به خيابان ها آمدند در حالي بود که نيروهاي امنيتي، پليس ضد شورش و نيروهاي بسيج نيز به تعداد زياد در خيابان ها به چشم مي خوردند و به ضرب و شتم مردم پرداختند و به گفته شاهدان عيني زنان و کودکان را نيز مورد ضرب و شتم قرار دادند.

کل گزارش سي ان ان مربوط به جمعيتي بود که در مقابل لانه جاسوسي تجمع کرده بودند تا سي امين سالگرد تسخير لانه جاسوسي را گرامي بدارند.