Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabled Click here to go back to الف
 

 

صفحه اصلی     معرفی     WAP      پیوندهای الف    آرشیو     ارسال مطلب

تبلیغات



  کد مطلب: 56703, P.View: 1082
عسکراولادی، رئیس هیئت منصفه مطبوعات چاپ ارسال به رفقا


(0 توصیه)

۱۸ آبان ۱۳۸۸
حبیب الله عسکراولادی با اکثریت آرا به عنوان رییس هیئت منصفه مطبوعات انتخاب شد .
به گزارش واحد مرکزی خبر، علی اکبر کسائیان، دبیر هیئت منصفه مطبوعات با اعلام این خبر گفت : در سومین دور از فعالیت اعضای هیئت منصفه بعد از معارفه در نخستین جلسه داخلی ، اعضای هیئت منصفه مطبوعات با اکثریت آرا حبیب الله عسکراولادی مسلمان را به عنوان رییس و بنده (کسائیان) را به عنوان دبیر هیئت منصفه مطبوعات انتخاب کردند.

سومین دوره از فعالیت اعضای هیئت منصفه مطبوعات هفته گذشته 10 آبان همزمان با برگزاری جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات مدیر مسئول نشریه (علم و نیرو) در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران آغاز شد.

در دومین دور از فعالیت هیئت منصفه مطبوعات نیز عسکراولادی به عنوان رییس و کسائیان به عنوان دبیر این هیئت با رای اکثریت آرا اعضا انتخاب شده بودند.

اعضای هیئت منصفه مطبوعات هر 2 سال یک بار با دعوت وزیر ارشاد و با حضور نماینده رییس قوه قضاییه ، رییس شورای شهر ، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جماعات و رییس سازمان تبلیغات اسلامی انتخاب می شوند.