نظر منتشر شده
۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 40365
شكست طرح مذاكره يك مقام آمريكايي با لاريجاني در بحرين
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۰۹:۴۷
"هوارد برمن" رئيس كميته روابط خارجي مجلس نمايندگان امريكا كه اميدوار بود با رئيس مجلس شوراي اسلامي دربحرين ديدار كند، پس از اينكه اعلام شد علي لاريجاني در اين نشست شركت نمي كند، سفر خود به بحرين را لغو كرد.



به گزارش الف، روزنامه امريكائي وال استريت ژورنال دراينباره نوشت: رئيس كميته روابط خارجي مجلس نمايندگان امريكا كه سعي كرد در اواسط ماه دسامبر براي گسترش روابط با ايران با يك مقام بلندپايه ايراني ملاقات كند، جواب دندان شكني دريافت كرد كه نشان دهنده چالشي بودن مقوله گفتگو با تهران است.



برمن كه يك عضو هدايت كننده كنگره در بحث تحريم ها عليه برنامه هسته اي ايران است، گفته است: بايد ايران را آزمود تا دانست تاچه حد به گفتگو براي دستيابي به توافق معتقد است.



به نوشته وال استريت ژورنال، اين مذاكره در رابطه با گفته هاي اوباما كه خواستار گفتگو در سطحي بالا با ايران است، برنامه ريزي شده بود تا درباره مسئله هسته اي و نگراني‌هاي منطقه اي مانند عراق و درگيري فلسطيني ها و اسرائيل مذاكره كنند.



اين ملاقات توسط "موسسه مطالعات راهبردي" كه در لندن مستقر است برنامه ريزي شده بود كه برگزار كننده نشست منامه در بحرين بود.



برمن پس از اينكه اعلام شد لاريجاني در نشست شركت نمي كند سفر خود به بحرين را لغو كرد.



وال استريت ژورنال نوشته است: اين ديدار مي توانست ديدار بلندپايه ترين مقام ايراني و امريكائي از سال 1979 و از زمان انقلاب ايران تاكنون باشد، ولي لاريجاني با سرباز زدن از اين ديدار آمريكايي ها را سر در گم كرد.



اين گزاش مي افزايد: مراكز قدرت در ايران همواره درگيري و مذاكره با امريكا و غرب را رد كرده و معمولا از آن خوداري مي كنند و برخي از اوقات آن دسته از مقامات امريكائي را درحيرت مي گذارند كه در پي توسعه روابط با ايران هستند.



در همين حال مقامات دفتر برمن، به سوالات مطرح شده در زمينه اين ديدار، پاسخي نداده اند.



در همين حال مقامات ارشد ايران از جمله احمدي نژاد و متكي طي روزهاي اخير اعلام كرده اند كه امريكا بايد قبل از آغاز گفتگوها از رفتار گذشته خود عليه ملت ايران عذرخواهي كند.



از سوي ديگر درحالي كه رئيس جمهور جديد آمريكا به دفعات از گفتگوهاي مستقيم و بدون پيش شرط با ايران سخن گفته است، اظهارنظرهاي متناقض مقامات مياني كاخ سفيد مبني بر ادامه سياست هاي خمانه عليه ايران، سياست تغيير اوباما را در هاله اي از ابهام فروبرده است.



رابرت گيس، يكي از مقامات جديد كاخ سفيد، هفته گذشته صراحتا اعلام كرد كه همچنان گزينه نظامي در برابر ايران، روي ميز رئيس جمهور آمريكاست.



"دنيس راس" هم كه از او به عنوان مسئول ميز ايران در كابينه اوباما ياد مي شود، چهره اي شديدا ضد ايراني است كه بر اساس ادعاي رسانه هاي آمريكايي وي معتقد است بايد از طريق مذاكره، راه حمله مظامي به ايران هموار شود.



وي معتقد است، بايد با حربه مذاكره مستقيم با ايران، جمهوري اسلامي را در موضع انفعال قرار داد، و در صورت مخالفت ايران با اين مذاكره، از طريق اقناي افكار عمومي جهان، راه حل حمله نظامي را بعنوان آخرين راه، در دستور كار قرار داد.



 
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۱۰:۱۰:۲۶
مي دانيد سياست فرار از گفتگو در هيچ منطقي جز اينكه ما چيزي براي ارائه كردن درگفتگوها نداشته و يا اينكه كشورهايي كه نفوذي برما دارند و ادامه جدائي با امريكا را به نفع خويش مي دانند اينطور بخواهند پذيرفته شده نيست- اين چه منطقي است كه بايد از گفتگو فرار كنيم آيا بدين صورت مشكلات حل مي شود كه اين نشانده در اين سي ساله اين چنين نبود و آيا جز اين بوده كه كشورهاي ديگر را با جدائيمان از غرب متنفع كرده ايم آيا يك عكس العمل نخست وزير تركيه در ترك جلسه داوس كه حتي با اسرائيل روابط تنگاتنگ دارد از سياست سي ساله ما كاراتر نبود. (102564)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۱۸:۳۴:۴۴
شانه خالی کردن از گفتگو جز اینکه بهانه بیشتر به دست آمریکا بدهیم چیز دیگری نصیب ما نمیکند.
ادامه دشمنی بین ما و آمریکا فقط به نفع اعراب هست و روسیه که امتیاز بیشتری از آمریکا بگیرند.
اعراب آنقدر مطمئن هستن که رابطه ایران و آمریکا بهبود نمیابد که به پشتیبانی این موضوع روی خاک ایران ادعا مالکیت میکنند.
در آخر مگر هر کشوری با آمریکا رابطه بر قرار کرد باید دنباله رو آمریکا شود یا نشانه شکست آن کسور هست؟ (102612)
 
مهدی
۱۳۸۷-۱۱-۱۶ ۲۲:۴۳:۵۹
چقدر شما خوشحال میشید فضای جنگ و کینه و تضاد رو گزارش بدید! آخه چرا؟ (102629)
 
حسین
۱۳۸۷-۱۱-۱۷ ۰۰:۴۲:۳۵
بالاخره نمی خواین حداقلش صحبت کنید !
بابا به خدا زشته ... توی زمان منطق و گفتار دیگه جای این اقدامات به نظر من نیست ! (102643)
 
۱۳۸۷-۱۱-۱۷ ۰۸:۴۰:۲۸
آفرین به آقای لاریجانی که با این منطق شجاعانه اش نه تنها آمریکا که دنیا رو سردرگم کرد! (102652)
 
سيد علي
۱۳۸۷-۱۱-۱۷ ۰۹:۵۳:۱۹
خواستم با اجازه ي دوستان به دو مورد اشاره كنم
1- اينكه بحرين جاي مناسبي براي اين گفتگو ها نيست چون اگه اين رابطه در بحرين شروع شود 2 روز ديگه ادعا مي كنند كه منجي ايرانند و ايران جز لاينفك خاك بحرينه؟!
2-اين امريكايي ها واقعا بي نظم و شلخته اند
يكي نيست بهشون بگه اين ميزه شما داريد؟
هميشه شلوغ و كثيفه
هميشه يه پرونده از جنگ با ايران يه پرونده از تحريم ايران و يه پرونده از گفتگو با ايران به غير از پرونده ي اسرائيل و فلسطين و عراق و افغانستان و ليبي و سومالي و كره شمالي و روسيه و چين و ووو روي ميزشون
اين پرونده هارو بايد يكي جمع كنه و با نظم تو فايل بذاره تو كتابخونه
آخه خجالت نمي كشن ميزشون اينقدر شلوغه
اه اه اه (102658)
 
ايراني
۱۳۸۷-۱۱-۱۷ ۱۳:۴۲:۳۴
نميدونم چرا اين سايتايي كه خودشونو انقلابي ميدونن از اينكه بگن رفتار مقامات ما مقامات فلان كشور خارجي رو سردرگم كرده اينقدر خوشحال ميشن، ظاهرا نميدونن يكي از مولفه هاي زندگي مسالمت آميز با ساير كشور ها، قابل پيش بيني بودن و رعايت پروتكل هاي بين المللي است ولي عده زيادي از آقايان فكر ميكنن عدم رعايت پروتكل يعني رفتار اسلامي و انقلابي!
والا ما هم، ايراني، مسلمون و انقلابي هستيم ولي اين رفتار آقايون رو نمي پسنديم و در عين حال ضد انقلاب و سر سپرده و غرب زده هم نيستيم. با اكثر افرادي هم كه صحبت مي كنيم به همين شكل اعتقاد دارند. (البته ميدونم اينو منتشر نميكنين) (102684)
 
بیات
۱۳۸۷-۱۱-۱۸ ۰۳:۳۶:۰۶
در مورد راطه و تماس با امریکا داریم با دست پس می زنیم با پا پیش میکشیم.
باید با شجاعت تکلیف این کارو یکسره کنیم.
فکر نمیکنم در ایران کسی مخالف شروع گفتگوهای مستقیم با امریکاباشه. خصوصا حالا که رییس جمهور جدید امریکا با ادبیات قابل قبول داره باب مذاکره مستقیم رو باز میکنه.
ادامه این وضعیت با منافع ملی ما سازگار نیست. (102760)
 
حمیدرضا
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۱۰:۴۳:۰۵
شاید بهتر بود آقای لاریجانی هم یکی از اعضای و یا رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس را برای مزاکره اعزام می کرد تا با این وسیله راه مذاکره توسط ایران نیز باز و سطح روابط مذاکره ای هم حفظ شده باشد. (102871)
 
فاطمه هدايت
۱۳۸۷-۱۱-۱۹ ۱۲:۱۳:۵۳
سوال اول:
اگر سياست ما فرار از گفتگوست. پس چرا آقاي احمدي نژاد براي رئيس جمهورهاي آمريکا نامه مي نويسند و منتظر جواب مي مانند. آيا نامه نگاري هم يک روش گفتگو نيست?

سوال دوم:
آيا پيامر اسلام و امامان ما از گفتگو فرار مي کردند؟
ما اين فرار را از که الگو گر فته‌ايم؟ (102893)
 
۱۳۸۷-۱۱-۲۰ ۰۹:۲۳:۳۶
فرار از صحبت و گفتگو، به معنی نداشتن حرف برای گفتن است. کجای این کار ایراد دارد که در جلسات رو در رو با امریکائیها، به حرفهایشان پاسخ دهیم. نه اینکه از راه دور به دنبال حرفهای ژورنالیستی باشیم. این کار انساهای ضعیف و بی منطق است. (103008)
 
خيالباف
۱۳۸۷-۱۱-۲۱ ۱۱:۰۹:۴۲
رابطه با امريكا من نمي دانم صحيح است يا نه فقط مي دانم كه اگر رابطه بر قرار شود امارات متحده عربي دچار ضرر مي شود و در نتيجه احتمال به راه انداختن جنگ به بهانه جزاير وجود دارد . (103266)
 
عباسی نجات
۱۳۸۷-۱۱-۲۱ ۱۶:۵۰:۳۷
اگرقراراست مذاکره ای صورت نگیرد دلیلی هم برای حضور در این جلسات و ارسال نامه وجود ندارد (103326)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.