ممانعت بودائیان از کمک‌ به مسلمانان‌روهینجا

گروه جهان الف،   3960701240

صدها هزار مسلمان آواره روهینجایی که آژانس‌های امدادی برای دسترسی به آنها تقلا می‌کنند، با خطر افزایش خصومت‌ها از جانب بوداییان راخین مواجه هستند؛ کسانی که سازمان ملل و گروه‌های امداد خارجی را تنها به کمک به مسلمانان متهم می‌کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، تاکنون دولت میانمار تنها به سازمان صلیب سرخ اجازه دسترسی به این منطقه را داده است. سازمان ملل متحد فعالیت‌هایش را به حالت تعلیق درآورده و کارکنان غیر ضروری را پس از آنکه از سوی دولت به پشتیبانی از "شبه‌نظامیان" روهینجایی متهم شد، از میانمار خارج کرد.

صلیب سرخ که با بدی آب و هوا، ناهمواری زمین و موانع بروکراسی دست و پنجه نرم می‌کند، همچنین مورد هجوم گروهی قرار گرفت که معتقدند آژانس‌های امداد خارجی بودایی‌های راخین را در این ایالت فقیر نادیده می‌گیرند.

چهارشنبه گذشته گروهی از بوداییان در مرکز راخین مانع از ورود یک کشتی صلیب سرخ به این ایالت شدند. این مهاجمان که چوب، چاقو و بمب آتش‌زا به همراه داشتند پس از آن متفرق شدند که پلیس گلوله پلاستیکی شلیک کرد. چند روز پیش از آن هم یک کامیون صلیب سرخ از سوی افرادی متوقف شد و مورد بازرسی قرار گرفت.

پی‌یر پرون، سخنگوی دفتر هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل برای میانمار گفت: با توجه به افزایش تنش‌ها در ایالت راخین، نیروهای امدادی و مقاطعه‌کاران خصوصی با چالش‌های بسیاری در اجرای فعالیت‌های حیاتی مواجه هستند.

در ماه گذشته ۴۲۰ هزار روهینجایی به سمت بنگلادش گریختند تا از آنچه رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل به عنوان پاکسازی قومی یاد کرد، در امان بمانند. گروه‌های امداد خارجی اکنون برای کمک به بنگلادش برای مدیریت این فاجعه انسانی تلاش می‌کنند.

پی‌یر پرون همچنین گفت: بسیاری از فعالیت‌های انسان‌دوستانه که پیش از حملات ۲۵ اوت پا بر جا بوده، هنوز از سر گرفته نشده است. به خاطر مردم آسیب‌پذیر در تمام جوامع ایالت راخین، درخواست داریم تدابیری اتخاذ شود تا فعالیت‌های انسانی حیاتی از سر گرفته شود.

در راخین واقع در شمال میانمار، ده‌ها هزار تن از مردم که اکثر روهینجایی هستند، بی‌خانمان شدند اما به سمت بنگلادش نرفتند. در نزدیکی شهر سیتوه، مرکز ایالت راخین ۱۴۰ هزار روهینجایی آواره از ناآرامی‌های گذشته در کمپ‌ها مستقر شدند. آنها به کمک خارجی وابسته هستند که از اوت ۲۵ که گروهی از "شبه‌نظامیان" رهینجایی به نیروهای امنیتی حمله کردند، شدیدا محدود شده است.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. چرا اسد رفت؟!

  2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

  3. چرا ارتش سوریه نمی جنگد؟!

  4. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

  5. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

  6. کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی/ اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب/ زنگ خطر برای امنیت‌ ملی

  7. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

  8. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

  9. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

  10. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

  11. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

  12. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

  13. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: قبل از آنکه دیر شود، ایران را به سلاح هسته‌ای مجهز کنید/ نیمی از بی‌حجابی‌ها ناشی از اعتراض به وضع موجود است

  14. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

  15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

  16. بزک کردن تروریست ها !

  17. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

  18. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

  19. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

  20. نامه مجتبی ذوالنوری به ظریف: بدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید

  21. نظر «مهاجرانی» درباره اوضاع سوريه

  22. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  23. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  24. نظام اداری در ایران؛ بی قواره و گردن کلفت!

  25. بشار اسد از سوریه خارج شد؟!  

آخرین عناوین