به گزارش ایسنا، دکتر سید تقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه ای که به همین منظور برگزار شد، اظهار کرد: مدیران و کارکنان این سه استان و همچنین حوزه های مرتبط با فن آوری اطلاعات برای اجرای این برنامه تلاش زیادی می کنند که از آنان تشکر می کنیم.
وی با بیان اینکه شروع هر برنامه جدید و تحول در کارها با برخی سختی ها همراه است، گفت: البته این تغییرات همیشه برکات زیادی هم برای سازمان به همراه داشته و با صبر و همت والای همکاران در مسیر پیشرفت و تعالی سازمان حرکت می کنیم.
دکتر نوربخش درباره مرحله دوم برنامه حذف دفترچه های کاغذی گفت: این طرح با اشکال عمده ای همراه نیست و قابل توسعه است و البته مشکلات احتمالی نرم افزار باید برطرف شود و در یک فرایند سیستماتیک باید شاهد رفع مشکلات باشیم.
وی درباره امنیت سیستم جدید و امضای الکترونیک، اظهار کرد: ارتقاء امنیت در روزهای آینده مورد توجه خواهد بود و سیستم امضای الکترونیک به سیستم نسخه الکترونیک متصل می شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی هماهنگی با سایر نهادها را برای موفقیت این برنامه موثر دانست و اظهار کرد: ما برای اجرای برنامه ها و ارتقاء خدمت رسانی به جامعه تحت پوشش از تمامی ظرفیت ها استفاده می کنیم و امیدواریم با همکاری و هم افزایی سایر نهادها امکان بهبود خدمات هرچه بیشتر فراهم شود.
دکتر محمدعلی بیطرف، مشاور مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: خوشبختانه در سال گذشته بحث بسیار مهم حذف دفترچه در مراکز ملکی را به پایان رساندیم و اجرای مرحله دوم برای حذف دفترچه در مراکز طرف قرارداد، مورد انتظار جامعه است.
وی با بیان اینکه مرحله دوم این برنامه بسیار مهم و بزرگتر از مرحله اول است، گفت: اجرای این طرح در بخش درمان طرف قرارداد گام بلندی در اجرای حاکمیت دولت الکترونیک در بخش درمان محسوب می شود.
مهندس علی معیری، مدیرکل دفتر راهبری سیستم های سازمان تأمین اجتماعی گفت: برنامه زمان بندی تعیین شده برای اجرای این پروژه ۲۴ ماه است که بانسخه الکترونیک آغاز و با ارائه کارت الکترونیک سلامت تکمیل می شود.
وی اجرای برنامه حذف دفترچه را در کاهش هزینه های سازمان تأمین اجتماعی و افزایش سرعت و کیفیت خدمات موثر دانست.
مهندس معیری افزود: کارهای زیادی برای استقرار این سیستم انجام شده و سامانه نسخه الکترونیک با سامانه استحقاق درمان مرتبط است.
دکتر علی اعتصام پور، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان نیز در که از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس در این جلسه حضور داشت، گفت: برای اجرای این برنامه کار بزرگی در پیش داریم و از تمامی امکانات و ظرفیت ها برای اجرای موفق این برنامه ارزشمند استفاده خواهد شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر محمدحسین شهدی نژاد، مدیردرمان تأمین اجتماعی استان گیلان نیز در ارتباط ویدئویی گفت: در استان گیلان از شنبه پذیرش و ثبت نام در این برنامه را شروع کردیم و در مرحله اول ۱۰۰ پزشک و دو داروخانه برای آغاز این طرح ثبت نام کرده اند و همکاری خوبی از طرف پزشکان شاهد هستیم.
دکتر محمد خورشیدی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به اجرای برنامه پزشک خانواده در مازندران بستر آماده تری از نظر سخت افزاری وجود دارد و باید برنامه های نرم افزاری را تقویت کنیم.