تکریم و معارفه مدیرعامل خبرگزاری فارس/ تمجید از اقدامات نظام الدین موسوی

گروه فرهنگی الف،   3960912239

مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل پیشین و جدید خبرگزاری فارس با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور برگزار شد.

به گزارش فارس، عصر امروز مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل خبرگزاری فارس با حضور چهره ‌های برجسته فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور از جمله غلامعلی حدادعادل، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، حمیدرضا حاجی بابایی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه، محمد دهقان، علیرضا زاکانی، بهروز کمالوندی، پرویز سروری، سید نظام الدین موسوی مدیرعامل پیشین و پیام تیرانداز مدیرعامل جدید خبرگزاری و جمعی از اهالی رسانه در محل این خبرگزاری برگزار شد.

شریعتمداری: خبرگزاری فارس تکنیک‌های رسانه‌ای را حرفه‌ای رعایت می‌کند

در این مراسم حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت:‌برادر عزیزم سیدنظام‌الدین موسوی را سال‌های متمادی است که می‌شناسم. این آشنایی ابتدایی از حضورش در روزنامه کیهان بوده و صفحه دانشگاه این روزنامه با حضور وی رونق ویژه‌ای گرفت.

وی افزود: خبرگزاری فارس از برکات و موهبات الهی جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید و بعد از شکل گیری آن کمتر کسی فکر می‌کرد که در فاصله‌ای کوتاه به نقطه فعلی به عنوان اثرگذارترین خبرگزاری در جمهوری اسلامی ایران برسد.

وی گفت:‌سیدنظام الدین موسوی قطعا به صورت کامل خبرگزاری فارس را ترک نخواهد کرد ضمن اینکه پیام تیرانداز هم به لطف خدا سوابق درخشان و خوبی در عرصه خبر دارد و در خبرگزاری‌ها و روزنامه‌های مختلفی بوده و اهل قلم است و خبر را به خوبی درک کرده و تحصیلات مرتبط دارد.

شریعتمداری در پایان گفت: این جابه‌جایی‌ها در خبرگزاری فارس به معنای ترک یکی و جایگزینی فرد دیگری نیست، ضمن اینکه در موقعیت فعلی که رسانه نیاز به اقدام فعلی دارد قطعا پیام تیرانداز جایگزین خوبی است. 

زاکانی: خبرگزاری فارس در قله رسانه‌ها است

در ادامه این مراسم علیرضا زاکانی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیدنظام‌الدین موسوی و پیام تیرانداز هر دو، دو روی یک سکه هستند، گفت: این دو بزرگوار بسیجی هستند و ان‌شاءالله بسیجی خواهند ماند.

وی اظهار داشت: رسم روزگار این است که همانند دوی امدادی یک تیم مسئولیت فعالیت خودش را به افراد دیگری می‌سپارد و در نهایت آثار فعالیتش محاسبه می‌شود.

زاکانی با اشاره به اینکه از ربع قرن پیش توفیق آشنایی با سیدنظام‌الدین موسوی را دارد، ابراز داشت: از دهه هفتاد تا کنون چیزی جز صفا، خلوص، تلاش و پیکار شبانه‌روزی همراه با بصیرت در اوج ایثار و فداکاری از او ندیده است.

وی ادامه داد:‌ این اقرار از جانب کسی است که با هر دوی این دو نفر زندگی کرده است.

عضو سابق مجلس شورای اسلامی سابقه آشنایی‌اش با پیام تیرانداز را دهه هفتاد دانست و گفت: او را با همین اوصاف شناختم اینکه چه احساسی را می‌توانم در این شرایط داشته باشم این است که هر دوی این برادر دوست‌های صمیمی من هستند و شرایطم مانند کسی است که در پایان ماه مبارک رمضان عید فطر دارد. در این شرایط آدم مکدر و دغدغه‌مند است که فرصت بزرگی را از دست داده و به استقبال عیدی می‌رود.

زاکانی اظهار داشت: با توجه به خدمات سیدنظام‌الدین موسوی در سال‌های گذشته این خبرگزاری اسباب تأمل و به نوعی حیرت من شد. 

وی ادامه داد: خبرگزاری فارس هم یک میدان برای ارائه خدمات در جمهوری اسلامی بود که کسی جز سیدنظام‌الدین نمی‌توانست آن را به هدف مطلوب برساند چرا که از ویژگی‌های آن بزرگوار این است که هرجا احساس کرد انقلاب به حضورش نیاز دارد با همه وجود حاضر شد. اهل قلم و اندیشه بود و در اوج اخلاق و ایثار در میدان حاضر شد.

وی با اشاره به اتفاقات 19 تیرماه 1378 در جریان درگیری خیابان انقلاب اسلامی به حضور و عملکرد سیدنظام‌الدین موسوی اشاره کرد و گفت: در آن شرایط همه به دنبال سالم بیرون آمدن از آن شرایط بودند اما وی جسارت به مقام معظم رهبری را برنتافت و بی‌مهابا فریاد می‌کشید و به جمع توهین‌کنندگان حرکت می‌کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: پیام تیرانداز بتواند این عرصه را به بهترین نحوه ممکن اداره کند و از وجود سیدنظام‌‌الدین موسوی نهایت استفاده را ببرد.

حدادعادل: خبرگزاری فارس میوه انقلاب اسلامی است

غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی سخنران دیگر این مراسم بود. وی گفت: از بنده بارها برای سخنرانی در این سالن دعوت به عمل آمده است، اما امروز باید صحبت‌های خاصی را به زبان بیاورم. 

وی افزود: بنده به حکم وظیفه و برای تشکر از جناب آقای سیدنظام موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس آمدم تا نکاتی را در خصوص عملکرد ایشان عرض کنم، هر چند نمی‌توان تمام خدمات وی را به زبان آورد و فقط خداوند می‌داند که نیروهای مخلص انقلابی در یک دستگاه به چه میزان خدمات ارائه می‌کنند. 

حداد عادل با بیان اینکه خبرگزاری فارس میوه انقلاب و ثمره تجربه نیروهای انقلابی است، گفت:‌ در چند دهه اخیر ثابت شده است که در هر زمینه‌ای از نظر رسانه‌ای کم آوردیم، شکست خورده‌ایم. امروزه کارهای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی بدون توانایی رسانه‌ای به نتیجه نخواهند رسید. 

yektanetتریبون

آخرین عناوین