صدیقی: کلید باز شدن مشکلات اقتصادی تقواست/ در پی صحبت‌های ابلهانه ترامپ، انتفاضه سوم تشکیل شد

گروه سیاسی الف،   3960924114 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه همه گره‌ها، مشکلات، مسئولین ناخلف و نابسامانی‌ها در مجاری مدیریتی کشوری عکس‌العمل گناهان خود جامعه است، گفت: همه مشکلات و به خصوص مشکلات اقتصادی با کلید تقوا قابل باز شدن است.

صدیقی: کلید باز شدن مشکلات اقتصادی تقواست/ در پی صحبت‌های ابلهانه ترامپ، انتفاضه سوم تشکیل شد

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: همانطور که در قانون جامعه‌شناسی از بیان حضرت امیر چنین می‌گوید که اگر می‌خواهید در ادارات‌تان خدا، روح خدمت، کار و تقوا و اکرام مردم باشد، از خودتان شروع کنید.

وی در ادامه به اظهارات خطرناک رییس‌جمهور بی‌اصالت و منفور ایالات متحده مبنی بر اعلان قدس به عنوان پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی اشاره کرد و گفت: این مساله سابقه دارد و سازمان ملل در دو قطعنامه تقسیمی بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها مصوب کرد که بر اساس آن قدس را متعلق به فلسطینی‌ها و در اشغال اسرائیل معرفی کرد اما بعدها کنگره آمریکا تصویب کرد که قدس پایتخت اسرائیل باشد.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: تمام روسای جمهور سابق آمریکا از نظر ماهیت مانند ترامپ هستند اما ترامپ شرور و بدون نقاب است و آنها شرور با نقاب بودند چرا که آنها با ملاحظه منافع آمریکا به مصوبه کنگره که خلاف نظر سازمان ملل بود عمل نکردند اما ترامپ به خاطر اینکه داماد صهیونیستی دارد و رییس‌جمهوری‌اش با واسطه صهیونیست‌های آمریکایی شکل گرفته است و منافع و سیاست سرش نمی‌شود این سخنان را به زبان می‌آورد.

صدیقی با اشاره به اینکه تمام روسای جمهور آمریکا از گذشته تا به امروز هیچ کدام استقلال نداشته‌اند و در پس پرده عوامل قدرت و ثروت آنها را جلو می‌اندازند، خاطرنشان کرد: اما تنها ترامپ جرات کرده است این حرف خطرناک را به زبان آورد و مانند گاوی است که شاخ دارد و عقل ندارد و با بی‌عقلی‌هایش برای ملت و کشورش و جهان بشریت مشکل می‌آفریند.

وی با بیان اینکه عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد، تصریح کرد: ما موحد هستیم و می‌دانیم که ملت انقلاب ما بر اساس فرمان خدا است و به پیروی از رهبری موحد در خط خدا حرکت می‌کنیم و همه جا با امدادهای غیبی در حوادث مختلف دلگرم شده‌ایم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه استکبار جهانی، داعش را ساختند تا حصاری برای اسرائیل ایجاد کنند و با تجزیه سوریه و عراق به اهداف شوم‌شان برسند، افزود: نه تنها در رسیدن به اهداف‌شان ناکام ماندند بلکه تمامی اقدامات‌شان باعث تعمیق نفوذ منطقه‌ای ایران شد و با اتحاد کشورهای اسلامی منطقه در بعد مقاومت و تشکیل زینبیون، حیدریون، فاطمیون و بسیج مقدمات زوال اسرائیل به همین زودی به صورت قطعی و غیرقابل انکار را فراهم کردند.

صدیقی یکی از اهداف شوم استکبار را مشغول کردن کشورهای اسلامی به فتنه‌های داخلی دانست و گفت: می‌خواستند مساله فلسطین را به حاشیه برانند اما صحبت‌های ابلهانه ترامپ باعث شد کشورهای اسلامی عکس‌العمل نشان دهند و مردم فلسطین به پا خواستند و انتفاضه سوم تشکیل شد.

وی اضافه کرد: در ادامه صحبت‌های ابلهانه ترامپ کنفرانس اسلامی محقق شد و تصمیمات جهانی اسلام منعکس گردید و اولویت و مساله فلسطین که مساله اسلام است در جایگاه خود قرار گرفت.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه امروز یک بار دیگر انزوای آمریکا در جهان را شاهد هستیم و حتی غربی‌ها هم به آنها چراغ سبز نشان ندادند، تصریح کرد: توصیه هوشمندانه و الهی و نورانی رهبر عزیزمان، مقاومت مسلحانه مردم فلسطین است. همچنین سیدحسن نصرالله توصیه کرده‌اند سفارت‌های اسرائیل در کشورها تعطیل شود و سفرای آمریکا به نشان اعتراض احضار گردند.

صدیقی افزود: یکی از صاحب‌نظران جهان عرب نیز سفارش کرده است که کشورهای اسلامی کالاهای اسرائیلی و آمریکایی را تا رسیدن به نتیجه مطلوب تحریم کنند تا آمریکا در انزوای اقتصادی، سیاسی و فکری دست از یاوه‌گویی‌هایش بردارد.

وی به مساله یمن اشاره کرد و گفت: شاهد امدادهای الهی برای مردم یمن هستیم که از جمله از بین رفتن علی عبدالله صالح، فتنه‌گر تحت تاثیر عربستان و امارات بود که با مرگ او مردم یمن منسجم‌تر شدند و ان‌شاءالله به زودی شاهد نابودی رژیم سفاک و کودک‌کش یمن باشیم.

امام جمعه موقت تهران همچنین به مساله وحدت حوزه و دانشگاه و اهمیت آن اشاره کرد و افزود: در قرآن علم مطلق نداریم و علم در ادیان الهی وسیله و ابزار است که باید مبنایش مشخص و هدفش روشن باشد.

صدیقی ادامه داد: در گذشته دانشگاه‌های ما زیر لوای اسلام حرکت می‌کردند و به پیشرفت‌های علمی مختلف دست یافتند که از جمله می‌توان به علمی سالم مثل هسته‌ای صلح‌آمیز اشاره کرد که خطری برای دنیا نداشت و امروز نیز دانشگاه‌ها و حوزه باید در کنار هم، بایدها و نبایدها و نیازها را تبادل کنند تا بتوانیم با سرعت لزوم به مقاصد علمی دست یابیم.

وی در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه تقوا باب رحمت و وسیله بیمه شدن از آسیب‌های دنیوی و اخروی و منشاء سهولت زندگی است، گفت: اگر کسی بخواهد رحمت مطلقه خداوند همراهی‌اش کند تا بن‌بستی در زندگی‌اش پیش نیاید باید تقوا داشته باشد.

امام جمعه موقت تهران با قرائت بخش‌هایی از سوره یاسین، خاطرنشان کرد: پرسش شیطان به معنای اطاعت شیطان است و هر گاه انسان گناهی کند شیطان فرمانده و انسان نوکر اوست. همانطور که وقتی مسئولین سیاسی کشورها از شیطان بزرگ اطاعت می‌کنند دلیل ذلت و خواریشان می‌شود.

صدیقی با تاکید بر اینکه کسی نباید از شیطان بزرگ که دشمن همه بشریت است و گردن کلفتی می‌کند اطاعت کند، تاکید کرد: کوتاه آمدن در برابر شیطان باعث تقویت آن و از بین بردن خودمان می‌شود.

وی افزود: آنها که آمریکا و قدرت‌های استکباری را یاری می‌کنند و با برنامه و اشاره آنها برای مردمشان برنامه‌ریزی می‌کنند یعنی به ظالم در ظلمش کمک می‌کنند، خدا ظالم را بر آنها مسلط خواهد کرد.

امام جمعه موقت تهران در پایان خطبه‌های اول به موضوع محبت و روشن نگه داشتن چراغ محبت در خانواده‌ها و داشتن سعه صدر تاکید کرد و شهادت آیت‌الله دستغیب شهید محراب را تسلیت گفتند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۶۷۵۴۷۱۶:۳۲:۲۹ ۱۳۹۶/۹/۲۴
البته حل مشکلات اقتصادی بجز تقوی دانش،مهارت و مدیریت و تخصص هم میخواهد ....
تبریزی۱۶۷۵۵۶۱۶:۴۱:۳۰ ۱۳۹۶/۹/۲۴
کلید باز شدن مشکلات اقتصادی تقوا (ی مسئولین) ست. تقوا = اختلاس و دزدی نکردن، آدم ناکاربلد رو با پارتی بازی مدیر و مسئول نکردن، حرص و طمع رو کنترل کردن، برای خود حقوق نجومی و برای بقیه چندرغاز رو حق مسلم ندونستن، برای رعیت هم حقی قائل شدن، معتقد بودن به خدا و دنیای پس از مرگ و روز جزا، مردم کشورهای دیگه رو به مردم خود ترجیح ندادن و ...
ناشناس۱۶۷۸۲۰۰۰:۰۵:۳۹ ۱۳۹۶/۹/۲۵
کلید باز شدن مشکلات اقتصادی تقواست، البته تقوای مسئولین
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

پربحث‌های هفته

  1. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  2. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  3. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  4. منوچهر والی‌زاده درگذشت

  5. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  6. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  7. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

  8. یک قتل و دو تحریف از یک سخنرانی

  9. ۲ نکته درباره تذکر معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی

  10. یک روایت درباره درخواست پزشکیان از نمایندگان/ استیضاح همتی منتفی شد یا نشد؟!

  11. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  12. مهاجرین افغانستانی در ایران و چالش تعدد کدهای هویتی

  13. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  14. باز هم اقتصاد حرف آخر را زد !

  15. روایت پسر سید حسن نصرالله از نخستین لحظات شهادت سید مقاومت

  16. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  17. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  18. ۱۰۰ سال عمر کنید، بعدش خانه دار می شوید!

  19. دفاع همه‌جانبه پزشکیان از همتی: مقر جلوه‌دادن یک نفر بی‌انصافی است/ چرا عده‌ای باید از FATF فرار کنند؟

  20. پزشکیان: اکنون دغدغه اصلی ما، معیشت مردم است

  21. بوق یا واقعیت؟!

  22. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

  23. بازار ارز را چگونه مدیریت کنیم؟!

  24. گنده‌گویی نتانیاهو پس از دریافت بمب‌های آمریکایی:‌ کار ایران را تمام می‌کنیم

  25. عبور اصلاحات از پزشکیان؟/  تقدیر زیباکلام از برخی مسولان/ چرا پیش‌شرط‌های ترامپ برای مذاکره غیرقابل اجراست؟

آخرین عناوین