عضو شورای عالی فضای مجازی: مهاجرت به پیام‌رسان‌ های بومی باید هرچه سریعتر اتفاق بیافتد

گروه فناوری الف،   3970115113 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

محمدحسن انتظاری با تاکید بر اینکه هم اکنون زیر ساخت ارتباطات کشور بر مبنای شبکه های اجتماعی شکل گرفته است، گفت: مهاجرت به پیام رسان های بومی باید هرچه سریعتر اتفاق بیافتد.

عضو شورای عالی فضای مجازی: مهاجرت به پیام‌رسان‌ های بومی باید هرچه سریعتر اتفاق بیافتد

محمدحسن انتظاری در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه شبکه های اجتماعی هم اکنون به صورت زیرساخت درآمده و تمام ارتباطات اجتماعی اقتصادی و حاکمیت کشور روی این شبکه ها شکل گرفته است، گفت: این زیرساخت باید در اختیار داخل باشد.

وی با تاکید بر اینکه نباید این زیرساخت ها به یک پیام رسان خارجی متکی باشد، اضافه کرد: هم اکنون تمامی ارتباطات اداری، حکومتی، اجتماعی کشور روی پیام رسان تلگرام است که درست نیست. به همین دلیل در مصوبه شورای عالی فضای مجازی، موضوع ساماندهی پیام رسان های بومی مطرح شد.

انتظاری ادامه داد: این مصوبه مربوط به چند ماه گذشته است و براساس آن وزارت ارتباطات، ارشاد، صدا و سیما و برخی از دستگاه های مرتبط موظف به حمایت پیام رسان های بومی در جهت رونق شبکه های اجتماعی داخلی شدند.

وی تاکید کرد: در این مصوبه زمان بندی خاصی در نظر گرفته نشد اما با توجه به تاثیرگذاری سریع شبکه های اجتماعی بر روی ارتباطات مردم باید هرچه سریعتر پیام رسان های بومی در کشور رونق بگیرند و مهاجرت به سمت این پیام رسان ها انجام گیرد.

عضو شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: ساماندهی شبکه های اجتماعی بومی از چند ماه قبل در مصوبه شورای عالی فضای مجازی آمده است و به نظر می رسد در جلسه آینده این شورا، متولیان ذیربط در مورد عملکرد خود گزارش بدهند.

انتظاری خاطرنشان کرد: شواهد نشان می دهد هنوز آن طور که باید از پیام رسان های داخلی حمایتی صورت نگرفته است و حتی این پیام رسان ها، پهنای باند کافی برای رقابت با پیام رسان های خارجی ندارند.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری سنگینی برای زیرساخت این شبکه ها نیاز است، تا بتوانند قابل رقابت با سرویس های خارجی باشند گفت: براساس برخی شواهد به نظر می رسد هنوز هیچ کدام از پیام رسان های بومی از شرایط و تسهیلات ۵ میلیارد تومانی استفاده نکردند و این در حالی است که شبکه های خارجی بدون محدودیت در حال استفاده از امکانات زیرساختی کشور هستند.

انتظاری افزود: هم اکنون شرایط به نفع شبکه  های بومی داخلی نیست و باید حمایت از این شبکه ها با سرعت بیشتری صورت گیرد تا بتوانند در یک رقابت سنگین با سرویس های خارجی فعالیت خود را آغاز کنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۹۱۵۶۳۱۳:۳۱:۲۶ ۱۳۹۷/۱/۱۵
این 5 میلیارد ..چرا به بقیه کسب و کارهای اینترنتی پرداخت نمیشه ؟
اسدی۲۹۱۵۸۷۱۳:۵۰:۵۱ ۱۳۹۷/۱/۱۵
چشم همین الان..
ناشناس۲۹۱۶۳۲۱۴:۱۷:۱۵ ۱۳۹۷/۱/۱۵
باید نداریم. جامعه شناسی خود را تقویت کنید و با استفاده از علم روز مهاجرت ممکن است و لاغیر.
ناشناس۲۹۱۶۷۳۱۴:۳۷:۳۵ ۱۳۹۷/۱/۱۵
.. همین. میدونید چرا؟ چون افرادی که با سختی درس خوندند و مدرک دانشگاه دولتی دارند بیکارند, و یک عده که مدرکشون رو از دانشگاههای ناکجا آباد گرفتند با پارتی در ادارات دولتی مشغول کارند. همین افراد باعث .. شدند, چون باپارتی وارد ادارات شده اند.
محمد۲۹۱۷۳۲۱۵:۱۲:۲۵ ۱۳۹۷/۱/۱۵
ایشون مشخصه سواد این کارو نداره
ناشناس۲۹۱۷۹۰۱۵:۳۱:۵۴ ۱۳۹۷/۱/۱۵
جناب آقای مهندس انتظاری که از مردان متدین و نیز متخصص این کشور است. خود بیش از بیست سال در سمتهای مرتبط با این حوزه بوده است. اما کدام حمایت جدی از زیر ساختهای اطلاع رسانی کشور شده است.؟ کدام بودجه به این کار اختصاص داده شده.؟ چند نفر در این رابطه به کشورهای خارجی برای دوره و یا فرصت مطالعاتی واقعی در مراکز تحقیقاتی این حوزه اعزام شده اند؟ کاش دولتها بجای پولهایی که مخارج بی جا برای تبلیغات بی ثمر کرده اند را در این راه می گذاشتند. برادر عزیزم با صرف فیلتر کردن تلگرام ومجبور کردن استفاده از نزم افزار هایی که خود بهتر از من می دانید همه اش باگ است چیزی حل نمی شود. بعلاوه آنان که دنبال فیلتر تلگرام هستند درد استفاده از زیر ساخت داخلی ندارند. آنان اتفاقا دنبال واردات بدون گمرکی و بدون مالیات ..هستند...
ناشناس۲۹۱۸۱۹۱۵:۵۸:۵۹ ۱۳۹۷/۱/۱۵
باید?
ناشناس۲۹۱۸۹۶۱۷:۳۴:۴۷ ۱۳۹۷/۱/۱۵
شایستگان کجایند در این سرزمین
ناشناس۲۹۱۸۹۷۱۷:۳۷:۱۷ ۱۳۹۷/۱/۱۵
ایشان متاسفانه .. متوجه نیستند که فضای مجازی مرز و دولت و ملت نمی شناسد جریان اطلاعات در دنیا قابل کنترل نیست و همه چیز به سمت شفاف شدن می رود در چند دهه اینده مردم دنیا زبان مشترک خواهند داشت وملتهای قویتر ملتهای ضعیفتر را در خود حل خواهند کرد وهمه یک دست و یک فرم در برترین حالتی که بشر به ان دست پیدا کند زندگی خواهند کرد
تبریزی۲۹۱۹۰۰۱۷:۳۹:۳۲ ۱۳۹۷/۱/۱۵
می خوای کلا از این کشور مهاجرت کنم خیالتون راحت شه؟
بنده‌ی خدا۲۹۱۹۲۸۱۸:۳۰:۵۳ ۱۳۹۷/۱/۱۵
ابزار جنگ اقتصادی، تا حد ممکن، اقتصادی است! یعنی اگر تلگرام فضای مالی و پولی کشور را تهدید می‌کند، خب شما هزینه‌ی استفاده از اینترنت - برای کار با تلگرام - را 10 برابر هزینه‌ی استفاده‌ی مشابه از هریک از پیام‌رسان‌های داخی بکنید؛ یعنی تلگرام را غربال (فیلتر) نکنید، هزینه‌ی کار باآن را بالا ببرید. این نسخه تنها یک تبصره دارد! از پول اینترنت اضافی که برای کار با تلگرام خواهید گرفت، برای دولت پول توجیبی درست نکنید!!! برعکس، تمام آن پول را صرف جذب نخبگانِ برنامه‌نویسی و بازاریابان بین‌الملی آی‌تی در پیام‌رسان‌های داخلی بکنید. یعنی پیام‌رسان‌های داخلی مثل خودروسازان نشوند، بلکه رقیب واقعی تلگرام باشند.
كيا۲۹۱۹۵۹۱۹:۱۴:۰۷ ۱۳۹۷/۱/۱۵
خداییش ایشون از مسئولین تصمیم گیر واسه فضای مجازین؟!
هادی۲۹۱۹۸۶۱۹:۵۵:۵۳ ۱۳۹۷/۱/۱۵
هیچوقت به یه ایرانی باید نگو
ناشناس۲۹۲۰۱۳۲۰:۳۲:۰۵ ۱۳۹۷/۱/۱۵
جناب آقای انتظاری مهاجرت به برنامه های ایرانی زوری نیست و با اجبار انجام نمیشه ..
بیگی29۲۹۲۰۶۶۲۱:۳۲:۴۳ ۱۳۹۷/۱/۱۵
چقدر خرج کردید چند سال پیش یک ایمیل داخلی درست کردید.اسمش را فراموش کردم دوستان هم نمیدانند چقدر مورد اعتماد و اقبال مردم و سازمان ها قرار گرفت؟..
ناشناس۲۹۲۲۰۵۰۱:۵۱:۵۹ ۱۳۹۷/۱/۱۶
صداوسیما و ارشاد اگه توان داشتن همون کار خودشونو درست انجام میدادن.
yektanetتریبون

آخرین عناوین