سیف: مواضع آمریکا در خصوص برجام در اقتصاد ما اثر محسوسی نخواهد داشت

گروه اقتصادی الف،   3970218127 ۲۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به سوالی در خصوص واکنش این بانک به تصمیمات جدید آمریکا درباره برجام افزود: با ترتیبات اتخاذ شده تصمیم آمریکا هر چه باشد در اقتصاد ما که در مسیر برنامه ریزی شده در حال حرکت است خللی ایجاد نمی کند.

سیف: مواضع آمریکا در خصوص برجام در اقتصاد ما اثر محسوسی نخواهد داشت

به گزارش الف ولی الله سیف گفت:​ ترتیبات جدید ارزی باعث شده تا منابع ارزی کشور در ساختاری مناسب تحت کنترل قرار گیرد تا بتوان با اطمینان کامل برای اولویت های مورد نیاز تخصیص داده شود.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: در حال حاضر ارز کافی برای تخصیص به کالاهای اساسی، مواد اولیه کارخانه جات و نیاز مصرفی خانوارها در نظر گرفته شده و لذا از این بابت مواضع آمریکا در خصوص برجام در اقتصاد ما اثر محسوسی نخواهد داشت.

سیف با بیان اینکه اقتصاد ما همچنان با قابلیت پیش بینی پذیری به حرکت خود ادامه خواهد داد تاکید کرد:​ در این خصوص جای هیچ تامل و نگرانی نیست.

وی در خصوص برنامه های دولت برای واکنش به اقدامات احتمالی آمریکا در خصوص برجام هم گفت: دولت مصمم است مسیر درست خودش را ادامه دهد و در این زمینه گزینه های مختلفی را در اختیار دارد که بر حسب نوع تصمیمات و اقداماتی که آمریکایی ها خواهند گرفت به آنها عکس العمل نشان می دهیم.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: مسلم این است که دشمنان ما از این شیوه طرفی نمی بندند و پاسخ های قاطعی را خواهند دید.

سیف در خصوص ادامه روند اجرای تصمیمات اخیر ارزی هم افزود: ساختار جدید و ترتیبات اخیر ارزی همانی است که اعلام شده و در شرف پیاده سازی است اما هنوز به طور کامل پیاده سازی نشده که عمل کردش برای جامعه محسوس باشد.

وی با بیان اینکه ویژگی اصلی این ترتیبات ارزی مصون سازی اقتصاد کشور از هرگونه فضا سازی و التهاب ​آفرینی دشمنان است گفت: اقتصاد کشور بی اعتنا به تصمیمات و اقدامات دشمنان، ساختار اقتصادی خودش را ادامه می دهد و تصمیم ​آمریکا هر چه باشد اتخاذ تصمیم یا اقدامی خاص بیشتر از مسیری که تا امروز طی کرده ایم ضروری نخواهد بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۴۶۹۲۱۶:۲۰:۴۵ ۱۳۹۷/۲/۱۸
این اقتصاد با یه تشر آمریکا به اینجا رسیده و با خروج احتمالی قطعا میریزه !!! این حرفها حتی کاربرد داخلی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!
رجالی خورزمال۳۳۴۹۳۹۱۸:۵۲:۱۸ ۱۳۹۷/۲/۱۸
تا حالا شما و نو بخت یک حرفی زده اید که واقعا درست باشد و عکسش عمل نشود
هوشیار۳۳۴۹۷۳۱۹:۲۸:۵۴ ۱۳۹۷/۲/۱۸
اقتصادی که خودش رو روی وعده های الکی آمریکا بنا کنه باید هم با ی تشر بریزه
ناشناس۳۳۴۶۹۶۱۶:۲۴:۲۱ ۱۳۹۷/۲/۱۸
سیف باید اسمش رو به خوش خواب تغییر بده
ناشناس۳۳۴۷۱۸۱۶:۴۴:۰۳ ۱۳۹۷/۲/۱۸
آقای دکتر سیف در جهان کنونی زندگی نمی کند. نه از جهان و صف بندی کشورهای جهان خبر دارد و نه از وصعیت ایران
ناشناس۳۳۴۷۴۱۱۶:۵۶:۴۰ ۱۳۹۷/۲/۱۸
برای کی این حرفهارو میزنین خودتون خجالت نیمی کشین؟
رضا۳۳۴۷۸۰۱۷:۰۷:۳۰ ۱۳۹۷/۲/۱۸
برادر امریکا نقش چندانی در مشگلات ما ندارد بلکه یک اقتصاد ...پوپولیستی دولتی با ناکارامدی و فساد بالا ما را به اینجا رسانده و هیچ تغییر رویه ای هم دیده نمی شود.چاپ پول بدون پشتوانه و پخش ان در بین مردم در قالب افزایش حقوق و انواع یارانه،تورم ظاهری و باطنی،افزایش نقدینگی،افزایش نرخ ارز و بی ثبات شدن فضای کسب و کار و تزریق مجدد پول بدون پشتوانه دور باطل اقتصاد ماست
کوروش۳۳۴۸۲۳۱۷:۳۲:۱۵ ۱۳۹۷/۲/۱۸
از نظر سیف همه چیزsafe هست
ناشناس۳۳۴۸۲۸۱۷:۳۷:۳۲ ۱۳۹۷/۲/۱۸
اگه نداشت دولت خیلی بیخود کرد رفت مذاکره کرد برای بهبود اقتصاد کشور و رفع تحریم
ناشناس۳۳۴۸۴۷۱۷:۵۱:۱۹ ۱۳۹۷/۲/۱۸
توروخدا شما حرف نزن!!! خواهش میکنم ازت!
ناشناس۳۳۴۸۷۴۱۸:۰۴:۵۳ ۱۳۹۷/۲/۱۸
بنظر شما باید چه بلایی سر مردم بیاید تا برای شما محسوس شود؟
ناشناس۳۳۴۸۷۵۱۸:۰۴:۵۹ ۱۳۹۷/۲/۱۸
مرد افعال معکوس!
ناشناس۳۳۴۸۸۰۱۸:۰۸:۰۲ ۱۳۹۷/۲/۱۸
ایشان فرهنگ لغات اختصاصی خودش را دارد: اوضاع آرام اقتصادی = سقوط 90 درصدی ارزش پول ملی تصمیم آمریکا هر چه باشد در اقتصاد ما خللی ایجاد نمی کند = در دولت قبل 300 درصد ریال سقوط کرد، در دولت تدبیر اگر تنها 200 درصد سقوط کند ما جشن ملی می گیریم تازه...
ملت۳۳۴۸۹۱۱۸:۱۷:۴۶ ۱۳۹۷/۲/۱۸
واقعا این ادم ....،تا دیروز میکفت نرخ ارز دیکه بالا نمیره ،همش حبابه الان رسیده به بالای ۶۰۰۰ تومن ،به نظرشما میشه رو حرف یه همجین ادمی حسابکرد با این عملکرد؟؟؟؟؟؟؟
علی۳۳۴۸۹۳۱۸:۱۸:۴۸ ۱۳۹۷/۲/۱۸
مگه دیگه اقتصادی هم مونده که چیزی بخواد روش تاثیر بذاره؟
ناشناس۳۳۴۹۲۳۱۸:۳۷:۳۰ ۱۳۹۷/۲/۱۸
جناب سیف به یاد پدرم می افتم که مرا قانع می کرد در بچگی !!!یک دهه بیشتر هست که اقتصاد به دلیل تحریم ها رکود پیدا کرده و بعد شما چی می گید ؟
ناشناس۳۳۴۹۷۰۱۹:۲۵:۲۴ ۱۳۹۷/۲/۱۸
بسه دیگه کم عوامفریبی کنید جناب سیف .از خواب بیدار بشین
بهرام۳۳۵۰۶۰۲۱:۱۳:۲۵ ۱۳۹۷/۲/۱۸
میشه لطفا شما دیگر حرف نزنی و اظهار نظر هم نکنید . دلار فروش سرخیابان بهتر ...می فهمد چکار کند
ناشناس۳۳۵۰۹۳۲۱:۴۰:۳۸ ۱۳۹۷/۲/۱۸
به جاش مواضع شما حسابی تاثیر داشته ! مثل همون وقت که دلار داشت ارزون میشد و شما شبونه ، دستپاچه اومدی مصاحبه کردی و گفتی دولت اجازه نمیده دلار ارزون بشه !! الان هم تا شماها هستین چه احتیاجی به ترامپ !!!
ناشناس۳۳۷۳۳۲۱۷:۲۶:۳۵ ۱۳۹۷/۲/۱۹
جناب سیف شخص خوش بینی است بنظر ایشان اگر ترامپ چندین فوت کند اقتصاد تکان نمی حورد
yektanetتریبون

آخرین عناوین