چرایی ترس اسرائیل از ژنرال سلیمانی

گروه سیاسی الف،   3970223118 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه رای‌الیوم در مطلبی با موضوع حمله موشکی به پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی نوشت: تحولات اخیر منطقه به معنی پایان مرحله جنگ‌های نیابتی و آغاز مرحله رویارویی مستقیم پس از شکست هم‌پیمانان کشورهای حامی تروریست در منطقه است.

چرایی ترس اسرائیل از ژنرال سلیمانی

عطوان در ادامه افزود: ارتش رژیم صهیونیستی بیش از صد‌بار مواضع ارتش سوریه را با جنگنده‌های خود مورد هدف قرار داد، بنابراین تجاوز اخیر جنگنده‌های صهیونیستی به خاک سوریه موضوع جدیدی نیست. اتفاق جدید در روزهای اخیر موضوع هدف قرار دادن پایگاه‌های اسرائیلی با موشک‌هایی در جولان اشغالی و ناتوانی سامانه گنبد آهنین در رهگیری موشک‌های مذکور است.
این تحلیلگر برجسته جهان عرب با بیان اینکه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به رهگیری تنها برخی از موشک‌های شلیک‌شده به پایگاه اسرائیلی اذعان کرد، یادآور شد: اگر گنبد آهنین اسرائیل در رهگیری موشک‌های نه‌چندان پیشرفته ناکام بود، وضعیت این گنبد در صورت شلیک هزاران موشک پیشرفته همزمان و از چند پایگاه، به چه شکل خواهد بود؟ اسرائیل وقتی در برابر 20‌موشک در جولان شکست می‌خورد در برابر 100‌موشک ایرانی چه خواهد کرد؟ آیا ترس لیبرمن در سوریه محقق می‌شود؟

سردبیر روزنامه رای‌الیوم در ادامه به اظهارات دروغین وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس مبنی بر از بین بردن ساختار زیر بنایی نظامی ایران در سوریه اشاره و عنوان کرد: لیبرمن در ادامه سخنان دروغین خود مدعی شده است که جنگنده‌های اسرائیلی ساختار زیربنایی نظامی ایران در سوریه را به‌طور کامل منهدم کرده است. این موضوع را می‌توان از دو جهت تکذیب کرد؛ یکی اینکه این نصف این موشک‌ها که تعدادشان ۸۰‌موشک بوده، براساس بیانیه وزارت دفاع روسیه رهگیری شدند. دوم اینکه رژیم اشغالگر قدس در سال‌های اخیر بیش از صدبار ساختارهای زیربنایی سوریه و حزب‌الله را هدف قرار داد، اما نتوانست زیر ساخت‌های سوریه وحزب‌الله را از بین ببرد، بلکه برعکس ادعای صهیونیست‌ها این ساختارها مستحکم‌تر شدند.

عطوان در قسمت دیگری از یادداشت خود به احتمال آغاز رویارویی مستقیم بین ایران و رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت‌: درشرایطی که برخی از کشورهای عربی در حال عادی‌سازی روابط خود با رژیم اشغالگر قدس‌اند؛ حملات موشکی اخیر احتمال آغاز جنگ گسترده میان ایران واسرائیل را محتمل‌تر کرده است. البته موضوعی که سطوح امنیتی و سیاسی اسرائیل را نگران می‌کند، تبدیل شدن سوریه به خط مقابله با اسرائیل است و این‌بار دو دولت قوی منطقه خاورمیانه برای نخستین‌بار به شکل مستقیم با یکدیگر وارد جنگ می‌شوند.

عطوان با اشاره به حمله صهیونیست‌ها به T4و شهادت تعدادی ایرانی، یادآور شد: این اتفاق در شرایطی شکل می‌گیرد که کشورهای عربی از رویارویی با اسرائیل عقب‌نشینی کرده و تسلیم خواسته‌های صهیونیست‌ها وآمریکایی‌ها شدند و به‌دنبال قرارداد صلح‌اند.

نگرانی اسرائیل از این است که ژنرال سلیمانی، فرمانده سپاه قدس بتواند در مرزهای فلسطین اشغالی یا جنوب لبنان مقرهای نزدیکی برای حمله به اسرائیل شکل دهد.

به گزارش صبح نو البته سید حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله در سخنرانی اخیر خود به مراحل جدیدی از مواجهات سیاسی اسرائیل و آمریکا و برخی متحدان عربی در منطقه اشاره داشت که رسیدن به سرنوشت نهایی دور نیست. امیدوارم‌ در روزهای پیش رو شاهد اینچنین تحلیلی باشیم.