برگزاری جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بعد از ۶ ماه

گروه اقتصادی الف،   3970321079 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی پس از گذشت ۶ ماه دوشنبه هفته آینده در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

برگزاری جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بعد از ۶ ماه

ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ساعت ۱۶ دوشنبه هفته آینده (۲۸ خردادماه) در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل جلسه می‌دهد.

عزت‌الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت‌وگو فارس، با تایید این خبر اظهار داشت: قرار است بعد از حدود 7-6 ماه جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار شود.

وی با خرسندی از تشکیل این نشست، ابراز امیدواری کرد که جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به صورت منظم تشکیل شود.

گفتنی است نمایندگان عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی طی نامه‌ای خطاب به سران قوا خواستار تعیین تکلیف علت عدم برگزاری نشست‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی شده بودند.

در این نامه ضمن پرسش از علت عدم برگزاری شش ماهه نشست‌های این ستاد خواستار این شده بودند که معاون اول رئیس‌جمهور پاسخ دهد چه زمانی قرار است جلسات ستاد برگزار شود.

در این نامه همچنین نویسندگان از سران سه قوه خواسته بودند که برگزاری نشست‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را تعیین تکلیف کنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۱۳۰۹۱۳:۱۷:۰۰ ۱۳۹۷/۳/۲۱
وای بر کمفروشان. وای بر مفسدان. وای بر اشراف بیدرد. وای بر ......
کوروش۳۸۱۳۱۲۱۳:۱۹:۰۷ ۱۳۹۷/۳/۲۱
کجا دیدید ی چاقو دسته خودشو ببره.این ستاد باید منحل بشه و زیر نظر رهبر ی باشه.کلا ارگانهایی که کارشون نظارته باید از ید سه قوه در بیاد و زیر نظر رهبری باشه اونوقته که نظارت میشه و به نامه اعمال مفسدان اقتصادی رسیدگی میشه.والا همینه که هست و باید نشست و دید که چه موقع ی چاقو بیاد و دسته شو ببره که این هم از محالاته.
ناشناس۳۸۱۳۹۳۱۳:۵۷:۵۱ ۱۳۹۷/۳/۲۱
همت می خواهد مبارزه با فساد کجاست همت؟
ناشناس۳۸۱۶۶۱۱۶:۲۶:۳۰ ۱۳۹۷/۳/۲۱
احتمالا این هم به مناسبت عید فطره! نشست بعدی هم رفت تا عید نوروز...
yektanetتریبون

آخرین عناوین