هیچ مشکلی برای تماشای مسابقه ایران و پرتغال در ورزشگاه آزادی وجود ندارد

گروه ورزشی الف،   3970404079 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

استانداری تهران از اتخاذ تمهیدات لازم برای تماشای مسابقه امشب میان تیم‌های ملی ایران و پرتغال در ورزشگاه آزادی خبر داد.

هیچ مشکلی برای تماشای مسابقه ایران و پرتغال در ورزشگاه آزادی وجود ندارد

به گزارش ایسنا، استانداری تهران در اطلاعیه‌ای درباره پخش دیدار تیم ملی کشورمان با پرتغال اعلام کرد: تمامی تمهیدات لازم برای تماشای مسابقه امشب میان تیم‌های ملی ایران و پرتغال اندیشیده شده است و مردم می‌توانند برای تماشای این مسابقه به ورزشگاه آزادی مراجعه کنند و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

ضمنا علاقمندان برای تماشای این دیدار می‌توانند از ساعت ۱۹:۳۰ امشب دوشنبه ۴ تیر ماه با در دست داشتن بلیط به ورزشگاه آزادی مراجعه کنند.
 
شایان ذکر است، حضور شهروندان به همراه خانواده در ورزشگاه آزادی صرفا برای تماشای بازی امشب تیم های ملی فوتبال ایران ‌و پرتغال بلامانع می باشد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۳۱۷۱۱۲:۲۳:۲۷ ۱۳۹۷/۴/۴
چرا برای ساده ترین مسله در کشور مورد داریم...
شهاب۴۰۳۱۷۹۱۲:۲۶:۳۰ ۱۳۹۷/۴/۴
مسوولان ذیربط باید از هم اکنون اعلام کنند شرط فراهم آوردن زمینه‌ی حضور بانوان برای دیدن مسابقات ورزشی در ورزشگاه‌ها بستگی به نحوه‌ی حضور و سلوکشان در ورزشگاه آزادی است؛ که اگر آقایان و بانوان توانستند فرهنگ بالایی از خود بروز دهند به مسوولان ذیربط برای موافقت با حضورشان به عنوان تماشاگر کمک شایانی خواهند کرد..
ناشناس۴۰۳۱۹۸۱۲:۳۱:۳۵ ۱۳۹۷/۴/۴
مهم شکستن تابو بود.
ناشناس۴۰۳۳۸۵۱۳:۲۵:۳۴ ۱۳۹۷/۴/۴
تو خونه تلویزیون ندارن
yektanetتریبون

آخرین عناوین