واکنش چین به دعوت آمریکا برای تحریم‌ ایران

گروه جهان الف،   3970406201 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی وزارت خارجه چین به دعوت آمریکا برای تحریم ایران واکنش نشان داد.

واکنش چین به دعوت آمریکا برای تحریم‌ ایران

به گزارش فارس، سخنگوی وزارت خارجه چین روز چهارشنبه به اظهارات مقام‌های آمریکایی درباره تحریم ایران واکنش نشان داد.

یک خبرنگار در نشست خبری روزانه از «لو کانگ» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پرسید: «گزارش‌ها نشان می‌دهند مقام‌های ارشد دولت آمریکا گفته‌اند کشورشان از چین و سایر کشورها می‌خواهند واردات نفت خام از ایران را کاهش دهند. واکنش شما به این چیست؟»

وی گفت: «گزارش‌های مربوط را دیده‌ام. درباره اینکه آیا این موضوع رسمی دولت آمریکا است فقط می‌توانید از آمریکایی‌ها توضیح بخواهید.»

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: «چین و ایران، روابط دوستانه‌ای با یکدیگر دارند. ما بر مبنای پایبندی به تعهداتمان ذیل قوانین بین‌المللی در زمینه‌های اقتصاد، تجارت و انرژی، مبادلات و همکاری‌های نرمال را حفظ می‌کنیم.»

رسانه‌ها روز سه‌شنبه گزارش دادند یک مقام آمریکایی از کشورهای متحد این کشور خواسته تا ماه نوامبر واردات نفت از ایران را به صفر برسانند.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه ۸ می (۱۸ اردیبهشت‌ماه) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج و فرمانی را برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران پس از دوره‌های زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه امضا کرد.

از جمله تحریم‌هایی که اجرای آن ۱۸۰ روز بعد از خروج آمریکا از برجام، در تاریخ ۴ نوامبر (۱۳ آبان‌ماه) اجرایی خواهد شد، تحریم‌های ذیل بند ۱۲۴۵ (د) قانون «اختیارات دفاع ملی آمریکا، ۲۰۱۲» هستند.

این تحریم که برای محدود کردن فروش نفت ایران وضع شده وزیر خزانه‌داری آمریکا را ملزم به معرفی تحریم‌هایی علیه آن دسته از بانک‌های خارجی می‌کند که با بانک مرکزی یا هر یک از دیگر موسسات مالی تحریم‌شده ایران معامله انجام می‌دهند.

با وجود این، وزارت دارایی‌ آمریکا تعیین کرده در صورتی که کشورهای میزبان بانک‌های خارجی در بازه ۱۸۰ روز قبل‌تر خرید نفت خام از ایران را به «میزان قابل توجه» کاهش داده باشند، بانک‌های این کشورها از تحریم‌ها مستثنی می‌شوند.

آمریکا قبل از اجرایی شدن برجام با استفاده از همین تحریم‌ها توانست میزان فروش نفت ایران را کاهش دهد.

در قانون «اختیارات دفاع ملی» تعیین اینکه چه میزان کاهش خریداری نفت از ایران «میزان قابل توجه» محسوب می‌شود به عهده قوه مجریه آمریکا گذاشته شده و دولت آمریکا بایستی با در نظر گرفتن عواملی از جمله میزان عرضه نفت در بازارهای جهانی، میزان مورد قبول برای کاهش خریداری نفت از ایران توسط کشورها را مشخص کند.

دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا قبل از اجرایی شدن «برجام» و رفع شدن این تحریم‌ها حدود ۲۰ درصد کاهش خریداری نفت را «میزان قابل توجه» تعیین کرده بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۸۱۴۶۲۳:۱۵:۱۶ ۱۳۹۷/۴/۶
ببینیم و تعریف کنیم.چرا یکی از قطعنامه های علیه ایران را وتو نکردند؟ چرا تمامی اسناد علیه ایران را امضا کردند؟پرا حاضر نشدند تمامی نفت مورد نیازشان را از ایران نخریدند و برعکس خرید از ایران را به حداقل کاهش دادند؟ مردم ما خوب میفهمند که چین و روسیه از آمریکا به مراتب بدترند.اگر قدرت آمریکا را داشتند قطعا رفتاری به مراتب بدتر از آمریکایی ها با ما داشتند. از الف میخواهم مردانگی کند و منتشر کند
ناشناس۴۰۸۲۳۰۰۱:۱۲:۰۷ ۱۳۹۷/۴/۷
چین با هیچ کشوری نه دوست ونه دشمن میباشد این منافع ملی چین است که سیاستهایش را تهیه واجرا میکند همه شاهد بودیم که اگر چین پشت کره شمالی را خالی نمیکرد کره حاضر نمیشد که با امریکا درمورد هسته ای مذاکره کند .چین وامثال چین وپوتین فقط دنبال منافع کشورشان هستند وهرکشور در این سمت حرکت نکند هرروز بجای پیشرفت عقب میرود
ناشناس۴۰۸۲۴۰۰۱:۳۴:۰۷ ۱۳۹۷/۴/۷
داروهای خارجی دوباره کم یاب و نایاب شده چه کسی پاسخگو هست اقایان دلواپس یا دولت ؟؟؟؟ خواهشا سانسور نکنید من بیمارم
ناشناس۴۰۸۲۵۳۰۱:۴۷:۲۳ ۱۳۹۷/۴/۷
سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: «چین و ایران، روابط دوستانه‌ای با یکدیگر دارند. ما بر مبنای پایبندی به تعهداتمان ذیل قوانین بین‌المللی در زمینه‌های اقتصاد، تجارت و انرژی، Russia and China must support Iran. They have put knife on Iran's back many times over by supporting the illigal sanctions against Iran. This time These countries must show that they have principles. All Tariff is to force China to bent
مهدی۴۰۸۴۵۹۱۰:۰۶:۴۸ ۱۳۹۷/۴/۷
سلام من از مسئولین ایران تعجب میکنم چرا خط قرمز تعیین نمی کنند. آمریکا زمانی که از حمله ایران به ناوهای هواپیما برش در خلیج فارس ترسید، قانونی وضع کرد که ناوهای هواپیما بر جزو قلمرو آمریکاست و حمله به آن اعلام جنگ به آن کشور است. چرا ایران اعلام نمی کنه که اجرای تحریمهای آمریکا، اعلام جنگ به ایران است و تنگه هرمز بسته خواهد شد؟ قطعا اونها از بسته شدن شاهرگ نفت دنیا وحشت دارند. چرا اینقدر منفعلانه منتظریم شرایط روز به روز بر ما تنگتر بشه و بعد واکنش جدی نشون بدیم؟ چرا سعی بر اینه که در شرایط ضعف قرار بگیریم؟ ایران اعلام کنه که تحریم نفت ایران توسط آمریکا اعلام جنگ آمریکا به ماست! خیلی دردناکه؟ اگر ایران این کار رو در همین یک و دو هفته انجام نده به زودی پشیمانی بی حاصل خواهد رسید. البته از مسئولینی که فرزندان دلبندشان در آمریکا و کانادا اموالشان بلوکه شده و تهدید به دیپورت شده اند، تصویب FATF بیشتر انتظار میره تا اینجور اقدامات!!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین