واعظی: قیمت ارز قطعا پایین می‌آید/مردم در حد نیاز خرید کنند

گروه سیاسی الف،   3970708011 ۴۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

رییس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کشور ریشه در عوامل اقتصادی، سیاسی و روانی دارد و مشکل پیچیده‌تر از این‌هاست گفت: دولت دنبال پایین آوردن قیمت ارز است و قیمت ارز قطعا پایین می‌آید. مردم هم به اندازه نیاز خود کالا بخرند زیرا اجناس مورد نیاز مردم به اندازه کافی تهیه شده است.

واعظی: قیمت ارز قطعا پایین می‌آید/مردم در حد نیاز خرید کنند

به گزارش ایسنا، محمود واعظی امشب در گفت‌وگوی تلویزیونی با بیان اینکه یک عامل فقط ریشه مشکلات امروز کشور نیست اظهار کرد: همین دولت تا چند ماه قبل ثبات اقتصادی ایجاد کرد. دولت هم تغییر رویه نداد و سیاست خود را پیش برد. آنچه موجب مشکلات شد، فشار از خارج بود. این فشار باید در داخل مدیریت می‌شد. ما باید به سرعت خود را آماده کنیم که عکس‌العمل مناسبی نسبت به فشارهای بیرونی نشان دهیم. فشارهای خارجی، اقتصادی، سیاسی و جنگ روانی و تبلیغاتی بود.

وی با بیان اینکه ریشه مشکلات کشور در مجموعه‌ای از عوامل اقتصادی، سیاسی و روانی است خاطرنشان کرد: دولت باید آمادگی کامل را به وجود آورد که به مقابله با جنگ اقتصادی برود. ما باید تلاش کنیم که نقاط ضعف را جبران کنیم. ما کاستی‌هایی داریم که باید آن‌ها را برطرف کنیم. ما باید بهتر عمل می‌کردیم. تولید کننده بخش خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی هم باید خود را با شرایط جنگ اقتصادی وفق دهند. تولید باید به موقع عرضه شود و به بهانه مصرف و ولع برای خرید، اجناس نباید گران شود. مردم هم باید رفتار معقولی از خود نشان دهند. البته رفتار مردم معقول است ولی برخی رفتارهایی از خود نشان می‌دهند مثلا در شرایط گرانی ارز آوردن ارز به بازار بهتر است یا خرید آن؟

واعظی بیان کرد: آمریکا، امارات و عربستان بازارهایی در سلیمانیه، هرات و دوبی درست کرده‌اند که ارز را در این بازارهای کوچک بالا برده و بازار ایران هم از آن‌ها تبعیت می‌کند. در حال حاضر 13-14 میلیارد دلار با قیمت 4200 تومان برای 24 قلم از ارزاق عمومی مردم پرداخت می‌شود. 25 میلیارد دلار هم ارزی است که نیازمندی‌های کشور از طریق سامانه نیما وارد می‌شود. یک درصد از ارز کشور هم در کوچه‌هاست که قیمت آن تعیین کننده اقتصاد کشور نیست. اگر سه مولفه دولت، تولید کننده و کسبه مردم با هم همراهی کنند مشکلات حل می‌شود. مردم مطمئن باشند ارزاق گران نمی‌شود و این ارزاق در حد نیاز در کشور وجود دارد و آنچه نیاز دارند بخرند.

رییس دفتر رییس جمهور با تاکید بر اینکه دولت از مشکلات مردم آگاهی دارد و دنبال راه حل برای آن‌هاست گفت: وزیر کار و اقتصاد استیضاح شدند اما اکنون وضع بهتر شده است؟ دولت دنبال آن بود وزیری را انتخاب کند که بهتر از قبل باشد. روی آن مطالعه می‌کرد اما مجلس، وزرا را استیضاح کرد. به هر حال انتخاب وزرای جدید در حال بررسی است و یک شبه نمی‌توان وزیر جدید انتخاب کرد. رییس جمهور هم در حال مطالعه و مشورت گرفتن برای انتخاب وزرا است. امروز هم رییس مجلس با رییس جمهور جلسه داشت که اگر مجلس قصد دارد رای به تشکیل وزارت بازرگانی بدهد، دولت فعلا وزیر انتخاب نکند در غیر این صورت وزرای استیضاح شده در دو سه هفته آینده انتخاب می‌شوند.

وی تاکید کرد:‌وظیفه دولت، صداوسیما، رسانه‌ها و نخبگان این است که بیشتر با مردم صحبت کرده و مسائل را برای مردم باز کنند و آن‌ها تحت تاثیر شایعات قرار نگیرند. وقتی بر اساس نیاز کالا خریداری شود، همیشه اجناس وجود دارد اما اگر سه چهار برابر نیاز خرید شود کمبود می‌شود. دولت 20 درصد بیشتر از نیاز کشور کالا خریداری می‌کند ولی نه اینکه سه چهار برابر نیاز کشور کالاها تهیه شود. ما در دوران گذار قرار داریم. یکی دو ماه دیگر شرایط عادی می‌شود. مردم نگران نباشند. ما کالا به اندازه کافی خرید کرده‌ایم. اولویت اول دولت هم سفره مردم، ارزاق و داروست. ما با همکاری هم می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم.

وی در پاسخ به سوالی در مورد قیمت ارز تاکید کرد: دولت دنبال پایین آمدن قیمت ارز است و قیمت فعلی ارز به هیچ وجه برای ما قابل قبول نیست. با سازوکارهایی که دولت طراحی می‌کند قیمت ارز قطعا پایین می‌آید.

به گزارش ایسنا، رییس دفتر رییس جمهور در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به سفر رییس جمهور به نیویورک برای شرکت در هفتاد و سومین مجمع عمومی سازمان ملل بیان کرد: هدف ما از این سفر بیان مواضع کشور، پاسخ به ابهامات، مصاحبه با رسانه‌ها و هماهنگی بیشتر با نهادهای بین‌المللی است. این سفر یکی از سفرهای خوب ما بود و به اکثر اهداف خود دست یافتیم.

واعظی با بیان اینکه ما طبق برنامه خود را آماده این سفر کرده بودیم، خاطرنشان کرد:‌دو هفته قبل از ایام سفر با توجه به اینکه آمریکا رییس دوره‌ای شورای امنیت شده بود ترامپ ااعلام کرد ریاست این جلسه را به عهده گرفته و موضوع این جلسه هم ایران است. برخی سیاسیون و دلسوزان توصیه کردند که رییس جمهور به این سفر نرود. دیدگاه دیگر این بود که ما هر وقت غیبت داشته‌ایم ضرر کردیم و چون استدلال منطقی و حقوقی داریم، مخاطبان خود را پیدا می‌کنیم. پس از بررسی‌ها و مشورت‌های لازم تصمیم گرفتیم به سفر برویم.

واعظی ادامه داد:‌در سفر همه شرایط عوض شد. موضوع جلسه شورای امنیت تغییر کرد و آمریکا مجبور به عقب نشینی شد. در جلسه شورای امنیت که با موضوع عدم اشاعه بود ترامپ حرف‌های مجمع عمومی خود را تکرار کرد ولی همه کشورهای عضو از برجام دفاع کردند و جلسه به ضرر آمریکا شد.

واعظی درباره دلیل تلاش ترامپ برای دیدار با رییس جمهور کشورمان گفت: شرایط ترامپ در آمریکا خوب نیست و در نوامبر هم در آمریکا انتخابات بسیار مهمی برگزار می‌شود که جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در این انتخابات تلاش می‌کنند. ترامپ به دنبال دستاورد خارجی است و مذاکره با کره شمالی آن طور که می‌خواست جواب نداد پس به دنبال تفاهم با ایران است و در یک ماه گذشته مرتب از طریق مقامات مختلف بحث مذاکره بی‌شرط را مطرح کرده است.

وی با بیان اینکه موضع ما این است که مذاکره برای مذاکره معنا ندارد، خاطرنشان کرد: کسی که برجام را نقض کرده است نمی‌تواند ادعای مذاکره کند. او اول باید به میز مذاکره برجام بازگردد به تعهدات خود عمل کند و بعد ادعای دیگری داشته باشد. در این سفر مراجعاتی برای دیدار انجام شد اما موضع ایران هم مشخص بود. واعظی درباره توئیت ترامپ درباره روحانی و احتمال ملاقات در آینده با وی اظهار کرد: ترامپ شخصیت باثباتی ندارد که بتوانیم روی حرفش حساب کنیم. سه ساعت بعد از این توئیت وی از لغاتی استفاده کرد که هیچ سیاستمداری از آن استفاده نمی‌کند. نه روی توئیت او می‌شود حساب کرد نه سخنرانی‌اش در مجمع عمومی.  وی از ادبیات سخیفی در مورد کشورهای مختلف در سخنرانی مجمع عمومی استفاده کرد و سطح سخنرانی را بسیار پایین آورد. این معمول نیست که همه حضار به رییس جمهور آمریکا بخندند و وی بگوید که انتظار چنین عکس‌العملی را ندارد.

رییس دفتر رییس جمهور خاطرنشان کرد: ترامپ صحبت‌های ضد و نقیض دارد و در داخل آمریکا مردم و بسیاری از رسانه‌ها ناراحت هستند که در سازمان ملل رییس جمهورشان به مضحکه گرفته شد.

وی درباره صحبت‌های نتانیاهو نیز بیان کرد: حرف‌های او دیگر خریداری ندارد. همان جا رسانه‌ها گفتند حرف‌های نتانیاهو درباره ایران هیچ وقت درست نبوده است. کشوری که سلاح اتمی دارد و عضو آژانس نیست چطور به خود اجازه می‌دهد چنین حرف‌هایی بزند؟

واعظی درباره واکنش کشورهای دیگر به سخنان رییس جمهور کشورمان در مجمع عمومی گفت: سران سایر کشورها مرتب به ما می‌گفتند سخنرانی رییس جمهور بسیار متین بود و ایران پاسخ‌های منطقی داشت. آن‌ها صحبت‌های رییس جمهور را در مقابل صحبت‌های ترامپ قرار دادند و سخنان ترامپ را سخیف و غیر حقوقی و اظهارات رییس جمهور کشورمان را منطقی، سیاسی و حقوقی می‌دانستند. ما در دیدارها تشریح کردیم که دوران یک جانبه گرایی سپری شده و رهبران سایر کشورها هم از جمله کشورهای اروپایی هم به دنبال یک جانبه گرایی نیستند. در مجموع سایر کشورها از مواضع کشورمان خیلی خوب استقبال کردند.

وی در مورد دیدارهای دو جانبه با سران سایر کشورها هم گفت: تنظیم روابط اقتصادی و پیامدهای خروج آمریکا از برجام بحث‌هایی بود که در دیدارهای دو جانبه داشتیم. سران کشورها هم اقدام تروریستی اهواز را محکوم می‌کردند. البته در آمریکا اول مطرح شد که در موضوع اهواز ایران باید به اقدامات خودش بازگردد و بررسی کند چرا در اهواز آن اتفاق افتاد اما رییس جمهور در دیدار با مسئولان رسانه‌ها بیان کرد که اگر این حرف درست باشد، در مورد 11 سپتامبر هم صدق می‌کند. البته شورای امنیت هم بیانیه داد و این اقدام تروریستی را محکوم کرد.

رییس دفتر رییس جمهور درباره دیدار روحانی با رییس صندوق بین‌المللی پول نیز بیان کرد: صندوق بین‌المللی پول تلاش دارد حامی کشورهای عضو خود بوده و در مسائل سیاسی بی‌طرف باشد. آن‌ها در این دیدار اعلام کردند که از اصول صندوق بین‌المللی پول خارج نشده و تحت تاثیر مسائل سیاسی قرار نمی‌گیرند و هرچه در توان دارند برای حمایت از ایران به کار می‌بندند.

واعظی همچنین درباره دیدار رییس جمهور با سران کشورهای فرانسه و انگلیس گفت: در این دیدارها آن‌ها اعلام کردند به جد دنبال حفظ برجام هستند زیرا برجام دستاوردی بین‌المللی بوده و آن‌ها اجازه نمی‌دهند یک کشور این دستاورد را از بین ببرد. آن‌ها بیان کردند که اجرای تعهدات برای آن‌ها مهم است. همچنین بیان کردند شرکت‌های بزرگی که در اروپا شعبه دارند، ممکن است به خاطر همکاری با ایران محدود شوند به همین دلیل از ما فرصت خواستند تا روی این موضوع کار کنند. البته تاکید کردند مشوق بانک‌ها و شرکت‌هایی هستند که در آمریکا فعالیت ندارند.

واعظی با بیان اینکه تلاش این کشورها این است که تا آبان‌ماه اقدامات عملی خود را اعلام کنند تصریح کرد: کشورهایی هم که عضو 1+4 نیستند هم بر حفظ برجام تاکید دارند. مثلا ژاپن اعلام کرد که در حال مذاکره با آمریکا است تا موافقت آمریکا را برای خرید نفت از ایران جلب کند. مساله‌ای که باید مد نظر قرار بگیرد این است که بسیاری از کشورهای بزرگ چند ملیتی بوده و سهامداران آن‌ها آمریکایی هستند یا این شرکت‌ها در آمریکا شعبه دارند بنابراین ملاحظاتی در همکاری با ایران دارند. اما اروپا اراده سیاسی برای حفظ برجام دارد. آن‌ها پیشنهاد کرده‌اند که بانک‌های مرکزی آن‌ها با بانک مرکزی ایران وارد مبادلات شود. آن‌ها در حال طراحی سازوکاری برای تجارت با ما هستند. ما هم آمادگی داریم با یورو با این کشورها همکاری کنیم. ما در مراودات خود با اروپا و حتی ترکیه و روسیه دنبال این هستیم که تجارت خود را بدون وابستگی به دلار پیش برده و در حال طراحی سازوکاری هستیم که دلار را دور بزنیم.

وی در مورد کارشکنی آمریکا برای ادامه برجام خاطرنشان کرد: آمریکا از تمام امکانات سیاسی، تبلیغاتی و نفوذ خود در برخی کشورهایی مثل عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی استفاده می‌کند تا فشار اقتصادی بر ما تحمیل کند. آمریکا بود که مذاکره را به هم زد و جنگ اقتصادی علیه ما به راه انداخت. اگر ما بتوانیم 7-8 ماه خوب مقاومت کنیم از این شرایط قطعا عبور می‌کنیم. ما باید در دنیا یارگیری کرده و از همه ابزارها و روابط خود استفاده کنیم.

وی در پاسخ به این انتقاد که دولت بیشتر به فکر همکاری با اروپاست نه آسیا و به همین دلیل ایران در هند و چین سفیری ندارد گفت: ما در پاریس هم سفیر نداریم. در دوران تابستان سفرا تغییر می‌کنند و بین برگشتن سفیر قبلی و انتخاب سفیر جدید وقفه‌ای ایجاد می‌شود. در حال حاضر سفارتخانه‌های کشورهایی که نام برده شد سرپرست و مسئول دارند و دستورالعمل‌ها از تهران به آن‌ها می‌رسد. انتخاب سفیر یک پروسه در داخل کشور و یک پروسه در خارج از کشور دارد. اگر اشکالی در این دو پروسه پیش بیاید انتخاب سفیر به تاخیر می‌افتد.

وی افزود: سفیر کشورمان در هند به عنوان معاون اقتصادی وزارت خارجه انتخاب شد. ما فردی را جایگزین کردیم ولی او منصرف شد. در حال حاضر پروسه داخلی انتخاب سفیر جدید تمام شده و پس از توافق هند، سفیر اعزام می‌شود. سفیر کشورمان در چین هم به عنوان رییس بانک مرکزی انتخاب شد و پروسه انتخاب سفیر جدید باید طی شود. فرد جدیدی هم انتخاب شده ولی وقتی این پروسه‌ها طی شد آن را اعلام می‌کنیم.

رییس دفتر رییس جمهور در پایان با اشاره به اینکه نگاه ما به شرق و آسیا بسیار جدی است بیان کرد: اینکه مطرح شود دولت فقط با اروپا کار می‌کند اشتباه است. ما با هند، چین، ژاپن و کره روابط نزدیک داریم. روابط ما با چین در 6 ماه گذشته حدود 14 درصد افزایش داشته است و چین اولین شریک تجاری ماست. حجم روابط مابا هند نیز از بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۵۷۰۸۵۶۰۴:۵۱:۲۶ ۱۳۹۷/۷/۸
یعنی چی واقعا؟
ناشناس۵۷۱۲۳۱۱۰:۰۷:۳۴ ۱۳۹۷/۷/۸
از این حرفها وقتی دلار از 4000 تومان عبور کرد زدند مشکل اطلس کشور این هست مقامات خود دلال ارز و طلا هستند
ناشناس۵۷۱۳۸۴۱۱:۱۵:۱۲ ۱۳۹۷/۷/۸
اینا از دلار 4500 تا الان می گن می آد پایین خسته نشدن؟ فکر نمی کنن ملت مسخرشون می کنن؟
زارعی۵۷۱۷۶۵۱۳:۱۱:۱۳ ۱۳۹۷/۷/۸
یعنی قطعا این گرانی کار خودشون هست
ناشناس۵۷۰۸۸۵۰۶:۵۰:۰۸ ۱۳۹۷/۷/۸
بی‌خیال بابا! رئیست هم از این حرف‌ها زیاد زده. مصاحبه با رشیدپور رو یادمون نرفته! هنوز دلار به ۵۰۰۰ نرسیده بود!
ناشناس۵۷۱۲۸۰۱۰:۲۷:۲۶ ۱۳۹۷/۷/۸
مردم روسر کار میذارن تا ژنهای خودشون تمام کارها رو قبضه کنن . بعد هم اگر مردم فهمیدن دیگه مهم نیست
سید۵۷۰۸۸۶۰۶:۵۱:۴۲ ۱۳۹۷/۷/۸
ای واااای ، هر چی دارید بفروشید ، دلار بخرید . خود روحانی گفت خیالتون راحت باشه ، این وضعیت شد . آقای رئیس دفتر که اینطوری گفت ، دیگه خودتون بدونید .
ناشناس۵۷۱۳۱۸۱۰:۴۳:۱۶ ۱۳۹۷/۷/۸
احسنت، موردم از خنده
م.م۵۷۰۸۸۹۰۶:۵۲:۵۵ ۱۳۹۷/۷/۸
قطعا در مورد پایین آمدن قیمت چرت و پرت میگید
ناشناس۵۷۰۸۹۹۰۷:۰۶:۵۷ ۱۳۹۷/۷/۸
خجالت نمی کشید؟ چند صد بار از این حرفا زدید؟
ناشناس۵۷۰۹۰۸۰۷:۲۴:۰۰ ۱۳۹۷/۷/۸
فقط این را بگویم که خبرنگار باید بپرسد اگر حباب و مسائل روانی و سیاسی نبود قیمت واقعی دلار چقدر میشه؟ 6000 آیا این که پول یک کشور بعد 5 سال 100 درصد ارزش آن کاسته شود آیا فاجعه نیست؟ مشکل چیست که عزمی برای کنترل رشد نقدینگی متناسب با رشد اقتصادی دیده نمی شود؟ کل مشکل سقوط ریال در همین سوال است
حمید۵۷۰۹۲۵۰۷:۴۰:۰۵ ۱۳۹۷/۷/۸
امان از یک کلمه و جمله عذر خواهی هیهات
ناشناس۵۷۰۹۳۳۰۷:۴۳:۲۲ ۱۳۹۷/۷/۸
استعفا داده بروید
ناشناس۵۷۰۹۴۳۰۷:۴۶:۲۱ ۱۳۹۷/۷/۸
بر چه اساسی به مردم اطمینان خاطر تامین اقلام ضروری میدهد الله واعلم!!!!!
ناشناس۵۷۰۹۴۴۰۷:۴۶:۳۰ ۱۳۹۷/۷/۸
فعلا که هرچی آقایون گفتن برعکسش اتفاق افتاده
علی یانگ۵۷۰۹۴۵۰۷:۴۷:۰۱ ۱۳۹۷/۷/۸
این قطعا پایین می اید یعنی چی؟مثلا از هفده تومن میشه شانزده تومن.اقای رییس دفتر اگر عرض مثلا شد شش تومن به این میگن پایین نه افزایش ده هزار تومنی و کاهش پانصد تومنی.خدا روشکر مهندسی اینا را باید خوب متوجه شی
محمد۵۷۰۹۵۰۰۷:۴۹:۲۵ ۱۳۹۷/۷/۸
فعلا اقتصاد کشور و قمیت ارز دست همون 1% ارز تو کوچه و بازار است....
ناشناس۵۷۰۹۶۳۰۷:۵۶:۲۱ ۱۳۹۷/۷/۸
دیگه کی؟ وقتی 25 تومن شد؟
ناشناس۵۷۰۹۶۴۰۷:۵۶:۴۱ ۱۳۹۷/۷/۸
شرافت میدونید چیه؟
ناشناس۵۷۰۹۶۶۰۷:۵۷:۳۴ ۱۳۹۷/۷/۸
احمدی 1000 تومن رو کرد 3 تومن غوغا کردین... حالا هی میگین حبابه
ناشناس۵۷۰۹۶۷۰۷:۵۸:۰۵ ۱۳۹۷/۷/۸
حبابه... بازم بگیم حبابه
ناشناس۵۷۰۹۶۸۰۷:۵۸:۵۰ ۱۳۹۷/۷/۸
جهت اطلاع این دیگه حباب نیست... فاجعه به اندازه جمعیت ایرانه
ناشناس۵۷۰۹۷۳۰۸:۰۰:۴۰ ۱۳۹۷/۷/۸
بقول حضرت علی(ع): اگر دین ندارید آزاده باشید...
ناشناس۵۷۱۲۸۲۱۰:۲۸:۴۱ ۱۳۹۷/۷/۸
جفتشو ندارن .
ناشناس۵۷۰۹۷۴۰۸:۰۰:۵۷ ۱۳۹۷/۷/۸
حیا خوب چیزیه
ناشناس۵۷۰۹۸۴۰۸:۰۸:۱۵ ۱۳۹۷/۷/۸
چرند میگید جناب. هر وقت یکی از شما اومد و یه همچین حرفی زد، پشتش یه موج گرونی جدید بلند شد. لطفا حرف نزنید و بزارید به درد خودموم بمیریم. دیگه همه میدونن گرونی و تورم تعمدی و کلا زیر سر خود دولته.
ناشناس۵۷۰۹۹۲۰۸:۱۶:۰۰ ۱۳۹۷/۷/۸
بهش میاد کار بلد باشه؟
ناشناس۵۷۱۱۰۶۰۹:۱۸:۰۷ ۱۳۹۷/۷/۸
برای امور خودشون بعلههههههههه
ناشناس۵۷۱۰۱۸۰۸:۳۲:۳۶ ۱۳۹۷/۷/۸
یک درصد از ارز کشور هم در کوچه‌هاست که قیمت آن تعیین کننده اقتصاد کشور نیست. این یک درصد روهم ازطریق نیما بدید تا مشکل حل بشه !!!!!!!!!!!!!
ناشناس۵۷۱۰۲۴۰۸:۳۵:۳۳ ۱۳۹۷/۷/۸
قطعاً حرف شما ارزش ندارد و بی پایه و اساس است
ناشناس۵۷۱۰۲۹۰۸:۳۶:۴۶ ۱۳۹۷/۷/۸
توهرجمله ای چند باید دیده میشود باید این کارکرد واون کار آقا شما برنامه ندارید واین کشور را به حال خود رها کرده اید وقتی امارات وافعانستان قیمت ارز را تعیین می کنند باید ! فاتحه راخواند!
ناشناس۵۷۱۰۴۲۰۸:۴۴:۴۵ ۱۳۹۷/۷/۸
یک در صد نود و نه در صد بازی داد عجب دولتی عجب بانک مرکزی داریم
ناشناس۵۷۱۰۶۱۰۸:۵۳:۰۹ ۱۳۹۷/۷/۸
وضعیت فعلی فقط و فقط به دلیل ایجاد جو عدم اعتماد بین دولت و مردم ایجاد شده. کمتر حرف بزنید و بهتر عمل کنید. در خیلی از موارد هم اصلا دولتیان حرف نزنند امورات بهتر می چرخد.
سعید۵۷۱۱۳۱۰۹:۲۷:۵۸ ۱۳۹۷/۷/۸
میشه مصاحبه نکنید لطفاً؟؟
ناشناس۵۷۱۱۳۲۰۹:۲۸:۲۰ ۱۳۹۷/۷/۸
خدا وکیلی خجالت نمی کشن
ن.د۵۷۱۲۹۲۱۰:۳۱:۳۸ ۱۳۹۷/۷/۸
واعظی :قیمت ارز قطعا پایین می آید. تجربه های همه تلخ به ما ثابت کرده که معنی این جمله اینه: قیمت ارز قطعا بالا می رود.
ناشناس۵۷۱۳۱۲۱۰:۳۷:۲۱ ۱۳۹۷/۷/۸
مدیریت بلد نیستین برین کنار بزارین کسی که مدیریت بلده بیاد سر کار
ناشناس۵۷۱۳۳۵۱۰:۵۱:۰۰ ۱۳۹۷/۷/۸
دیپی تو کلاه قرمزی یادتونه!
ناشناس۵۷۱۳۸۷۱۱:۱۵:۴۳ ۱۳۹۷/۷/۸
ریشه تمام فسادها و گناهان دروغ است دروغ چقدر دروغ وای به حالتان در ان دنیا که با عزت مردم بازی می کنید و چقدر گناه به واسطه این فقری که در جامعه ایجاد کردید در جامعه نشر پیدا کرد باید پاسخگو باشید در درگاه الهی
ناشناس۵۷۱۴۰۲۱۱:۲۱:۵۸ ۱۳۹۷/۷/۸
با این حرفا شًکم برطرف شد که دلار دوباره میره بالا
ناشناس۵۷۱۴۳۳۱۱:۲۸:۳۵ ۱۳۹۷/۷/۸
کاش حداقل دسته جمعی استعفا میدادید
ناشناس۵۷۱۴۴۱۱۱:۳۰:۱۰ ۱۳۹۷/۷/۸
اشتباه میکنید. اون نرخ دلار کف بازار، یک درصد کل تقاضا نیست که اگر بود کار به اینجا نمیرسید. همونطور که اثر تحریمها هم 20 درصد نیست و خیلی بیشتر است
مجيد۵۷۱۴۵۹۱۱:۳۵:۰۰ ۱۳۹۷/۷/۸
اقای منشی لطفا تو دیگه نگو میاد پایین.سیگنال میدید که بوید بخرید داره میره بالا.این برای همه واضح شده. خسته شدیم بخدا
ناشناس۵۷۱۴۹۴۱۱:۵۳:۰۳ ۱۳۹۷/۷/۸
]چقدر زیبا است. کی از خواب بیدار می شوم و دلار 4200 تومانی خواهد شد.
رضا۵۷۱۷۳۸۱۳:۰۵:۳۹ ۱۳۹۷/۷/۸
پس 100 درصد، قیمت ارز باز هم افزایش پیدا میکنه. بنده رفتم فردوسی یه چند دلاری برای روز مبادا بخرم.
ناشناس۵۷۱۹۹۷۱۴:۲۹:۰۵ ۱۳۹۷/۷/۸
پس قطعا دلار به ۲۵۰۰۰ تومان می رسه و دچار قحطی میشیم از ما گفتن اینا هر چی بگن برعکس در میاد
اصغر۵۷۲۰۱۵۱۴:۳۷:۳۳ ۱۳۹۷/۷/۸
یاد دیوی افتادم تو کلاه قرمزی!!! D:
ناشناس۵۷۲۲۳۹۱۶:۰۰:۳۴ ۱۳۹۷/۷/۸
اگه دولتمردان بکویند ماست سفیده دیگه مردم مطمئن میشوند که سیاهه هروقت قیمت پایین آمد حرف بزنید از دروغ گفتن که دولتمردان ما ابایی ندارند
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

    2. باز هم در باغ سبز !

    3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

    5. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

    6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

    7. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

    8. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

    9. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    10. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

    11. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

    12. درد بیمار و ناز طبیبان !

    13. فرزندان ظریف کجا هستند؟

    14. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    15. یارانه‌ها واریز شد

    16. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

    17. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

    18. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

    19. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

    20. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

    21. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

    22. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

    23. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

    24. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

    25. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

    آخرین عناوین