آموزش خیاطی از سطح مبتدی تا پیشرفته

گزارش بازرگانی،   3971004136

خیاطی یک هنر است، اگر برای فرا گرفتن این هنر ارزشمند وقت کافی دارید، هرگز زمان یادگیری آن را عقب نیاندازید و به دنبال تحقق رویای خود باشید. شاید از مدل لباس یا مانتویی که در فروشگاه می‌بینید خوشتان بیاید، اما ممکن است آستین آن تنگ یا گشاد، قد لباس زیادی کوتاه یا بلند باشد و یا حتی گودی کمر آن به خوبی گرفته نشده باشد؛ اما زمانیکه هنر خیاطی را به خوبی بلد باشید می‌توانید لباس‌هایتان را قالب بدن خود دوخته و با اندازه گیری درست و دقیق، لباس مورد دلخواه خود را بدوزید.

جدا از جنبه اقتصادی که در این رشته جایگاه بسیار مهم و ارزشمندی در کشورمان دارد، این هنر یک کار سرگرم کننده و آرام بخش نیز هست که می‌تواند نقش درمانی برای افراد داشته باشد؛ به این دلیل که باعث می‌شود از استرس‌های روزمره زندگی دور شوید و فکر خود را بر روی دوختن و تولید ، متمرکز ‌کنید. بنابراین خیاطی یک زندگی جدید است و خیاطها با خلق مدل‌ها و طرح‌های جدید، روحشان تازه شده و به همین دلیل است که در میان این هنرمندان کمتر کسی را می توان یافت که افسردگی داشته باشد.

مزایای خیاطی

خیاطی به این دلیل که با اندازه‌گیری و طراحی سروکار دارد باعث تحریک بخش‌هایی از مغز می‌شود که مسئول حل مسائل پیچیده هستند. بنابراین به طور کلی مزایای خیاطی تقویت زبر دستی و توانایی حرکتی شما، همچنین به خلاقیت و تردستی شما در بلند مدت کمک می‌کند. در ادامه به مزایای خیاطی کردن اشاره می‌شود:

با دوختن لباس‌های خود می‌توانید نسبت به دیگران ظاهری متفاوت‌تر و بنابراین کمدی از لباس‌های منحصر به فرد داشته باشید. خیاطی کردن به دلیل نیاز به هماهنگی دست و چشم، باعث می‌شود مغز شما فرز و چابکتر عمل کند.

در هنگام خیاطی به دلیل دور شدن از مشغله‌های فکری، می‌توانید انسانی شاد و آرام باشید. همچنین می‌تواند به بهبود زندگی اجتماعیتان کمک کند. خیاطی می‌تواند اثرات زیست محیطی هم داشته باشد؛ به این دلیل که پارچه را خودتان انتخاب می‌کنید و بنابراین پارچه‌های باکیفیتی انتخاب می‌کنید که بتوانید لباس‌های دوخته شده بسیار با دوام داشته باشید که زمانی طولانی بتوانید از آنها استفاده کنید.

یکی از مزیت‌های مهم خیاطی تحریک خلاقیت در افراد است، به این دلیل که با انواع کوک زدن و وصل کردن زیپ، ترکیب بندی و کلاژ انواع پارچه و رنگ و تهیه انواع الگو، سر و کار داریم و ذهن خود را درگیر طرح هایی می کنیم که همگی، باعث ایجاد خلاقیت می‌شوند.

خیاطی از جمله هنرهایی است که به شما اعتماد به نفس می‌دهد؛ به این دلیل که وقتی کسی از لباس شما خوشش می‌آید و می‌پرسد آن را از کجا خریده‌اید و شما در پاسخ می‌گویید خودم دوخته‌ام، همین جمله باعث افزایش اعتماد به نفش شما خواهد شد. بنابراین از داشتن لباسی که خودتان دوخته‌اید احساس غرور می‌کنید. موارد گفته شده در بالا بخشی از دلایلی بودند که به شما می‌گوید چرا یادگرفتن خیاطی مهارت خوبی است و حس اعتماد به نفش شما را تقویت می‌کند.

چقدر زمان می‌برد تا به خیاطی ماهر تبدیل شوید؟

مدت زمان لازم برای آموزش خیاطی، بسته به آموزشگاه، نوع متد و آموزش و نیز تلاش هنرجو، متفاوت است. از این رو برای انتخاب کلاس خیاطی، باید امکانات آموزشگاه و اعتبار آن را در نظر بگیرید. برای اینکه بتوانید خیاطی را سریع‌تر یاد بگیرید می‌توانید به کلاس‌های فشرده و خصوصی خیاطی بروید. نکته مهمی که باید در نظر بگیرید این است که برای آنکه بتوانید حرفه‌ای خیاطی را یاد بگیرید باید به غیر از اینکه برای خودتان لباس می‌دوزید برای دیگران هم بدوزید تا با ابعاد و تقاضاهای متفاوت، آشنا شوید و بتوانید ایراد اندامی هر فرد را بگیرید. بنابراین هر زمانی که لباسی جدید می‌دوزید، نکته‌ای جدید را همراه با آن یاد می‌گیرید. به طور کلی هر چه تلاش بیشتری کنید پیشرفت شما سریعتر خواهد بود و زودتر به خیاط ماهرتری تبدیل خواهید شد.

موسسه تصویرگران پویا اندیش دوره‌های آموزشی مختلفی را برگزار می‌کند. برخی از این دوره‌های آموزشی شامل آموزش خیاطی، آموزش الگوسازی، آموزش طراحی لباس مردانه، طراحی لباس زنانه و بسیاری از دوره‌های آموزشی دیگر می‌باشد. دوره‌های آموزشی خیاطی از مبتدی تا پیشرفته می‌باشد و موارد لازم در کلاس‌ها آموزش داده می‌شود. اگر بخواهید لباس‌هایی را که می‌دوزید خودتان طراحی کنید می‌توانید در دوره‌های آموزش طراحی الگو و طراحی لباس شرکت کنید که به صورت تخصصی در این مرکز آموزش داده می‌شود. پس از شرکت در دوره‌ها و پس از گذراندن امتحانات مربوطه، گواهی پایان دوره معتبر برای شما صادر خواهد گردید.

برای ثبت نام و نیز مشاوره با کارشناسان برای دستیابی به اطلاعات بیشتر، می‌توانید با شماره تلفن‌های ۵۸۷ ۵۸۷ ۲۲ یا ۰۵ ۰۵ ۵۸ ۲۲ – ۰۲۱ تماس بگیرید و وب سایت آموزش های طراحی لباس و خیاطی را حتما ببینید :

https://tarahilebas.com