احمد توکلی: رهبر انقلاب اختیارات لازم برای فرماندهی جنگ اقتصادی را به روحانی داده است

گروه سیاسی الف،   3980306147 ۳۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اکنون فرماندهی اقتصادی در دست دولت است گفت: رهبری اختیارات لازم برای فرماندهی جنگ اقتصادی را به روحانی داده است.

احمد توکلی: رهبر انقلاب اختیارات لازم برای فرماندهی جنگ اقتصادی را به روحانی داده است

احمد توکلی نماینده سابق مجلس و عضو فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره جنگ اقتصادی و مسائل پیرامون آن گفت و گویی داشته که میتوانید در ادامه بخوانید.

آقای توکلی! بارها چه رهبری و چه رئیس جمهور از شرایط امروز کشور به عنوان یک شرایط جنگی آن هم جنگ اقتصادی نام برده اند، از نگاه خود شما فعلی را می توان شرایط جنگی توصیف کرد؟

اگر تجارت را ملاک قرار دهیم و ادعای مردم درباره وضعیت معیشت‌شان را صادقانه بدانیم این شرایط حتما یک جنگ است. تمام فعالیت اقتصادی را ذیل مبادله می‌توان تعریف کرد. از خرید و فروش و ارائه خدمات، همه نوعی مبادله است. وقتی به شما اجازه داده نشود که مبادلات بانکی داشته باشید مشخص است که نمی‌توانید مبادله داشته باشید؛ در چنین شرایطی است که تمام منافع شما به خطر می‌افتد درست مانند یک جنگ.

یک جنگ نظامی همه زندگی شما را مختل می‌کند اما جنگ اقتصادی هم دست کمی از آن ندارد و همانقدر که یک جنگ نظامی خشونت دارد جنگ اقتصادی هم همراه با خشونت است و حتی مرگ و میر هم به دنبال دارد. بنابراین وقتی می‌گوییم وارد یک جنگ اقتصادی شده ایم این فقط حرف ما نیست بلکه دشمن مکار و احمق ما هم می‌گوید. آنها علنا اعلام کرده‌اند ما با ایران نمی‌توانیم جنگ نظامی داشته باشیم بلکه فقط می‌توانیم جنگ اقتصادی را علیه آنها ادامه دهیم. بنابراین بدون تردید ما در یک جنگ اقتصادی قرار داریم که نیروهای ما و منابع مالی ما را هم در تیررس دشمن قرار می‌دهد و بچه‌های ما حتی با مرگ مواجه می‌شوند.

شما وضعیت دارو در کشور را نگاه کنید این یک وضعیت عادی نیست و هیچ تفاوتی با یک جنگ نظامی ندارد و فقط تفاوتش این است که جنگ اقتصادی ابعاد بیشتر و حتی کل کشور را در بر می‌گیرد در حالی که جنگ نظامی فقط شامل مناطق جنگی می‌شود.

بنابراین اگر از زاویه منع مبادله نگاه کنیم این یک جنگ اقتصادی است و اگر به لحاظ آثار و خرابی‌ها جنگ بگوییم آثار جنگ اقتصادی خیلی بیشتر است. و مهمتر آنکه طرف مقابل هزینه‌ای که برای این جنگ می پردازد با هزینه هنگفتی که ما می‌دهیم قابل قیاس نیست چون دشمن در این جنگ هزینه چندانی نمی‌دهد جسور است و خود را از مقابله به مثل مصون می‌داند و زیادی خواهی آن بیشتر می‌شود.

چقدر این جنگی که ما در آن قرار داریم نیاز به فرمانده دارد و این فرمانده باید از چه اختیاراتی برخوردار باشد؟

قطعا فرمانده این جنگ باید دستش برای اقدامات باز باشد که اکنون دستش برای انجام هر اقدامی باز است. از همین رو است که رهبری اختیارات به سران سه قوه دادند که حتی قانون عوض کنند و فرمان‌های اقتصادی صادر کنند. اکنون فرماندهی از نظر اقتصادی در دست دولت است و تنها اختیار نیروهای نظامی را ندارد که البته نیازی هم به آن ندارد. به عبارت دیگر رئیس جمهور فرمانده نیروی نظامی نیست چون جنگ اقتصادی است، نیازی به آن ندارد اما هرلحظه نیاز به آنها داشته باشد همانطور که فرماندهی در اقتصاد وجود دارد فرمانده کل قوا که رهبری باشد از او حمایت می‌کند.

یعنی شما فرمانده جنگ اقتصادی را دولت می‌دانید؟

قطعا حسن روحانی در حال حاضر فرمانده جنگ اقتصادی است و اختیارات لازم را در این رابطه از رهبری گرفته است و هرچه می‌خواسته رهبر به او داده است. این اختیارات به حدی است که وقتی دولت مصوبه ای را نزد رهبری فرستاد تا یک تائیدیه بگیرد آقا فرمود که اصلا تائید نیاز ندارد شما هر کاری را لازم می‌دانید بدون معطلی انجام دهید.

شما از وزرا دولت جنگ بودید، از نظر شما شرایط جنگی امروز ما چه تفاوتی با گذشته دارد؟

یک تفاوت از بعد تفاوت‌های منفی است و یکی دیگر تفاوت مثبت است. در آن زمان چون جنگ را همه مردم به خوبی حس می‌کردند و صدای توپ و تانک، یا آژیر خطر حمله را می‌شنیدند آمادگی کمک ملی بیشتر بود اما امروز این حس همبستگی پیدا نمی‌شود بلکه یک حس نفرت نسبت به نیروهای داخلی مخرب وضعیت اقتصاد معیشتی که در عمل، با دشمن همراهی می‌کنند، ایجاد می‌شود بنابراین اینگونه نیست که همه مشکل و گرفتاری ما بر سر اقدامات آمریکا باشد بلکه عمدتا در اثر بی‌تدبیری‌ها،  فسادها و تبانی‌های بازار و زد و بندها بین بخش خصوصی و دولتی چنین شرایطی ایجاد شده است.

لذا در آن زمان وقتی به کشور حمله می‌شد همبستگی بیشتر می‌شد امروز وقتی به منافع ما حمله می‌شود همبستگی کمتر می‌شود امروز مفسدان در دستگاه ها در بازار مطامع دارند و این ها باعث می‌شود که مردم آسیبب بیشتری ببینند. بنابراین این موضوع یکی از تفاوت‌های مهم است که کمتر به آن توجه می‌شود و این همراهی و اعتماد ملی پشت سر فرمانده جنگ کمتر است. سیاست‌های نادرست و به کار گرفتن افراد نالایق این  شرایط را بدتر از قبل می‌کند.

مسئله دیگری که البته می‌تواند وضعیت را بهتر کند این است که آن آشفتگی‌های ناشی از جنگ که امان مردم را می‌برید این جا کمتر است. تحریم‌های اقتصادی در دهه شصت و دوران جنگ فیزیکی بود و چاره داشت اما الان همه نرم‌افزاری شده است به گونه‌ای که دشمن با هزینه کمتر می‌تواند ضربه سنگین‌تری وارد کند.

فروش نفت را برای شما مثال می‌زنم؛ ما در آن زمان هم نفت‌مان را نمی‌توانستیم بفروشیم ولی چون فیزیکی کنترل می‌کردند به طوری که مثلا هواپیماهایشان تانکرهای نفت را می‌زد و یا جلوی نفتکش‌های را می‌گرفتند و منطقه را برای آنها نا امن می‌کردند و نیروهای ما تانکرهای از کار افتاده را اجاره می‌کردند و با پذیرش شهادت و ریسک سنگین، آن ها را در مناطق خطرناک از نفت پر میکردند و با یدک‌کش به دریای عمان می‌بردند و انجا می‌فروختند.

لذا چون رصد کردن‌ها فیزیکی بود دور زدن تحریم‌ها هم راحت‌تر بود اما در حال حاضر چون این رصد کردن نرم‌افزاری است و آمریکا با قلدری و خباثت  این محدودیت‌ها را ایجاد می‌کند و کشورهای جهان دربرابر او ضعیف هستند دشمن بیشتر می‌تواند ما را اذیت کند اما این را هم باید گفت که همانطور که جنگ نظامی چاره داشت این جنگ هم چاره دارد و چاره آن هم فقط در تمرکز محض در فرماندهی نیست هرچند این یک شرط لازم است اما کافی نیست. شرط کافی تعقل، موضع و برنامه درست داشتن و کادر فرماندهی مومن، عاقل، پاک و فداکار داشتن و مبارزه با فساد است. نقائص را این جاها پیدا و چاره کنید تا اثر حملات دشمن کم شود.

منبع: خبرآنلاین

دیدگاه کاربران

ناشناس۹۲۴۸۳۱۱۶:۵۷:۴۰ ۱۳۹۸/۳/۶
دکتر عزیز انگار متوجه منظور روحانی نمیشوید؟ ایشان اختیار در مذاکره با آمریکا را میخواهند.اما بهتر آن است که به رفراندوم گذاشته شود. متاسفانه مفهوم مذاکره در کشور ما با بقیه دنیا فرق کرده است عقل سلیم و سنت نبوی هم تاییدکننذه مذاکره است. در تاریخ اسلام شاهد بارها مذاکره حق و باطل بوده ایم.باید رفت پشت میز مذاکره بدون هیچ پیش شرطی از طرفین. یا مذاکره نتیجه می دهد یا نمیدهد. اما نباید به واسطه حدسیات و فرضیات و عقبه غرب بر سر میز مذاکره حاضر نشد. میز مذاکره حداقل فایده اش این است که افکار بین المللی را روشن می کند.
ناشناس۹۲۵۵۶۸۰۹:۱۶:۳۶ ۱۳۹۸/۳/۷
اسحاق حسن دلواپسم
ناشناس۹۲۵۶۹۹۱۰:۰۷:۳۶ ۱۳۹۸/۳/۷
دلواپسی درمان دارد.
ناشناس۹۲۵۵۸۰۰۹:۲۱:۴۱ ۱۳۹۸/۳/۷
کاری که اسحاق و حسن با کشور و انقلاب کردند مغولان و تاتاران و ترامپ نکرد
ناشناس۹۲۵۷۰۱۱۰:۰۸:۰۵ ۱۳۹۸/۳/۷
کاری که محمود کرد را ..........
معماری۹۲۵۵۹۴۰۹:۲۵:۲۷ ۱۳۹۸/۳/۷
قشنگ نوشتی جناب اما چرا کامل نگفتی؟ چون متاسفانه با تجربیات قبلی میزمذاکره در حال حاضر فقط همین که فرمودی نیست میز امتیازدهی یکطرفه و خروج یکطرفه میشود و نتیجه آن چوب و پیاز را با هم خوردن میشود خانه و اجاره۴برابرمیشود پراید۶۰تومانی میشود
ناشناس۹۲۴۸۵۷۱۷:۳۰:۵۷ ۱۳۹۸/۳/۶
حسن گفته من اختیاری نداشتم این حرفش تضعیف رهبری و توپ اشتباهات خودش را می خواهد در زمین دیگران بیندازد خیلی گفیتیم دلواپسیم حسن
ناشناس۹۲۵۵۲۴۰۸:۵۷:۰۸ ۱۳۹۸/۳/۷
محمود 10 روز قهر کرد رفت خانه!
ناشناس۹۲۵۶۱۰۰۹:۳۱:۱۷ ۱۳۹۸/۳/۷
چرا محمود قهر کرد؟
ناشناس۹۲۴۸۷۷۱۷:۳۹:۳۶ ۱۳۹۸/۳/۶
روحانی عزت کشور را بباد داد و در داخل هم بی بند و باری و فساد را رواج داد و ارمان های امام را به فنا داد
ناشناس۹۲۵۵۲۶۰۸:۵۸:۲۳ ۱۳۹۸/۳/۷
کار روحانی در برجام عالی بود.
ناشناس۹۲۵۵۳۱۰۹:۰۱:۵۳ ۱۳۹۸/۳/۷
روحانی با برجام به کشور آبرو داد
ناشناس۹۲۴۸۸۶۱۷:۴۳:۵۸ ۱۳۹۸/۳/۶
اختیارات روحانی کم و در حد یک تدارکاتچی است.
سلطانی۹۲۵۶۰۰۰۹:۲۷:۴۷ ۱۳۹۸/۳/۷
تدارکاتچی که اختیار این همه کار از امضابرجام تا دلارجهانگیری را دارد بایدگفت اختیارچی است
ناشناس۹۲۵۷۳۹۱۰:۲۶:۲۵ ۱۳۹۸/۳/۷
دلار بهمنی از دلار جهانگیری بدتر بود
ناشناس۹۲۴۹۰۷۱۷:۵۹:۱۱ ۱۳۹۸/۳/۶
اولا که باید خیلی از نهادهای متفرقه به کنار رانده شوند تا دولت بتواند کاری از پیش ببرد دوما:اگر تمام اختیارات دنیا هم به این روحانی داده بشه باز کاری از پیش نمیبره و عرضه کاری نداره
ناشناس۹۲۴۹۱۰۱۸:۰۴:۲۹ ۱۳۹۸/۳/۶
تاریخ گواه بوده است در تمام جنگ ها اگر فرماندهان بی کفایت باشند شکست حتمی است . سئوال اینجاست آیا کسانی که خزانه کشور را به اسم دلار 4200 تومانی غارت کردند فرمانده جنگ می باشند یا دشمن اصلی ملت ؟؟؟؟؟
علی۹۲۴۹۵۲۱۸:۳۷:۰۶ ۱۳۹۸/۳/۶
آقای روحانی بعنوان رییس هیات عالی سران قوی حتی نیازی به مصوبه مجلس ندارد اختیار از این بالاتر؟ بگوید چرا مانع گرانی های بی منطق و افسارگسیخته نمیشود؟ مجلس هم که الفاتحه!
امیر۹۲۴۹۵۸۱۸:۴۲:۲۹ ۱۳۹۸/۳/۶
یاحق خب علنی اعلام کنند که چه اختیارات اضافی به رئیس جمهوری برای فرماندهی جنگ اقتصادی داده شده است.
علی۹۲۵۶۰۹۰۹:۳۰:۴۵ ۱۳۹۸/۳/۷
با این اختیارات قبلی ها هم رییس جمهور بودن بهانه نیاوردن کارکردن ضمنا فقط روحانی رییس شورای عالی سران قواست برای جنگ اقتصادی ولی در یکسال و نیم ریاستش بر این همه چیز۳برابر شد
ناشناس۹۲۵۰۲۱۱۹:۴۳:۳۳ ۱۳۹۸/۳/۶
آنچه دولت نیاز دارد مدیران شایسته است نه اختیارات بیشتر ...نه مدیر نماهای جناحی و فامیلی و گاها فاسد ....توصیه میشود آقای رییس جمهور به ادارات برود ببیند به چه نحو با مردم برخورد میشود ...به شرکت های دولتی برود ببیند در مناقصات چه میزان تبانی و چقدر کمیسیون و پورسانت رد و بدل می‌شود ...بگوید آمار بهره وری کارکنان را تحلیل کنند دولت متورم بی بهره وری ....چرا فقدان توان و مدیریت را فرافکنی به محدودیت اختیار میکنید قبلاً بهانه مخالفان برجام بودند حالا چسبیدن به اختیار ...سو مدیریت همیشه فرافکن است ...خود شکن آیینه شکستن خطاست
ناشناس۹۲۵۰۵۸۲۰:۱۲:۰۳ ۱۳۹۸/۳/۶
دولت اصلا مدیریت و بهره وری ندارد آقای رییس جمهور چرا فرافکنی میکنید چرا همش دنبال دلایل بی ربط می‌گردید چرا فکری به بهره‌وری کارکنان و ساختار متورم دولت نمیکنید چرا برخی ادارات و وزارت نظیر نفت و گاز بدون یکساعت ماندن افراد به آنها اضافه کاری از کیسه خلیفه پرداخت میکنند چرا کنترل نمیکنید مدیر مگر حق دارد قانون شکنی کند اگر یکبار اضافه کاری غیر واقعی پرداخت شده به خود و کارکنانش را از مدیری کم کنید بقیه جرات تخلف نمی‌کنند چرا برخی از شرکت هایش دولتی که وظایف عمده خود را برونسپاری کرده‌اند نظیر شرکت های مهندسی و توسعه نفت و گاز چرا هنوز ساختار و نیروی سازمانی ثابت دارند و علی رغم داشتن نیروهای سالمند آنها را تعدیل و بازنشست نمی‌کنند ،چرا با وجود حداقل شدن پروژه ها در وزارت نفت و برونسپاری بخش عمده ای از ماموریت و وظایف سازمانی آنها هنوز چندین شرکت مهندسی و توسعه و پروژه نظیر مهندسی و توسعه نفت ،مهندسی و توسعه گاز ،مهندسب و توسعه پتروشیمی ،مهندسی و توسعه پالایش و پخش دارید این چه وضعی است چرا اموال مردم را که به امانت نزد دولت است مدیریت نمیکنید
ناشناس۹۲۵۰۶۰۲۰:۱۵:۳۲ ۱۳۹۸/۳/۶
دولت اختیارات می‌خواهد وزارتخانه زیاد کند به برخی اظهارات مسعولین فعلی و سابق توجه کنید: محمدعلی نجفی، شهردار استعفاکرده تهران و مشاور رئیس‌جمهوری اعلام کرده است که ٤٠‌درصد کارمندان ایران نیروی مازاد هستند و بهره‌وری را پایین آورده‌اند. مثلا علی لاریجانی، رئیس مجلس گفته است که از ٢٥‌هزار نیروی فعال در صداوسیما ١٢‌هزار نفر آن مازادند.چند روز بعد از این گفته لاریجانی، وزیر نفت هم در صحن علنی مجلس برای چندمین‌بار به نیروهای مازاد زیرمجموعه خود اشاره کرد و گفت: وزارت نفت با مشکل مازاد نیرو مواجه است و ١٠٠‌هزار نیروی مازاد دارد که همه آنها به‌ صورت بی‌رویه در هشت‌ سال گذشته استخدام شده‌اند و با تمام واگذاری‌های صورت‌گرفته همچنان با مشکل نیروی مازاد مواجهیم. نیروهای مازادی که به گفته لاریجانی «‌٩٠‌درصد بودجه جاری کشور را جذب خود کرده و فضای تنفسی برای کارهای دیگر نمی‌گذارند».وزارت نیرو هم اعلام کرده است که ۲۵‌هزار و ۷۰۰ نیروی مازاد در وزارت نیرو وجود دارد و نیروهای مازاد آموزش و پرورش هم ٥٠‌هزار نفر عنوان شده است....تازه بسیاری از این نیروها سالمندند ....اختیارات بیشتر ...در همین زمینه که اختیار دارید چه کردید چرا بودجه کشور را به افراد مازاد می دهید
ناشناس۹۲۵۰۶۵۲۰:۱۹:۴۱ ۱۳۹۸/۳/۶
آقای روحانی برای بدست گرفتن سکانِ دولتِ دوازدهم، مجدداً کاندیدای ریاست جمهوری شدند و متأسفانه این بار هم با توسل به سخنان خلاف واقع و شعارهای تند سیاسی و اقتصادی باز هم با احساسات مردم بازی کردند و بعضاً آنان را با استفتاده جملاتی چون: * اگر ما بر سرکار نیائیم، ایران ونزوئلا خواهد شد!! * اگر ما نیائیم سایۀ جنگ از سر ایران دور نخواهد شد!! * اگر ما در رأس دولت نباشیم تحریمها برعلیه ایران بیشتر و بیشتر خواهد شد!! * اگر ما و برجام نباشیم مشکلات اقتصادی ایران رفع نخواهد شد!! * اگر ما دولتمرد شما نباشیم، قیمت کالا و ارز لحظه به لحظه رشد خواهد کرد!! * اگر دیگران رئیس جمهور شوند در خیابانها بین زنان و مردان دیوار خواهند کشید!! * اگر ما باشیم نه تنها تمامی تحریمهای اقتصادی بلکه همه تحریمهای حقوق بشری را هم مرتفع خواهیم کرد!! * اگر ما دولت را در دست بگیریم رُشد اقتصادی را افزایش و تورم را بیش از پیش کاهش خواهیم داد!! * و... دهها جمله و شعار از این دست!!
ناشناس۹۲۵۱۶۰۲۲:۰۸:۴۷ ۱۳۹۸/۳/۶
آقای توکلی چرا حاشیه درست میکنید یعنی آقای روحانی تا الان هیچ کاره بودند یعنی قدرت روحانی تا الان صفر بودن همه خرابکاریها توسط گروه ایشان بوده
ناشناس۹۲۵۱۷۵۲۲:۱۷:۲۶ ۱۳۹۸/۳/۶
هر یک روزی که عدم کفایت سیاسی این دولت به تعویق بیفتد میلیارده ها خسارت مادی و خسارات جبران ناپذیر معنوی به کشور و انقلاب وارد میشود
ناشناس۹۲۵۵۳۸۰۹:۰۴:۰۶ ۱۳۹۸/۳/۷
روحانی در کارش موفق است
هموطن۹۲۵۱۸۸۲۲:۲۶:۰۷ ۱۳۹۸/۳/۶
از رئیس جمهور انتظار این است عدالت در پرداخت های کارکنان را در دستور کار خود قراردهد هرگاه انصاف و عدالت باید ، فساد از بین می رود بی عدالتی هم باعث ایجاد و گسترش فساد است
ناشناس۹۲۵۱۹۸۲۲:۳۶:۲۲ ۱۳۹۸/۳/۶
منظور روحانی از اختیارات ویژه، نیروهای نظامی نیست بلکه اجازه تصمیم گیری در مورد مذاکره است
ناشناس۹۲۵۱۹۹۲۲:۳۸:۲۷ ۱۳۹۸/۳/۶
آقای توکلی، شما در جریان کار اجرایی کشور و مشکلات آقای روحانی نیستی. اگر بودی این حرف را نمی زدی.
پسیانی۹۲۵۲۰۱۲۲:۴۸:۱۷ ۱۳۹۸/۳/۶
۴سال اول دولت قبل و‌ دولت قبل ۴سال دوم اختیار و اختیار تنبل ترین و فریبکارترین دولت تاریخ ایران را شاهدیم
ناشناس۹۲۵۲۱۵۲۳:۱۰:۴۹ ۱۳۹۸/۳/۶
مدیران اشرافی و حرامخوار بدانند که با آمدن آیت‌الله رئیسی به قوه‌قضائیه دوران بخور و دررو به پایان رسیده است، اقدامات کوتاه مدت ریاست جدید قوه‌قضائیه موجی از رضایت و خرسندی مردم را به همراه داشته است.
ناشناس۹۲۵۲۲۰۲۳:۱۳:۵۵ ۱۳۹۸/۳/۶
جناب دکتر توکلی عزیز : یه ضرب المثل قدیمی هست که می گه هرچی بکاری همونو درو می کنی
م۹۲۵۲۴۴۲۳:۵۶:۰۶ ۱۳۹۸/۳/۶
دوره روحانی تمام شده و این بحث ها ارزش ندارد. به فکر آینده باشیم.
ققنوس۹۲۵۲۴۷۰۰:۰۲:۱۶ ۱۳۹۸/۳/۷
اگر خود و دشمن را دقيق بشناسيم نيازي نيست از نتيجه صد ها نبرد هراس داشته باشيم اگر خود را بشناسيم اما دشمن را نشناسيم به ازاي هر پيروزي طعم يك شكست را خواهيم چشيد و اگر نه خود را بشناسيم و نه دشمن را در هر نبردي شكست خواهيم خورد قسمت تلخ اينجاست كه نه تنها خودشناسي نداريم بلكه هنوز فرمانده خود را هم نمي شناسيم .انشاالله كه لاقل دشمن را درست شناخته باشيم!!!!!!
امید۹۲۵۲۶۸۰۰:۳۶:۴۱ ۱۳۹۸/۳/۷
بسم الله الرحمن الرحیم روحانی فقط می گوید من متخصص مذاکره هستم . قراردادی می بندیم که تا کنون همچنین قراردادی بسته نشده باشد . یک عده مدیر بی عرضه را به مدیریت می گیرم تا اوضاع اقتصادی را خراب کنند و بگویند تنها راه برون رفت از این وضع مذاکره است . و این دفعه در مذاکره قرارداد فروش ایران را امضاء می کنم . روحانی فقط همین را می خواهد و بس .
ناشناس۹۲۵۲۷۸۰۰:۵۲:۴۵ ۱۳۹۸/۳/۷
موضوع اینه که رییس جمهور می خواهد مارا دست بسته تحویل کدخدا بدهد جنگ اقتصادی کیلویی چند می دانم ولی جهت استحضار خودتان گفتم در حد یک نظرسنجی البته به پای نظرسنجی علمی رییس جمهور نمی رسد
ناشناس۹۲۵۲۸۶۰۰:۵۶:۴۹ ۱۳۹۸/۳/۷
شما از کجا می دانید؟؟؟
ناشناس۹۲۵۵۰۲۰۸:۴۷:۱۱ ۱۳۹۸/۳/۷
درنظر بگیرید در یک جنگ تمام عیار نظامی آحادی از نیروها، از فرمانده جنگ اطاعت نکنند وموجب شکست ویا ناکامی شود، ویا نقشه را لو داده ویا به نفع ئشمن جاسوسی کنند، فرمانده جنگ چه برخوردی باید باخبانت کاران داشته باشد؟.در اینجا هم برخورد با مفسدین اقتصادی نباید سریع، قاطع وبدون چشم پوشی ونبعیض باشد؟.
yektanetتریبون

آخرین عناوین