تاثیر رژیم غذایی بر درمان سرطان

گروه سلامت الف،   3980512086

نتایج بررسی‌های جدید حاکی از وجود شواهد متعددی است که نشان می‌دهد رژیم غذایی به درمان سرطان کمک می‌کند.

تاثیر رژیم غذایی بر درمان سرطان

به گزارش ایسنا، رژیم غذایی بخش کلیدی در کنترل بیماری‌هایی از قبیل دیابت و فشار خون بالاست اما نتایج بررسی‌های جدید حاکی از آن است که رژیم غذایی می‌تواند در درمان سرطان نیز نقش داشته باشد.

در این بررسی محققان دانشگاه دوک در آمریکا تحقیقاتی روی موش‌های آزمایشگاهی انجام داده و دریافتند محدود کردن مصرف آمینو اسیدهای موجود در گوشت قرمز و تخم مرغ به طور چشمگیری در درمان سرطان نقش دارد و روند رشد سلول‌ها را کند می‌سازد.

یکی از محققان این مطالعه گفت: یافته‌های بدست آمده نشان می‌دهد شرایط بسیاری وجود دارد که در آن‌ها مصرف دارو به تنهایی اثربخشی ندارد و مصرف دارو باید با یک رژیم غذایی مناسب همراه باشد. همچنین ممکن است رادیوتراپی در کنار رژیم غذایی مناسب، بهتر عمل کند.

در این مطالعه بر محدود کردن مصرف آمینو اسید متیونین که در ساختار پروتئین‌ها یافت می‌شود، تمرکز شد. این آمینو اسید در فرایندی موسوم به متابولیسم تک کربن که به رشد سلول‌های سرطانی کمک می‌کند، نقش کلیدی دارد.

به گزارش ژاپن تودی، محدود کردن مصرف متیونین با کند ساختن روند فرسودگی و کاهش وزن مرتبط است و تاثیر آن بر سلول‌های سرطانی می‌تواند روشی امیدبخش در بهبود روند درمان سرطان داشته باشد.