فارس نوشت: پس از انتشار لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، برخی رسانهها از جمله ایران اینترنشنال مدعی شد که بودجه صداوسیما برابر با بودجه ۱۰ استان کشور( همدان، اردبیل، زنجان، یزد، مرکزی، چهارمحال و بختیاری ، البرز، قزوین، قم و سمنان) است. حتی تلویزیون لندنی منوتو پا را فراتر گذاشت و در ادعای عجیبتر مدعی شد که بودجه امسال رسانه ملی برابر با بودجه ۲۰ استان ایران است.
در واقع این رسانهها اغلب از ناآگاهی مخاطب و عدم حوصله و تخصص آنها برای جستجوی واقعیت استفاده میکنند درحالی که نگاهی به بودجه پیشنهادی دولت نشان میدهد که بودجه صداوسیما در سال ۱۴۰۰ برابر با بودجه ۲ هزار و ۹۱۶ میلیارد تومان است که از بودجه استان قم که ۴ هزار و ۶۶۲ میلیارد تومان ۴۶ درصد کمتر است.
اما فارغ از انتقادات احتمالی به محتوای برنامههای صداوسیما باید بدانیم که این بودجه مربوط به ۲۲ شبکه تلویزیونی داخلی، ۱۷ شبکه خارجی، ۳۴ شبکه استانی، ۵ رسانه تعاملی، ۷ شبکه اینترنتی، ۱۵ شبکه رادیویی، ۲۰ دفتر نمایندگی برون مرزی، روزنامه جامجم، دانشگاه صداوسیما، انتشارات سروش، مرکز تحقیقات صداوسیما، مرکز پویانمایی صبا و ... اختصاص دارد.
این شایعات از سوی شبکههای ضدانقلاب در حالی است که هنوز پس از چندسال از کمپین بزرگی که درباره شفافیت مالی منوتو شکل گرفته بود هنوز بودجه این شبکههای ماهوارهای فارسی زبان که تمام تلاششان را علیه ایران به کار میگیرند، مشخص نیست.