درگذشت آیت الله محمد یزدی/ پیام علنی روحانی به بایدن/پاسخ معنادار محسن رضایی به احتمال کاندیداتوری‌ در انتخابات/ تکنوکرات‌های حلقه نیاوران شکست خوردند

گروه سیاسی الف،   3990919091 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانکه اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار می‌کند. بسته خبری- تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه می‌کند.

درگذشت آیت الله محمد یزدی/ پیام علنی روحانی به بایدن/پاسخ معنادار محسن رضایی به احتمال کاندیداتوری‌ در انتخابات/ تکنوکرات‌های حلقه نیاوران شکست خوردند

آخرين آمار كرونا در ايران

دکتر سیما سادات لاری،سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آخرین وضعیت ویروس کرونا در کشور گفت: از دیروز تا امروز ۱۹ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۴۷ نفر از آنها بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۲ هزار و ۶۲۰ نفر رسید.

او افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۱ هزار و ۲۱۲ نفر رسید.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

بيشتر بخوانيد:

شناسایی ۱۰۲۲۳ بیمار جدید کرونایی در کشور

***

آیت‌الله محمد یزدی درگذشت

آیت‌الله محمد یزدی عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز چهارشنبه دار فانی را وداع گفت.

این عالم برجسته و یار امام و رهبری در سال‌های اخیر درگیر بیماری بود و به همین دلیل از سمت‌های سیاسی خویش کناره گیری کرد. وی امروز بر اثر بیماری و کهولت سن در ۸۹ سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

بيشتر بخوانيد:

عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درگذشت

علت فوت آیت‌‌الله یزدی اعلام شد

***

فروش نفت بدون توافق جدید افزایش می‌یابد

حسن روحانی، رئیس‌جمهور صبح امروز در جلسه هیأت دولت گفت: بودجه امسال، بودجه‌ای راهبردی است و با همه بودجه‌های هفت سال قبل تا حدی متفاوت است. اساس این بودجه، اعلام شرایط مناسب‌تر اقتصادی برای سال ۱۴۰۰ است. این پیام را از طریق اینکه سال آینده ۲ میلیون و سیصد هزار بشکه نفت خواهیم فروخت اعلام کردیم... البته حالا ممکن است کاسبان تحریم و یأس‌آفرینان از این علامت خوشحال نشوند امّا این چراغ امیدی هست نسبت به سال آینده. 

روحانی، بودجه ۱۴۰۰ را اولین کار مشترک مجلس یازدهم و دولت دوازدهم دانست و گفت: متأسفانه در این چند ماه نتوانسته‌ایم کار مشترک انجام بدهیم زیرا مجلس لوایح ما را در یک اتاق بایگانی برده و سونامی طرح‌ها را شروع کرده و هر روز یک طرحی ارائه می‌دهد.

رئیس‌جمهور افزود: اینکه بناست و اعلام شده که در نطنز نصب سانتریفیوژ IR2M داشته باشیم اینکه جدید نیست که حالا اروپایی‌ها نوحه به‌پا کرده‌اند. اینکه نیاز به سینه‌زنی ندارد. ما گفته‌ایم کاهش تعهدات. کاری که در نطنز داریم انجام می‌دهیم بر اساس اعلام رسمی شخصی من بوده است. الان همان کار را داریم می‌کنیم. امّا همیشه گفته‌ایم کاری می‌کنیم که قابل بازگشت باشد. ممکن است ده هزار سانتریفیوژ هم راه بیفتند، امّا هر وقت بخواهیم یک ساعت نیم ساعت بعد، خاموش می‌کنیم.

وی ادامه داد: چطور برجام پایش شکسته شد؟ آن آدم کم سوادِ تاجرمسلک، یک کاغذ را خط خطی کرد و گفت من از برجام خارج شدم. خیلی خب، حالا نفر بعد بیاید یک کاغذ خوب بیاورد و یک امضا بکند. یک امضا می‌خواهد. اصلاً زمان و مذاکره نمی‌خواهد.

بيشتر بخوانيد:

روحانی: در بودجه ۱۴۰۰ توجه ویژه‌ای به مردم شده/ کسی نمی‌تواند برای دولت خط مشی تعیین کند/ مجلس سونامی طرح‌ها را به راه انداخته است

***

زخم اختلاف در اصلاحات

صبح نو نوشت: چند‌ماه بیشتر تا انتخابات ریاست جمهوری باقی نمانده و در این میان وضعیت کارکردی جناح‌های سیاسی به‌دلیل برخی مضایقات از جمله شیوع کرونا، با اما و اگرهایی مواجه شده است. در این بین، اصلاح‌طلبان با‌توجه به شکست همه‌جانبه در انتخابات مجلس یازدهم و برخی ابهام‌ها درباره نوع حضورشان در انتخابات آتی، با اما و اگرهای بیشتر و عمیق‌تری مواجه‌اند. از اظهارنظر برخی فعالان اصلاح‌طلب می‌شود به عیان سرگشتگی و گسیختگی را فهمید.

احمد حکیمی‌پور، دبیرکل حزب اراده ملت در آخرین موضع‌گیری خود، اظهاراتی را به زبان آورده که می‌شود از آن‌ها نوعی بلاتکلیفی در حوزه عمل را برداشت کرد. او که سال‌هاست به همراه  سید هادی خامنه‌ای، دبیرکل مجمع نیروهای خط امام؛ محسن رهامی، دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم‌سالاری، معترض به تشکیلات شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان هستند... بار دیگر انتقاداتی را به این ساختار وارد آورد و بر لزوم بازبینی آن صحه گذاشت... عمده نقدی که حکیمی‌پور در سال‌های اخیر به همراه افراد نظیر هادی خامنه‌ای، رهامی و کواکبیان به شورای‌عالی داشته‌اند، مربوط به ساختار متمرکز و اندک سالارانه این شورا بوده است. این گروه معترض همواره باور داشتند که شورای عالی با محوریت عارف و موسوی‌لاری، با جمع‌آوری افراد منقاد خود، عملا‌ و علنا‌ تحزب و سیاست‌ورزی بر مبنای قواعد متکثر حزبی را به نابودی کشانده و لازم است هر‌چه زودتر در معیارهای آن تجدیدنظر به عمل آید. 

***

این تحلیل که اصولگراها در مشارکت کم موفق می شوند، تحلیل نادرستی است!

حمیدرضا ترقی، چهره سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که آیا مشارکت بالا صرفا به معنای پیروزی اصلاح طلبان و شکست اصولگرایان است به برنا گفت: نخست اینکه مشارکت مردمی بالا، خواسته نظام و رهبری و ثانیا ضرورت اجتناب ناپذیر برای کشوری است که متکی به آراء عمومی ملت است. بنابراین نباید موفقیت یا عدم موفقیت یک جریان سیاسی را در کاهش مشارکت یا افزایش مشارکت، تحلیل کرد. 

او افزود: یقینا هیچ اصولگرایی معتقد به کاهش مشارکت نیست و همه به دنبال مشارکت بالای مردم در انتخابات هستند. این تحلیل که اصولگراها در مشارکت کم موفق می شوند، تحلیل نادرستی است. به هر حال قشر مذهبی جامعه براساس تکلیف در انتخابات شرکت می کنند نه براساس یک فضای تبلیغاتی یا مثلا سازگاری کاندیداها با ذائقه آنها. 

او در پاسخ به این سوال که در انتخابات سال 96 که حضور برخی سلبریتی ها و دیدارشان با برخی کاندیداهای اصولگرا، آیا توانسته تا حدودی آرا خاکستری را به نفع جریان اصولگرایی جذب و در نتیجه رأی 16 میلیونی را برای اصولگرایان رقم بزند؟ اظهار کرد: اینها روشهایی است که ممکن است بخشی از آرا خاکستری را جذب کند اما بخش قشر مذهبی را طرد می کند. در واقع اینگونه نیست که صرفا به نفع آن جریان تمام شود بلکه ممکن است جمعی را جذب و بخشی را دفع کند. در نتیجه وقتی که سبک و سنگین می کنیم متوجه می شویم که ارزشی ندارد که قشر متدین را از دست بدهیم.

***

وجودمان را برای دفاع از مردم فدا می‌کنیم 

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران ‌انقلاب اسلامی برای بررسی وضعیت مناطق دچار آبگرفتگی در بندر امام خمینی خوزستان حاضر شد.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران در بازدید میدانی گفت: از مسئولان محلی و استانی می‌خواهم به‌طور ویژه برای حل مشکلات اساسی این شهر برنامه‌ریزی کنند.

‌سرلشکر ‌سلامی تصریح کرد: سپاه نیز مثل همیشه کنار مردم است و برای کمک به مردم این شهر آمادگی کامل داریم. براساس طرح برنامه‌ریزی‌شده امروز در 4 نقطه این شهر لوله‌گذاری صورت می‌گیرد تا در صورت بارش، آب به بیرون هدایت شود و شهر مجدداً دچار آبگرفتگی نشود.

وی با اشاره به شکیبایی مردم و صبر آنان گفت: ما شرمنده مردممان هستیم و تمام وجودمان را می‌دهیم تا مشکلات مردم حل شود و دیگر مشکلی هم برای مردم پیش نیاید.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان،رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه سفر به استان خوزستان در دیدار تعدادی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات استان تنها به فاضلاب و آب گرفتگی ختم نمی‌شود و اشتغال و آب شرب نیز از موضوعات مهم استان است، اظهار داشت: در برخی نقاط استان آنچنان فقر مشهود است که انسان از مردم شریف این استان که 8 سال در خط مقدم جنگ تحمیلی بودند، شرمنده می‌شود.

بیشتر بخوانید:

رئیس سازمان بازرسی: از فقر در برخی نقاط خوزستان شرمنده شدم

فرمانده کل سپاه به خوزستان رفت

***

درخواست عارف از رئیسی درباره محکومیت مولاوردی

محمدرضا عارف، معاون اول دولت اصلاحات با اشاره به صدور حکم محکومیت مولاوردی از سوی دادگاه بدوی در حساب کاربری‌اش در حساب کاربری‌اش در توییتر نوشت: اقدامات خانم دکتر مولاوردی ‎براساس جایگاه رسمی‌شان به عنوان عضو کابینه و معاون رئیس جمهور در امور زنان صورت گرفته است. شخصیت دینی، اخلاقی و مهارت حقوقی و سیاسی ایشان، مانع انتساب نیت سوء به این بانوی فرهیخته است.

‌احتمال بروز خطای سهوی برای هر مدیر ارشدی وجود دارد... ‌با احترام به استقلال نظام قضایی، استدعا دارم رئیس محترم قوه قضائیه با ورود به پرونده خانم مولاوردی، اجازه ندهند مشارکت فعال زنان کشور کمرنگ شود. با صحبتی که با جناب آقای رییسی داشته‌ام‌ و شناختی که از تجارب ارزنده و رویکرد منصفانه و ملی ایشان دارم، به فرجام نیکِ ماجرا خوشبینم.

***

درخواست برای ورود فرمانده سابق به انتخابات

شرق نوشت: جبهه ایستادگی که از قدیم‌الایام جریانی سیاسی نزدیک به محسن رضایی بوده، بدون اینکه تأثیری در توفیقات فرمانده سابق جنگ در عرصه سیاست داشته باشد، حالا دوباره زمزمه آوردن محسن رضایی به عرصه انتخابات را مطرح کرده است... محسن رضایی خود را صاحب‌نظر اقتصادی می‌داند، شاید یکی از دلایلی که این روزها دوباره به آمدن متمایل شده، اوضاع اقتصادی به‌هم‌ریخته‌ است. زمانی گفته بود که نخبگان و مردم آماده و پذیرای ایده‌های او نبودند. شاید این روزها فکر می‌کند که بستر برای ایده‌هایش فراهم است که به نظر او، می‌تواند برای بن‌بست‌گشایی از اقتصاد ایران مؤثر واقع شود... به نظر می‌رسد تا نگاه دبیر مجمع تشخیص مصلحت به حلقه مشاورانش عوض نشود، دور تسلسل شکست‌های انتخاباتی او ادامه دارد.

 به نظر می‌رسد افرادی مانند محسن رضایی در قدم نخست نیاز به واکاوی اساسی عملکرد خود در چرایی شکست‌های‌شان دارند. نگاهی به تعداد افرادی که تا این لحظه از کارزار دعوت از محسن رضایی برای حضور در انتخابات حمایت کرده‌اند، می‌تواند شاقول خوبی برای پیش‌بینی میزان مقبولیت و امکان موفقیت محسن رضایی شود. تا زمانی که حلقه مشاوران محسن رضایی، موزاییکی از چهره‌های حلقه اول احمدی‌نژاد تا نواصولگرایانی مانند رائفی‌پور و جبرائیلی... تشکیل شده‌اند، قطعا او به راهبردی واقع‌گرایانه در عرصه سیاست نخواهد رسید. 

البته امروز محسن رضایی در نشست خبری که امروز (۱۹ آذرماه) برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال کاندیداتوری‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: تا ۱۴۰۰ زمان زیادی باقی مانده و وقت برای اظهار نظر در این رابطه زیاد است.

وی همچنین در واکنش به این سوال که پس شما احتمال کاندیداتوری در انتخابات را رد نمی‌کنید، گفت: ذهن خوانی نکنید!

***

روایت روزنامه اصلاح طلب از رقابت درون گروهی اصولگرایان برای انتخابات

روزنامه اعتماد نوشت: جنس چالش اصولگرایان رقابتی درون‌گفتمانی است ... افرادی که بر این باورند که شایستگی در اختیار گرفتن کرسی ریاست‌جمهوری را دارند. یکی از آنان عزت‌الله ضرغامی است که از مدت‌ها پیش، دفتر کارش را هم کنار نهاد ریاست‌جمهوری تحویل گرفته و مدت‌هاست در ساختمان حیاط‌دار و زیبایی که در آن اقامت دارد، مهمانی سیاسی به‌صرف صبحانه برگزار می‌کند و از همان جا هم فعالیت‌های خود در شبکه‌های اجتماعی را سامان می‌دهد.

قالیباف هم منتظر بررسی شرایط است و چنانچه احساس کند که فضا برای حضورش فراهم است، احتمالا کلید «بهارستان» را تحویل اصولگرایی دیگر دهد و برای نقل مکان به «پاستور» در انتخابات در صف بلند کاندیداهای اصولگرا، جایی برای خود رزرو کند.

اما میدان رقابت درون‌گفتمانی اصولگرایان، این دوره چهره‌های جدیدی هم دارد. سعید محمد که برخی از او به عنوان مصداق مناسبی برای «جوان مومن و انقلابی» یاد می‌کنند، حالا مدتی است که پا به عرصه گذاشته و درحال رایزنی با احزاب و اشخاص متنفذ اصولگراست تا بتواند حمایت آنان را جلب کند.

***

شکست حلقه نیاوران

صبح نو نوشت: سازمان برنامه‌و‌بودجه از جمله مهم‌ترین نهادهای عرصه سیاستگذاری کشور است... از دولت اول اعتدال در سال‌92 تاکنون، ریاست این سازمان به عهده محمدباقر نوبخت نهاده‌شده‌است که به لحاظ سیاسی نفوذ بالایی در میان ارکان دولت دارد. نوبخت به موجب تصدی دبیرکلی حزب اعتدال و توسعه، به همراه محمود واعظی و مرتضی بانک، جزء حلقه اول مدیران دولت حسن روحانی به شمار می‌آید. عمده رویکرد نوبخت در زمینه بودجه‌نویسی طی این سال‌ها، معمولا‌ افزایش 10 تا 20‌درصدی دستمزدها با توجه به نرخ تورم، بدون توجه به اصلاحات معطوف به ساختار کلی بوده است.

با وجود مطالبه مؤکد رهبر انقلاب در سال‌97 برای اصلاح ساختار بودجه، بنا به اذعان کارشناسان تاکنون کمترین اقدام عملی در این زمینه انجام نشده و بودجه‌نویسی عمدتا‌ به تمشیت روزمرگی گرفتار بوده است... سیاست خلق نقدینگی دولت دوازدهم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، البته یادآور سیاست‌های رییس دولت دهم نیز هست که تکنوکرات‌های حلقه نیاوران سال‌ها آن را نشانه عقب‌ماندگی سیستم مدیریتی کشور می‌دانستند و در سال‌92 وعده برچیدن آن رسم را به مردم دادند اما اکنون و پس از گذشت تقریبا‌ هشت سال از آغاز به‌کار گفتمان اعتدال، اعتدالیون خود در ورطه این سیاست  افتاده‌اند.

***

هشدار توکلی به کوتاهی در برخورد با پرونده خصوصی سازی

احمد توكلي، رئیس هیات مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت در نامه‌ای خطاب به رییس دستگاه قضا، ضمن تشکر از اقدامات رییسی در برخورد با مفاسد اقتصادی خواستار ارجاع پرونده پوری‌حسینی به دادگاه ویژه جرائم اقتصادی و همچنین رسیدگی به جرائم ارتکابی همه عناصر دخیل در پرونده نامبرده شد.

بيشتر بخوانيد:

نامه‌ توكلي خطاب به رئیس قوه قضاییه: در برخورد با گروه‌های فشار زرپرست و حامیانشان تردید به خود راه ندهید

***

شعار اصولگرایان در 1400 از نظر وزیر دولت اصلاحات

علي صوفي، فعال سیاسی اصلاح‌طلب به آفتاب یزد گفت: قطعا مردم از تیمی در انتخابات حمایت خواهند کرد که اولا معتقد به مذاکره باشند ثانیا مهارت کافی در مذاکره را داشته باشند...

علی صوفی می‌گوید: اصولگرایان حتی اگر برنده انتخابات هم باشند و هر دولتی که روی کار آید باید به خواست عمومی جامعه تن دهند و آن مذاکره است و آن را راهی برای خروج از بن بست فعلی وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم بدانند. منتها عملکردها حرف اول را می‌زند. در سال92 که رقابت انتخاباتی شکل می‌گرفت با دکتر عارف بودم و همیشه تاکیدم براین بود که شما همیشه از عملکرد دولت آقای احمدی‌نژاد یا اصولگرایان و عملکرد خودمان و آقای خاتمی صحبت کنید و عملکردها هستند که تعیین‌کننده است و روی مردم اثرگذاری دارد. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۷۲۶۱۱۳۲۰:۴۳:۵۹ ۱۳۹۹/۹/۱۹
شیخ حسن با خوش خیالی هات امنیت ملی ایران را به خطر انداختی.
ناشناس۱۷۲۶۱۶۰۲۱:۱۰:۱۵ ۱۳۹۹/۹/۱۹
پیش بینی فروش روزانه 2 میلیون و 300 هزار بشکه نفت و دلار 11 هزار تومانی در بودجه 1400 واقع بینانه نیست و باعث کسری بودجه شدید دولت و تورم انفجاری همانند سالهای 98 و 99 خواهد شد.
ناشناس۱۷۲۶۱۶۵۲۱:۱۲:۱۶ ۱۳۹۹/۹/۱۹
تکنوکرات های حلقه نیاوران اقتصاد کشور و معیشت مردم را نابود کردند.
ناشناس۱۷۲۶۱۶۷۲۱:۱۴:۱۳ ۱۳۹۹/۹/۱۹
بایدن هم به ایران هیچ امتیازی نخواهد داد همانطور که اوباما هیچ امتیازی نداد.
ناشناس۱۷۲۶۱۷۶۲۱:۲۱:۳۸ ۱۳۹۹/۹/۱۹
از همه ظرفیت های تبلیغی کشور و اشخاص معروف باید استفاده شود که مردم شب یلدا فامیلی نگیرند و هر خانواده ای در خانه خودش از برنامه های صدا و سیما استفاده کنند و تماس های اینترنتی و تلفنی داشته باشند
ناشناس۱۷۲۶۲۰۳۲۱:۴۳:۴۴ ۱۳۹۹/۹/۱۹
روحانی پاسخگو باشد که چطور ترامپ بی هیچ هزینه ای از برجام خارج شد و تحریم ها را تشدید کرد؟!
ناشناس۱۷۲۶۲۱۵۲۱:۵۱:۳۷ ۱۳۹۹/۹/۱۹
آقای روحانی چرا آخر دولتی بذل بخشش میکنی؟ برق رایگان گاز رایگان و... بدبخت دولت بعد با این همه وعده ها!
ناشناس۱۷۲۶۲۵۱۲۲:۱۴:۵۹ ۱۳۹۹/۹/۱۹
قانون ستیز نباش دلار رو ۱۰ برابر کردی باز مردم مردم میکنی؟
ناشناس۱۷۲۶۳۸۵۰۰:۲۶:۳۳ ۱۳۹۹/۹/۲۰
روحانی با حرفش ثابت کرد خیلی هم اختیار داشت و ادعای بی اختیاریش دروغ بود!
ناشناس۱۷۲۶۴۱۹۰۱:۰۲:۵۴ ۱۳۹۹/۹/۲۰
۷سال نیم کجا بودین برق و‌ گازو رایگان نکردین؟ ۵ماه دیگه میرید از‌ کیسه دولت بعد حاتم‌بخشی میکنین؟ خودتونین!
ناشناس۱۷۲۶۴۵۹۰۳:۰۵:۲۳ ۱۳۹۹/۹/۲۰
این تحلیل که اصولگراها در مشارکت کم موفق می شوند، تحلیل نادرستی است ! پس به نظر شما این تحلیل درست است : اصولگرایان در مشارکت حداکثری موفق می شوند.
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

      پربحث‌های هفته

      1. چرا اسد رفت؟!

      2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

      3. چرا ارتش سوریه نمی جنگد؟!

      4. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

      5. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

      6. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

      7. کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی/ اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب/ زنگ خطر برای امنیت‌ ملی

      8. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

      9. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

      10. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

      11. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

      12. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

      13. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

      14. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

      15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

      16. بزک کردن تروریست ها !

      17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

      18. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

      19. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

      20. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

      21. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

      22. نامه مجتبی ذوالنوری به ظریف: بدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید

      23. نظر «مهاجرانی» درباره اوضاع سوريه

      24. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

      25. نظام اداری در ایران؛ بی قواره و گردن کلفت!

      پربحث‌های اخیر

        پربحث‌های دیروز

          پربحث‌های هفته

          1. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

          2. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

          3. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

          4. کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی/ اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب/ زنگ خطر برای امنیت‌ ملی

          5. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

          6. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

          7. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

          8. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

          9. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

          10. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

          11. نامه مجتبی ذوالنوری به ظریف: بدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید

          12. نظر «مهاجرانی» درباره اوضاع سوريه

          13. نظام اداری در ایران؛ بی قواره و گردن کلفت!

          14. دستگاه دیپلماسی بخواند/ پروژه محاصره ژئوپلیتیکی و زنگ خطر حذف ایران از معادلات منطقه‌ای

          15. غضنفرآبادی: هیچ برخورد فیزیکی در قانون عفاف و حجاب وجود ندارد

          16. هشدار ربیعی درباره قانون حجاب: به سرنوشت قانون ماهواره دچار می‌شود

          17. انتقاد از تخریب جلیلی و رویکرد سخنگوی دولت/ هشدارهای پیاپی به پزشکیان/ سقوط اسد از منظر باهنر

          18. روزنامه جمهوری اسلامی : سرگرم دعواهای پوچ بودیم، سوریه از دست رفت

          19. حقوق کارمندان در سال آینده ۲۰ درصد افزایش می‌یابد   

          20. نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم/قیم مردم نیستیم/مشکلات چندین‌ساله، ۱۰۰ روزه حل نمی‌شوند

          21. چرا به سوریه رفتیم؟ چرا مجدد نرفتیم؟

          22. پاسخ امیرحسین ثابتی به توییت حشمت الله فلاحت پیشه

          23. آقاتهرانی: قانون عفاف و حجاب مادام العمر نیست + ویدیو

          24. بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تحولات سوریه

          25. احتمال تله‌گذاری برای تروریست ها ؛ ادعای یک روزنامه

          آخرین عناوین