اسلامی: در تولید کامیون و اتوبوس کاهلی کردیم/ ورود دستگاه‌های امنیتی به بازار لاستیک کامیون

گروه اقتصادی الف،   3990928035 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که در تولید کامیون و اتوبوس کاهلی مفرطی صورت گرفته است، گفت: با ورود دستگاه‌های امنیتی، بازار لاستیک کامیون ساماندهی شد.

اسلامی: در تولید کامیون و اتوبوس کاهلی کردیم/ ورود دستگاه‌های امنیتی به بازار لاستیک کامیون

به گزارش تسنیم، محمد اسلامی با بیان این‌که ظرفیت حمل‌ونقل جاده‌ای کشور سالانه یک‌میلیون تن کالاست، اظهار کرد: سال گذشته 580 هزار تن کالا با کامیون و 47 میلیون تن از طریق ریل جابه‌جا شد. طی 10 سال اخیر حدود 10 میلیون تن بارِ ترانزیتی داشتیم و برای بهره‌مندی از 50 میلیون ترانزیت از طریق گسترش زیرساختها و ارتقای هماهنگی‌ها با تفاهم‌نامه‌های دوجانبه و چندجانبه برنامه‌ریزی شده است.

وی کاهش بودجه عمرانی را یکی از دلایل سرعت پایین پروژه‌های ریلی اعلام کرد و افزود: سهم بودجه وزارت راه و شهرسازی از بودجه عمرانی را در سال 98 حدود 30 درصد و امسال هم 40 درصد افزایش یافته است، همچنین در این راستا تأمین مالی 20 پروژه ریلی و آزادراهی از طریق بازار سرمایه در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به تکمیل راه‌آهن خواف ـ هرات بعد از 13 سال، یادآور شد: این پروژه شرایط امنیتی داشت اما خوشبختانه امروز به ثمر رسیده است.

وزیر راه و شهرسازی از بهره‌برداری از 10 پروژه ریلی مهم دیگر تا سال آینده خبرداد و اضافه کرد: راه‌آهن رشت ـ بندرانزلی در بندر کاسپین، راه‌آهن میانه ـ اردبیل، راه‌آهن همدان ـ سنندج، راه‌آهن اصفهان ـ شهرکرد و راه‌آهن یزد ـ اقلید افتتاح می‌شوند و دو پروژه راه‌آهن رشت ـ آستارا و شلمچه ـ بصره هم در صورت تأمین مالی آغاز خواهند شد.

اسلامی از افتتاح همه فازهای پروژه کنارگذر جنوبی تهران (آزادراه به‌طول 170 کیلومتر) به‌عنوان یک پروژه فاخر ترانزیتی کشور تا قبل از دهه فجر امسال خبر داد و گفت: این پروژه رو به اتمام است و حداکثر تا پایان ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

وی با اعلام اینکه 9 آزادراه جدید تا اواسط و پایان سال آینده افتتاح خواهند شد گفت: یک نمونه آن آزادراه اصفهان ـ شیراز از پروژه‌های کلیدی کشور است که با افتتاح آن، رفت‌وآمد مردم جنوب به پایتخت متحول خواهدشد.

اسلامی در ادامه راجع به بحران لاستیک هم بیان کرد: تعدادی لاستیک با دلار 4200تومانی وارد شده بود اما یا در بازار پیدا نمی‌شد یا با قیمت‌های نجومی به فروش می‌رفت که نهایتاً دستگاه‌های امنیتی محتکران را شناسایی کردند و در زمان حاضر هم لاستیک‌ها بر اساس پیمایش بین کامیون‌ها توزیع می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی از انعقاد قرارداد با شرکتهای ساخت داخل برای تولید کامیون‌هایی با برندهای مرغوب و باکیفیت خبر داد و اضافه کرد: متأسفانه در حوزه تولید کامیون و اتوبوس، یک کاهلی مفرطی در کشور صورت گرفته و مطامع بنگاهی بر منافع ملی حاکم شده است.

وی درباره راهزنی و مزاحمت‌های تروریستی در راه‌های کشور گفت: شرکتهای حمل‌ونقلی باید هوشیار عمل کنند تا گرفتار این راهزنان نشوند و به همین دلیل هم است که ما برنامه روزآمدسازی ناوگان حمل‌ونقل دریایی و بنادر و شناورها را دنبال می‌کنیم.

اسلامی گسترش استفاده از دریا و اقتصاد دریامحور و مسافرت‌های دریایی را ضروری خواند و افزود: ما این موضوع را با کشورهای حاشیه خزر در اجلاس خزر و اجلاس پنج‌جانبه تفاهم کردیم و فراخوان دادیم که اشخاص بتوانند در شمال بین بنادر خزر با کشتی‌های مسافربری فعالیت کنند.

وی همچنین با یادآوری اینکه محدودیت‌های کرونایی همچنان بر سفرهای بین‌المللی حاکم است گفت: پروازهای ایران به تمام مقاصد بین‌المللی برقرار است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۷۳۹۱۹۷۱۳:۰۸:۴۶ ۱۳۹۹/۹/۲۸
مگر با ورود دستگاه های امنیتی دلار و مرغ و تخم مرغ و روغن و خودرو ارزان شد که ابن ها ورود کردن
سالم۱۷۳۹۲۵۶۱۳:۴۵:۲۸ ۱۳۹۹/۹/۲۸
متاسفانه از زمان روی کار آمدن دولتهای نهم و دهم به ریاست آقای احمدی نژاد تولید جای خود را به دلالی و واردات داد و کارخانه ها بجای اینکه روز به روز تولید بیشتری داشته باشند به تدریج از کار افتاده و تعطیل شدند . صنعت خودرو بخصوص خودرو های سنگین هم از این سیاست مستثنی نشد و نتیجه اینکه امروزه یکی از عقب مانده ترین صنعت حمل و نقل جاده ایی جهان مربوط به ایران است .
ناشناس۱۷۳۹۶۲۴۱۷:۴۶:۵۳ ۱۳۹۹/۹/۲۸
تولید کامیون اشتباه وحشتناکی است بهترین کار ایجاد کارخانه های بروزآوری کامیون های دست دوم خارجی است. در زمینه واردات تایر هم باید به مصرف کننده وام قرض الحسنه داد نه اینکه ارز دولتی و تعرفه ترجیحی به وارد کنندگان تایر. بیاد بیاوردید چند وقت پیش برادر .. خانه یک وارد کننده تایر را می خواست بخرد ۲۰ میلیارد او گفته بود ۲۰۰ میلیارد
ناشناس۱۷۳۹۶۳۱۱۷:۵۹:۲۱ ۱۳۹۹/۹/۲۸
اسلامی: در تولید کامیون و اتوبوس کاهلی کردیم در تولید پراید و پژو چطور ؟
کارشناس۱۷۳۹۷۳۴۱۹:۱۵:۵۶ ۱۳۹۹/۹/۲۸
ضعیف ترین وزیر راه و شهرسازی در تمام این ۴۴ سال
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

      پربحث‌های هفته

      1. چرا اسد رفت؟!

      2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

      3. چرا ارتش سوریه نمی جنگد؟!

      4. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

      5. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

      6. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

      7. کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی/ اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب/ زنگ خطر برای امنیت‌ ملی

      8. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

      9. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

      10. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

      11. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

      12. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

      13. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

      14. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

      15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

      16. بزک کردن تروریست ها !

      17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

      18. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

      19. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

      20. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

      21. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

      22. نامه مجتبی ذوالنوری به ظریف: بدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید

      23. نظر «مهاجرانی» درباره اوضاع سوريه

      24. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

      25. نظام اداری در ایران؛ بی قواره و گردن کلفت!

      آخرین عناوین