آمریکا ۷ میلیون دلار از دارایی‌های ایران را به قربانیان ادعایی تروریسم می‌دهد

جهان،   3991016149 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرده ۷ میلیون دلار از دارایی‌های توقیف‌شده از ایرانیانی را که قصد دور زدن تحریم‌ها داشته‌اند به افرادی که «قربانیان تروریسم» خوانده شده‌اند اختصاص می‌دهد.

آمریکا ۷ میلیون دلار از دارایی‌های ایران را به قربانیان ادعایی تروریسم می‌دهد

به گزارش فارس، وزارت دادگستری آمریکا امروز سه‌شنبه (۱۶ دی/ ۵ ژانویه) در بیانیه‌ای مدعی شده موفق به جمع‌آوری ۷ میلیون دلار از دارایی‌های ایران شده و این مبلغ را به افرادی که «قربانیان تروریسم» خوانده شده‌اند اختصاص خواهد داد.

در بیانیه وزارت دادگستری آمریکا آمده است: «وزارت دادگستری اعلام می‌کند ایالات متحده ۷ میلیون دلار از دارایی‌های ایران را جمع‌آوری کرده؛ این رقم به پرداخت غرامت به آن دسته از آمریکایی‌هایی که قربانی تروریسم دولتی در دنیا شده‌اند اختصاص خواهد یافت.»

این وجوه، طبق ادعاهای وزارت دادگستری آمریکا سهم دولت این کشور از پرونده‌ای است که در آن دارایی‌های چندین تبعه ایران و کشورهای دیگر که قصد دور زدن تحریم‌ها علیه ایران داشته‌اند ضبط شده است. دادگستری آمریکا مدعی شده این افراد قصد داشته‌اند ۱ میلیارد دلار از وجوه ایران را به حساب‌هایی در سراسر دنیا منتقل کنند. 

«دیوید برنز»، دستیار وزیر موقت دادگستری آمریکا گفت: «وجوهی که امروز توقیف شدند قرار بود به مجرمانی برسند که می‌خواستند تحریم‌های آمریکا علیه ایران را نقض کنند.»

وی اضافه کرد: «به لطف همکاری شریکان خارجی‌مان و تلاش‌های جمعی واحد جنایی [دادگستری آمریکا]، دفتر دادستان منطقه آلاسکا و اف‌بی‌آی این وجوه اکنون برای پرداخت غرامت به قربانیان تروریسم دولتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.»

یک دادستان آمریکایی دیگر به اسامی کشورهایی اشاره کرده که در پرونده ادعایی برای ضبط وجوه مورد نظر همکاری کرده‌اند.

«برایان شرودر»، دادستان منطقه آلاسکا گفت: «ایالات متحده از همکاری مقام‌های امارات متحده عربی، واحد ضد پولشویی و جرائم مالی پلیس دبی، دفتر دادستان کل جورجیا و وزارت دادگستری کره جنوبی نیز که بدون کمک آنها فیصله این مسئله ممکن نبود قدردانی می‌کند.»

در بیانیه وزارت دادگستری آمریکا در توضیح درباره پرونده ادعایی مورد نظر آمده است که گروهی از افراد شامل سه تبعه ایران و یک شهروند آمریکا بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ بانک‌های کره جنوبی را فریب داده‌اند. ادعا شده این افراد با تحویل برخی اسناد جعلی قصد داشته‌اند وانمود کنند شرکت‌های ایرانی در حال انجام تجارت مشروع با شرکت‌های کره‌ای هستند.

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۷۶۵۰۲۹۲۳:۵۰:۴۱ ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
شما هم اموالشون را در هر کجا بود همانند کشتی یا چیزهای دیگر ضبط کنید
ناشناس۱۷۶۵۴۰۰۰۹:۵۵:۴۷ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
دیگی که برای مردم نجوشه،..
ناشناس۱۷۶۵۰۴۲۰۰:۰۷:۱۶ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
آمریکایی های دزد اجدادتون هم دزد بودند
ناشناس۱۷۶۵۰۹۱۰۰:۵۶:۳۵ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
به هر حال چه میداد چه نمیداد به دست مردم که نمی رسید برای ما فرقی نمی کنه
ناشناس۱۷۶۵۴۱۶۱۰:۰۷:۴۱ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
ساکت مزدور
ناشناس۱۷۶۵۶۱۴۱۲:۰۰:۰۵ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
به به سخنان مقامات آمریکا .. را تکرار می کنی ولی بدون اصلا می خواهیم آتش بزنیم به تو هیچ ربطی ندارد
ناشناس۱۷۶۵۱۶۲۰۴:۱۷:۲۷ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
فرض بگیر ۳۰سال کار کنی و ماهی خالص ۲ میلیون بگذاری جیبت میشه سالی ۲۴ دهه ای ۲۴۰ و عمری ۷۲۰ میلیون درآوردی با این پول نمی تونی ماشینی که یک کارگر مکزیکی در آمریکا ماه اول کارش میتونه از دم قسط با صفر درصد بهره بگیره رو بخری پس بدون که برای ما خوردن پولی که به ما نمی رسه مهم نیست
ناشناس۱۷۶۵۶۹۰۱۲:۴۹:۳۰ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
احسنت هزاران لایک
ناشناس۱۷۶۵۲۰۱۰۷:۰۶:۲۴ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
امريكا هرگاه پولي از ايران مي دزدد فوري يك دادگاه تشكيل ميدهد و آن پول را بين شهر وندانش تقسيم مي كند ما نبايد دست روي دست بگذاريم وانها براحتي پول مردم ايران را بخورند،بايد باگرفتن جاسوسان امريكايي در منطقه وايران چندبرابر اين پول ها را براي آزادي انها از امريكابگيريم
ناشناس۱۷۶۵۲۱۱۰۷:۳۰:۴۶ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
حرومتون باشه..
ناشناس۱۷۶۵۲۳۰۰۷:۴۹:۲۱ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
باید کشتی های آمریکا که از خلیج فارس عبور می کنند را بابت دزدی های آمریکا بگیریم.
ناشناس۱۷۶۵۳۶۵۰۹:۴۲:۰۷ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
نامرده هر کی نگیره
ناشناس۱۷۶۵۳۳۴۰۹:۲۸:۰۱ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
یه روزی همش رو پس میگیریم! همونطور که پول خریدهای نظامی که از قبل از انقلاب مونده بود رو از آمریکا و انگلیس پس گرفتیم.
ناشناس۱۷۶۵۳۵۹۰۹:۳۸:۲۳ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
به حرف این وطن فروشها.. گوش نکنید ایران و ایرانی، مرد نیستید اگه تلافی نکنید
ناشناس۱۷۶۵۳۸۴۰۹:۴۷:۱۷ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
ما فقط شعار مي دهيم آنها عمل مي كنند ،
ناشناس۱۷۶۵۴۶۷۱۰:۳۷:۳۳ ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
در این سالها طوری رفتار کرده ایم که هیچ کشوری حاضر نیست طرف ما را بگیرد . رفتارهای سیاسی تنش زا را باید کم کنیم .
yektanetتریبون

آخرین عناوین