عارف: اجازه ندهیم خارج از جریان اصلاحات برای اصلاحات تصمیم‌گیری کنند

سیاسی،   4000120067

رئیس فراکسیون امید مجلس دهم گفت: با شناخت موانع درونی، خود را مقابل فرصت‌طلبی‌ها بیمه و از خیال‌پردازی‌های «ایران ویران کن» عبور کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز جمعه در کنگره انجمن روزنامه نگاران زن ایران گفت: انتخابات مهم شورا‌های شهر و روستا را پیش رو داریم و این اهمیت برگزاری چنین نشست‌ها و همایش‌های حزبی را دو چندان می‌کند. لازم می‌دانم از تلاش‌های انجمن روزنامه نگاران زن در جهت تقویت و انسجام جریان اصلاحات در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ تشکر کنم. تلاش‌هایی که امروز ادامه دارد و حتی در شرایط کرونایی کنگره برگزار می‌کند.

عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با اشاره به گرفتاری‌های ناشی از کرونا و ضرورت واکسیناسیون هرچه سریع‌تر اقشار جامعه، خاطرنشان کرد: لازم است همه دست‌اندکاران این امر با هم برای رفع این مشکل همکاری و مساعدت کنند.

عارف یادآور شد: علت اصلی حضور در این کنگره اهمیتی است که تشکل‌های بانوان برای من دارد و این را در راستای راهبرد جریان اصلاحات برای نقش آفرینی زنان در همه زمینه‌ها به‌ویژه مدیریت سطح بالا در کشور می‌دانم. بر این باورم سهم زنان در همه امور و بخش‌های کشور باید متناسب با ظرفیت آن‌ها باشد.

وی با بیان اینکه راهبرد جریان اصلاحات برای حضور زنان در عرصه مدیریتی و تقنینی در دهه ۹۰ دست‌کم ۳۰ درصدی بود، اضافه کرد: بار‌ها هم اعلام کردیم این کف، شروع روندی برای استفاده از ظرفیت بانوان برای توسعه و پیشرفت کشور است.

رئیس فراکسیون امید مجلس دهم، گفت: روزنامه نگار و همچنین زن بودن با نگاهی به تاریخ معاصر با حق‌خواهی و آزادی‌خواهی ایرانی عجین شده است، از این رو رسالت انجمن روزنامه‌نگاران زن نیز در همین مسیر بوده است و وظیفه مهم و سنگینی را در این مسیر به عهده دارید.

عارف، اصلاحات را عقلانی‌ترین، کم‌هزینه‌ترین و بهترین استراتژی واقع بینانه برای عبور کشور از مشکلات و مصائب دانست و بیان کرد: اصلاحات مانع رسوبات ذهنی، ناکارآمدی‌ها، خیال‌اندیشی‌ها، توهم‌ها و تندروی‌ها می‌شود. اصلاحات یعنی فهم درست از مختصات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در سطوح ملی و جهانی. امروز اصلاح‌طلبی به معنی تمهید و طراحی مقدماتی برای تامین منافع و مصالح ملی در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی است.

وی اصلاح‌طلبی را تلاش برای تغییر وضع موجود به مطلوب با محوریت منافع ملی عنوان کرد و یادآور شد: از این روز نگاه نقادانه نسبت به وضع موجود داریم و سیاست‌های کنونی در خیلی از بخش‌ها را به صواب و صلاح کشور نمی‌دانم. از طرفی نسخه‌ای خیالی، فرصت‌طلبانه بی‌محتوا و بیراهه‌های براندازی‌خواهانه را برای اصلاحات مهلک می‌دانم.

رئیس بنیاد ایرانیان اظهار کرد: افراطی‌گری‌ها از سویی و ناکارآمدی‌ها و مفاسد از طرف دیگر، محصول دو رویکرد ضداصلاح‌طلبی است. اصلاح طلبی هرگز اپوزیسیون نیست چنانچه مدافع سیاست‌های ضد منافع ملی هم نیست. اصلاح‌طلبی یعنی تدابیر و تصمیماتی که منافع ایران و ایرانی‌ها در آن لحاظ شود و جان، سلامت و معیشت مردم و برخورداری آن‌ها از زندگی آبرومندانه یک فکر اصلاح‌طلبانه است.

عارف سیاست‌ورزی مبتنی بر توسعه متوازن و پایدار را از دیگر مبانی فکری اصلاح‌طلبان نامید و افزود: اصلاح‌طلبی، توجه جدی به مشکلات و مطالبات و پرداختن به مهمترین چالش‌های کشور در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی است. اشتغال و معیشت، اقتصاد، مسکن، توجه به حقوق اقوام و نگاه فرهنگی و استفاده از ظرفیت آن‌ها به عنوان فرصت غنی فرهنگی از دیگر رویکرد‌ها اصلاح‌طلبانه است.

معاون رئیس دولت اصلاحات افزود: امروز اصلاحات با هزینه‌های زیادی دست به گریبان است و موظفیم اصلاح‌طلبی را تعریف، ترسیم و تفسیر کنیم و هویت خود را از دست نمی‌دهیم.

عارف گفت: بر ما فرض است اصلاح‌طلبی را از غیر آن تمیز دهیم و در زمین جناح رقیب بازی نکنیم و از ائتلاف و انسجام درون جریان اصلاحات در دهه ۹۰ دفاع کنیم و این رویه را همچنان در دهه جدید ادامه دهیم. اجازه ندهیم برای اصلاح‌طلبان در خارج از این جریان تصمیم‌گیری کنند. موانع درونی خود را شناسایی کنیم و خود را مقابل فرصت‌طلبی‌ها بیمه کنیم و از خیال‌پردازی‌هایی که زمینه را برای تفکرات «ایران ویران کن» فراهم می‌کند، عبور کنیم.

این فعال اصلاح‌طلب از عملکرد نهادهای اصلاح طلب در دهه ۹۰ دفاع و تاکید کرد: قطعا ضعف‌هایی هم داشتیم که امروز می‌توانیم با تکیه بر تجارب گذشته این ضعف‌ها را به قوت تبدیل و از طرح مسائل حاشیه‌ای و بی‌حاصل پرهیز کنیم.

عارف عنوان کرد: برای حضور و مشارکت حداکثری مردم برنامه‌ریزی کنیم. دو انتخابات مهم شورا‌ها و ریاست جمهوری را پیش رو داریم و استفاده از ظرفیت شورا‌ها را نباید دست کم بگیریم. شورا‌ها پایه دموکراسی در کشور هستند و اصلاح‌طلبان همواره از این ظرفیت در جهت تحکیم دموکراسی در کشور استفاده کرده‌اند.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  2. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  3. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  4. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  5. ۲ قاضی در دیوان عالی کل کشور مورد سو قصد قرار گرفتند/ ضارب خودکشی کرد

  6. پنج اصل برای موفقیت مذاکرات آمریکا با ایران

  7. ظریف: شب قبل از ملاقات دولت با رهبر انقلاب، تماس گرفتند و گفتند بیا، گفتم من نمی‌آیم، تکلیف من را معلوم کنید!/ گفتند با استعفای تو مخالفت می‌شود

  8. ستادکل اظهارات اخیر پیرامون سقوط بالگرد شهید رئیسی را رد کرد

  9. نامه مهم ربیعی به رییس جمهور: ما به اصلاحات سخت اقتصادی نیاز داریم

  10. پزشکیان: باید باور کنیم که می‌توانیم

  11. مجری شبکه من‌وتو: تعطیلی این شبکه برای ایرانیان پشیزی ارزش نداشت | جواد خیابانی را به مزدک میرزایی ترجیح می‌دهم

  12. پزشکیان برای حداد عادل حکم زد

  13. واکنش احمد زیدآبادی به ترور «مقیسه» و «رازینی»

  14. رفیقدوست: خیلی از نفوذی ها دستگیر شدند/ اگر به سوریه نمی رفتیم باید در زعفرانیه با داعش می‌جنگیدیم

  15. محسنی‌اژه‌ای: شهیدان رازینی و مقیسه از خدمتگزاران حقیقی مردم بودند

پربحث‌های هفته

  1. تمرین کشت بادمجان !

  2. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  3. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  4. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  5. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  6. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  7. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  8. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  9. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  10. لطفا جوگیر نشوید!

  11. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  12. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  13. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  14. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  15. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  16. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  17. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  18. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  19. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  20. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  21. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  22. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  23. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  24. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  25. «فلاکت مسکن» را پایانی هست؟

آخرین عناوین