سرنوشت سیاسی لاریجانی چه خواهد بود؟

سیاسی،   4000309100

یوسفیان ملا گفت: . نباید این ردصلاحیت شدن به معنی حذف لاریجانی دانست. مگر آقای سعیدی‌کیا بعد از رد صلاحیت حذف شد؟! او رئیس بنیاد مستضعفان شد.

سرنوشت سیاسی لاریجانی چه خواهد بود؟

قابل پیش‌بینی نبود اما صلاحیت علی لاریجانی نیز بعد از آن همه سال ریاست مجلس و حضور در بسیاری از مشاغل حساس و مهم دیگر برای تصدی کرسی ریاست جمهوری احراز نشد. حامیان او از برادرش گرفته تا برخی اصلاح‌طلبان کلی هیاهو به پا کردند اما خودش راضی به رضای خدا بود و به نظر شورای نگهبان تمکین کرد. غیر از این نیز از سیاست‌مدار کهنه‌کاری مثل او انتظار نمی‌رفت.

به گزارش سایت فردا ، پرونده حضور او در رقابت‌های انتخاباتی 1400 بسته شد اما آنچه مبهم و محل تامل باقی می‌ماند این است که سرنوشت سیاسی او بعد از این رد صلاحیت چه خواهد بود. هرچه باشد او در سال 98 از خیر ریاست مجلس گذشت و نامزد نشد تا برای حضور در این رقابت‌ها آماده شود. این نکته را خودش نگفت اما بسیاری از تحلیل‌گران عدم ثبت نام وی در انتخابات مجلس را به تمایل او به راه‌یابی به پاستور ربط داده و تقریبا مطمئن بودند که آماده بازنشستگی و رضایت دادن به جایگاهی مثل عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیست. 
 
حال باید دید که وقتی بنا به نظر شورای نگهبان از پاستور بازمانده و بهارستان را نیز ترک کرده است، به کجا خواهد رفت؟

عزت‌الله یوسفیان ملا از چهره‌های سیاسی نزدیک به او است که اصرار دارد نباید این رد صلاحیت را به منزله حذف لاریجانی دانست. وی در گفت‌وگویی با سایت «آزادی» می‌گوید: « ایشان الان مشاور رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند. همچنین کارهای دیگری را که رهبری به ایشان ارجاع کرده‌اند، پیگیری می‌کنند. نباید این ردصلاحیت شدن به معنی حذف لاریجانی دانست. مگر آقای سعیدی‌کیا بعد از رد صلاحیت حذف شد؟! او رئیس بنیاد مستضعفان شد».

یوسفیان ملا ادامه داد: «رهبری هم تاکید کردند عدم احراز صلاحیت به معنی آن نیست که این افراد صلاحیت قرار گیری در سایر مشاغل را هم ندارند. بنابراین آقای لاریجانی از این پس در نظام حضور خواهند داشت و میزان این حضور همان قدری است که نظام مصلحت بداند. او اهل قهر نیست و دلیلی هم برای این کار وجود ندارد. ما ایشان را در روزهای اخیر مصمم‌تر از قبل برای خدمت به نظام می‌بینیم. او در دفتر کارهایی که به او محول شده را با دقت و جدیت پیگیری می‌کند و میزان ارجاع کارها به ایشان نیز قطعا به نظر نظام بستگی دارد و برای او فرقی ندارد».

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. چرا اسد رفت؟!

  2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

  3. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

  4. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

  5. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

  6. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

  7. «کیا» جان روحت شاد !

  8. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

  9. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

  10. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

  11. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

  12. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

  13. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

  14. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

  15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

  16. بزک کردن تروریست ها !

  17. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

  18. انتقاد از تخریب جلیلی و رویکرد سخنگوی دولت/ هشدارهای پیاپی به پزشکیان/ سقوط اسد از منظر باهنر

  19. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  20. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

  21. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  22. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

  23. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

  24. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

  25. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

آخرین عناوین