او که در مصاحبهای با روزنامه شرق شرکت کرده، با «فاجعه بار» خواندن آرای اصلاحطلبان در انتخابات شورای شهر میگوید: «برداشت من این است که این انتخابات بنبست اصلاحطلبی به معنای گذشته آن را نشان داد. این بدان معنی نیست که اصلاحات از اول غلط بوده، خیر. از ۷۶ تا ۸۴ کارکرد خودش را داشت و دوره خوبی هم بود. اما بعد از آن به دلیل انحرافاتی که رخ داد یا ناتوانی در تطبیق با شرایط نتوانست خودش را نجات دهد. هم ۸۴ و هم ۸۸ اینها شکست کامل برای راهبرد اصلاحات بود».
این فعال سیاسی اصلاح طلب تأکید کرد: «۹۲ و ۹۶ هم برای اصلاحات موقعیتهایی اجارهای بود و در چارچوب راهبرد اصلی اصلاحات نبود. در ۱۴۰۰ دیگر کامل به بنبست رسیده و در مجلس قبل سال ۱۳۹۸ هم این بنبست آشکار بود... شاید اگر اصلاحطلبها مسیر ۸۸ را نمیآمدند میتوانستیم خیلی بهتر شرایط را پیگیری کنیم».
عبدی همچین معتقد است که عدم شرکت بخشی از مردم در انتخابات ۲۸ خرداد سال جاری تحت تأثیر بیانیه میرحسین موسوی نبوده و این دسته از مردم، از قبل تصمیم خود را گرفته بودند.
برخی روزنامه نگاران و فعالان سیاسی اصلاحطلب تلاش میکنند در ازدحام نظرات فرافکنانه اصلاحطلبان درباره شکست در دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها و نیز مجلس سال ۹۸ که شکست را نتیجه عملکرد شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها میدانند، واقع بینی را به همفکران اصلاحطلب خود یادآور شوند. معلوم نیست آنها چقدر موفق خواهند بود، اما در بیان نظرات جهتدار اصلاح طلبان، همین هم نعمت است!
در انتخابات شورای شهر ششم تهران، اعضای «لیست جمهور» - لیست امید سابق- بهرغم حمایت ویژه خاتمی و پشتیبانی گسترده احزاب و رسانههای اصلاح طلب، ۲۱ بر صفر باخت. این در حالی است که در این انتخابات هیچ خبری هم از نظارت استصوابی شورای نگهبان نبود.
عبدی: ۸۴ و ۸۸ شکست کامل راهبرد اصلاحات بود
سیاسی، 4000503035عباس عبدی روزنامهنگار اصلاحطلب از شکست اصلاحطلبان در انتخابات و بن بست اصلاحطلبی میگوید.
