حاجی دلیگانی: گزارش‌هایی در مورد «اهمال دولت تدبیر» در تامین واکسن به مجلس رسید

گروه سیاسی الف،   4000706021 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش‌هایی به دست ما رسیده است که نشان می‌دهد دولت روحانی در تأمین واکسن کرونا قصور داشته است و ما این ترک فعل را بررسی می‌کنیم.

حاجی دلیگانی: گزارش‌هایی در مورد «اهمال دولت تدبیر» در تامین واکسن به مجلس رسید

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفتگو با مهر با اشاره به تسریع در روند واکسیناسیون کرونا با آغاز به کار دولت سیزدهم، اظهار داشت: اقدامات جهادی رئیس جمهور و دولت سیزدهم باعث شد که واردات واکسن کرونا به کشورمان افزایش پیدا کند و فرایند واکسیناسیون تسریع یابد.

وی بیان کرد: وزارتخانه‌های بهداشت و امور خارجه برای تسهیل واردات واکسن کرونا به کشورمان اقدامات بسیار خوبی انجام دادند و در نهایت، تلاش‌های آنان منتج به افزایش واکسیناسیون عمومی کرونا شد.

افزایش واردات واکسن کار دولت روحانی نبود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به ادعای برخی از اصلاح‌طلبان مبنی بر اینکه سفارش خرید واکسن کرونا در دولت روحانی انجام شده بود، گفت: برخلاف ادعای برخی از شخصیت‌های اصلاح‌طلب، افزایش واردات واکسن کرونا هیچ ربطی به اقدامات دولت روحانی ندارد.

حاجی دلیگانی ادامه داد: دولت روحانی اراده جدی و توان لازم برای فراهم کردن واکسن کرونا را نداشت و اگر آنان توانایی انجام واکسیناسیون را داشتند، لحظه‌ای دریغ نمی‌کردند و نمی‌گذاشتند که این کار مهم، به دولت سیزدهم محول شود.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: دولت تدبیر و امید در ماه‌های پایانی از عمر کاری خود به کل کشور را رها کرده بود و آنان هیچ اقدامی جهت سفارش خرید واکسن کرونا هم انجام ندادند.

دولت تدبیر و امید فشل و ضعیف بود

حاجی دلیگانی با بیان اینکه ادعای جریان اصلاح‌طلب درباره تلاش‌های دولت روحانی برای واردات واکسن کرونا به کشورمان بی اساس است، اظهار داشت: دولت روحانی نه اراده‌ای برای مقابله با بیماری کرونا داشت و نه اقدامی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم انجام داد و همه به خوبی دیدند که این دولت تا چه حد فشل و ضعیف بود.

وی تاکید کرد: گزارش‌هایی به دست ما رسیده است که نشان می‌دهد دولت روحانی در تأمین دارو و واکسن کرونا سوءمدیریت و قصور داشته است و قطعاً ما گزارش ترک فعل دولت سابق در این زمینه را مورد بررسی دقیق و کارشناسی قرار می‌دهیم تا با متخلفان برخورد جدی شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۲۱۷۵۳۲۱۰:۵۲:۳۹ ۱۴۰۰/۷/۶
اگر راست می گویید بهتر است بر اساس همین گزارش ها طرح شکایت کنید ودر دادگاه علنی و عادلانه به آنها اجازه دفاع دهید . وگرنه از تریبون یک طرفه هر حرفی را می‌شود بیان کرد
ناشناس۲۲۱۷۵۹۱۱۱:۲۵:۰۷ ۱۴۰۰/۷/۶
حالا فهمیدی؟ ما از قبل گفتیم بعد از برجام دنبال گروگان گیری از مردم است تا باج دادن ها را اجرا کند
ناشناس۲۲۱۷۶۰۴۱۱:۴۰:۰۵ ۱۴۰۰/۷/۶
شماها کجا بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با جان ملت بازی کردن
ناشناس۲۲۱۷۶۱۴۱۱:۴۵:۰۸ ۱۴۰۰/۷/۶
اقای نماینده ،خداخیرتون بده شماناظرعملکرددولت بودیدوهستیداونهافشل بودند
ناشناس۲۲۱۷۶۵۱۱۲:۱۳:۱۸ ۱۴۰۰/۷/۶
با سلام ان شاءالله همینطور که میگی باشه ماهم منتظرین ببینیم کی راست میگه کی دروغ میگه هرچه سریعتر محاکمش کنید
ناشناس۲۲۱۷۷۱۲۱۲:۵۷:۰۵ ۱۴۰۰/۷/۶
ضعیف بود شما تو مجلس چیکار می کردین؟استیضاح می کردین دولت رو.
ناشناس۲۲۱۷۷۹۵۱۳:۴۱:۴۷ ۱۴۰۰/۷/۶
آقای حاجی دلیگانی باور دارید که فردا باید در محضر خدا پاسخگو باشید؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین