طرز تهیه پنکیک بلوبری به سبک آمریکایی

گزارش بازرگانی،   4000820028

پنکیک بلوبری یک مدل پنکیک سبک و کم شیرین است عطر و طعم فوق‌العاده وانیل و بلوبری را دارد. شما میتوانید برای درست کردن این مدل پنکیک، از بلوبری یخ زده یا بلوبری تازه استفاده کنید. در مقاله امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه پنکیک بلوبری آشنا کنیم. با ما همراه باشید! مدت زمان مورد نیاز برای درست کردن پنکیک بلوبری چیزی در حدود ۳ دقیقه است. برای اینکه بافت پنکیک بلوبری ترد و سبک بشود، در اولین قدم باید شیر را با سرکه یا آب لیمو ترش مخلوط کنید. در این حالت اسید با جوش شیرین واکنش نشان میدهد و بافت پنکیک شما را سبک و پف‌دار میکند. اگر دوست داشته باشید، میتوانید به جای مخلوط کردن شیر و اسید، از دوغ کره یا بکینگ پودر استفاده کنید.

مواد لازم برای درست کردن پنکیک بلوبری

شما میتوانید با استفاده از این مقدار مواد اولیه، ۴ عدد پنکیک درست کنید.

۱. یک و یک دوم فنجان (یعنی معادل 190 گرم) آرد چند منظوره

۲. یک تا دو قاشق غذاخوری شکر

۳. سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

۴. یک دوم قاشق چایخوری نمک دریا یا نمک عادی

۵. یک و یک چهارم فنجان (یعنی معادل 295 میلی لیتر) شیر لبنی یا غیر لبنی (بسته به سلیقه شما)

۶. دو قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیموی تازه

۷. یک عدد تخم مرغ بزرگ

۸. یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

۹. یک هشتم قاشق چایخوری عصاره بادام (اختیاری)

۱۰. چهار قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده، به علاوه مقداری بیشتر برای چرب کردن داخل ماهیتابه

۱۱. یک فنجان بلوبری تازه یا منجمد، به علاوه مقداری بیشتر برای سرو کردن همراه با پنکیک

مراحل درست کردن پنکیک بلوبری

مرحله اول: آماده کردن مایه پنکیک

۱. قبل از هر کاری، داخل یک کاسه کوچک شیر و سرکه (یا آب لیمو) را با هم مخلوط کنید و سپس به مدت پنج دقیقه کنار بگذارید. این مخلوط شبیه به دوغ است و وقتی که بعدا با جوش شیرین مخلوط میشود، کاری میکند که پنکیکها پف کنند.

۲. در همین حین آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با همزن هم بزنید.

۳. سپس تخم مرغ، وانیل و عصاره بادام را با شیر مخلوط کنید.

۴. در مرحله بعدی، در قسمت مرکزی مخلوط آرد یک حفره ایجاد کنید. مخلوط شیر و کره ذوب شده را داخل ین حفره بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا دیگر گلوله‌های آرد را داخل مخلوط نبینید. اگر مایه پنکیک دارای چند توده کوچک باشد اشکالی ندارد، مهم این است که مایه را بیش از حد مخلوط نکنید. مایه پنکیک کمی غلیظ خواهد بود، اما نه آنقدر که نتوانید آن را به راحتی داخل ماهیتابه بریزید. پس اگر مایه خیلی غلیظ به نظر میرسد، حتما مقداری شیر به آن اضافه کنید.

۵. اگر از بلوبری تازه استفاده میکنید، آن را داخل مایه پنکیک بریزید. اگر از بلوبری یخ زده استفاده میکنید، آن را کنار بگذارید تا بعدا به مایه پنکیک اضافه کنید.

مرحله دوم: پختن پنکیک

۱. یک تابه بزرگ را روی درجه حرارت متوسط گاز قرار بدهید تا ​​گرم بشود. اگر وقتی که کمی آب روی سطح ماهیتابه میپاشید قطرات آب جنب و جوش میکنند و در نهایت تبخیر میشوند، یعنی تابه به اندازه کافی گرم شده و آماده پخت پنکیک است،

۲. در مرحله بعدی، کف تابه را به آرامی با کمی کره چرب کنید و سپس با استفاده از یک فنجان، هر بار یک چهارم فنجان مایه پنکیک را داخل تابه بریزید. حالا مایه را به آرامی در یک دایره 4 اینچی پخش کنید. اگر از بلوبری یخ زده استفاده میکنید، در این مرحله باید یک مشت از آن را روی قسمت نپخته پنکیک بریزید.

۳. کمی صبر کنید. زمانی که لبه‌ای پنکیک کمی خشک شدند و روی سطح آن حبابهایی را مشاهده کردید، به آرامی پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. این فرآیند چیزی در حدود 2 دقیقه طول میکشد. پس از برگرداندن پنکیک، 1 تا 2 دقیقه دیگر صبر کنید تا زمانی که رنگ آن کمی قهوه‌ای شده و وسط آن پخته بشود. سپس بلافاصله پنکیک داغ را همراه با سیروپ گرم، کره و انواع توتها سرو کنید.

جدول ارزش غذایی یک وعده پنکیک (۲ عدد)

  • کالری: 393
  • چربی کل: 14.9 گرم
  • چربی اشباع شده: 8.7 گرم
  • کلسترول: 84.7 میلی گرم
  • سدیم: 615.8 میلی گرم
  • کربوهیدرات کل: 52.5 گرم
  • فیبر رژیمی: 2.2 گرم
  • قند کل: 15 گرم

منبع: Homemade Blueberry Pancakes for Two