ولخرجی پنتاگون برای جاسوسی از چین و روسیه

گروه جهان الف،   4000822127

یک وبگاه تحلیلی گزارش کرد که پنتاگون با امضای یک قرارداد ۳۴۰ میلیون دلاری با یک شرکت دفاعی آمریکا به دنبال جاسوسی از روسیه و چین است.

ولخرجی پنتاگون برای جاسوسی از چین و روسیه

 وبگاه خبری-تحلیلی «بولگارین میلیتری» در گزارشی در ارتباط با بودجه اختصاصی ایالات متحده برای جاسوسی از روسیه و چین نوشت که در پایان اکتبر سال جاری میلادی (ماه گذشته)، نیروی هوایی ایالات متحده یک قرارداد ۳۴۰ میلیون دلاری با شرکت دفاعی «اطلاعات و فضا برای حسگرهای موبایل» ریتون به امضا درآورد.

به گزارش فارس، طبق این گزارش، پنتاگون به دنبال رصد روزانه پرتاب موشک‌های فضایی و رزمی چین، روسیه و  کره شمالی است.

این وبگاه تحلیلی در توضیح برنامه جاسوسی آمریکا از روسیه و چین و دیگر کشورهای رقیب و دشمن نوشت، طبق برنامه جدید وزارت دفاع آمریکا، شرکت «ریتون اینتلیجنس اند اسپیس» تا سال ۲۰۳۱، خدمات پشتیبانی فنی و خدمات تکمیلی در اختیار سامانه راداری «کبرا کینگ» (Cobra King) که بر روی کشتی ۱۶۳ متری «یو اس ان اس هاوارد او لورنزن (تی ای جی ام ۲۵) برای رهگیری پرتاب‌‌های موشک‌های بالستیک و فضایی نصب شده است، قرار می‌دهد.

وبگاه بولگارین میلیتری در ادامه افزود که به بیان دیگر، هدف این قرارداد این است که پنتاگون می‌خواهد، «۲۴ ساعت روز، هفت روز هفته و ۳۶۵ روز سال» بر پرتاب‌های موشک‌های کشورهای روسیه، چین و کره شمالی نظارت داشته باشد.

بر اساس این گزارش، کشتی «یو اس ان اس هوارد او لورنزن» رسماً به نیروی دریایی آمریکایی متعلق است اما سامانه کبرا کینگ نصب شده بر روی این کشتی به نیروی هوایی ایالات متحده نسبت داده می‌شود.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که سامانه کبرا کینگ در سال ۲۰۱۴ راه‌اندازی شد و بخشی از سامانه رهگیری موشک‌های فضایی و بالستیک پنتاگون است.

علاوه بر سامانه «دریایی» کبرا کینگ، این سامانه همچنین شامل ایستگاههای رادار زمینی کبرا بال، کبرا شو و کبرا دِین نیز می‌شود.

طبق این گزارش، روسیه بر این باور است که ایالات متحده با این عملیات جاسوسی برای انجام یک عملیات نظامی آماده می‌شود.

«ویکتو موراخوفسکی» کارشناس نظامی روس در تاریخ ۱۰ نوامبر (۱۹ آبان ماه) در این خصوص گفت: «رزمایش‌های بی‌سابقه غرب در دریای سیاه، مقدمه‌چینی برای یک عملیات جامع علیه روسیه با مشارکت اوکراین است».

روز چهارشنبه هفته گذشته (۱۹ آبان ماه)، یک هواپیمای شناسایی و کنترل حمله «یو اس ای-۸ سی» در بحبوحه فعالیت‌های بسیار زیاد آمریکا در دریای سیاه به مرز روسیه نزدیک شد.

آمریکا در تدارک عملیات نظامی علیه روسیه است

یکی از اعضای شورای کارشناسی هیأت مدیره کمیسیون نظامی-صنعتی فدراسیون روسیه در این خصوص گفت: « هواپیمای کنترل نبرد و تعیین هدف E-8 Joint Stars که ایالات متحده که بر فراز دریای سیاه مورد استفاده قرار گرفته است، مجهز به یک رادار با نمای جانبی است که به شما اجازه می‌دهد اشیاء روی زمین را در فاصله چند صد کیلومتری مشاهده کنید و همچنین از این هواپیما، می‌توانید ساختارهای حمله، هوانوردی تاکتیکی و راهبردی، موشک‌های کروز و زمینی بالستیک را کنترل کنید. این نشان می دهد که ایالات متحده و ناتو با مشارکت اوکراین و گرجستان در حال تدارک یک عملیات نظامی به اصطلاح چند جنبه‌ای علیه روسیه هستند».

وی ادامه داد که ناتو با کمک پهپادهای راهبردی «گلوبال هاوک» که از پایگاه هوایی «سیگونلا» در «سیسیلی» به هوا بلند می‌شوند و همچنین از یک هواپیمای شناسایی الکترونیک «آرسی-۱۳۵» مستقر یونان به طور روزانه در مرزهای جنوبی روسیه، عملیات جاسوسی و شناسایی انجام می‌دهند.

این کارشناس تأکید کرد که آن چه در حال حاضر در دریای سیاه در حال رخ دادن است، یک رزمایش معمول ائتلاف آتلانتیک شمالی (ناتو) نیست.

وی توضیح داد: «قبلاً چنین دخالت گسترده نیروها در این منطقه وجود نداشت. همچنین در این "مانورها" بمب افکن‌های استراتژیک B-1B نیز حضور دارند».

طبق این گزارش، در تاریخ ۹ نوامبر (۱۸ آبان ماه) یک هواپیمای شناسایی «ای-۸ سی»نیروی هوایی ایالات متحده برای اهداف زمینی و کنترل حمله بر فراز دریای سیاه مشاهده شد و این هواپیمای آمریکایی برای مدت پنج ساعت و ۱۳ دقیقه در حریم هوایی بر فراز دریای سیاه گشت زنی کرد و این در حالی است که مرز روسیه تنها ۳۵ کیلومتر بود.

وزارت دفاع روسیه در این خصوص گفت: «در تمام طول پرواز بر فراز دریای سیاه، هواپیمای شناسایی نیروی هوایی آمریکا با تجهیزات راداری نیروهای موشکی ضد هوایی نیروی هوافضای روسیه همراهی می‌شد».

بر اساس این گزارش، ناوشکن پورتر نیروی دریایی آمریکا از ۳۰ اکتبر (هشتم آبان ماه) در دریای سیاه بوده است.

وزارت ارتش روسیه اعلام کرد پیش از این، در تاریخ ۶ نوامبر (۱۵ آبان ماه)، برای بهبود روش‌های استفاده از بمب افکن راهبردی در آسمان بر فراز دریا، دو بمب افکن استراتژیک B-۱B نیروی هوایی آمریکا تنها در ۱۰۰ کیلومتری مرز روسیه بر فراز دریا پرواز کردند. این رزمایش‌ها شامل نیروهای مسلح متحدان منطقه ای ایالات متحده در ناتو بود که شامل ترکیه، رومانی و بلغارستان و همچنین دو کشور اوکراین و گرجستان می‌شد.

این گزارش در پایان نوشت که روز یکشنبه هفته گذشته، ناو فرماندهی «مونت ویتنی» و ناوشکن پورتر وارد بندر «باتومی» شدند و وزارت دفاع روسیه می‌گوید که آن چه در حال رخ دادن است به نظر اقدامات برنامه‌ریزی نشده برای ایجاد یک گروه چندملیتی از نیروهای مسلح در نزدیکی مرزهای روسیه است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که روز گذشته، «دیمیتری  پولیانسکی»، معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل رفتار ناوهای جنگی آمریکا در دریای سیاه را «تحریک‌آمیز» توصیف کرد.

این مقام روسیه‌ای گفته که رفتار این ناوها تحریک‌آمیز است و جلوگیری از درگیری مستقیم، هر روز دشوارتر می‌شود.

از طرف دیگر، ایالات متحده در توجیه رفتارهای تحریک آمیز در دریای سیاه مدعی شده است که روسیه، با توجه به شدت گرفتن تنش‌ها میان مسکو و اتحادیه اروپا بر سر مهاجران و عرضه انرژی ممکن است حمله احتمالی به اوکراین را در دست بررسی داشته باشد.

روسیه می‌گوید استقرار نیروهای نظامی در مرزهایش، یک مسئله داخلی این کشور است و ارتباطی به هیچ برنامه تهاجمی ندارد. مسکو همچنین از آمریکا بابت دامن زدن به تنش‌ها از طریق آوردن ناوهایش در دریای سیاه انتقاد کرده است.

آمریکا و ائتلاف ناتو در بهار سال جاری هم اتهامات مشابهی را علیه روسیه مطرح کردند. طرف‌های غربی در آن زمان مدعی شده بودند روسیه نزدیک به ۱۰۰ هزار نیروی نظامی و تجهیزات نظامی نظیر تانک و جنگنده را در نزدیکی مرز اوکراین مستقر کرده است.

پولیانسکی گفت که موضع روسیه درباره عدم برنامه‌ریزی برای حمله به اوکراین تا مادامی که کی‌یف یا کشورهای دیگر تحرکاتی انجام ندهند که روسیه وادار به دفاع از حاکمیت ملی خود شود، پابرجا خواهد بود.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

    1. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

    2. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

    3. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

    4. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

    5. سلام مجدد به قطعی برق خانگی!

    6. موافقت ایران با نظارت‌های شدیدتر در فردو؛ جزئیات ادعای جدید آژانس

    7. ضرورت توجه  به علل سقوط بشار اسد

    8. امیرحسین ثابتی: بودجه هست، وزارت بهداشت آن را جای دیگری خرج می‌کند

    9. محسن رضایی: حداقل ۴ کشور به شورشیان سوریه کمک کردند

    10. مک گرگور: ما سوریه را نابود کردیم تا به اینجا برسد!

    11. چوغولی اروپایی‌ها به شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای ایران!

    12. زمانی که اردوغان به جوک‌های بشار اسد می‌خندید

    13. دستگاه های اجرایی مکلف شدند تمام پرداختی کارکنان خود را در یک فیش حقوقی صادر نمایند

    14. فرمانده نیروی دریایی سپاه: پهپاد جدید ما دنیا را متعجب خواهد کرد

    15. قطع برق از شنبه دوباره رسمی می‌شود!

    16. آخرین کسانی که سوریه را ترک کردند بچه‌های سپاه بودند

    پربحث‌های هفته

    1. چرا اسد رفت؟!

    2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

    3. چرا ارتش سوریه نمی جنگد؟!

    4. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

    5. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

    6. کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی/ اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب/ زنگ خطر برای امنیت‌ ملی

    7. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

    8. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

    9. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

    10. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

    11. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

    12. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

    13. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: قبل از آنکه دیر شود، ایران را به سلاح هسته‌ای مجهز کنید/ نیمی از بی‌حجابی‌ها ناشی از اعتراض به وضع موجود است

    14. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

    15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

    16. بزک کردن تروریست ها !

    17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

    18. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

    19. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

    20. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

    21. نامه مجتبی ذوالنوری به ظریف: بدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید

    22. نظر «مهاجرانی» درباره اوضاع سوريه

    23. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

    24. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

    25. نظام اداری در ایران؛ بی قواره و گردن کلفت!

    آخرین عناوین