روحانی: ایرانیان خارج از کشور برای بازگشت ترسی نداشته باشند

گروه سیاسی الف،   4001125012 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک کارشناس مسایل حقوقی گفت: اگر ایرانیان خارج از کشور جرمی مرتکب نشده باشند، نباید از بازگشت به کشور ترس و واهمه ای داشته باشند.

روحانی: ایرانیان خارج از کشور برای بازگشت ترسی نداشته باشند

کارن روحانی در گفت وگو با ایسنا در رابطه با درخواست محسنی اژه ای از معاونت امور بین الملل قوه قضائیه برای تسهیل ورود ایرانیان خارج از کشور به ایران گفت: سخنان رییس قوه قضاییه در خصوص بازگشت ایرانیان مقیم خارج از کشور  و نداشتن بیم آنها از تحت تعقیب قرار نگرفتن بسیار اثر مثبتی را در اطمینان خاطر شهروندان ایرانی مقیم خارج از کشور و در بازگشت آنها به ایران دارد.

وی افزود: اگر ایرانیان خارج از کشور جرمی مرتکب نشده باشند نباید از بازگشت به کشور ترس و واهمه ای داشته باشند. 

این حقوقدان ادامه داد: باید کنسولگری ها و سفارتخانه های ایران در خارج از کشور و  معاونت بین الملل قوه قضاییه  و  بخش های قضایی برای ایرانیانی که  تمایل به بازگشت به کشور را  دارند و نگرانند که مبادا تحت تعقیب قرار گیرند، اقدامات لازم را انجام دهند و با ایجاد سامانه استعلام و راهکارهای مناسب دیگر به ایرانیان اطمینان خاطر دهند که اگر مرتکب جرمی نشدند  تحت تعقیب قرار نمی گیرند. 

این وکیل دادگستری در پایان گفت: ایرانیان مقیم خارج دارای تحصیلات و مهارت‌های خاصی هستند و می توانند در سرمایه گذاری و شرایط اقتصادی کشور موثر باشند. آنها شهروند ایرانی اند و همانطور که رییس قوه قضاییه گفته برخی  ها درصد هستند هراسی را در دل آنها ایجاد کنند که اگر برگردند تحت تعقیب قرار می گیرند ولی می شود به آنها اطمینان داد که این گونه نیست.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۴۰۸۴۰۱۱۱:۴۳:۱۶ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
چرا آقازاده ها از این برنامه برگشت استقبال نمی کنند.
ناشناس۲۴۰۸۴۱۶۱۱:۵۵:۵۸ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
جناب روحانی حقوقدان. رعایت حقوق مردم به حرف نیست. در عمل باید ثابت شود. نخست باید محاکم را منضبط و مستقل و به معنی واقعی دادگاه یا همان عدلیه کرد.
موسوی۲۴۰۸۵۲۰۱۳:۱۷:۰۷ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
همونجا بمونید در رفاهید اینجا فقر و بیکاری و گرسنگی بیداد میکند .
ناشناس۲۴۰۹۱۶۹۲۳:۱۱:۱۵ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
چقدرم که توگرسنه ای
ناشناس۲۴۰۹۱۹۸۲۳:۵۸:۵۳ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
باوا بزار بیان شایدبه دردما برسن
مجید۲۴۰۸۷۳۸۱۵:۰۷:۱۷ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
اول آقا زاده ها ببیایند وسرمایه کشور را که بردند بیاورند کشور شکوفا بشه.بعدا همه میایند
ناشناس۲۴۰۹۰۱۷۱۹:۴۳:۱۵ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
اگر آقازاده ها همت کنند وتشریف بیاورند به وطن دیگران هم ممکن است بیایند
ناشناس۲۴۰۹۰۸۴۲۱:۳۵:۱۶ ۱۴۰۰/۱۱/۲۵
اصل سوال این است چرا رفته اند؟؟؟؟؟اگر قرار بود برگردند که نمی رفتند
ناشناس۲۴۰۹۲۱۳۰۰:۳۷:۲۹ ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
همونجا که هستن چیزی برای خوردن ندارند آقای کارشناس
بیژن لموچی دلی۲۴۰۹۵۵۸۱۳:۲۵:۳۸ ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
هنوززیرساخت اداری کشوربرای جذب سرمایه‌گذاران آماده نیست.
yektanetتریبون

آخرین عناوین