حسین عباس نژاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تا ششم فروردین ماه، دو میلیون مسافر دریایی داشتیم که رکورد جالب توجهی بود و حدود ۳۰۰ درصد این آمار نسبت به نوروز سال گذشته با ۱۵ درصد نسبت به نوروز ۹۸ یعنی قبل از شیوع ویروس کرونا افزایش یافت.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد این مسافران از بنادر استان هرمزگان سفرهای دریایی خود را آغاز کردند، افزود: پیش بینی کرده بودیم که حجم مسافران در سال جاری بسیار زیاد خواهد شد و با توجه به شرایط موجود پیش بینی میکنیم تا پایان ایام نوروز تعداد مسافران دریایی به چهار میلیون نفر برسد که اگر این اتفاق بیفتد، باز هم شاهد رکورد شکنی در سفرهای دریایی در نوروز امسال خواهیم بود.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه تردد شناورهای مسافری هم در این ایام تا ۶۰ درصد افزایش یافته است، ادامه داد: شناورهایی که خودروهای مسافران را جابجا میکردند نیز با افزایش ۳۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته و افزایش ۲۰ درصدی نسبت به نوروز سال ۱۳۹۸ مواجه شده است که بیشترین تردد شناورهای خودرویی بین بندر چارک و کیش و بندر آفتاب و کیش اتفاق افتاده است.
عباس نژاد گفت: امسال به دلیل شرایط آب و هوایی و جوی تعدادی از روزهای گذشته بندر را تعطیل کردیم و سفرهای دریایی تقریبا تعطیل شد و اگر این اتفاق نمیافتاد مسلما رکورد شکنی بیشترین در سفرهای دریایی اتفاق میافتاد اما از مردم میخواهیم که قبل از آغاز سفرهای دریایی و عظیمت به بنادر مسافری با شماره تلفن ۱۵۵۰ برای شرایط اضطرار یا ۳۱۱۱ تماس بگیرند تا اطلاعات لازم درباره سفرهای دریایی و وضعیت دریا را جویا شوند.
وی با تاکید بر استقبال بسیار زیاد مردم از سفرهای دریایی در ایام نوروز امسال اظهار کرد: به عنوان مثال در جزیره هرمز آنقدر استقبال زیاد بود که یک سرویس در روز برای سفرهای دریایی به هرمز را به ۱۲ سرویس با شناوردهای بزرگ افزایش دادیم. البته همه پروتکلهای بهداشتی و ابلاغی ستاد مقابله با کرونا را رعایت کردیم.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: بیشترین مقاصد سفرهای دریایی بین بندرعباس و قشم، خارک و بوشهر و گناوه انجام شد و همچنین بیشترین تردد را قشم، هرمز و پس از آنها کیش به خود اختصاص داده بود. گرچه قیمتها در حوزه مسافری در ایام نوروز افزایش پیدا نکرد اما تعرفه خودرویی در ایام نوروز امسال قدری افزایش پیدا کرد.