مدیرعامل تعاونی نانوایان کشور: نان را دور می ریزند چون ارزان است!

گروه اقتصادی الف،   4010312102 ۱۲۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

«استاندارد های لازم برای گندم و آرد رعایت می شود و نانوا هم بخاطر مشتری مداری ،کم کاری نمی کند، به نظر بنده ضایعات نان بخاطر ارزان بودن آن است.»

 نان را دور می ریزند چون ارزان است!

این نظر قاسم زراعتکار مدیرعامل تعاونی نانوایان کشور است که در گفت و گو با الف می گوید این که نان سنتی نسبت به سال های قبل مقداری بی کیفیت شده و دورریز آن در کشور بالاست، اشتباه است و  روی مطالبی که در رسانه ها و رسانه های جمعی تکرار میشود نمی شود حساب کرد چون آمار باید دقیق باشد.

وی تصریح کر‌د : ما استاندارد های لازم را برای گندم و آرد رعایت میکنیم و نانواهم بخاطر مشتری مداری کم کاری نمیکند .به نظر بنده ضایعات بخاطر ارزان بودن نان هست.

وی با بیان اینکه باید حق انتخاب آرد را به خود نانوا واگذار کنیم گفت:اینکه به صورت دستوری به نانوا آرد میدهیم اشتباه است 
زراعتکار افزود به مدت ۵ سال  افزایش قیمت نداشتیم.تا سال گذشته که اندکی افزایش داشتیم که بخاطر شرایط مالی نانواها بود .الان میانگین قیمت نان لواش و تافتون در استان تهران، کیلویی چهار هزار تومان است.

وی در پاسخ به این سوال که نان را به چه قیمتی بدهیم که دورریز آن کمتر شود و کیفیتش خوب باشد گفت: نان باید بر اساس تورم هرسال قیمت گذاری شود.الان تورم دستمزد ما در سال۱۴۰۱،پنجاه و هفت درصد افزایش پیدا کرده.خمیر مایه ۳۰ درصد گران شده.بیمه ۲۵درصد گران شده.هزینه های برق گاز  و خوراک کارگر هم است. نانوا هم باید بتواند از پس هزینه ها بربیاید.ما باید از همه نانواهای کشور که ۹۳ درصد نان  کشور را از طریق نان سنتی فراهم میکنند تشکر کنیم که با نان دانه ای ۵۰۰ تومان صورتشان را با سیلی سرخ نگه میدارند.

وی تصریح کرد حتما باید با کارشناسی دقیق یک نرخ مناسب برای نان تعیین کنیم و اجازه دهیم نانوا خودش بتواند ارد مناسب خود را سفارش دهد. سفارش ارد را باید مصرف کننده بدهد.نه اینکه کارخانه برایش تعیین بکند.انتخاب مواد باید به عهده نانوا باشد که در نتیجه کیفیت نان بهترهم خواهد شد. 

زراعتکار با تاکید بر استفاده نکردن از جوش شیرین در پخت نان گفت: نظارت بر نانوایی ها هم از سوی بازرسی شورای اصناف،هم سامانه ۱۲۴ و هم خود اتحادیه صورت میگیرد و استفاده از جوش شیرین ممنوع اعلام شده،مگر در نان هایی که با آتش مستقیم پخته میشوند که بخاطر اینکه سوختگی پیش نیاید کمی رومال جوش شیرین به آن میزنند و چون قیمت آن هم بالا رفته،نانوا ها خیلی کم از آن استفاده میکنند. 

وی بیان کرد برای تعیین قیمت نان باید اتحادیه انالیز قیمت نان را به اتاق اصناف و استانداری و کارگروه آرد و نان کشور و صنعت و معدن بدهد .مجموعه ای از این ارگان ها با همکاری جهاد کشاورزی  باهم نظرخواهی میکنند و نرخ نان تعیین میشود .
اما مثلا الان با وجود گذشت یک ماه و افزایش هزینه های جانبی،همچنان همان قیمت پارسال نان فروش میرود. 

عصو زنجیره تولید نان کشور با توضیح اینکه ما فقط در سال ۸۶به خودکفایی گندم رسیدیم،گفت در این سال ها کمبود داشتیم اما دولت وارد کرده و مشکلی در مقدار گندم مورد نیاز نداشتیم.الان خودکفایی نداریم.مقداری از خارج خریداری میشود.و امسال به علت خشکسالی احتمال واردات گندم هست
وی افزود ارد های ما طبق استانداردهای لازم استفاده میشود.۸۵درصد ارد نان های لواش و تافتون سبوس دارد.سنگک۸۳ درصد و بربری۸۲ درصد سبوس دارند.و اینکه میگوبند نان های سفید بدون سبوس هستند درست نیست.تنها درصد سبوس آنها کمتر است 

زراعتکار تصریح کرد متاسفانه خلاف خیلی از کشور ها قیمت نان سنتی از صنعتی پایین تر است.با اینکه هر دو با یک قیمت آرد دریافت میکنند،اما با اختلاف قیمت بالایی نسبت به هم نان میفروشند.نان های صنعتی میتوانند  با سهمیه بالای آردی که میگیرند نان را با قیمت دلخواه بفروشند.اینجا ظلم میشود به نانوایی سنتی که با کار دست و رفتن در آتش و پای تنور ایستادن کار میکنند و آقایان هم منافع خودشان را میبرند
 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۵۲۶۵۵۲۱۶:۲۴:۰۳ ۱۴۰۱/۳/۱۲
خیر جناب! اولا فیلم مواد داخل آردهای نانوایی که دستهای نانواها رو داغون کرده موجوده ثانیا دلیل دورریز کیفیت پایین پخت هستش! خجالت بکشید مشکلات و حل کنید نه اینکه فرا افکنی!!!
ناشناس۲۵۲۶۸۰۶۲۰:۱۵:۳۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
خدایا شکر یکی پیدا شد درد نانوا را بفهمه
ناشناس۲۵۲۶۸۸۲۲۱:۰۴:۱۵ ۱۴۰۱/۳/۱۲
كاملا با حرفاي اين كاربر محترم موافقم كيفيت نازل با قيمت انچناني
ناشناس۲۵۲۶۹۲۷۲۱:۴۰:۰۵ ۱۴۰۱/۳/۱۲
خیر جناب آسیب دست نانوایان به خاطر غنی سازی با اسید فولیک و چوهر قند که کارخانه آرد انجام میدن .آرد باکیفیت تحویل بدهند حق نانوا را هم بدهند نان باکیفیت می شود وقتی نانوا نتواند دست مزد کارگر بده به مرور کارگر ماهر از نانوای کم می سه کیفیت باخودش می بره به خصوص تو نان سنگک که مهارت کارگر خیلی مهمه
ناشناس۲۵۲۷۰۷۲۲۳:۲۹:۱۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
بنده از اول کرونا دارم نان صنعتی می خرم و بدون توجه به قیمت تا لقمه آخر می خورم برای اینکه اولا کیفیت پخت در همه جا یکسان است نه اینکه کناره خمیر و وسط سوخته باشد ثانیا مزه خوبی دارد و در معده هم احساس سنگینی نمی کنم و حتی کم کم دارم آنرا جایگزین برنج می کنم .
ناشناس۲۵۲۷۰۹۸۲۳:۵۳:۵۱ ۱۴۰۱/۳/۱۲
باید به این مسئول گفت حرفهای شما را هم نشنیده میگیریم و دور میاندازیم چون نه ارزان ،که مفت است
مهدی۲۵۲۸۱۰۷۲۰:۱۰:۰۷ ۱۴۰۱/۳/۱۳
دقیقان شاید برای ما ارزان باشد که دستتون دازه ما که تا دوتا نان میخریم خیلی بهمون فشار میاد چه بخواهیم دورش بریزیم
مانی۲۵۲۸۹۹۹۱۸:۱۱:۲۴ ۱۴۰۱/۳/۱۴
عمل اوری و پخت نان در ایران بسیار بی کیفیت است.نان ها زود بیات میشود و بچه ها رغبتی به خوردن ان ندارند.
ناشناس۲۵۲۶۵۵۵۱۶:۲۶:۱۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
کدام ضایعات نان؟ نان دانه ای چند هزار تومان را مردم تا ذره آخر می خورند...
ناشناس۲۵۲۷۹۲۰۱۷:۲۴:۲۱ ۱۴۰۱/۳/۱۳
سلام نون مگه مفته بریزیم دور . اگر کیفیت بد هم باشه باید بخوریم .این نظرات رو از کجا میارین ؟
ممد۲۵۲۷۹۹۳۱۸:۱۶:۴۷ ۱۴۰۱/۳/۱۳
چهارتا مثل این مدیر عامل ها نون دور میریزین نه کسی نیاز داره میخواین نون را گرون بهونه نیاردید
ناشناس۲۵۲۶۵۶۶۱۶:۲۹:۳۴ ۱۴۰۱/۳/۱۲
یک پیشنهاد سازنده برای بهبود کیفیت نان بطور موقت و به عنوان پایلوت در یک شهرستان کوچک اجرا کنید و نتایج مثبت و امتیازات ویژه انرا ببینید و آن اینکه بجای تحویل نان هر روز حد اقل در دو مرتبه خمیر عمل آمده و تخمیر شده به نانوایی ها تحویل شود تا آنها پخت کنند در کیسه های بهداشتی و با بسته بندی قابل حمل مانند کیسه سیمان علت اینکه ضایعات نان بسیار زیاد است نانوایی ها فرصت ندارند تا با خمیر چاق و عمل آمده نان تهیه کنند و آرد و آب و مواد افزودنی غیر مجاز را داخل میکسر ریخته و با دستپاچگی شروع به پخت نان می کنند از علل دیگر ضایعات نان هم تا تنور به حالت نرمال برسد خیلی نان کم کیفیت تولید می شود و مورد بسیار مهم دیگر چون خمیر یکنواخت پهن نمی شود این عامل هم باعث ضایعات میشود که تمام اینموارد با پخت نان بصورت صنعتی و با فرصت زمانی کافی برای پخت قابل اجرا می باشد لازم است شرکت های دانش بنیان که مرتب دانش بنیان دانش بنیان میکنند برای اجرای اینکار مهم به میدان بیایند
ناشناس۲۵۲۶۸۱۰۲۰:۱۸:۱۰ ۱۴۰۱/۳/۱۲
من افغانی هستم گفتی خمیر عمل بیاد کاملا درسته حد اقل یکساعت باید خمیر مخلوط شده بماند بعد شروع به پختن کند نان کاملآباد کند این هم خوش طعم بوی خوب دارد نانواهاهمزمان مثل ملادخمیرمخلوط مکندفوری نان پخت مکند نان سنگین سفیت
ناشناس۲۵۲۷۲۲۰۰۳:۳۴:۲۸ ۱۴۰۱/۳/۱۳
شماشرکت هاهم فقط بفکرخودتون هستندکه جنسهای بنجل روبه مردوم بندازین کدام دستپاچگی نانوسرموقع خمیرمیزنه مهم قیمت پایین نان هست که براناموانمیصرفه مجبوره مایه کمتری بزنه که درتخمیراثرگذاره شما بیا پیش ماببینم میتونی ایراد بگیری غیراز ارزانی نان
سهیلا۲۵۲۷۹۸۰۱۸:۰۷:۵۲ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نان با خمیر ورآمده و برشته هم اگه خنک نشه و روی هم تل انبار بشه کیفیتشو از دست میده . من که ترجیح میدم نان تازه از نانوایی بگیریم.
مهدی۲۵۲۸۰۳۱۱۸:۵۶:۴۴ ۱۴۰۱/۳/۱۳
چنین چیزی امکان نداره موارد بهداشتی بسیار بدی دارد
حسین۲۵۲۸۳۸۹۰۲:۰۱:۳۱ ۱۴۰۱/۳/۱۴
سلام - سبوس نان سنگک یارانه ای طبق درصد درج شده روی بسته ٱرد تحویلی ۱۳ درصد می‌باشد .
ناشناس۲۵۲۶۵۷۰۱۶:۳۲:۲۶ ۱۴۰۱/۳/۱۲
همین امروز سایت های شهرداری از جمله سایت «تهران من» هک شد! آنانی که می خواهند برای فروش نان سیستم و سامانه و کوپن درست کنند، اگر برق برود و سامانه به سیستم متصل نباشد و یا اینکه سیستم هک شود، چطور می خواهند نان را بفروشند!!
ناشناس۲۵۲۶۵۷۵۱۶:۳۶:۵۱ ۱۴۰۱/۳/۱۲
زمزمه گرانی نان خخخخ بخدا ما یه ذرش هم بیرون نمیریزیم. روزی حدود 5 تومن مصرف نون داریم یا ماهی 150 تومن
ناشناس۲۵۲۶۷۳۶۱۸:۴۹:۲۲ ۱۴۰۱/۳/۱۲
البته همه مثل ما نیستند. بارها سر سفره کناره‌های نان را از جلوی دیگران برداشتم و خوردم. آن‌ها می‌گفتند خمیر است ولی از نظر من آن مقدار معمول بود و خوردنی.
ناشناس۲۵۲۶۸۲۱۲۰:۲۴:۳۱ ۱۴۰۱/۳/۱۲
بخدا آقا ما نون رو رو چشممان میزاریم تو روخدا نون گرون نکنید
ناشناس۲۵۲۶۵۸۸۱۶:۴۵:۰۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
نه جانم اتفاقا ضایعات نان به خاطر کیفیت بد پخت است .مسلما کسی کناره های خمیر مانده نان را نمی خورد .
mostafa.kamali95@yahoo.com۲۵۲۶۵۹۶۱۶:۵۲:۲۲ ۱۴۰۱/۳/۱۲
علت اصلی اینکه ضایعات نان بسیار زیاد است این است که فرصت لازم به خمیر برای عمل آمدن و تخمیر داده نمی شود چاره و راهکار علمی این است که ما پخت نان را از شیوه چندین ساله تغییر دهیم به اینصورت که در هر منطقه شهری یک یا چند سوله ساخته شود و نانواهای محله ها بصورت مشارکتی نان را با فرصت کافی بدون حضور مشتری با بالاترین کیفیت پخت و با فرصت لازم سرد و در بسته بندی های مختلف آنرا بسته بندی نمایند و این نان ها از طریق سوپر مارکت ها و سایر مراکز فروشگاهی بزرگ و کوچک مرتبط با صنایع غذایی فروخته شود از مزایای اینکار این است که مردم نی توانند هر روز یا چند روز یکبار نان با کیفیت و تازه را هر زمان نیاز داشتند تهیه کنند و نیاز به ذخیره سازی در منزل که باعث ضایعات نان میشود نباشد ماحصل کلام اینکه ما باید بتدریج ذائقه مردم را از نان داغ بی کیفیت به نان سرد با کیفیت بالا تغییر دهیم
ناشناس۲۵۲۶۶۴۳۱۷:۲۱:۱۴ ۱۴۰۱/۳/۱۲
تو هم که کارشناس تو همه اموری!!!
ناشناس۲۵۲۹۵۷۳۱۳:۳۴:۴۹ ۱۴۰۱/۳/۱۵
سخن و نظر کاربردی که به درد ملت بخورد را بشنو ولو از کسی دشمن
ناشناس۲۵۲۶۹۸۹۲۲:۲۹:۲۱ ۱۴۰۱/۳/۱۲
حتما شوما هم میخوای اون سوله رو بزنی
ناشناس۲۵۲۷۱۶۵۰۱:۱۷:۵۷ ۱۴۰۱/۳/۱۳
تنها راه برون رفت از مشکل همین است. بهداشت در بسیاری از نانوایی ها در حداقل است و کیقیت پایین. نان را باید صنعتی و با کیفیت بالا پخت و توزیع کرد. این نمی شود که به علت اشتغال چند صد نفر در هر شهر هزاران تن گندم را نابود کرد.پول بیت المال را بر باد داد و هزینه را نیز مردم بپردازند. این باید مطالبه جدی مردم باشد. بسیاری از نان های سنتی به علت مکانیسم پخت 2 مقدار زیادی نمک دارند و از لحاظ سلامتی نیز مشکل دارند
ناشناس۲۵۲۸۰۴۵۱۹:۰۲:۵۱ ۱۴۰۱/۳/۱۳
همین الان دوتا نون سرد دم نونوایی بمونه بدی دست مشتری ناز میکنه نمیخره ،چی میگی شما بعدم‌نون زود بیات میشه بسته بندی که بشه دیگه چقدر دوام میاره
ناشناس۲۵۲۸۵۹۳۱۰:۳۹:۴۵ ۱۴۰۱/۳/۱۴
اگر نان بی کیفیت تحویل می گرید مشکل مواد مایع خشک نان که گرون شد ولی نان همچنان ارزون اتحادیه باید ماهی ۳مایع به قیمت ارزون بده تا نانوا نان با کیفیت تحویل نانوا بدهد
ناشناس۲۵۲۸۸۰۴۱۳:۳۷:۲۳ ۱۴۰۱/۳/۱۴
یعنی کارش با نانوای بدبخت باشه سودش با سوپر مارکت که زیر کولر گازی نشسته
نونوای بربری۲۵۲۹۰۴۹۱۹:۳۵:۰۰ ۱۴۰۱/۳/۱۴
کیفیت نان وابسته به خمیر مایه هستش هرچه مخمر بیشتری مصرف بشه کیفیت نون هم بیشتر میشه ولی به دلیل گرانی خمیر مایه و ارزان بودن نان امکان استفاده بیشتر وجود نداره و در نتیجه کیفیت نان پخته شده پایین میشه.
کور پیش بین در خشت خام و کج و معوج۲۵۲۶۶۰۳۱۶:۵۷:۲۳ ۱۴۰۱/۳/۱۲
اخیرا در بعضی از نقاط شهر فروشگاه هایی تحت عنوان خانه نان اقدام به فروش انواع نان به تاریخ روز می نمایند که اینکار بسیار بسیار خوب و پسندیده و مقبول مشتریان است و مردم به راحتی هر روز هر نوع نان طلب کنند بصورت تازه و با کیفیت خوب میخرند و مصرف میکنند با کمترین ضایعات این شیوه توزیع نان باید بصورت گسترده مورد استفاده قرار گیرد
ناشناس۲۵۲۶۶۰۸۱۶:۵۹:۲۲ ۱۴۰۱/۳/۱۲
۳۰ درصد از نان پخته شده یا سوخته است و یا خمیر. مشکل مردم نیستند. مشکل نانوایی است که نان با کیفیت تولید نمیکند. بیخود ارزانی نان را مطرح نکنید.
اکبر۲۵۲۸۱۲۳۲۰:۲۹:۵۶ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نون مجانی بخوری همین نظر را هم میدی
ناشناس۲۵۲۸۳۰۴۰۰:۰۶:۰۰ ۱۴۰۱/۳/۱۴
ن داداش مشکل از شماهاس که مشکل اردو نمیدونین
ناشناس۲۵۲۶۶۱۴۱۷:۰۰:۱۹ ۱۴۰۱/۳/۱۲
واقعا چرا باید نان سنتی گران نشود ،در صورتی که حقوق یک کارمند وکارگر کارخانه 2برابرشده
ناشناس۲۵۲۶۷۰۷۱۸:۱۸:۵۳ ۱۴۰۱/۳/۱۲
کجا دوبرابر شده ؟روی هوا نمیشه حرف زد
میلاد۲۵۲۹۳۳۴۰۴:۰۵:۰۸ ۱۴۰۱/۳/۱۵
همش چرت میگن کدوم حقوق ۵۷درصد افزایش داشته بجای اینکه مشکل اساسی حل شه هر کی داره نرخ تعیین میکنن
ناشناس۲۵۲۷۱۳۹۰۰:۳۳:۵۳ ۱۴۰۱/۳/۱۳
شما هم مثل این آقا در ایران زندگی نمیکنی که میگی حقوق دو برابر شده یا به کنتور نیانداختن چاخان ایمان داری!
شهروند۲۵۲۷۹۲۵۱۷:۲۸:۵۶ ۱۴۰۱/۳/۱۳
کی گفته دو برابر شده ؟ معرفی کنید ....... رزق مردم رو نباید از بین برد . خدارو خوش نمیاد ...
ناشناس۲۵۲۶۶۱۵۱۷:۰۰:۴۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
در اینکه ما مواد غذایی را هدر می دهیم هیچ شکی نیست محرم قبل کرونا هر روز از کار که برمی گشتم انبوه غذاهای نذری نیم خورده را کنار جدول و شمشادها می دیدم با همکاران و اقوام صحبت می کردم و همه از این موضوع شاکی بودند چند نفر از همکارها باور نمی کنید ۳۰ طرف یک بار مصرف نذری گرفته بودند و آورده بودند تمام طبقات یخچال شرکت را پر کرده بودند در حالی که می گفتند یخچال خودشان و مادر و خواهر و برادرشان هم پر است ! به عروسی که می رویم انبوه غذاهای نیم خورده روی میزها بر جای می ماند و مقدار زیادی غذا هدر می رود در عزاداری ها هم همینطور به میهمانی و تولد که می رویم از میزان هدر رفتن مواد غذایی شوکه می شویم آخرین تولدی که رفتم از صاحبخانه خواستم غذاهای اضافه را با انبوه باگت های اضافه مانده ساندویچ کند که میهمانها سر راه به کودکان کار کنار خیابانها بدهند که همین کار انجام شد درست است که هدر رفت نان و نا کاربلدی در دولتها فراوان است ولی فرهنگ مردم ما اقلا در طبقه متوسط که من می بینم بسیار غلط است طبقات بالا که شنیده ایم هدر رفت مواد غذایی وحشتناک است طرف می گه من دستم به کم نمی ره و غذای مانده هم دوست نداریم و غذاهای اضافه روانه سطل زباله می شود لطفا همین الان به هدر رفت غذا در خانه و میهمانی ها و جشن ها و عزاداری های خود و خانواده و اطرافیان فکر کنید ! تنها حسنی که گرانی دارد شاید این باشد که مواد غذایی کمتر هدر برود
ناشناس۲۵۲۶۸۰۴۲۰:۰۵:۲۰ ۱۴۰۱/۳/۱۲
اونها که منفی دادن اصلا ظرفهای نیم خورده نذری در کنار خیابانها یا دور ریز غذا در جشن و عزا ندیده اند یا عقیده دارند هدر دادن غذا کار بدی نیست ؟!
ناشناس۲۵۲۷۶۶۵۱۳:۳۷:۴۵ ۱۴۰۱/۳/۱۳
مشکل اصلی هدررفت منابع و هدررفت در تولید و حمل و نقل و...است! در ضمن دولت ایران باعث شده همه منابع کشور از جمله افراد دانا و نخبه ، هدر بروند!
ناشناس۲۵۲۸۳۸۸۰۲:۰۰:۰۷ ۱۴۰۱/۳/۱۴
نه بابا یعنی فرهنگ سازی اصلا تاثیری نداره تازه پرفسور گران هم بشه برا قشر ضعیف گرونه نه برای قشر مرفع پس باید فرهنگ‌ سازی بشه الان جریمه خودرو بالا رفته یعنی تخلف کم شده نخیر بیشترم شده ربطی به گرونی نداره به فرهنگ ربط داره که باید روش کار کنن
ناشناس۲۵۲۶۶۱۹۱۷:۰۲:۱۳ ۱۴۰۱/۳/۱۲
شورای آرد ونان دارد کاری می کند که تمام نانوایهای سنتی جمع شوند ،چون همه حقوقها اضافه شده الا نانوا
ناشناس۲۵۲۶۶۲۳۱۷:۰۷:۵۱ ۱۴۰۱/۳/۱۲
در صدا وسیما طبق گزارشها از زنجان بیان میشد بابت اختالف قیمت نان بعد از ساعت 11شب ،15درصد به حساب آنها واریز می شود ،یعنی نان 1500 تومانی می شود1725 تومان که همه مردم راضی هستند آین قدر دنگ وفنگ ودستگاه کارت جدا نمی خواهد ،وکلی هزینه کارت خوان جدا وحساب وکتاب شبانه جهت واریز 15 درصد
ناشناس۲۵۲۶۶۲۴۱۷:۱۰:۱۴ ۱۴۰۱/۳/۱۲
ایشون تو ایران زندگی نمی‌کنند که می‌فرمایند ۵ ساله نان گران نشده است.هر سال حد اقل ۲ بار افزایش داریم. تشریف بیارید ایران مسوولین عزیز
ناشناس۲۵۲۸۱۸۹۲۲:۱۰:۳۴ ۱۴۰۱/۳/۱۳
قربون دهنت
ناشناس۲۵۲۸۶۰۲۱۰:۴۴:۵۴ ۱۴۰۱/۳/۱۴
هرسال کجا گرون شده نان .شما از سال ۹۶تا ۱۴۰۰هرسال حساب میکنید
ناشناس۲۵۲۶۶۳۱۱۷:۱۴:۲۸ ۱۴۰۱/۳/۱۲
من نانوا نیستم ،اما دلم به حال آنها می سوزد وقتی می بینم از صبح تا شب زحمت می کشند چرا باید همه چیز گران شود الا نان ، حقوق آنها اضافه نشود ، باید کاری کرد که تعداد نانوایان زیاد شود چگونه ،اگر در آمد آنها بیشتر شود کلی جوان می روند نانوایی یاد می گیرنند ، اما شما کاری می کنید همه نانواها جمع شود بروند دنیال دلالی ماشین وچیزهای دیگر ،،وقت آن نشده این سیاست را تغییر دهید
علی۲۵۲۶۶۳۶۱۷:۱۸:۴۸ ۱۴۰۱/۳/۱۲
خب مثل اینکه دارن گرون کردن نون رو شروع میکنن
ناشناس۲۵۲۶۶۶۴۱۷:۳۹:۳۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
میخوای گرون کنی بهانه لازم نداره مگه روغن و مرغ و ماکارونی و لبنیات رو دور میرحتند ؟
ناشناس۲۵۲۶۶۷۵۱۷:۴۷:۰۴ ۱۴۰۱/۳/۱۲
نانوایان محترم فقط از بابت پاشیدن چند عدد کنجد روی نان سنگک روزی یک و نیم میلیون تومان سود می برند و سود ناشی از کم فروشی به کنار. نان نازک و ...
ناشناس۲۵۲۶۶۹۰۱۷:۵۵:۴۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
کاری ندارد یک جراحی بکنید که قيمت نان هم چند برابر شود
ناشناس۲۵۲۶۷۲۷۱۸:۳۶:۲۵ ۱۴۰۱/۳/۱۲
تا قیمت نان واقعی نشه نان همینجوری بی کیفیت میمونه
ناشناس۲۵۲۷۴۸۲۱۱:۱۱:۰۵ ۱۴۰۱/۳/۱۳
مثلا پراید دویست میلیون شد کیفیتش بالا رفت؟!!!!!
رضا۲۵۲۶۷۲۹۱۸:۳۶:۴۸ ۱۴۰۱/۳/۱۲
... نان را دور می ریزند چون بی کیفیت وغیر قابل خوردن هست نه اینکه ارزان هست
سید رضا۲۵۲۶۷۵۰۱۹:۰۴:۴۵ ۱۴۰۱/۳/۱۲
ما در محله مان از نانوایی خرید میکنیم که نانش دور ریز ندارد و تا لقمه آخر حتی پس از چند روز ماندن خوردنی است جالب اینکه کسانی که بطور کل از محله و یا منطقه رفته اند باز مشتری دائم این نانوایی اند بیشتر دور ریز مال خمیر بودن نان است , که اگر نانوایی ها کنترل نشوند بخصوص اگر نان کیلویی شود مسئله خمیر بودن نان بعلت وزن بیشتر نان خمیر این اتفاق خواهد افتاد و دورریز سر به فلک میگذارد . نانوایی ها را از نظر وزن و کیفیت کنترل کنید و اجازه دهید نان را دانه ای بخریم .
ناشناس۲۵۲۶۷۵۷۱۹:۱۱:۰۰ ۱۴۰۱/۳/۱۲
از کدام نانوایی نون میخری؟ ما که سنگک میگیریم نصفه خمیر خام مانده و بقیش سوخته کیفیت افتضاح هر جا هم میریم همینطوره برخی نانوایی ها هم طلب پدرشان را دارند انگار مفت میدن این همه ناز دارن هم قسمت خمیر را میخوریم هم سوخته با این گرانی مگر میشود چیزی را دور ریخت
سید۲۵۲۶۷۹۰۱۹:۵۰:۲۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
جناب محترم بستگی داره به درآمد شما و الا بخاطر گرانی بعضی از نان ها رو آوردیم به لواش و نان متری که آن هم بخاط کیفیت بد آرد و خمیر بعد از مدتی دچار معده درد شده ایم
ناشناس۲۵۲۶۷۹۶۲۰:۰۱:۰۷ ۱۴۰۱/۳/۱۲
شرکتهای ماشین سازی ماشین بی کیفیت میدن دست مردم وبا جان ومال مردم بازی میکنن میگن مردم بد رانندگی میکنن لوازم خانگی ایرانی بی کیفیت میبندن به ناف مردم به قیمت جنس خارجی میگن مردم استفاده درست بلد نیستن مواد غذای بی کیفیت میدن به خورد مردم
علاءدین۲۵۲۶۸۰۱۲۰:۰۳:۴۳ ۱۴۰۱/۳/۱۲
این اقایی که میگند دور ریز نان از ارزان بودن ان است بیا یه سری به نانوایی که توزاهدان تو خیابان اتقلاب که معروف به شهر نان است بزن ببین زن بچه خودت هم میتونند نان این نانوایی رو مصرف بکنند این اقا همه شهرزاهدان دراختیار داره کسی هم نیست بهش چیزی بگه رئیس اتحادیه است
ناشناس۲۵۲۶۸۱۶۲۰:۲۲:۴۸ ۱۴۰۱/۳/۱۲
ماشین بی کیفیت میدن دست مردم با جانومال مردم بازی میکنن میگن بد رانندگی میکنن لوازم خانگی بی کیفیت میدن دست مردم میگن مردم بلد نیستن استفاده کنن مواد غذای بی کیفیت میدن به خورد مردم هزار بیماری انداختن به جان مردم میگن مردم زیاده روی میکنن از مواد غذای نیست اردونان بیکیفیت میدن دست مردم میگن نان نان ارزونه برای همین مردم دور میریزن خب میخواین نانرو گرون کنید حد اقل گردن مردم بیچاره نندازید
ناشناس۲۵۲۶۸۳۵۲۰:۲۹:۲۱ ۱۴۰۱/۳/۱۲
نان رو ولش کن!دلارچند؟پرايد چند؟برنج چند؟روغن چند؟
ناشناس۲۵۲۶۸۵۲۲۰:۴۱:۴۱ ۱۴۰۱/۳/۱۲
چرا دروغ مي گوييد نانواهايي ها بخصوص نان سنتي تافتون دورخمير تحويل مردم مي دهند نمي گذارند نان خوب پخت شود شماهم نظارت نمي كنيد
ناشناس۲۵۲۶۸۹۵۲۱:۱۰:۳۲ ۱۴۰۱/۳/۱۲
متاسفانه دندان نمی تواند نانی را که خوب ور نیامده و فطیر است را بجود.
ناشناس۲۵۲۶۹۲۵۲۱:۳۸:۲۹ ۱۴۰۱/۳/۱۲
احتمالا این آقا تا حالا اصلا نون با کیفیت به چشم ندیده که نون نانوایی میگه با کیفیت
ناشناس۲۵۲۶۹۳۳۲۱:۴۳:۴۹ ۱۴۰۱/۳/۱۲
توجیهات قبل از گران شدن نان مشابه بنزین کمی دیگر از مضرات نان هم گفته میشود
ناشناس۲۵۲۶۹۴۹۲۱:۵۶:۲۹ ۱۴۰۱/۳/۱۲
نان اگر دور ریخته میشود بدلیل بی کیفیتی آن است که یا خمیر است یاسوخته
ناشناس۲۵۲۶۹۶۱۲۲:۰۵:۰۴ ۱۴۰۱/۳/۱۲
یکبار برای همیشه آرد نانوایی را آزاد ونان راگران کنید تا ببینیم مشکل حل می شود
ناشناس۲۵۲۶۹۶۷۲۲:۰۸:۵۳ ۱۴۰۱/۳/۱۲
براستی چرا قبول نداریم نان ارزان ایاتوهیچ مغازه‌ای یک عددکیک صدگرمی کمتراز10000ده هزارتومان نیست درحالی که یک عددنان120گرمی 400تومان است
علی۲۵۲۶۹۷۹۲۲:۱۸:۳۹ ۱۴۰۱/۳/۱۲
نانوایهاروجمع کنید مردم توی خونه نون بپزنداین چه کاریه مغازه نانوایی قدیمی شده فقطجمع شود هم دولت راحت،وهم ملت،نون بپزداخل خونت
ناشناس۲۵۲۷۰۳۸۲۳:۰۶:۰۶ ۱۴۰۱/۳/۱۲
به لطف شما دور ریختن نداریم ارزان هم نیست کیفیت پخت مهمه
ناشناس۲۵۲۷۰۷۶۲۳:۳۴:۱۹ ۱۴۰۱/۳/۱۲
علت دورریز نان بی کفیتی نان است که باعث فساد آن می‌شود ودورریزآن میشود
ناشناس۲۵۲۷۰۸۷۲۳:۴۶:۳۶ ۱۴۰۱/۳/۱۲
نانی که به منزل نرسیده خشک شده و میشه جای چماق ازش استفاده کرد چگونه باید خورد .اغلب در اب میخسانیم و میخوریم و به پرندگان هم میدیم .
ابراهیمی۲۵۲۷۰۸۸۲۳:۴۶:۴۰ ۱۴۰۱/۳/۱۲
چون نان کیفیت ندارد
ناشناس۲۵۲۷۱۴۳۰۰:۴۰:۵۹ ۱۴۰۱/۳/۱۳
سلام اصل ارد وخود گمدم ایراد دارد وازهمه مهتر خمیر مایه را شرکتی کرده اند که باعث خراب شدن نان میشود درحالیکه خمیر مایه هرنانی باید از همان ارد تهیه شود ونه شرکتی وصنعتی
سید حسین عسکریان۲۵۲۷۲۴۵۰۵:۵۶:۳۱ ۱۴۰۱/۳/۱۳
دور ریزی نان نود درصدش به علت بی کیفیتی نان است متأسفانه هنوز فکری برای زبان دازی شاطران ناتوان نشده ،وده درصد بقیه چشم گرسنگی وناتوانی در نگهداری نان است
مجید۲۵۲۷۲۵۷۰۶:۳۸:۴۲ ۱۴۰۱/۳/۱۳
آقای زراعت کار ظاهراً خودشان نان نمیگیرند هرساله نان گران می‌شود کیفیت آرد آنقدر خراب است که در سری پخت تعداد چند قرص نان در داخل نانوایی ور ریز میشود
ناشناس۲۵۲۷۲۹۳۰۸:۳۶:۲۲ ۱۴۰۱/۳/۱۳
باز هم حرفی زدید که خود را مطرح کنید . مردم برای هر ریال درآمد خود زحمت می کشند .
محسن۲۵۲۷۳۷۶۱۰:۰۸:۰۶ ۱۴۰۱/۳/۱۳
واقعا همینطوره کسی که نانوایی داره با این شرایط روزای سختی رو داره حقوق کارگر بیمه آب برق گاز خمیر مایع همه چند برابر شده پس وقتی کسی که نانوایی داره سود نکنه کیفیت نان خوبه خود پایین میاد باید قیمت نان هم همسان‌سازی بشه واقعا
ناشناس۲۵۲۷۳۸۸۱۰:۲۲:۵۴ ۱۴۰۱/۳/۱۳
این اردهای بی کیفیت که به نانوا میدهند باعث میشه که نون خوبی به دست مردم نرسه بنده خودم در نانوایی کار میکنم بعضی وقتا اردهایی به ما میدهند اگر دور بریزیم بهتر آنست که پخت شود
ناشناس۲۵۲۷۴۲۸۱۰:۴۰:۴۲ ۱۴۰۱/۳/۱۳
میگن مردم نان دور میریزن!!!! والا بلا ما خمیرش هم میخوریم. همسایه هامونم همینن. خداییش چند وقته دیگه نمکی نون خشکی ندیدید؟
آرش رستمی۲۵۲۷۵۷۴۱۲:۲۰:۵۷ ۱۴۰۱/۳/۱۳
من دیدم که گله داران و گاوداران بخاطر ارزان بودن نان بجایه علوفه از نانوایها نان تعداد بالا میخرند و خشک میکنند و به گاو و گوسفند میدهند
ناشناس۲۵۲۷۸۹۰۱۶:۵۸:۳۳ ۱۴۰۱/۳/۱۳
اون چیزی که ارزونه جان و آبرو و احترام ملت ایرانه
ناشناس۲۵۲۷۸۹۳۱۶:۵۹:۴۶ ۱۴۰۱/۳/۱۳
شما نان با کیفیت بپز دور ریز نکردنش با ما ...
روح اله۲۵۲۷۸۹۵۱۷:۰۲:۳۴ ۱۴۰۱/۳/۱۳
وقتی عرضه ندارید نانواها را مجاب کنید نونی بپزن که قابل خوردن باشه نتیجه همین میشه .
علی۲۵۲۷۹۰۲۱۷:۱۱:۰۳ ۱۴۰۱/۳/۱۳
دور نزنید مردمو الی یک عده اسراف شاید بکنن همه نه دور نمی ریزن میخواین برکت خدا را گرون کنین بهانه نیارید دور ریز نداریم.ا لها شاید الان نه کم خیلی کم اونهم شاید نون سوخته باشه.یا خیلی کم خمیر باشه
سمیرا۲۵۲۷۹۰۸۱۷:۱۵:۰۷ ۱۴۰۱/۳/۱۳
تیتر زده نون ارزونه ؟؟!! شما ندیدی مردی رو که ۳ تا دونه نون از نونوایی قرض میگیره ! شما ندیدی مادری رو که میگه ۲تا دونه نون بده بعدا پولشو میارم !!
ناشناس۲۵۲۷۹۲۴۱۷:۲۷:۱۳ ۱۴۰۱/۳/۱۳
مگه دیگه نان را دور می ریزند ما تاذره ی نان می خوریم
ناشناس۲۵۲۷۹۲۶۱۷:۲۹:۰۵ ۱۴۰۱/۳/۱۳
جناب تعاون نان بی کیفیت شده آرد بی کیفیت می‌دین به نانواها آردهای خوب و هم صادر می‌کنین بربری می‌خریم به خونه نرسیده سیاه و خشک میشه چی میگی زیادی سرخوشی
شهاب۲۵۲۷۹۲۹۱۷:۳۲:۳۷ ۱۴۰۱/۳/۱۳
لطفاً نان را گران کنید تا دورریز آن کم شود!! ترا به خدا اینکار را بکنید، ترا به خدا!!!!
سهیلا۲۵۲۷۹۷۳۱۸:۰۳:۲۳ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نان اگه کیلویی عرضه بشه قبل از پخت کامل از تنور درمیارن تحویل مشتری میدن که سنگین دربیاد . عاقلانه نیست ضایعات بیشتری درمیاد.
جلال۲۵۲۷۹۹۸۱۸:۲۰:۳۹ ۱۴۰۱/۳/۱۳
اگر 1% مردم اینکار غلط رو انجام میدهند به همه مردم و فرهنگ آنها تعمیم ندهیم و گزارش نادرست ندهید که توجیه گرانی کنه
عزیزی۲۵۲۸۰۱۲۱۸:۳۶:۰۳ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نه آقا هیچ کسی نان سالم و با کیفیت را دور نمی ریزد اگه بخواهد دور بریزد برای چه می خرد
رها۲۵۲۸۰۴۶۱۹:۰۲:۵۵ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نون روگرون نکردین اونم گرون کنید مردم ازگرسنگی بمیرن خیالتون راحت شه
ناشناس۲۵۲۸۰۵۲۱۹:۰۶:۳۴ ۱۴۰۱/۳/۱۳
علت دورریختن نان بی کیفیت بودن نان هست نه قیمت نان خواهشاً بهانه نداشته باشید چون نان ارزون هست مردم اسراف میکنم نه بخدااینطورنیست نان کیفیت ندارد
ناشناس۲۵۲۸۰۶۵۱۹:۲۳:۴۱ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نان ۵۰۰ تومانی از کجا میخری ؟ سنگک ۵۰۰۰ تومان می‌خرم
ناشناس۲۵۲۸۰۷۵۱۹:۳۲:۰۲ ۱۴۰۱/۳/۱۳
اینها همش بهانست تا مردم قانع بشن اگه نان گرون شد مثل روغن که هشت برابر شد
ناشناس۲۵۲۸۱۰۵۲۰:۰۹:۳۷ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نامرد ها همه چیز را گران کردید دیگه مردم نان نخورند پس چی بخورند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک بچه برای رشد به همه چیز نیاز داره با این تورم چجوری رشد کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشت ، مرغ ، سیب زمینی ، ماکارونی ،...، حالا نان هم گران شده چیکار کنیم از دست شما
مهدی۲۵۲۸۱۱۳۲۰:۲۰:۱۵ ۱۴۰۱/۳/۱۳
به نظره بنده نانواها تمایلی به فروش نان ندارن و اردشون بفروشن بصرفه تره الان ارد کیسه 250تا سیصد از درب نانوا میبرن بعضی هم سهمیشون میدن کارخانه ارد نانوای روزی 10کیسه داره میشه روزی سه میلیون دیگه چرا بیاد پای تنوره نان بیکیفیت میکن تا مردم نبرن متاسفانه من خودم شغلم ارد فروشی این نانو های مارمولکم میشناسم
محمد۲۵۲۸۱۲۵۲۰:۳۰:۴۹ ۱۴۰۱/۳/۱۳
همین جور هم مردم گرفتارند دیگه نمک به زخم مردم نپاشید گران کنید چرا این قدر منت سر مردم می گذارید وای به شما
علی۲۵۲۸۱۵۵۲۱:۱۴:۰۴ ۱۴۰۱/۳/۱۳
من خودم قبلا سوختگی های بسیار کوچک نان را می کندم اما الان فقط میخورم و خدارا شکر میکنم که یکبار دیگه نانی هست که بخورم
سید۲۵۲۸۱۶۶۲۱:۴۲:۵۱ ۱۴۰۱/۳/۱۳
از وضعیت نان بی خبر هستید نان سنگگ بخشی از نان بیش لز حد برشته و سوخته است وبخشی دیگر نان خمیر می باشد به شاطر اعتراص میکنیم. چرا نان اینطوری است میگویند بخاطر بی کیفیتی آرد است
ناشناس۲۵۲۸۱۷۰۲۱:۵۰:۵۶ ۱۴۰۱/۳/۱۳
این حرفشون هم مثل بنزین که میگن مردم زیاد بنزین مصرف میکنند نمیگن که خودرو آشغال بامصرف سوخت 12لیتر در 100کیلومتر تولید می کنند و میدان دست ملت
حسن۲۵۲۸۱۷۸۲۱:۵۶:۵۹ ۱۴۰۱/۳/۱۳
خجالت بکشید،دورریز نان بخاطر کیفیت بد آن است.ی قسمت خمیره،ی قسمت نازکه میسوزه،بقیه عملگر شکل نان رو داشته باشه به محض سرد شدن ترش ومثل رزین میشه واگربمونه تا فردا که خدا میداند.
منوچهر۲۵۲۸۱۸۷۲۲:۰۸:۵۵ ۱۴۰۱/۳/۱۳
نان را دور میریزند چون بی کیفیت است
ستم دیده۲۵۲۸۲۲۶۲۲:۴۷:۲۸ ۱۴۰۱/۳/۱۳
یه بهانه جدید برای گرون کردن نان یه باری مردم رو بکُشید راحت مون کنید ، خسته شدیم از ابن همه مشکلات
ناشناس۲۵۲۸۲۴۴۲۳:۰۴:۰۸ ۱۴۰۱/۳/۱۳
کیفیت پایین نون مونده بود که به قول این دوست شاطر ما افتاد گردن مردم مقاوم و الحمدلله مشکل حل شد.
ف خ۲۵۲۸۲۵۶۲۳:۰۹:۳۶ ۱۴۰۱/۳/۱۳
کیفیت نان بالا باشه اصلا دور ریز نداره بازرس بگذارید برا کیفیت نان
مهران۲۵۲۸۲۸۰۲۳:۲۶:۵۰ ۱۴۰۱/۳/۱۳
والا ماکه ضایعات نداریم هم از لحاظ مالی هم از اینکه برکت خداست، متاسفم اینها بهونه برای گرانی است
حسین کرمی۲۵۲۸۳۰۳۰۰:۰۳:۱۶ ۱۴۰۱/۳/۱۴
نان ارزان نیست،،،بلکه بی کیفیت است...شما بطورمثال به نانوایی لواشی سربزنید،متاسفانه نان لواش از روزنامه نازکتراست!!!!
ناشناس۲۵۲۸۳۱۳۰۰:۱۶:۱۲ ۱۴۰۱/۳/۱۴
بهتون فشار اومده زیره تحریم ها بهونه دور ریزی نون رو از سوی مردم نکنید.بهتر نیست یکم صادقتر باشید با مردم؟
ناشناس۲۵۲۸۳۷۰۰۱:۲۱:۳۸ ۱۴۰۱/۳/۱۴
بخدا تنها چیزی که مفت هستش نونه بابا کارگر نونوایی هم زنو بچه خانواده داره از ۶ صبح تا۱۰ شب اینهو اسب کار میکنه با چندر قاز مگه میتونه زندگی کنه تازه هرمشتری میره نونوایی منت میزاره
رضا۲۵۲۸۶۲۶۱۱:۰۳:۱۲ ۱۴۰۱/۳/۱۴
آقا مدير عامل نانوايي ها اصلا انصاف نداري
ناشناس۲۵۲۸۶۹۸۱۱:۵۷:۵۹ ۱۴۰۱/۳/۱۴
به نظرم خود این آقا می‌داند که در روز روشن دارد دروغ می‌گوید.خیر آقای محترم نان ها فاقد کیفیت لازم می‌باشند.اگر نان دارای کیفیت باشد مردم آنرا دور نمی ریزند لطفا به مردم توهین نکنید .
ALI۲۵۲۸۷۹۶۱۳:۳۲:۱۹ ۱۴۰۱/۳/۱۴
چون کیفیت نان پایین است واکثر نانوا اجازه نمی دهند عمل تخمیر نان انجام شود و نان‌ها بصورت خمیر یا تخمیر نشده پخت می‌شوند اگر نان گرم خورده شد که شد واگر نه قابل جویدن نیست وباعث دورریز شدن نان می‌شوند وهیچکس به کیفیت نان توجه نمیکنن وحرف یاد گرفتن چون نان ارزان است دورریز دارد
ناشناس۲۵۲۸۸۲۹۱۳:۵۳:۳۰ ۱۴۰۱/۳/۱۴
اصلان دقت کردین که نان سنگک هیچ شباهتی با نان سنگک واقعی ندارد نه اندازش نه نوع پختش اگه انقد فشار روی نانوا نباشه اون ها هم راضی نیستن به هر طریقی کیفیت وزن بیارن پایین مسولین باید یه حقوق براشون تعیین کنه که دیگه اونا بخاطر سود خودشون کیفیت پایین نیاره
ناشناس۲۵۲۸۸۴۳۱۴:۰۹:۰۴ ۱۴۰۱/۳/۱۴
دور ریز نان علتش بعضی نانواها هستند که پخت درستی ندارند بهشون میگی بهش برمیخوره ولی بعضی نانواها الحق نان برشته وخوب میپزند من خودم نان سنگگ مصرف میکنم هردفعه ۱۵ عدد نان میگیرم درفریزر نگهداری میکنم ومصرف میکنیم یک بند انگشت هم دورریز نداریم نان گران هست باید پخت بهتر شودسنگگ منطقه ما۲۵۰۰ تومان هست نان ۵ریالی سابق به این قیمت رسیده
ناشناس۲۵۲۸۸۸۰۱۴:۴۲:۰۷ ۱۴۰۱/۳/۱۴
لطفا روزی مردم که فقط این نان است را از سفره مردم حذف نکنید
ناشناس۲۵۲۹۰۷۸۲۰:۳۵:۴۹ ۱۴۰۱/۳/۱۴
الان درآمد یک نانوایی کم مشتری در یک شهرستان کوچک سه برابر حقوق استاد تمام دانشگاه همون شهره. اونقدر درآمد زیاده که مجوز نانوایی چند میلیارد تومن خرید و فروش میشه. اگر کاریه که درآمدش کم و زحمتش زیاده، چرا مجوزش را چند میلیارد تومن میخرند ؟
ناشناس۲۵۲۹۴۵۱۱۰:۰۴:۱۰ ۱۴۰۱/۳/۱۵
سود هر کیسه آرد که نان میشود 100 هزارتومان است ویک نانوایی که روزی 7 کیسه سهمیه دارد چطور باید مزد چند کارگر بیمه آب برق گاز اجاره مغازه خمیر مایه نمک کیسه نایلونی تعمیرات دستگاه را پرداخت کند
حسینی۲۵۲۹۴۶۱۱۰:۰۸:۳۹ ۱۴۰۱/۳/۱۵
دور ریز نان بخاطر ارزان بودن نیست بخاطر پخت بی کیفیت است چون نانوا میخواهد سریع تر پخت کند یا بعضی ها هم تجربه زیادی در کار ندارن بی خود چوب ارزان بودن نزنید اصل را رها کردین وبه گران کردن نان فکر می کنید
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  3. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  4. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  5. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  6. روسیه جنگنده فرانسه را با «اس ۴۰۰» هدف گرفت

  7. ۲ قاضی در دیوان عالی کل کشور مورد سو قصد قرار گرفتند/ ضارب خودکشی کرد

  8. پنج اصل برای موفقیت مذاکرات آمریکا با ایران

  9. ظریف: شب قبل از ملاقات دولت با رهبر انقلاب، تماس گرفتند و گفتند بیا، گفتم من نمی‌آیم، تکلیف من را معلوم کنید!/ گفتند با استعفای تو مخالفت می‌شود

  10. ستادکل اظهارات اخیر پیرامون سقوط بالگرد شهید رئیسی را رد کرد

  11. نامه مهم ربیعی به رییس جمهور: ما به اصلاحات سخت اقتصادی نیاز داریم

  12. پزشکیان: باید باور کنیم که می‌توانیم

  13. مجری شبکه من‌وتو: تعطیلی این شبکه برای ایرانیان پشیزی ارزش نداشت | جواد خیابانی را به مزدک میرزایی ترجیح می‌دهم

  14. پزشکیان برای حداد عادل حکم زد

  15. واکنش احمد زیدآبادی به ترور «مقیسه» و «رازینی»

  16. رفیقدوست: خیلی از نفوذی ها دستگیر شدند/ اگر به سوریه نمی رفتیم باید در زعفرانیه با داعش می‌جنگیدیم

  17. محسنی‌اژه‌ای: شهیدان رازینی و مقیسه از خدمتگزاران حقیقی مردم بودند

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. تمرین کشت بادمجان !

  3. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  7. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  8. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  9. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  10. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  11. لطفا جوگیر نشوید!

  12. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  13. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  14. هم فرصت، هم تهدید!

  15. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  16. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  17. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  18. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  19. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  20. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  21. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  22. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  23. دیوانه یا عاقل؟!

  24. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  25. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

آخرین عناوین