به گزارش فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد زنان گیاهخوار یک سوم بیشتر در معرض شکستگی لگن هستند زیرا آنها مواد مغذی کافی برای قوی نگه داشتن استخوان ها را دریافت نمیکنند.
محققان دانشگاه لیدز بیش از ۲۶ هزار زن میانسال را مورد مطالعه قرار دادند و مشخص شد، خطر شکستگی لگن در افرادی که گوشت و ماهی نمیخوردند ۳۳ درصد بیشتر بود.
کارشناسان توصیه میکند که گیاهخواران باید رژیمهای غذایی خود را با مکملهای مغذی کلیدی تقویت کنند.
به گفته محققان، در معرض خطر بودن این دسته از افراد ممکن است به این دلیل باشد که آنها دریافت کمتری از مواد مغذی دارند که با سلامت استخوان و عضلات مرتبط است.
تجزیه و تحلیل این پژوهش که در مجله BMC Medicine منتشر شد، نشان داد که پس از تنظیم عواملی مانند سیگار کشیدن و سن، گیاهخواران تنها گروه رژیم غذایی با خطر بالای شکستگی لگن بودند.
این تیم همچنین دریافتند که میانگین BMI(شاخص توده بدنی ) در بین گیاهخواران کمی کمتر از میانگین در میان گوشتخواران معمولی است. تحقیقات قبلی ارتباط بین BMI پایین و خطر بالای شکستگی لگن را نشان داده است که میتواند به توضیح این یافته کمک کند.