رئیس جامعه مدرسین: دولت در انتخاب برخی افراد باید دقت نظر بیشتری داشته باشد؛ دلسوزی صرف برای حل مشکلات مردم کافی نیست 

گروه سیاسی الف،   4010624050

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: توجه به اقتصاد توسط دولت باید به گونه‌ای باشد که مردم احساس کنند جامعه ما علوی و دینی است و هم‌زمان که نسبت به گرفتاری افراد تحت ظلم در جهان حساس است در بعد داخلی نیز توجه لازم را به آنان دارد.

ایرنا نوشت: رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دولت برای جلب رضایتمندی عمومی،باید توجه بیشتری در امور اقتصاد داخلی داشته باشد.

 آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری روز پنجشنبه در دیدار  محسن رضایی معاون اقتصادی رییس جمهور، افزود: توجه به اقتصاد توسط دولت باید به گونه‌ای باشد که مردم احساس کنند جامعه ما علوی و دینی است و هم‌زمان که نسبت به گرفتاری افراد تحت ظلم در جهان حساس است در بعد داخلی نیز توجه لازم را به آنان دارد.

وی ادامه داد:‌ شکل اداره کشور و آرمان‌هایی که وجود دارد با سایر کشورها متفاوت است؛ چون آرمان‌های ما با اتکا به انبیای الهی فرا سرزمینی است منحصر به جامعه داخلی نیست و ناظر به مبارزه با ظلم و ستم در سراسر جهان است.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: همان‌طور که ما خود را در غم و شادی ملت خود شریک می‌دانیم در ناراحتی و ظلم به تمام انسان‌ها در سطح جهان حساس هستیم که برخاسته از نگاه امام راحل و ریشه در آموزه‌های دینی دارد.

امام‌جمعه قم اظهار کرد: طی سال‌های بعد از انقلاب اسلامی در خصوص پیوند و تبیین بین آرمان‌های انقلاب با آموزه‌های اصیل الهی کم‌کاری شده و لازم است تا نسبت به تبیین و روشنگری در این خصوص توجه بیشتری شود.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور، بیان داشت: انقلاب اسلامی به خاطر توجه به مردم ستمدیده در محدوده فرا سرزمینی مورد خشم دشمن قرارگرفته و تحریم‌های فلج‌کننده‌ای علیه آن وضع‌شده که این مساله مشکلاتی در بعد اقتصادی به مردم تحمیل کرده‌است.

حسینی بوشهری اهمیت عمل به وظیفه دینی و اسلامی را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: مردم در مساله مشکلات اقتصادی  باید دشمنان را نشانه بگیرند چراکه این چالش‌ها به خاطر مبارزه ما با مستکبرین و دفاع از افراد مظلوم و ستمدیده به وجود آمده‌است.

وی با بیان اینکه باید مانند دوران دفاع مقدس مردم را به صحنه بیاوریم، گفت: هنوز جامعه ما به عمق جنگ نرم دشمنان پی نبرده‌است ؛ دشمن با تمام وجود و ظرفیت خود جنگ ترکیبی علیه انقلاب به راه انداخته و در این شرایط باید سازوکار مناسب این هجمه را در خود ایجاد کنیم.

امام جمعه قم با تمجید از اقدامات میدانی و پیگیری‌های مستمر دولت سیزدهم، گفت: بنظر می‌رسد دولت در انتخاب برخی تیم‌ها و افراد باید دقت نظر بیشتری داشته باشد؛ دلسوزی صرف برای حل مشکلات مردم کافی نیست و برای رسیدن به نقطه مطلوب باید همه دولتمردان همدل باشند.

معاون اقتصادی رییس جمهور که امروز  به قم سفر کرده است، با شماری از مراجع عظام تقلید و علمای حوزه علمیه  دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. چرا اسد رفت؟!

  2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

  3. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

  4. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

  5. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

  6. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

  7. «کیا» جان روحت شاد !

  8. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

  9. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

  10. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

  11. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

  12. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

  13. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

  14. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

  15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

  16. بزک کردن تروریست ها !

  17. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

  18. انتقاد از تخریب جلیلی و رویکرد سخنگوی دولت/ هشدارهای پیاپی به پزشکیان/ سقوط اسد از منظر باهنر

  19. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  20. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

  21. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  22. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

  23. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

  24. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

  25. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

آخرین عناوین