بهترین تلویزیون های ۴K فورکی » مدل های محبوب در بازار ایران

گزارش بازرگانی، 131991،   4010801077

در دنیای خوش آب و رنگ تکنولوژی، ال جی، سامسونگ و سونی از ابرسازنده هایی هستند که هر ساله محور اصلی چرخش نمایشگاه CES بوده اند و ورود باشکوهی به این نمایشگاه دارند؛ تا برای طرفداران خودشان سنگ تمام بگذارد. تلویزیون ها همواره محوریت اصلی این محفل را به دست می گیرند.

بهترین تلویزیون های فورکی

این روزها در یک قدمی شروع جام جهانی هستیم؛ پس به طور یقین فکر تماشای این رقابت های هیجان انگیز، در یکی از بهترین تلویزیون های فورکی به سرمان زده است. اکنون باید بدانیم برای یک خرید عالی از کجا شروع کنیم؟ به تازگی برندهای ایرانی مانند ایکس ویژن، اسنوا، جی پلاس و ... به خوبی توانسته اند در بازار، اثرهای ماندگاری برجای بگذارند، اما در این مبحث، ما قصد داریم نگاهی داشته باشیم به بهترین تلویزیون های فورکی در بازار از برندهای معتبر جهانی مانند سامسونگ، ال جی، سونی و شیائومی؛ که با قدرت خلاقیت و فناوری خود، دوره جدیدی در حوزه سرگرمی را بین تلویزیون هایشان به راه انداخته اند.

برای مشاهده لیست قیمت و محبوب ترین تلویزیون های 4K بازار ایران به وبسایت برگ و باد مراجعه کنید: https://bargobad.com/tv/

برای بسیاری از کاربران این پرسش نمایان می شود که "تلویزیون 4K بخریم یا 8K"؟ ما می گوییم تلویزیون فورکی؛ به این دلیل که در حال حاضر برگ برنده در دست این تلویزیون هاست؛ درست است که یک تلویزیون 8K تعداد پیکسل های بیشتری را در صفحه نمایش پشتیبانی می کند، اما هنگامی که نوبت به عمل می رسد، یک تلویزیون فورکی بهتر می تواند انتظارات کاربر را برطرف سازد و در کشور ما نیز محتوای فورکی بهتر از 8K در دسترس کاربران قرار گرفته است. در اینجا برخی از مهمترین مزیت های این تلویزیون ها را در سال 2022 بیان می کنیم:

  1. برخورداری از کیفیت بالاتر به نسبت تمام نسل های قبل
  2. سازگار با تمام کیفیت های پایین تر و قابلیت نمایش آن ها
  3. کاهش قیمت این تلویزیون ها به نسبت روزهای بدو تولدشان
  4. باز شدن پای این تلویزیون ها به دنیای کنسول بازی و گیمینگ

در دنیای خوش آب و رنگ تکنولوژی، ال جی، سامسونگ و سونی از ابرسازنده هایی هستند که هر ساله محور اصلی چرخش نمایشگاه CES بوده اند و ورود باشکوهی به این نمایشگاه دارند؛ تا برای طرفداران خودشان سنگ تمام بگذارد. تلویزیون ها همواره محوریت اصلی این محفل را به دست می گیرند.

تلویزیون هایی که هر روز بیشتر قد می کشند!

فورکی، اکنون به یک نماد قدرتمند تبدیل شده است؛ چونکه دنیای تلویزیون ها را متحول ساخت و اگر اغراق نباشد، می توانیم بگوییم در همان ابتدای ورود 8K، عملکرد آن را زیر سوال برد. اکنون که این قابلیت، با چنگ و دندان موقعیت خودش را حفظ کرده، بهترین برندها در سراسر جهان، تولید تلویزیون های فورکی خودشان را نه تنها متوقف نکرده اند بلکه در سال 2022، شروعی نو را به چشم دیده اند و در کارنامه کاری خودشان، شاهکارهایی فراموش نشدنی با این عنوان ثبت نموده اند.

تلویزیون فورکی از برندهای ال جی، سامسونگ و سونی

برای اینکه درک درستی از کیفیت تصویر داشته باشیم، باید بدانیم که هر تصویر، از تعدادی نقاط کوچک تشکیل شده که پیکسل نام می گیرند، حالا هر چه تعداد این پیکسل ها بیشتر باشد، وضوح تصویر نیز بیشتر است؛ یعنی نمایش جزئیات و رنگ ها در آن، در سطح بالاتری قرار خواهد گرفت. تلویزیون های فورکی، اکنون دارای 2160×3840 پیکسل هستند یعنی 1080 پیکسل؛ این تلویزیون ها را Ultra HD نیز می نامند که در واقع هر دوی این اسم ها یک مفهوم را می رسانند؛ پس هر زمان این دو واژه را بر روی کارتن بسته بندی تلویزیون ها مشاهده کردید، به معنی فورکی بودن کیفیت تصویر آن است.

فورکی آمده است که بماند!

بحث بر سر مالکیت 4K در میان برندها مقطعی است زیرا هر روز به سازندگانی که تلویزیون هایشان را با این رزولوشن مزین می سازند، افزوده می شود. در حال حاضر بهترین تلویزیون های فورکی در دست برندهای سامسونگ، LG، SONY و شیائومی است که هر کدام می خواهند رقبایشان را شکست بدهند و طعم شیرین نوآوری را برای تلویزیون هایشان به ارمغان بیاورند. سامسونگ، یکی از برندهایی است که توانسته به خوبی لذت واقعی تماشای یک تلویزیون فورکی را به نمایش بکشد. از مهمترین مزیت های یک تلویزیون فورکی سامسونگ، می توانیم قیمت مناسب، طراحی زیبا، روشنایی بالا و تنوع در اندازه را نام ببریم؛ این برند در حال حاضر سری های مختلفی از تلویزیون فورکی دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

برند ال جی را می توانیم ناجی تلویزیون در دنیای پر رمز و راز اکنون نام ببریم؛ این برند، هر ساله سیل عظیمی از بهترین تلویزیون های فورکی را روانه بازار می کند و یکی دو تا تلویزیون 8K را نیز چاشنی تولیداتش می سازد. اگر بخواهیم به برترین امکانات یک تلویزیون ال جی فورکی اشاره کنیم باید دست بگذاریم روی قابلیت های زیر:

 قیمت مناسب

 کنتراست بالای تصویر

 نوآوری در ساخت و امکانات

 سیستم عامل پرطرفدار

 تنوع بالای مدل ها

 مناسب برای گیمینگ

جادوی سونی در تلویزیون های فورکی، انکار ناپذیر است! تلویزیون های سونی زیر مجموعه ای از دنیای وسیع فورکی هستند که با کیفیت تصویر بی نظیر، طراحی متفاوت و شیک و قابلیت های گیمینگ، هرساله روانه بازار می شوند. اگر بخواهیم به تلویزیون های فورکی این برند خرده بگیریم، باید به قیمت بالای آن ها اشاره کنیم که کمی انتخاب را برای کاربران دشوار می سازند. در انتها تلویزیون های فورکی شیائومی را داریم که در حال حاضر، پرچم تلویزیون های قیمت مناسب را در دست دارند و این به خوبی توانسته رگ خواب متقاضیان خرید تلویزیون را در دست بگیرد.

بهترین تلویزیون های فورکی در بازار از برند سامسونگ

تلویزیون های فورکی سامسونگ در سال 2022، عناوین مختلفی را به خود گرفته اند؛ به عنوان مثال سری نئوکیولد که به عنوان بالارده ترین و پرچمدار این برند معرفی شدند، دارای کیفیت فورکی هستند؛ این تلویزیون ها با فناوری تصویر Quantum Matrix و رفرش ریت 120 هرتز، هم برای تماشای مسابقه های جام جهانی، و هم برای بازی های هیجان انگیز مناسبند. تلویزیون های نئوکیولد سال 2022 سامسونگ، در سه سری 7، 8 و 9 طراحی شده اند که به طبع، قیمت های متفاوتی را نیز پشتیبانی می کنند.

سری دیگر از تلویزیون های فورکی سامسونگ که با ورودشان، رنگ و رویی دیگر به دنیای تلویزیون ها بخشیدند، کیولدها بودند. سامسونگ در ساخت این تلویزیون ها سنگ تمام گذاشت؛ کیفیت تصویر عالی به لطف نقاط کوانتومی، سرعت و دقت بالای تصویر و از همه مهمتر کنتراستی که نظیر آن را در هیچ کدام از تلویزیون های 2022 پیدا نخواهید کرد، از ویژگی های یک تلویزیون کیولد سامسونگ هستند. این برند، QLED هایش را در سه سری Q60، Q70 و Q80 در سال 2022 روانه بازار کرد.

لیست قیمت تلویزیون مدل های محبوب 2022

در انتها جا دارد اشاره ای داشته باشیم به خوش قیمت ترین و اقتصادی ترین تلویزیون های فورکی سامسونگ در سال 2021 و 2022 که سری کریستال می باشند و اگر شما نمی خواهید هزینه بالایی برای خرید تلویزیون گیمینگ داشته باشید، تلویزیون هایی با فناوری کریستال فورکی بهترین انتخاب خواهند بود.

ال جی، آفریدگار روشنایی در تلویزیون های فورکی

از زبان کاربران، تلویزیون های فورکی ال جی، صاحب اختیار روشنایی در میان دیگر تلویزیون ها هستند و تولید مدل های OLED مهر تاییدی بود بر این ادعا. در سال 2022، این برند، دوباره پای کیفیت تصویر فورکی را به دنیای تلویزیون هایش باز کرد پس تصور اینکه، اولد با رزولوشن 2160 × 3840 پیکسل ترکیب شود، هر کاربری را به وجد می آورد. این برند در حال حاضر جدیدترین تلویزیون های فورکی خود را در سری های مختلف، روانه بازار کرده است که شامل موارد زیر می باشند:

  1. تلویزیون های فورکی اولد
  2. فورکی کیوند
  3. تلویزیون های فورکی سری 7، 8 و 9

قدرت در دست سونی است!

حتما شما هم شنیده اید که می گویند "دست بالای دست زیاد است" اکنون برندهای سازنده هر اندازه که تلاش کنند، بازهم سونی در راس محبوبیت قرار دارد. این برند همواره کیفیت را به کمیت ترجیح داده به همین دلیل است که تنوع تلویزیون هایش به اندازه دیگر برندها نیست. برخلاف برخی از سازندگان، سونی به دنبال تنوع در امکانات و قابلیت ها است به عنوان مثال در این سال جدید، شاهد رونمایی از دوربین براویا و پردازنده ای به غایت قدرتمند در این محصولات بودیم که نشان از خلاقیت و تنوع پذیری این برند دارد. اگر شما قصد خرید یکی از بهترین تلویزیون های فورکی سونی را داشته باشید، بدون شک انتخابتان بین سری های زیر است:

  1. تلویزیون های سری 7، 8 و 9
  2. تلویزیون های اولد

در ادامه همین بحث، جا دارد به بهترین تلویزیون های شیائومی اشاره کنیم که در سال 2021 و 2022 تولید و روانه بازار شدند. شیائومی به قیمت مناسب برای تلویزیون هایش معروف است و دو تا از بهترین و پرفروش ترین تلویزیون های این برند، P2 و Q2 می باشند. همانطور که از نام تلویزیون کیو 2 معلوم است، یک مدل کیولد بوده اما از نوع قیمت مناسبش. برخلاف مدل سال قبلش؛ یعنی Q1، این تلویزیون گیمینگ نیست اما از قابلیت های تصویری بی نظیری بهره می برد و برای تماشای مسابقه و رقابت های جام جهانی گزینه ای ایده آل می باشد.

برگرفته ازhttps://bargobad.com/