به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه معرفی فعالیتهای انستیتو پاستور ایران توسط معاونین تحقیقات، فناوری و تولید انستیتو پاستور ایران انجام شد و توانمندیهای تحقیقاتی، تشخیصی و تولیدی انستیتو در گذشته و حال ارائه شد.
دکتر رحیم سروری، رییس انستیتو پاستور ایران گفت: همکاری این دو مرکز علمی بیش از دو دهه قدمت دارد و نشست کنونی نیز در جهت انسجام و همکاری بیش از پیش برای این دو مجموعه برگزار شده است.
سروری افزود: میتوان با برنامهریزی مناسب، بخصوص در حوزه فناوریهای نوین مرتبط با سلامت استفاده بهینهتری از امکانات دو مجموعه صورت گیرد.
دکتر محمدی، رییس پژوهشگاه ژنتیک نیز گفت: یکی از اهداف ما در تعامل با سایر مراکز علمی، هم افزایی در تخصصها و توانمندیهای علمی و حل مسائل ملی و مشکلات کشور است، به همین دلیل اینگونه مسائل را در اولویت فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگاه و همکارانمان قرار دادهایم.
وی گفت: کارگروهی یک ارزش است و باید تا حد امکان همکاری این دو مرکز را به عنوان یک مدل موفق معرفی کنیم.
محمدی گفت: در دوران کرونا همه دنیا غافلگیر شدند و باید بتوانیم با بررسی درس آموختههای این پاندمی، با همکاری مشترک، آمادگی خود را برای پاسخ بهتر به تهدیدات مشابه ارتقا دهیم.
به نقل از وزارت بهداشت، تفاهمنامه مشترک بین دو مرکز بر اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک، توسعه همکاریهای علمی مشترک با برگزاری دورههای آموزشی و پژوهشی، بهرهمندی از امکانات طرفین و توسعه دانش فنی و انتقال فناوری تولید واکسن و کیتهای تشخیصی متمرکز است.
در پایان این جلسه مقرر شد اولویتهای همکاری دو مجموعه در جلسات تخصصی به اشتراک گذاشته شود و گروههای مشترک برای اجرایی کردن توافقات شکل بگیرد.