عباس محجوب: مردم از سریال‌های گذشته راضی‌تر بودند

  4011003005

عباس محبوب از بازیگران قدیمی حوزه طنز در سینما و تلویزیون این روزها خودش را از بازیگران پُرکار می داند اما نه در تلویزیون بلکه در سینما.

مردم از سریال‌های گذشته راضی‌تر بودند

عباس محبوب در گفت و گو با ایسنا درباره دلایل حضور کمرنگش در تلویزیون، کارهای جدیدش در حوزه تصویر و دیدگاهش درباره وضعیت تلویزیون و سریال های در حال پخش صحبت کرد.

این بازیگر قدیمی خودش را از بازیگران پُرکار می داند و می گوید: اتفاقاً من جزو بازیگران پرکار بودم ولی طی این مدت بیشتر کارهایم سینمایی بوده و خیلی در تلویزیون حضور نداشتم. بعد از سال ها سریال «جزر و مد» شبکه دو سیما را داشتم که به تازگی پخشش به پایان رسید.

او در ادامه درباره حضورش در مجموعه طنز «جزر و مد» چنین اظهار می کند: اوایل سال ۱۴۰۰ بود که برای کار در این سریال دعوت شدیم و من همراه با حمید لولایی به خوزستان رفتیم و کار را انجام دادیم. کار روال عادی اش را طی کرد و خداراشکر همه چیز خوب بود. من خودم از تهیه‌کننده سریال، آقای توکل فرد یک خاطره خوب دارم که اگر حمل بر خودستایی نباشد تعریف می کنم.

خودم به جای بدلکار پریدم!

محبوب در همین زمینه ادامه می دهد: یک پلان داشتیم که باید از اهواز به شوشتر می رفتیم. ماه رمضان بود و چهار ساعت به افطار مانده بود. من باید لباسم را به یک آقای بدلکار می دادم تا از بالا به آب شوشتر بیفتد اما وقتی نزدیک لوکیشن شدیم ناگهان آقای بدلکار نظرش عوض شد و نگاهی به آب کرد و گفت من به هیچ عنوان این کار را انجام نمی‌دهم! تهیه کننده و کارگردان و همه عوامل مبهوت مانده بودند و ناراحت. در همین حین سراغ یکی از جوان های شوشتر رفتند و وقتی آن جوان عکس هایش را با من و حمید لولایی گرفت، نگاهی به آب کرد و او هم گفت نه! من این کار را نمی کنم. آنجا بود که واقعاً دلم برای تهیه کننده و کارگردان سوخت و دیدم ماه رمضان است و تهیه کننده ما هم روزه بود. همان جا بود که گفتم خودم می پرم. هیچکس باورش نمی‌شد و فکر می کردند شوخی می کنم اما دیدند قضیه کاملا جدی است و این کار را کردم اما قبل از اینکه در آب بیفتم دو نفر را آنجا فرستادند. در نهایت پریدم و خدا را شکر اتفاقی هم برایم نیفتاد. 

مردم از سریال های قبل راضی تر هستند

بازیگر سریال های طنز خاله خانم، آژانس دوستی، زیر آسمان شهر، بانکی ها و ترش و شیرین در بخشی از این گفت و گو درباره کیفیت سریال‌سازی حال حاضر تلویزیون و اینکه خودش به عنوان یک بازیگر باسابقه راضی است؟ چنین اظهار می کند: این را مردم باید بگویند. مردم هنوز هم وقتی مرا در خیابان می‌بینند می‌گویند آقای محبوب یادش بخیر سریال «ترش و شیرین» با رضا عطاران، یادش بخیر سریال «چمدان» با زنده یاد فتحعلی اویسی و خیلی سریال های دیگر که من الان حضور ذهن ندارم. بدون تعارف می‌گویم مردم از سریال های گذشته راضی تر بودند تا سریال های الان. من فکر می کنم یا سلیقه ها تغییر کرده یا سبک کار تلویزیون به سمت سریال هایی که الان روی آنتن است، گرایش پیدا کرده است. 

وی در ادامه همین صحبتش درباره فعالیت شبکه نمایش خانگی و رقابت با تلویزیون می گوید: البته سریال های شبکه نمایش خانگی خیلی در این امر تاثیرگذار هستند. من خودم سریال «ماه پیشونی» را با آقای حسین قناعت کار کردم که قبلا هم فیلمش ساخته شد. این سریال با هزینه بالایی ساخته شد. حساب کنید اگر تلویزیون می خواست چنین سریالی را بسازد هم هزینه بالایی داشت و هم از طرفی خیلی به نفعش بود. شک ندارم بیننده بیشتری می توانست پیدا کند اما متاسفانه تلویزیون خیلی دنبال سریال هایی با هزینه‌های بالا نیست و سعی می‌کند بیشتر از اسپانسر استفاده کند و سریال هایش با حداقل هزینه ها جمع شوند.

چرا در طنز ماندید؟

محبوب سپس در پاسخ به اینکه شما خودتان را بیشتر بازیگر سینما و تئاتر می دانید یا تلویزیون؟ خاطرنشان می کند: از نظر من یک بازیگر هم باید بتواند در تئاتر کارش را خوب انجام بدهد و هم در سینما و تلویزیون چون بازی اساسا از دو عنصر اصلی حرکت و بیان تشکیل شده است. البته ما در تئاتر این دو عنصر را بیشتر حس می کنیم اما بدون تعارف می‌گویم فیلم های سینمایی همیشه نسبت به کارهای تلویزیون ماندگارتر هستند. به نظرم در تلویزیون کارهای انگشت‌شمار در ذهن مردم می مانند اما در سینما آثار به راحتی از ذهن مردم پاک نمی شوند.

از «سیمای اقتصاد» در طنز ماندم

او همچنین در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه خودتان بیشتر به کار طنز علاقه دارید یا فکر می کنید به خاطر چهره و صدای خاصتان است که همیشه کار طنز به شما پیشنهاد می‌شود؟ می گوید: کسی که اسمش را بازیگر می گذارد باید توانایی بازی در همه ژانرها را داشته باشد. معمولاً در همه جای دنیا این طور است که اگر بازیگری در یک ژانر بیشتر به چشم بیاید، همه به سراغ همان میزانسن می روند. ما از برنامه قدیمی «سیمای اقتصاد» که به مدت ۱۰ سال به شکل روتین از سال ۶۱ تا ۷۱ در شبکه یک سیما روی آنتن بود، در طنز ماندیم و از آن به بعد بیشتر کارگردان ها سعی می کنند در کارهای طنز از من استفاده کنند. در ژانرهای جدی هم حضور داشتم اما بیشتر در طنز بودم.

عباس محبوب درباره کارهای جدیدش در تلویزیون و سینما چنین می گوید: برای یک سریال قرارداد بسته بودم که حمید جبلی نویسنده اش بود و اتفاقا یکی از نقش‌های اصلی را داشتم. این سریال قرار بود به تهیه کنندگی مهدی فرجی باشد اما فعلاً کنسل شده و تهیه کننده دست نگه داشته است. به خاطر شرایط خاص همه کم کار شده‌اند. امیدوارم اتفاقات اخیر حل شود. سه فیلم سینمایی آماده نمایش دارم. بابا سیبیلو، سلفی با رستم و دختر برفی که هنوز اکران نشده اند.

این بازیگر در پایان صحبت هایش اظهار می کند: انشاءالله هرچه زودتر جامعه هنر در کارش برکت بیفتد البته نه اینکه الان از حرکت ایستاده بلکه بیشتر چرخش بگردد؛ تا هم تولیدات بیشتر شوند و هم دوستان مشغول به کار شوند و همه موفق و موید باشند.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  2. با این کمدی ها حال ما خوب نمی شود!

  3. بریدن گوش اتباع غیر مجاز برای اخاذی از خانواده هایشان

  4. خداحافظی با اینترنت فیلتر شده

  5. مذاکره؛ نه تابو نه هدف / سالاد جلایی‌پور برای دولت/ هنوز ماه عسل شماست آقای عارف!

  6. ترامپ و ادعای بزرگِ پایان دادن به جنگ ها در جهان!

  7. لحظه پریدن کیانوش سنجری از ایوان ساختمان چارسوی تهران

  8. حکم قصاص مأمور پلیس نقض شد

  9. ایران در آستانه تثبیت ابرقدرتی خود در جهان / آیا مردم پای کار خواهند بود؟!

  10. حرف‌های منتشرنشده پالیزدار: به من ابلاغ شده بود از افراد مساله‌دار استفاده کنم

  11. واکنش سخنگوی دولت درباره احتمال مذاکره ایران و آمریکا و محور گفت‌وگوهای ژنو

  12. رسانه‌های اسرائیلی: آتش‌بس امشب اعلام و از صبح فردا اجرایی می‌شود  

  13. ايران« ACUMER » را جايگزين سوييفت كرد!

  14. نتانیاهو:‌ کابینه با آتش‌بس در لبنان موافقت کرد؛ بر تهدید ایران متمرکز می‌شویم

  15. راستی‌آزمایی یک ادعا: پیوند اجزای چشم اعدامیان ایرانی به بیماران لبنانی!

  16. سال ۱۳۵۰؛ داریوش ارجمند در کنار دکتر علی شریعتی

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  3. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  6. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  7. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  12. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  13. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  14. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  17. یارانه‌ها واریز شد

  18. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  20. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  21. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  22. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  23. رهبر انقلاب: حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود/ بسیجی ایرانی یقین دارد روزی رژیم‌صهیونیستی را از بین خواهد برد

  24. دیدار صادر کننده حکم بازداشت نتانیاهو با آیت الله سیستانی

  25. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

آخرین عناوین