این چند مشکل ساده را در پیام‌رسان‌های داخلی رفع کنید

احمدرضا هدایتی، گروه فرهنگی الف،   4011003025 ۲۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۲ تکراری یا غیرقابل انتشار
این چند مشکل ساده را در پیام‌رسان‌های داخلی رفع کنید

موفقیت پیام‌رسان‌ها یا سکوهای داخلی در فضای مجازی مستلزم رفع نقاط ضعف‌ آنها و افزایش کیفیت کارشان با استفاده از نقاط قوت پیام‌رسان‌های خارجی و نیز بهره بردن از جذابیت‌های بصری در طراحی صفحات پیام‌رسان است.

 در این رابطه یکی از مهمترین اشکالات پیام‌رسان‌هایی مانند ایتا، کندی عملکرد (اصطلاحاً بالا آمدن) آنهاست که گفته می شود ناشی از محدویت پهنای باند و محدویت ظرفیت سرورهای مرکزی آنهاست، که رفع آن باید در اولویت قرار گیرد.

یکی دیگر از معایب پیام‌رسان‌های داخلی این است که متن‌های طولانی پس از انتقال به آنها دو یا چند تکه می‌شود که گاهی باعث می‌شود بخش‌های مختلف مطالب پس از ارسال جابجا شود و در عین حال کار برای انتقال به سایر پیام‌رسان‌ها را با مشکل مواجه می‌سازد، در حالی که در برخی از پیام‌رسان‌های خارجی، همه مطلب در یک فایل قابل ارسال است با این تفاوت که بخش اول مطالب قابل رویت است و برای رویت مابقی مطلب کافی است روی عبارت «ادامه مطلب» که با رنگ متفاوت در ذیل متن درج شده است کلیک شود که البته متناسب با حجم متن ممکن است این کار چندبار تکرار شود.

در برخی از پیام‌رسان‌های خارجی این امکان وجود دارد که با ایجاد یک فهرست مشترک از چند مخاطب یا گیرنده مشخص (مثلاً فهرست همکاران یا فهرست بستگان، فهرست مسئولین یا فهرست خبرنگاران)، مطالب را فقط با یکبار انتقال مطلب را همزمان برای همه آنها ارسال نمود، که کار پیام‌رسانی موضوعی متناسب با مخاطبین را به شدت تسریع و تسهیل می‌کند.

در برخی از پیام‌رسان‌های داخلی حتی امکان انتخاب پیوسته چند مخاطب از روی فهرست گیرندگان برای ارسال همزمان مطالب وجود ندارد و در هر مرحله فقط می‌شود برای یک نفر پیام ارسال نمود و برای ارسال پیام به سایر مخاطبین باید مکرراً به فهرست گیرندگان مراجعه نمود، اما بدتر از آن این است که در برخی پیام‌رسان‌ها به جای این که سیستم حداقل به ادامه فهرست مخاطبین برگردد، به ابتدای فهرست برمی‌گردد و باید دوباره تمام لیست را جستجو نمود تا به آخرین گیرنده (که معمولاً باید کاربر خودش به یاد داشته باشد) رسید.

در برخی پیام‌رسان‌ها چنانچه یک مطلب دریافتی در پرونده یک فرد، گروه یا کانال برای ارسال به سایرین انتخاب شود، دیگر این امکان وجود ندارد که تصویر یا فیلم مطلب بعدی را باز کرد و در صورت تمایل آن را انتخاب نمود، اما در برخی پیام‌رسان‌ها کاربر می‌تواند همه مطالب اعم از متن، عکس یا فیلم را به ترتیب باز کند و ببیند و در صورت تمایل به لیست انتخاب شده‌های قبلی بیفزاید و همه آنها (انتخاب شده‌ها) را یکجا برای دیگران ارسال نماید.

در این مورد نیز بدتر از آن این است که در برخی پیام‌رسان‌ها به جای این که سیستم حداقل به ادامه مطالب قبلی برگردد، به آخرین مطلب برمی‌گردد و باید دوباره تمام مطالب را جستجو نمود تا به آخرین مطلب بررسی شده رسید و مشکل برخی از آنها این است که چنانچه در حین بررسی پیام‌ها، مطلب جدیدی برای شما ارسال شود، باز هم مرورگر به آخرین پیام دریافتی بازمی‌گردد.

در برخی از پیام‌رسان‌ها پس از ارسال مطالب به مخاطب جدید، مرورگر به پرونده قبلی (فرستنده قبلی) باز می‌گردد که کار ادامه جستجو را تسهیل می‌کند و در برخی از پیام‌رسان‌ها در پرونده گیرنده جدید باقی می‌ماند و کاربر مجبور است از این پرونده خارج و دوباره به پرونده قبل مراجعه نماید، در این مورد نیز در برخی پیام‌رسان‌ها طوری برنامه‌ریزی شده که با ورود مجدد کاربر بلافاصله به ادامه مطالب ارجاع داده می‌شود که کار را تسهیل می‌کند و در برخی پیام‌رسان‌ها به آخرین مطلب دریافتی ارجاع داده می‌شود که کار را سخت می‌کند.

همچنین در برخی از پیام رسان‌ها در هر مرحله می‌شود مطلب را فقط برای چند نفر محدود ارسال نمود، اما بدتر از آن این است که در بازگشت به فهرست برای ارسال به سایر مخاطبین، مشخص نمی‌شود که کدام مخاطب آن پیام را دریافت نموده و کدام دریافت نکرده و لذا گاهی یک پیام چندبار برای یک نفر ارسال می‌شود.

در برخی از پیام‌رسان‌ها پست‌های مرکبی که (متن و عکس و تصویر) از پیام‌رسان‌های دیگر به صورت متصل دریافت می‌شود، هنگام انتقال به سایر پیام‌رسان‌ها متن از تصویر جدا و در برخی موارد نیز ناخواسته متن به بالای تصویر منتقل می‌شود، در عین حال در برخی پیام‌رسان‌ها این امکان وجود دارد که به تصویر انتخاب شده که فاقد توضیح است یک متن توضیحی متصل به تصویر (برای ارسال به دیگران) به تصویر افزود یا تغییراتی را در آن ایجاد کرد و یا موضوع را بدون تغییر در متن (توضیح تصویر) به سایر پیام‌رسان‌ها منقل نمود و در برخی دیگر باید تصویر را جداگانه و توضیحات آن را نیز جداگانه ارسال کرد.

در گروهی از پیام‌رسان‌ها اگر بخواهی همزمان چند تصویر و نوشته که باید به ترتیب و پشت سر هم باشند را برای مخاطب دیگری بفرستی، ترتیب و توالی آنها به هم می‌ریزد و معمولا همه نوشته‌های مرتبط با تصاویر پشت سر هم بالای تصاویر قرار می‌گیرند، یعنی توضیح مدون هیچ تصویری جای خودش نمی‌نشیند. 

در برخی از پیام‌رسان‌ها کاربر همچنان با محدودیت در عضوگیری تعداد اعضا برای ایجاد کانالها و گروهها مواجه است و فقط امکان انتخاب پشت سرهم و عضویت تعداد مشخصی از روی فهرست پیش‌بینی شده است، اما مانند موارد قبلی مشکل مهمتر این است که در مواردی هم که امکان افزودن وجود دارد، برای ادامه عضوگیری در هر مرحله فقط می‌شود یک نفر را افزود و باز هم بدتر از آن این است که مرورگر در هر مرحله به جای این که به ادامه فهرست برود، به ابتدای فهرست مراجعه می‌کند و باز بدتر این که در برخی از پیام‌رسان‌ها مشخص نیست کدام افراد قبلاً انتخاب شده و یا کدام‌ یک از انتخاب ‌شده‌های قبلی، گروه یا کانال را ترک کرده‌اند، تا از اقدام تکراری جلوگیری شود و لذا در فهرست‌های طولانی کار به شدت سخت می‌شود.

مشکل مهم دیگر این است که در برخی پیام‌رسان‌ها برای عضو نمودن و افزودن اعضا به گروه‌ها یا کانالها نمی‌شود به ترتیب و یا بر اساس حروف الفبا افراد را عضو کرد و کاربران مجبور می‌شوند افراد را تک تک انتخاب و اضافه نمایند چرا که بعد از هر انتخاب، به ابتدای فهرست اسامی می‌رود و در این مورد نیز بدتر از آن این است که در برخی پیام‌رسان‌ها به جای این که سیستم حداقل به ادامه فهرست مخاطبین برگردد، به ابتدای فهرست برمی‌گردد و باید دوباره تمام لیست را جستجو نمود تا به آخرین گیرنده رسید.

در برخی از پیام‌رسان‌های خارجی و داخلی یک بخش تحت عنوان «وضعیت من» وجود دارد که می‌شود با یک بار ارسال مطالب را برای همه مخاطبین علاقه‌مند به اشتراک گذاشت، که خوب است این خدمت عمومیت پیدا کند.

متأسفانه در برخی از پیام‌رسان‌های داخلی هنوز استیکر مناسب، چشم‌نواز و بومی متناسب با فرهنگ ایرانی وجود ندارد، در حالی که این استیکرها کار تعاملات مجازی را بسیار تسهیل می‌کند.

امکان ارتباط صوتی و تصویری با کیفیت و همچنین امکان ارسال موقعیت مکانی هم مشکلی است که در مورد برخی از پیام‌رسان‌ها هنوز برطرف نشده است.

در برخی پیام‌رسان‌ها امکان بولد کردن و حتی رنگی کردن منظم کردن متن وجود دارد و در برخی دیگر چنین امکانی وجود ندارد.

در برخی پیام‌رسان‌ها اگر در حال انتخاب مخاطبین برای ارسال پیام باشیم و تلفن زنگ بزند، علامت تمام مخاطبین انتخاب شده حذف می‌شود و باید دوباره از اول گیرندگان مطلب را انتخاب کرد، در صورتی که در برخی دیگر می‌شود خیلی راحت به ادامه لیست بازگشت.

یکی هم بحث پاسخ به متن یک کاربر هست که فرستتده اولیه تا تمام مطالب رو یک به یک مرور نکنه متوجه نمی‌شود که مخاطب در پاسخ به مطلب ارسالی وی، برایش مطلب یا جوابی گذاشته است.

امکان ارسال همزمان چند مطلب از یک پیام‌رسان به یک یا چند پیام‌رسان دیگر و سایر خدمات مشابه هم خوب است که در دستور کار آنها قرار گیرد.

اکثر پیام‌رسان‌ها قبلاً خوب و به موقع پاسخگوی سوالات و ابهامات کاربران خود بودند، اما هم‌اکنون اکثر آنها نه تنها پاسخگونیستند، بلکه دفتر نظرسنجی هم ندارند.

نکات مثبت ویژه؛

امکان پاک کردن پستهای ارسالی در هر زمان و بدون بر جا گذاشتن رد پیام، یکی از نکات مثبتی است که در پیام‌رسان‌های ایرانی لحاظ شده است.

نگاه داشتن و در واقع بایگانی همه مطالب ارسالی در سرور مرکزی برخی پیام‌رسان‌ها و امکان جستجو و دستیابی مجدد و سریع به همه موارد، حتی موارد سنوات قبل یکی از نقاط قوت بسیار ارزشمندی است که در برخی پیام‌رسانهای داخلی وجود دارد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۸۱۵۰۰۳۰۱:۱۱:۵۳ ۱۴۰۱/۱۰/۴
به نظرتون این همه مشکل برای پیام رسان زیاد نیست؟ خیلی ایرادات اساسی داره و مساله بعدی هم امنیتش هست که خیلی ها میگن نصب نمی کنیم برا رفع این مشکل چه برنامه ای دارید؟ مساله اعتماد هست.
ناشناس۲۸۱۵۲۷۹۱۰:۰۲:۱۷ ۱۴۰۱/۱۰/۴
برای ارتباط با افراد خارج از کشور چکار باید کرد؟ این پیام رسان ها فقط در داخل ایران کار می کنن.
ناشناس۲۸۱۵۷۲۸۱۴:۴۶:۱۳ ۱۴۰۱/۱۰/۴
این قضیه هم مانند بقیه موارد شما اصرار دارید با محدودیت و فلیتر و اجبار مردم را به استفاده از امکاناتی وادار کنید در صورتی که در آزادی و رقابت باید کیفیت خدمات بالا رود تا مردم خودشان بهترینها را انتخاب کنند.
ناشناس۲۸۱۵۵۷۲۱۳:۰۵:۲۴ ۱۴۰۱/۱۰/۴
یک مشکل اساسی همین تعدد زیاد پیام رسان هاست
ناشناس۲۸۱۵۰۰۵۰۱:۱۵:۱۰ ۱۴۰۱/۱۰/۴
در کل متن گفته اید در برخی پیام رسان ها! خوب از پیام رسانی که مشکل ندارد لطفا استفاده کنید
ناشناس۲۸۱۵۰۹۰۰۷:۳۵:۴۵ ۱۴۰۱/۱۰/۴
به ایراد بزرگ پبام رسانهای داخلی اشاره نکردید . ذائقه . ذائقه ی مردم الان روی پیام رسانهای خارجی است . سخت هم بشودعوضش کرد . چون مدام آب و رنگش و کیفیتش و امکاناتش را افزایش می دهند . این جنگ جنگ با برنامه هاست و نه بی برنامه ها .
ناشناس۲۸۱۵۱۱۷۰۷:۵۳:۲۱ ۱۴۰۱/۱۰/۴
فعلا که متروکه است. فقط برای انتقال متن و تصویر خیلی ضروری استفاده میشه. هیچ اعتمادی به هیچکدومشون‌نیست...هر ایرانی حداقل سه چهار تا فیلتر شکن‌داره روی گوشیش...قرار نیست هر چی دولت!!بگه مردم‌گوش کنن.
ناشناس۲۸۱۵۱۳۱۰۷:۵۷:۴۰ ۱۴۰۱/۱۰/۴
خودتون هم مشکل کندی و مکرر خارج شدن از سرویس ، سایت الف را حل کنید بعد برای دیگران نسخه بپیچید!!
ناشناس۲۸۱۵۲۸۹۱۰:۰۸:۲۱ ۱۴۰۱/۱۰/۴
حتی نظرات در موبایل به درستی نشان داده نمی شود و باید حالت کامپیوتری کرد
ناشناس۲۸۱۵۴۴۸۱۱:۵۵:۵۷ ۱۴۰۱/۱۰/۴
صیانت شده اند. مشکل را صیانت کننده باید برطرف کند که کلا وقتش به دو قسمت تقسیم می شود و برای این موارد وقت ندارد، آن دو قسمت هم اول صیانت کردن است بعد هم جشن پیروزی صیانت!
ناشناس۲۸۱۵۱۳۳۰۷:۵۸:۱۹ ۱۴۰۱/۱۰/۴
واقعا شما فکر کردید علت عدم استقبال مردم از پیام رسان های داخلی ضعف آنها در عملکرد یا جلوه های بصری است؟
ناشناس۲۸۱۵۱۴۹۰۸:۱۹:۱۴ ۱۴۰۱/۱۰/۴
چرا فقط شماره های ایران حق عضو شدن دارند؟ جواب میتواند امنیت پایین سورها و ترس از هک شدن بوسیله اجانب باشد
ناشناس۲۸۱۵۱۶۸۰۸:۳۳:۱۴ ۱۴۰۱/۱۰/۴
اگر توانستید پراید را به کیفیت خارجی ها برسانید آن وقت میتوانید این پیام رسانها را هم رقیب واتساپ و تلگرام و ..... بکنید
محمد۲۸۱۵۱۷۰۰۸:۳۴:۲۵ ۱۴۰۱/۱۰/۴
یکی از مشکلات بزرگ پیام رسانهای داخلی این هست که از ترس هک شدن IP کشورهای دیگه رو بستن، من عراق بودم، امارات بودم نتونستم استفاده کنم.
ناشناس۲۸۱۵۲۰۰۰۹:۰۱:۵۷ ۱۴۰۱/۱۰/۴
به همه چیز ظاهری پیام‌رسان‌ داخلی اشاره کردید جز اصل مطلب و ان مشکل امنیت است و اینکه پیام‌رسان‌ از چه رمزگذاری استفاده میکند و گرنه هیچ مخاطبی به این ظواهر اهمیت نمیدهد.
ناشناس۲۸۱۵۲۰۸۰۹:۰۹:۱۷ ۱۴۰۱/۱۰/۴
مشکل اینها نیست. تا وقتی حریم خصوصی افراد تامین نشه و ممکن باشه افراد بخاطر یه مطلب خارج از چارچوب پستشون حذف بشه یا کانالشون غیر فعال بشه کسی به پیام رسان داخلی نمیاد.
ناشناس۲۸۱۵۶۴۸۱۳:۵۵:۳۴ ۱۴۰۱/۱۰/۴
چگونه جاهای دیگر حذف کنند ایرادی ندارد اما ایرانی ها انجام دهند..؟!!! یا امتیت جهت اطلاع شما ایرانی ها شاید 2 الی 3 جا به صورت نامحصوص رصد شوید اما خارجی هاا علاوه این 2 الی 3 مورد داخلی 10 جای دنیا هم رصد می شوید
ناشناس۲۸۱۵۲۵۴۰۹:۴۶:۰۸ ۱۴۰۱/۱۰/۴
اینا که گفتید که همش فرعیاته،اصل امینت شبکه و و اعتمادی هست که کاربران باید داشته باشند که متاسفانه نه امنیت شبکه داریم و نه کاربران اعتماد دارند. حالا دیگه کند بودن و پایین بودن سرعت پیشکش!!!
ناشناس۲۸۱۵۲۵۸۰۹:۵۰:۳۹ ۱۴۰۱/۱۰/۴
ما یک شرکت بازرگانی هستیم که با ترکیه و امارات و قبرس و ... کار می کنیم .مدام هم عکس و مشخصات کالاها را برای یکدیگر می فرستیم .حتی با شرکتهای داخلی به همین طریق به خوبی کار می کردیم .نمی شه به اونها بگیم که بله نصب کن ! تقریبا تمام مشتری های داخلی ما حاضر به نصب پیام رسان داخلی نیستند چون اعتماد نیست
ناشناس۲۸۱۵۳۱۳۱۰:۲۳:۰۷ ۱۴۰۱/۱۰/۴
۱- افراد از خارج از کشور نمی توانند عضو شوند. ۲- یکی از دو پلتفرم اصلی دنیا یعنی آیفون توسط این پیام رسان ها به درستی پشتیبانی نمی شود.
ناشناس۲۸۱۶۱۷۰۱۸:۲۶:۱۸ ۱۴۰۱/۱۰/۴
سلام. شبکه اجتماعی گپ به آدرس gap.im به طور کامل در آیفون پشتیبانی می شود. امکان عضویت از سایر کشور ها را هم دارد
ناشناس۲۸۱۵۳۲۱۱۰:۳۲:۲۲ ۱۴۰۱/۱۰/۴
مشکل حریم خصوصی است مشکل دوم آپدیت دادن و همگام با پیام رسان خارجی حرکت کردنه که بعید است این دو مشکل حل بشه به نظر من پیام رسان داخلی جواب نخواهد داد مثل این است که با وجود بنز شما اصرار کنی کسی سوار یه پراید بشه
ناشناس۲۸۱۵۳۶۳۱۱:۰۱:۳۰ ۱۴۰۱/۱۰/۴
به شما نباید ارتباطی داشته باشه مردم از چه پیام رسانی می خوان استفاده کنند.
مهدی۲۸۱۵۳۹۴۱۱:۱۹:۰۸ ۱۴۰۱/۱۰/۴
در روبیکا هدف اصلی اینه که شما حجم بیشتری از اینترنت مصرف کنی، دلیلش هم اینه که سهامداران این پیام رسان ایرانسل و همراه اول هستند
ناشناس۲۸۱۵۴۲۵۱۱:۴۱:۴۶ ۱۴۰۱/۱۰/۴
بنظرم دست اندرکاران باید از این فرصت پیش آمده فیلترینگ نهایت استفاده در گسترش و اصلاح پیام رسانهای داخلی استفاده کنند چون بالاترین میزان عضوگیری الان هست. این فرصت بارها به هدر رفته بخصوص زمانی که وایبر فیلتر شد و یه نیروی غیبی ملت رو هل داد توی تلگرام! همون موقع پیام رسانهایی مثل بیسفون فعال بودن و اگر همون وقت اونها حمایت میشدن و توسعه پیدا میکردن شاید الان اوضاع این نبود. بهرحال حتما باید ما در این زمینه پیشرفت کنیم و این ناگزیره منتها باید با سعه صدر و استفاده از تجربیات دیگران این عمل انجام بشه. اصلا هم نباید به حرفهای بقیه که ملت دنبال خارجی هستند توجه کرد چون نمیشه تا ابد ما محتاج بمونیم و باید هر جور شده روی پای خودمون بایستیم. امیدوارم این زمینه لااقل پیشرفت بشه و دچار خساست و جهل مسوولین نشیم.
ناشناس۲۸۱۵۵۳۴۱۲:۵۳:۰۸ ۱۴۰۱/۱۰/۴
با عرض سلام خدمت شما، لطفاً واتساپ و اینستاگرام و تلگرام را رفع فیلتر بفرمایید کاروزندگی داریم، تشکر.
ناشناس۲۸۱۵۷۳۵۱۴:۵۰:۳۴ ۱۴۰۱/۱۰/۴
انحصار عقب ماندگی و فساد میآورد در نبود انحصار و آزاد بودن اینها هم میتوانند رشد کنند و خدمات بهتری ارائه دهند
ناشناس۲۸۱۵۷۴۷۱۴:۵۸:۲۹ ۱۴۰۱/۱۰/۴
به نظرم دخالت در حوزه های شخصی و انتخاب های شخصی افراد نتیجه عکس خواهد داد به هر چیزی که اجبار کنی عکس میشه
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  2. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  3. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  4. رهبر انقلاب: حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود/ بسیجی ایرانی یقین دارد روزی رژیم‌صهیونیستی را از بین خواهد برد

  5. ورود کاروان‌های عظیم غذایی به پایگاه «عین‌الاسد»/ این اقدام آمریکا نشانه‌ای از آغاز جنگ است؟

  6. پیشنهاد خواننده کیهان درباره‌ ‌حجاب در مترو

  7. تاریخ ابلاغ قانون حجاب مشخص شد

  8. صحنه وحشتناک ۲ زورگیر که گوش یک مرد را می‌برند!

  9. از برق تا تخم‌مرغ؛ افزایش حداقل ۴۰ درصدی نرخ سبد معیشت

  10. درخواست عجیب کارشناس تلویزیون از مردم برای فرزندآوری

  11. راز تحرکات جدید صهیونیست‌ها در جبهه لبنان

  12. جزئیات تازه از ترور دانشمندان هسته‌ای/ وزیر پیشین اطلاعات: نیم‌ساعت قبل از آنکه برسیم، تروریست‌ها فرار می کردند

  13. دست هایی که بر سفره دراز نمی‌شود‌!

  14. گرد و خاک عارف علیه منتقدین دولت/ سه ماه قبل کجا بودید؟

  15. خداحافظی با چادرخوابی خانواده‌های شهرستانی در اطراف بیمارستان‌ها

  16. با پول دناپلاس توربو چه خودروهایی می‌توان خرید؟

  17. رضا رشیدپور برای مذاکره با ایلان ماسک افتخار داد!

  18. تابعیت دوگانه جرم است؟

  19. روایت هولناک فردی که گوشش بریده شد | با کاتر گوشم را بریدند ... یکی از آنها فیلم می گرفت

  20. پارلمان لبنان: دیگر موانع جدی برای آتش بس میان لبنان و اسراییل وجود ندارد

  21. پیش‌بینی عجیب از درصد رشد جمعیت در ایران  

  22. کارگران ۱۰۰ دلاری/ دستمزدهایی که ناگهان پودر می شود!

  23. رقم وحشتناک ارزش دارایی‌های ملکی بانک‌های ایران

  24. حقوق تا ۲۴ میلیون تومان از مالیات معاف شد

  25. «حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود»؛ تیتر یک رسانه‌های جهان

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  3. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  6. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  7. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  8. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  9. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  10. بدهکاران، طلبکار شدند!

  11. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  12. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  13. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  14. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  15. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  16. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  17. درد بیمار و ناز طبیبان !

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  20. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  21. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  22. یارانه‌ها واریز شد

  23. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  24. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  25. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

آخرین عناوین