امکان نظرسنجی از محتوای کتاب‌های درسی به صورت برخط فراهم شد

  4011010100

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در راستای رویکرد اصلی ‌مردمی‌سازی امور و تحول در روش‌ها و برنامه‌های خود، تحول جدیدی را با فراهم‌ساختن امکان «‌‌نظرسنجی از محتواهای کتب درسی» برای تمام مخاطبان خود فراهم ساخته است.

به گزارش گروه آموزش‌ و پرورش خبرگزاری فارس، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در راستای رویکرد اصلی ‌مردمی‌سازی امور و تحول در روش‌ها و برنامه‌های خود، تحول جدیدی را با فراهم‌ساختن امکان «‌‌نظرسنجی از محتواهای کتب درسی» برای تمام مخاطبان خود فراهم ساخته است.

این سازمان اعلام کرد: همه ‌دانش‌آموزان، معلمان، والدین، کارشناسان اداری، استادان دانشگاه و صاحب‌نظران عرصه تعلیم و تربیت و همه کسانی که دغدغه نظام آموزش و پرورش را دارند می‌توانند از این امکان استفاده کنند.

این سامانه در اختیار عموم مردم می‌باشد و در پایگاه اینترنتی به آدرس nazar.roshd.ir راه‌اندازی شده‌ است و تمام مخاطبان می‌توانند با انتخاب دوره‌های مختلف تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم، فنی و حرفه‌ای و کاردانش و انتخاب دروس در پایه‌های مختلف، کتاب‌های همان پایه را انتخاب و نظر خود را در ارتباط با آن کتاب و محتواهای آن ثبت کنند.

در این سامانه پس از پُرکردن فرم ثبت‌نام، «کد عضویت» به موبایل شما ارسال می‌شود و با استفاده از این کد می‌توانید برای ‌ثبت نظر اقدام کنید.

تمام گروه‌های مخاطب مذکور در این نظرسنجی می‌توانند نظرات خود را به صورت کلی درباره کتاب یا درباره فصل‌ها و درس‌های هر کتاب به ثبت برسانند.

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نظرات انتقادی و پیشنهادی تمام صاحب‌نظران را بررسی و در صورت تایید محتواهای به ثبت‌ رسیده پس از تکمیل و ارزیابی‌های لازم، برای اعمال آن‌ها اقدام خواهد کرد.

این نوآوری و ‌تحول جدید به صورت یکپارچه در دولت سیزدهم رقم خورده و گامی مهم در جهت مردمی‌کردن امور این سازمان و مشارکت آحاد صاحب‌نظران تعلیم و تربیت، والدین، معلمان و خود دانش‌آموزان در تدوین و تالیف و اصلاح محتواهای کتاب‌های درسی است تا آن‌چه که ارائه می‌شود مورد پسند و درخور شأن و جایگاه آینده‌سازان این مرز و بوم باشد.سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درهای سازمان را به روی تمام مخاطبان، منتقدان و ذینفعان خود گشوده است تا با مشارکت حداکثری در راستای تحول در کتاب‌های درسی قدم بردارد.

امیدواریم این اقدام مایه افزایش تعامل و ارتباطات و همچنین رضایتمندی تمام خانواده ها را فراهم آورد و بتوانیم در گام دوم انقلاب اسلامی شاهد تحول در عرصه تعلیم و تربیت باشیم و یقین داریم این مهم با مشارکت مردمی محقق خواهد شد.