مطلبی با عنوان «همه آرام جز عبدالحمید» با نظرات متعدد کاربران همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:
*کسی که از طالبان حمایت کرد و دیدگاهش نسبت به زن همان دیدگاه طالبانی است چطور می تونه آدم درستی باشه ؟
*یقین داشته باشید برای تمام کارهایی که می کنید در روز قیامت مواخذه میشید.از اون روز بترسید
*من سالهابا سنی ها زندگی کردم بسیار مردم خوبی هستند
*اگر کسی معترض باشه و بخواهد به اعتراضات کمک کند تا مشکل جامعه حل شود در یک خطبه الی چند خطبه خوبه. ولی اگر زیاد شورش دربیاره اصلا دنبال منافع مردم نیست بلکه ایشون دنبال منافع خودش و منافع خانواده اش هست. روشنفکران اهل سنت و جوانان تحصیلکرده اهل سنت باید وارد کار بشن و جلوعوام فریبی عبدالحمید را بگیرند تا خدای ناکرده بعضی که عوام هستن توسط ایشون تحریک نشن و دستشون به خون دیگران یا کشته شدن خودشون آغشته نشن.
*مولوی عبدالحمید حرفش انتقاد هست وحکومت هم باید انتقاد پذیر باشه .
*اگر شرایط اقتصادی مردم بهبود پیدا نکنه متاسفانه بحران های اجتماعی غیر قابل کنترل مملکت را فرا می گیره قطعا دشمنان سو استفاده می کنند
*اگه این مار خوش خط وخال رو مهار نکنن تبدیل به مار هفت سر میشه افاضات ایشون با فقه اهل سنت اصلا مطابقت نداره بنظرم دور برش رویکم شلوغ دیده خیالاتی شده بنده خدا هرروزم یه مطلب جدید وبی سروته میگه
*برادر عبدالحمید مواظب باش بین مردم فتنه درست نکنی.. مملکت ایران وحدت میخواهد نه تفرقه افکنی بین برادران.
*اوضاع مملکت وقتی آروم میشه که گرانی نباشه وگرنه نارضایتی مردم از وضع جامعه بیشتر میشه
*ناراحتم برای برادران اهل سنتی که به حرفهای بدون منطق ایشان در شرایطی که الحمدالله کشور به سمت آرامش پیش میرود دل بسته اند و از پشت پرده و آموزش هایی که سرویس های بیگانه بهش میدن بی خبر هستند. تشکر از اهل تسننی که گفتند ایشان رهبر ما نیست و واقعیت رو قبول کردند.
*چرا از طالبان انتقاد نمیکنه حتی زن رو از حق سواد محروم کردن چسبیده به جمهوری اسلامی این جیره خوار بن سلمانه
*اگر بدون تعصب به سخنانش توجه کنید میبینید حرفایی که قبلا خودش زده و نهی کرده و گناه میدانسته. الان خودش داره تکرار میکنه مثلا مسئله بهاییت و یا تهمت زدن (شکنجه زنان در زندانها) .واقعا اگر طرفدار زن هستی چرا جلوی ظلم به زنان بلوچ را نمیگیره واقعا بیشتر زنان بلوچ خصوصا توی روستاها و مرزها ازادی بیان دارند .چرا اگه یک طایفه اختلاف داشته باشن باید دختر رو به عنوان تاوان باید بدن .خیلی چیزهای دیگه چرا هیچ وقت به عربستان گیر نداده این همه اعدام میکنند اونم گردن زدن نوجوانها و زنان چرا در برابر ظلم طالبان به زنان ساکته وخیلی از موارد
*تنها نقطه ضعف مولوی عبدالحمید استانداردهای دوگانه ی او در مقابل عربستان و طالبان و ایرانه وگرنه حرفهاش کاملا درست و حقه.من به مولوی عبدالحمید احترام میذارم اما اصحاب ایشون پاسخ بدن دفاع از طالبان وحشی تروریست چطور ممکنه؟ یا سکوت در برابر نقض های فاحش حقوق بشر در عربستان؟ اگر نقض حقوق زنان و مخالفین جرمه، در افغانستان تحت سلطه طالبان و عربستان تحت سلطه آل سعود هم باید جرم باشه.
*انتقاد را باید گوش کرد . این چه روش غلطی هست که اگر کسی از دولت انتقاد کرد یا بیگانه ست یا جاسوس .؟
*پایین ترین شان اجتماعی و انسانی رو زنان بلوچ در ایران دارند این اقا زن رو حتی به ادم حساب نمی کنه چه برسه به موجودی که اجازه ی درس خواندن رشد اجتماعی و...به خدا خجالت آوره که کسی تا همین یک ماه پیش به زنان اجازه حصور در نماز رو نداده بعد الان ادعای طرفداری از حقوق زنان رو می کنه این نیرنگه من به عنوان زن لر این حرف رو می زنم که زن در بلوچ جایگاهی در حد زن در افعانستان داره
***
مخاطبین الف درباره «توضیحات عجیب چمران درباره حقوق نجومی دختر عضو شورای شهر» در بسته خبری روزانه الف نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را میخوانید:
*یاد امام علی افتادم که به برادرش آتیش داد و گفت تو که برای این دوام نداری چطور میخوای من به جهنم دوام بیارم
*از زمان تشکیل شورای شهر جز رانت وفساد برای شوراها که به کام آنها بوده .متاسفانه برای مردم هیچ نداشته بهتر نیست جمع شود
*جناب چمران ، ایین نامه شهرداری را عوض کنید. یعنی در ان شهرداری ده نفر پیدا نمی شود بتواند منشی گری کند؟ شورا چه اصولگرا باشد چه اصلاح طلب، باید اطلاعات مراوداتش مشخص باشد و در کنترل؛ در غیر اینصورت زمینه ساز فساد می شود.
*شورای شهر برای نظارت بر کار شهرداری ها ایجاد شد ولی در همه شهرهای کشور لانه فساد اقتصادی شده ،باید قانونی وجود داشته باشد که وقتی از یک حدی تعداد آرا کمتر شد به معنی حذف آن جایگاه تلقی شود نه اینکه درهرصورت حتی با هزار رأی کسی نماینده شود
*جناب چمران؛ آیا این بی عدالتی ها از جانب باصطلاح بعضی انسان های باصطلاح ارزشی جامعه نیست که با مجموع این افعال سراسر تبعیضانه، روح لطیف مردمی شرافتمند که برای این شجره ی طیبه تا پای جان ایستاده اند را مکدر می نمایند؟!
*همه جا صحبت از حقوقه!! مجلس، دولت، تمام ادارات، کارخانه، شرکت کوچه و خیابان هر جا که میروی صحبت از حقوق و دستمزد و اضافه شدن حقوق است آیا این هشتاد نود میلیون جمعیت همه حقوق بگیرند!؟ ما روستایی ها که هیچ مزایایی نداریم چی!؟ چرا همه چی برای حقوق بگیران است!
*اقای چمران شما دیگه ماست مالیش نکنید ما خودمان در شهرداری زمانی که فیش صادر میشد تا دقیقه اضافه کاری را منظور میکردند مردم را چی فرض کردی .
*توضیحات چمران را باید گفت توجیهات ! یک کار خلاف که راه را باز میکند که دیگر اعضا هم دست به خلاف بزنند! این خانم چگونه استخدام شده؟ ! با پارتی بازی مادرش آیا برای همه مردم این امکان هست که فرزندشان با دریافتی 26میلیوتی در جایی بکار گرفته شوند؟ !داد مردم ازاین نابرابریها و بی عدالتیهاست. مردم رای ندادند که خانم دخترش را سرکارببرد وحقوق نجومی بگیرد باید هرکس میخواهد جایی بکارگرفته شود به صورت قانونی و با آزمون استخدامی باشد نه همینحوری دست فرزندش را بگیرد وسرکارببره !
*فیش حقوقی ۳۳ میلیون تومنی یک دختر ۲۱ ساله که مامانش آورده استش تو شورا براتون عادیه؟
*شاید جای بسی تاسف باشد که فقط حقوق یک مسئول دفتر تازه وارد باید ۱۵ و ۱۶ میلیون باشه اما یک معلم بعد از چند سال سابقه ۱۰ میلیون باشه ، اهمیت شغل ها رو خود بسنجید وقضاوت کنید که چرا به اینجا رسیدیم ، این تمام عدالت است که حرفش میزنیم ، بعد انتظار داریم آینده کشور درست بشه ، خیلی از شعارهای انقلاب و خون شهدا فاصله داریم ، البته این فقط حقوق هستش ، سایر مزایا بماند .
*هرنوع تبعیض در عدالت عمومی در امور بیت المال حرام است و اثرات سوء بر اذهان عمومی و بلعکس خداوند حاضر وناظر است آن شا ئالله وامید است فراموش نشود
*اقای چمران یک گارگر چقدر حقوق میگیرد لطفا این هم پیگیری کنید تا مطمین بشید که اختلاف طبقاتی از طبقه شما شروع میشه خجالت اوره که رییس شورای شهر هنو ز میگه باید پیگیری کنیم .
*این توضیحات برای خودتان خوب است هم خودتان میدانید و هم مردم که توضیح شما بی اعتبار است یک بار به خاطر رضای خدا راست بگویید ملتی که به مدیرانش اعتماد ندارد پیشرفت نمیکند
*درد مردم همین است که عده ای به پست ومقام برسن وبرای زندگی خود واقوام برنامه ریزی کنن وهیچ مقامی درکشور پاسخگونیست ودرصورتیکه جوانانی شایسته تر وبا مردک بالا تر باید به دست فروشی وشغلهای پیش پا افتاده با بدبختی زندگی کنن
*تا الان هر فیش نجومی از شما کشف شد گفتید معوقات ماه های گذشته بوده
*یعنی وقتی این جور خبرها از فیش حقوقی افراد را می بینم انگار از پشت خنجر خورده ایم . تهدید اصلی نظام همین افراد و همین مسئولین هستند که دختر بچه ۲۰ ساله خودشون را می آورند سرکار و از جیب مردم حقوق نجومی می دهند . روح اله عجمیان بسیجی شهید در یک خانه استیجاری زندگی می کرد پدرش کارگر فصلی بوده خودش کارگر گچ کار روز مزد بعد بچه های مسئولین این جوری .
*آقای چرا یک دهه هشتادی ، فقط با رانت مادرش که احتمالا با رانت وارد شورا شده است باید این مقدار حقوق بگیرد؟ اصلا شماها در شورای شهر چکار میکنید که باید حقوقهای نجومی بگیرید؟ آقای چمران اگر این کارها مصداق بارز فساد نیست، لطفا فساد را دوباره برای مردم عادی با حقوق 8-7 میلیون تومان و ساعت کاری 12-10 ساعت در روز توضیح دهید!! اصلا حقوق مادر این خانم و حقوق شخص شما چقدر است و چند دقیقه در روز برای آن کار میکنید؟
*به عنوان فردی که به این لیست رای دادم میگم:اقای چمران به جای این حرف ها مثل یک مرد تمام قامت بایستید و عذرخواهی کنید .باور کنید این رفتار به تقوا نزدیک تر است. از اون خانم هم خواهش دارم اجازه بدن خدمت رسانی به مردم تهران رو دیگران به عهده بگیرند و استعفاء بدن .واقعا این حرف ها جز سرافکندگی برای ما چیزی نداشت چمران جان!
***
یادداشتی با عنوان «اکبریها از مریخ نیامدهاند!» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:
*فقط نبايد اشكال را در نحوه گزينش افراد دانست زيرا كسي كه هفتاد ماه به جبهه هاي نبرد ميرود حتما خود را را براي كشته شدن آماده كرده است اما تغييرات افراد ميتواند در هر زماني اتفاق بيفتد و وسوسه هاس شياطين هميشه در كمين همه افراد است و لذا دعاي عاقبت بخيري اهميتش اينجا مشخص ميشود بنابراين نظارت مستمر و دقيق سازمانهاي نظارتي بر رفتار اشخاصي كه در مناصب بالاي حكومت و مشاورانشان هستند بايد با جديت و دقت بيشتري صورت گيرد .
*خدا کند شیوه جذب و بکارگیری افراد اصلاح شود: ۱. انتخاب بر حسب تخصص و تعهد ۲. نظارت همیشگی بر افراد
*فرم های گزینش را ببینید. هنوز به همان شکل ۳۰ سال پیش عمده سوالات راجع به عضو گروهک بودن، واجبات انجام دادن،لباس و.. است ، انگار نفهمیده اند که زمان تولد این جوان دیگر گروهکی نبوده!! معیار اینهاست.
*دليل اصلي عقب مانده گي كشور از مديران نالايقي است كه از بالا تا پايين اين مملكت سمت دارن و با نشون زدن بر پيشاني خودشون رو جان بركف ميدونن.
*متاسفانه خیلی وقت است که ملاک سنجش افراد ، میزان ریا و تزویر و ظاهر شرعی داشتن و حجاب چادر و اینجور چیزهاست .
*خیانت به کشور فقط درز اطلاعات نیست . خیانت عقب نگه داشتن کشور از پیشرفت -فقیر کردن مردم-شعار های پوچ سیاسی - بر باد دادن ایمان مردم - دین را به خرافه آلودن و .....هم هست
*در آن ایامی که اکبری در جبهه بود و بطور کلی با سیستم حکومتی کار میکرد وپست حساسی در رده معاونت داشت ،کسی فکر نمیکرد که روزی از mi6سر دربیاره . باید شرایط را سنجید که انگیزه های او فقط شهروندی انگلیس برای او و خانواده اش بوده ؟ این کار را هم مثل خیلیها بدون جاسوس بودن هم میتوانست بکند . البته اطلاعات کلی در دسترس مسئولین هست .چگونه در سازمانی که تمامی اعضا آن با جان و دل انجام وظیفه میکنند، کسی جاسوس میشود؟
*تحلیل غلط بود چرا که امثال اکبری ها ریا کار نبودند کسی برای ریا ۷۰ ماه جبهه نمی رود بلکه این پیام هست یک انسان با هردرجه ای از معنویت هم که داشته باشد شیطان و هوای نفس بی خیال او نمی شوند دو اینکه وظیفه یک سیستم سالم حفاظت و جلوگیری لغزش نیروی ها خود است. سوم وظیفه دستگاههای ضد جاسوسی اعتماد به افراد نیست در نظر آنها هرکسی می تواند یک جاسوس شود
*به نظر اینجانب یکی از اساسی ترین مشکلات در نحوه گزینش افراد برای پست ها در این است که وقتی که کسی از کانال گزینش عبور کرد دیگر تحت نظر قرار نمی گیرد و برای جلوگیری از این نوع تخلفات بایددر هر دستگاهی جایگاهی باشد که هر کارمندی حتی دون پایه در صورت مشاهد هر گونه تخلف از قانون مدیر بالاتر از خودش بدون هیچگون هراسی بتواند تخلف را گزارش دهد و در صورت تایید تخلف مدیر بالاتر ان مدیر بدون هیچگونه اغماضی در جمع کارکنان مجموعه خودش معرفی و وادار به اعتراف به تخلف خود نمایند تادرس عبرت برای دیگران باشد.