به گزارش ایسنا، حجت عبدالملکی در همایش " اقتصاد مقاومتی؛ از نظر تا عمل" اظهار کرد: مردم اقتصاد مقاومتی را مساوی با گرسنگی ، نداری ، بدبختی و فلاکت دانسته و میگویند اجرای اقتصاد مقاومتی را متوقف کنید در صورتی که نمیدانند این سیاست اجرا نمیشود.
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یک اقدام ویژه است. عیب کار اینجاست که اجرایی وجود ندارد در صورتی که اقتصاد مقاومتی در حوزه اجراست. جبهههای مختلفی باید در حوزه اقتصاد مقاومتی شکل گیرد. جبهه اول علمی است، به تولید علم کاربردی احتیاج داریم و دانشگاهها باید درگیر شوند. جبهه بعدی فرهنگی است تا اقتصاد مقاومتی به باور عمومی تبدیل شود.در حال حاضر مردم باور ندارند تورم ایجاد شده برای این است که اقتصاد مقاومتی اجرایی نمیشود.
عبدالملکی با اشاره به جبهه سیاسی و مطالبهگری، تصریح کرد: هرکس از خودش باید شروع کند، نه اینکه منتظر باشیم رئیس جمهور شویم یا رئیس جمهور بگوید چه کنیم.
وی با اشاره به وجود آفتها در امر اقتصاد مقاومتی است، گفت: اولین آفت روزمرگی در مجموعه های دولتی است. آفت بعدی عدم التزام بخشی از کارگزاران به اقتصاد مقاومتی است.
عبدالملکی افزود: کاری که مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری باید انجام دهد این است که سند جدیدی تولید نکند؛ چرا که سند زیاد داریم. مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری میزهای گفتوگوهای جدی اقتصاد مقاومتی ایجاد کند. همچنین این مرکز با معیارهایی، عملکرد وزرا را با نگاه اقتصاد مقاومتی سنجش کند و ببیند کدام وزیر با این معیارها کار کرده است.