توضیح وزیر بهداشت درباره مسمومیت دانش‌آموزان/ پرسش‌های انتقادی کیهان از دولت رئیسی

  4011209085 ۳۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

توضیح وزیر بهداشت درباره مسمومیت دانش‌آموزان/ پرسش‌های انتقادی کیهان از دولت رئیسی

توضیح وزیر بهداشت درباره مسمومیت دانش‌آموزان

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در جمع خبرنگاران، درباره پیگیری مسمویت سریالی دانش آموزان در مدارس، گفت: خودم شخصا به قم رفتم و همه بیماران بیمارستان شهید بهشتی را ویزیت کردم و مدتی طولانی این کار طول کشید.

وی گفت: مسمومیت ایجاد شده بسیار خفیف بود و الحمدالله هیچ گونه عارضه برای کسی ایجاد نکرده بود و تنها چند ساعتی دچار علائم ضعف عضلانی، بیحالی و حالت تهوع بودند.

وی افزود: کمیته ویژه‌ای را مامور کردیم که در این رابطه تحقیق کنند و از بهترین اساتید سم شناسی کشور کمک گرفتیم که تحقیقات آنها نشان داد سم بسیار خفیفی باعث این عوارض می‌شود.

وی گفت: بررسی  اینکه سم از کجا می آید و... در حد وزارت بهداشت نیست. اظهارات در مورد عمدی بودن آن به عهده ما نیست.

عین‌االهی بیان کرد: درمان این مشکل انجام می‌شود و تاکنون عارضه خاصی نداشته است.

او در پاسخ به سوالی درباره نوع دقیق سم و عوارض احتمالی بلندمدت آن، تصریح کرد: جزییات بعدا منتشر می‌شود.

نماینده قم: اگر مسمومیت دانش‌آموزان عمدی باشد مسئولان امنیتی باید برخورد کنند

به گزارش خانه ملت، احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم در نشست علنی نوبت صبح امروز مجلس در تذکر شفاهی گفت: ابتدا تشکر می کنم از دکتر قالیباف، نایب رئیس و هیات رئیسه مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان که به موضوع مسمومیت دانش آموزان دختر قم ورود کرده و هیاتی را جهت رسیدگی اعزام نمودند.

نماینده مردم قم در مجلس ادامه داد: معاونت محترم وزیر بهداشت اظهار داشتند که این مسمومیت عمدی بوده است، اگر این صحبت درست باشد باید مسئولان امنیتی و انتظامی این موضوع را پیگیری و با عاملان و مسببین آن برخورد کنند.

وی تصریح کرد: مردم و حوزه انقلابی قم با هرگونه تحجر و کار خارج از عقل و منطق مخالف بوده بنابراین ضمن اینکه این کار را محکوم می کنیم و از این اقدامات برائت می جوییم و از تحصیل دختران حمایت و استقبال می کنیم لذا مردم عزیز مطمئن باشند که مجلس پیگیر این موضوع است و قطعا دشمنان ملت ایران نمی توانند از این موضوع سوءاستفاده کنند چرا که ما این اجازه را به آن ها نمی دهیم.

قالیباف: تنها دو شهر درگیر مسمومیت دانش‌آموزی هستند

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در جریان جلسه امروز مجلس شورای اسلامی و خطاب به عبدالعلی رحیمی مظفری بیان کرد: شما امروز صبح در تذکری مطرح کردید که ۱۰ الی ۱۵ شهر درگیر مسمومیت دانش آموزی شدند. بنده از شما می‌خواهم این موضوع را تصحیح کنید چرا که اینطور نیست و تنها دو شهر قم و بروجرد درگیر هستند.

در ادامه عبدالعلی رحیمی مظفری بیان کرد: بنده ۱۵ شهر را پس می‌گیرم اما تعداد شهرهایی که درگیر مسمومیت دانش‌آموزی هستند بیشتر از عددی است که شما گفتید. از شما می‌خواهم شهر کوار را نیز به آمار خود اضافه کنید.

در ادامه رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده مطابق گزارش کمیسیون بهداشت و درمان آمار ارائه کردم و امروز ظهر نیز با وزیر و کمیسیون جلسه داریم چرا که این موضوع بسیار مهم است.

افکار عمومی را به حال خود رها نکنیم

فرهیختگان نوشت: «در ماجرای جدید مسمومیت سریالی دانش‌آموزان که کشور نزدیک به سه ماه است با آن درگیر شده، مثل بسیاری از اتفاقات مشابه قبلی شاهد نوعی رها‌شدگی افکار عمومی به‌حال خود هستیم. به این معنا که گویی متولی مشخصی برای اعلام نتایج نهایی تحقیقات و اعلام عوامل دخیل در این خرابکاری‌ها در کشور وجود ندارد. هر‌مقام مسئولی احساس نیاز کند در حد چند جمله چیزی درباره این اتفاق می‌گوید و از کنار آن رد می‌شود.

در اوج احساس مسئولیت مسئولان هم شاهد تعطیلی دو سه روزه مدارس سراسر قم بودیم که درنتیجه آن، عامل اصلی این اتفاقات شناسایی و معرفی شود که این اتفاق نیفتاد و مدارس دوباره بازگشایی شد.

نکته تکراری اما مهم آنکه تجربه فاجعه اسیدپاشی‌های اصفهان و البته سلسله اتفاقات تلخ پاییز 1401 ثابت کرد نهادهای رسمی و مقامات تصمیم‌گیر در حوزه‌های مرتبط با اتفاقات اخیر، هرچه کمتر از خود کنش داشته باشند و ترجیح بدهند بیشتر سکوت کنند، این جریانات ضدایرانی و دشمنان آرامش افکار عمومی ایران هستند که دست به خلق روایت‌هایی می‌زنند که عموما 180 درجه با واقعیت‌های میدانی در تضاد و تناقض است.

نتیجه آنکه اعلام نظر قطعی مسئولان مربوطه و معرفی و مجازات عوامل این مسمومیت‌ها هرچه دیرتر اتفاق بیفتد، به تبع آن، سرمایه اجتماعی نهادهای تصمیم‌گیر کشور هم روز‌به‌روز بیش از قبل دچار ریزش خواهد شد و تجربه پاییز 1401 هم نشان داده این ریزش‌ها، بیشتر سبد جریانات ضدایرانی را پر می‌کند تا جریانات سیاسی داخل کشور، پس منطقی‌تر هم آن است که جریانات سیاسی و جناح‌های منتقد دولت، با منطق و ملاحظات ملی در این خصوص به کنشگری بپردازند.»

***

پرسش‌های انتقادی کیهان از دولت رئیسی

کیهان نوشت: «دولت محترم است که طی یک سال و نیم گذشته، بیش از 8 سالِ برخی‌ها تلاش کرده و در برخی حوزه‌ها، به نتایج خوبی هم رسیده است. دولتی که فقط در یک فقره، تلفات روزانه 800 نفر از کرونا را به صفر رسانده است و کشورمان را در این حوزه، جزو پرافتخار‌ترین کشورهای دنیا قرار داده است.

ظرفیت عظیمی در کشور وجود دارد که می‌توان با استفاده از آنها، از این «فتنه اقتصادی» هم عبور کرد و آن چیزی نیست جز، کارشناسان خبره، مومن و غیرلیبرال... چقدر از مدیران دولت‌های سابق در بدنه دولتی باقی مانده است؟

وضعیت سفرای کشورمان در برخی کشورهای مهم چگونه است؟ آیا این مدیران و سفرا با سیاست‌های دولت همراهند یا ساز خود را می‌زنند؟

چندبار از اساتید متعهد دانشگاه‌ها و کارشناسان خبره دعوت به عمل آمده تا برای عبور از این وضع، کمک حال دولت و ملت باشند؟ قطعا بخشی از وضعیت اقتصادی که در آنیم، حاصل تحریم‌ها و توطئه‌هاست اما این تحریم‌ها و توطئه‌ها، بیش از چهل سال است که وجود دارند. آن زمینه‌های داخلی که باعث می‌شوند، این توطئه‌ها موثر واقع شوند، آیا شناسایی شده‌اند؟ اتاق جنگ اقتصادی آمریکا، وزارت خزانه‌داری است. اتاق جنگ اقتصادی ما کجاست؟ »

انتقاد رسانه اصولگرا از مدیریت دولت در بازار ارز

مشرق نیوز با اشاره به سخنان دیروز قالیباف که گفته بود «افتخار مجلس این است که از یک ماه و نیم پیش شرایط را پیش بینی کرد و ۴۰ روز قبل بسته پیشنهادی کمیسیون اقتصادی درباره کنترل بازار ارز به دولت و رئیس جمهور منتقل شد. ما کارمان را انجام داده‌ایم و اکنون هم انجام می‌دهیم.» نوشت:

«با نگاهی به قیمت دلار در ۴۰ روز قبل از سخنان اخیر قالیباف مشخص می‌شود که نرخ ارز در آن روز (حوالی شنبه ۲۴ دی) حدود ۴۰ هزار تومان بوده است. 

اکنون سوال اینجاست که دولت در این ۴۰ روز چه می‌کرده و چرا گزارشی از کارنامه دولت پیرامون راهبرد مجلس برای کنترل نرخ ارز در دست نیست!؟

در واقع، ۲ احتمال بیشتر وجود ندارد. یا پیشنهادات مجلس از نظر دولت مقبول نبوده است. و یا دولت در این زمینه کاری نکرده و دلار به مرز ۶۰ هزار تومان نیز رسیده است!

مقوله‌ای که در هر دو حالتش پیگیری مجلس و نمایندگان محترم را می‌طلبد و باید در این باره به نظام اسلامی و مردم گزارش داده شود. و گرنه افتخار مجلس صرفا در راهروی مجلس باقی خواهد ماند.

در این باب البته نکته دیگری نیز وجود دارد و آن اینکه مجلس یک اندیشکده یا یک محفل سیاسی نیست که گزارشی راهبردی به دولت بدهد و تمام!

بلکه مجلس بعنوان رکن تقنینی و نظارتی نظام اسلامی باید در لحظه رصد کند که ریشه ایرادات اجرایی از قبیل طغیان نرخ ارز کجاست. سپس نتیجه رصد خود را در قالب نطق به استحضار مردم برساند و یا اینکه در قالب ابزارهای قانونی مجلس آنها را پیگیری کند تا جان مردم بیش از این آزرده‌ی ناکارآمدی اجرایی نشود.»

مصباحی‌مقدم: دولت بازار آزاد ارز را تعطیل کند

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با مهر، با اشاره به رشد بی‌سابقه قیمت دلار و دشمنی ارزی آمریکا، گفت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان ساخت: آنچه که در بازار ارز و برای قیمت دلار اتفاق افتاده، ناشی از هرج و مرجی است که در بازار آزاد ارز رخ داده، این بازار فاقد مشروعیت است و باید آن‌را تعطیل کرد.

وی با بیان اینکه نباید زندگی ۸۵ میلیون ایرانی تحت تأثیر چند هزار دلال باشد و مردم چوب منافع دلالان را بخورند، افزود: جز چند هزار دلال از بازار آزاد ارز سود نمی‌برند. این بازار آزاد ارز، بازار دلالی و مورد نفوذ آمریکا اسرائیل و عربستان سعودی است. این بازار ما را تحت جریان جنگ ارزی قرار داده است. به جز چند کشور از جمله ایران، اصلاً بازار ارزی مانند ما در سایر نقاط جهان از شرق آسیا گرفته تا اروپا وجود ندارد.

وی تاکید کرد: پیشنهاد من به دولت این است هر چه سریع‌تر بازار آزاد ارز را تخته کند و تمام تقاضا مشروع ارز را از طریق بانک‌ها و صرافی‌ها پاسخ دهد.

بهادری جهرمی: بی‌ثباتی در بازار ارز موقتی و کوتاه مدت است!

به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری در پاسخ به پرسشی درباره مرکز مبادله ارز، اظهار کرد: بعد از اینکه دشمن ملت ایران در پیشبرد اهداف در کف خیابان ناکام ماند و مردم با این امر همراهی نکردند، دشمن به حوزه ارزی وارد شد. بعد از این تمرکز ناآرامی و فشار خارجی بر حوزه اقتصادی این بی‌ثباتی ارزی که موقت خواهد بود، رخ داد و بررسی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نشان از دخالت روشن برخی گروه‌ها به ویژه گروه‌هایی بودند که مورد حمایت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی خارجی هستند و نهادهای مسئول ما هم در این زمینه پیگیر انجام وظایف خود هستند.

بهادری جهرمی با بیان اینکه برخلاف اینکه در یکسال و سه ماه ابتدایی فعالیت دولت ثبات نسبی در بازار ارز را شاهد بودیم، بی‌ثباتی در بازار ارز که موقتی و کوتاه هم خواهد بود، اتفاق افتاد تصریح کرد: در بازارهایی التهاباتی وجود دارد اما مردم هم تجاربی از اینگونه بازارها در گذشته دارند که یک بازار ملتهب می‌شود و با شکل‌گیری این تصور که سودی وجود دارد به سمت آن هجوم برده می‌شود اما بعد ضررهایی به جای می‌گذارد که سال‌ها نیازمند جبران است. بنابراین توصیه می‌کنم که مردم به این بازارها برای سرمایه‌گذاری اعتماد نکنند و به سمت سرمایه‌گذاری مولد  و شرکت‌های خصوصی دارای طرح مراجعه داشته باشند.

***

پاسخ قالیباف به میرکاظمی درباره سقف بودجه

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی نوبت صبح امروز نمایندگان بندی از لایحه بودجه درباره تبصره ۱۶ را به تصویب رساندند که در این بند بانک‌های دولتی مجاز شدند در سال آینده ۵۰ هزار میلیارد تومان (همت) اوراق مالی با سررسید تا پنج سال با ضمانت اصل و سود توسط دولت منتشر کند.

در جریان بررسی این بند محمدمهدی مفتح عضو کمیسیون برنامه و بودجه پیشنهاد حذف این بند را مطرح کرد؛ مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه با اعلام موافقت دولت برای حذف این بند گفت: امروز تا اینجای بررسی بودجه غیر از ۲۰۰ همت بابت نرخ ساده تا الان حدود ۴۰۰ همت در بودجه مغایرت ایجاد شده؛ بعضی از آنها مربوط به حقوق است که ما باید هر ماه پرداخت کنیم اما مبالغ دیگر باعث افزایش پایه پولی و تورم می‌شود این کارها را نکنیم؛ ۵۰ همت اوراق به معنای رشد ۴۰۰ همتی افزایش نقدینگی است؛ همین الان هم بانک‌ها نمی‌توانند اوراق بفروشند ما برای جبران تبصره ۱۴ قرار بود اوراق بدهیم اما بانک‌ها نمی‌خرند. حالا دوباره می‌خواهید اوراق اضافه کنید.

 بعد از این‌که بند الحاقی یک تبصره ۱۶ تصویب شد محمدباقر قالیباف خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: شما بحثی را اشاره کردید و گفتید که مصوبات مجلس شورای اسلامی باعث مغایرت ۴۰۰ همتی بودجه شده است، اما آیا مجلس شورای اسلامی این کار را کرده است؟ چنین چیزی درست نیست و در کمیسیون تلفیق هم رخ نداده است.

وی اضافه کرد: شما نامه‌ای به آقای رئیس جمهور نوشتید که این نامه به من منتقل شده و من در حال تنظیم پاسخ هستم که آن را ارسال خواهم کرد و آن جدولی که داده‌اید در آن چنین عددی نیست.

قالیباف گفت: ما نمی‌خواهیم این مسائل را در اینجا بحث کنیم، اما مردم مذاکرات مجلس شورای اسلامی را می‌شنوند و احساس می‌کنند ما به این موضوعات توجه نداریم. ما می‌دانیم که اگر سقف بالا رود تورم ایجاد شده و ناترازی به وجود می‌آید. ما متوجه هستیم به همین دلیل نمایندگان از طرح پیشنهادات خود انصراف می‌دهند.

***

جزئیات تشکیل هیأت اجرای قانون اساسی

سید احمد حبیب‌نژاد، معاونت قانون اساسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری درباره تشکیل هیأت اجرای قانون اساسی ذیل معاونت حقوقی ریاست جمهوری به ایرنا گفت: «

اصل ۱۱۳ قانون اساسی مسئول اجرای آن را رئیس جمهور بیان کرده است که در برخی از دوره‌ها رئیس قوه مجریه هیاتی را برای پیگیری اجرای قانون اساسی مشخص کرده و این هیات در برخی از دوره‌ها فعال بوده است. آیت الله رئیسی سوم مرداد امسال دستورالعمل نحوه اعمال مسئولیت رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی را ابلاغ کرد که در این دستورالعمل به تشکیل هیات پیگیری اجرای قانون اساسی با چند رسالت و کارویژه اشاره شد.

یکی از صلاحیت های هیات، ارائه راهکارهای اجرایی کردن اصول مغفول و معطل قانون اساسی، شناسایی موانع اجرا و پیگیری موارد نقض قانون اساسی است که برخی از نقض ها در خود معاونت قانون اساسی پیگیری و نقض‌های کلان نیز درسطح هیات پیگیری اجرای قانون اساسی بررسی می شود.

یکی از ویژگی‌های این هیات در این دوره که آن را از هیات های مشابه متمایز می کند، این است که نخست، رئیس جمهور رئیس هیات است، در حالیکه در دوره‌های قبل این گونه نبود.

دوم، مصوبات و تصمیمات این هیات با امضای رئیس جمهوری به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور ابلاغ می‌شود.

سوم، اعضای هیات پیگیری قانون اساسی در دوره‌های قبل بیشتر اشخاص حقیقی و دانشگاهی بودند اما در این دوره‌ شامل ۷ شخص حقوقی که بالاترین آن رئیس جمهور به عنوان رئیس هیات، معاون حقوقی رئیس جمهور به عنوان نایب رئیس هیات، معاون قانون اساسی به عنوان دبیر هیات و دبیر هیات دولت، وزیر دادگستری و دادستان کل کشور و معاون پارلمانی رئیس جمهور است و هشت نفر از حقوقدان در رشته‌های مختلف به پیشنهاد معاونت حقوقی و با امضا و ابلاغ رئیس جمهور عضو حقیقی هیات اجرای قانون اساسی هستند. امیدواریم این ترکیب و ساختار و سازوکارها باعث ‌شود این هیات کارویژه های خود را عینی‌تر و اجرایی‌تر انجام دهد.»

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۹۳۰۸۱۳۲۱:۲۰:۳۳ ۱۴۰۱/۱۲/۹
مدیریت حلقه مفقوده کشوره
ناشناس۲۹۳۱۰۲۱۲۳:۲۹:۰۵ ۱۴۰۱/۱۲/۹
عوضش امنیت داریم
ناشناس۲۹۳۱۱۱۹۰۱:۴۰:۱۹ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
این است و جز این نیست تنها راه نجات کشور و انقلاب و اقتصاد ملی کردن تمامی دارایی ها و ثروت در کشور به یکباره و دفعتا واحده
ناشناس۲۹۳۲۵۷۹۲۰:۴۶:۱۱ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
البته تمام داریی هایی که از رانت و اختلاس و رشوه و فساد و ....... بدست آمده است .
ناشناس۲۹۳۱۰۴۰۲۳:۴۹:۴۶ ۱۴۰۱/۱۲/۹
افزایش قدرت نظامی جمهوری اسلامی و پرده‌برداری از پایگاه‌های زیرزمینی سپاه و ارتش لرزه بر‌اندام رژیم جعلی و استکبار ‌انداخته و جرأت هرگونه اقدام نظامی آنها علیه کشورمان را گرفته است. ان‌شاءالله به‌زودی با به‌کارگیری این جنگنده‌ها و موشک‌ها علیه تل‌آویو و حیفا‌، محو رژیم جعلی کودک‌کش را در غرب آسیا شاهد باشیم.
ناشناس۲۹۳۱۰۸۹۰۰:۴۳:۳۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
گرانیهای شدید روزانه هم لرزه بر اندام مردم انداخته!
ناشناس۲۹۳۱۰۹۵۰۰:۵۰:۳۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
دوست عزیز! میدونی سرطان چیه؟ رشد نامتوازن سلولهای بدن یعنی سرطان!
ناشناس۲۹۳۱۲۲۷۰۸:۰۵:۵۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
محکم کلاهتان را بگیرید تا باد نبرد از عهده جلوگیری مسمومیت دانش آموزان برنمی آیید بعد شما می توانید لرزه بردن آمریکا می زنید ؟
ناشناس۲۹۳۱۴۲۱۱۰:۱۷:۵۷ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
ما لرزه قبلا ایجاد کردیم و نصف ابر قدرتی آنها در جهان گرفته ایم ودر ادامه به یک کشور عادی تبدیل خواهد شد
ناشناس۲۹۳۱۶۰۷۱۲:۲۵:۲۸ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
کره شمالی هر روز یک موشک بزرگ تر از قبل درست می کند و شلیک می کند ولی مردم کشورش از گرسنگی رنج می برند. موشک هیچ گاه برای ما امنیت اقتصادی نخواهد آورد. برای قوی بودن اقتصاد قوی مهمتر از قدرت نظامی است.
ناشناس۲۹۳۱۸۴۰۱۳:۵۶:۲۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
اگر موشکها نبودند به سرنوشت اوکراین و لیبی و سوریه دچار می شدیم.
ناشناس۲۹۳۱۰۴۱۲۳:۵۲:۲۸ ۱۴۰۱/۱۲/۹
برای پیگیری و حل مشکل سربازی یکی از جوانان فامیل به نیروی انتظامی مستقر در میدان ونک مراجعه کردم. از احساس مسئولیت عزیزان این نیرو و احترامی که برای ارباب‌رجوع داشتند واقعا به وجد آمدم وظیفه خودم می‌بینم از طریق این ستون مردمی از مسئولین و فرماندهان این نیرو به ویژه سردار رادان فرماندهی فراجا تشکر و قدردانی بکنم.
یوسف زاده - ساری۲۹۳۱۰۴۲۲۳:۵۳:۲۶ ۱۴۰۱/۱۲/۹
گسترش فضای مجازی و یله و رها بودن آن به جای اینکه یک ارزش باشد امروز به ضدارزش تبدیل شده است. هیچ‌کس منکر منافع آن نیست ولی این دلیل نمی‌شود که ما فرزندان‌مان را بدون تجهیزات به قتلگاه فرهنگی دشمن بفرستیم. بر تمام مسئولین و متولیان اجرایی فرض است که هرچه سریع‌تر به این اوضاع نابسامان فضای مجازی سروسامان دهند.
ناشناس۲۹۳۱۱۶۴۰۵:۲۰:۵۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
دشمن مردم ایران خود شما هستید. حالا باید چکار کرد.
ناشناس۲۹۳۱۳۴۳۰۹:۲۵:۴۰ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
فضای مجازی رو که فیلتر کردید، دیگه چتونه؟
نادر۲۹۳۱۳۱۴۰۹:۰۸:۲۶ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
جناب سخن گو فرمودید بی‌ثباتی در بازار ارز موقتی و کوتاه مدت است!حق با شماست ولی الان حدود چهل و اندی سال است این موقتی و کوتاه مدت ادامه دارد. بله این نوع خاص بی ثباتی موقتی و تا پایان دولت شما ادامه دارد و در دولت بعدی نوع دیگر بی ثباتی به مردم تحمیل می شود.
ناشناس۲۹۳۰۹۰۱۲۲:۰۲:۰۳ ۱۴۰۱/۱۲/۹
این پرسش های انتقادی کیهان نبود بلکه دستورالعمل و راهکارهای امری به دولت بود.
ناشناس۲۹۳۰۹۰۸۲۲:۰۸:۰۱ ۱۴۰۱/۱۲/۹
افزایش قیمت ارز کار خود دولت جهت جبران کسری بودجه و‌تامین پاداش و حقوق کارمندان و بدهی های خود با کاهش ارزش ریال است با افزایش قیمت ارز درامد دولت هم افزایش پیدا کرده ولی باید بهانه ای برای این کار داشته باشند چه بهانه ای بزرگتر که این افزایش رو گردن دلالان بیندازند
ناشناس۲۹۳۱۱۰۰۰۰:۵۷:۱۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
دولت دلار رو می بره بالا مردم‌ هول میشن میرن ریال میدن و دلار می خرن و به این طریق ریال دولت تعمین میشه!! بعد خوب که ریال جمع کرد این دفعه دلار رو یه کم میاره پایین مردم هول میشن دلاراشون رو‌ می فروشن واین دفعه دلار دولت تعمین میشه !
ناشناس۲۹۳۰۹۳۹۲۲:۲۵:۵۵ ۱۴۰۱/۱۲/۹
گیهان در حقیقت مدیحه سرایی دولت رئیسی را کرده نه پرسش انتقادی !
ناشناس۲۹۳۱۰۹۴۰۰:۵۰:۳۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
و طبق معمول باز هم کیهان تا توانسته مشکلات امروز را گردن مدیران دولت قبل انداخته !! ظاهرا هنوز عطش کیهان برای در اختیار گرفتن کلیه پستها به دست جناح متبوعش فروکش نکرده !! اما به کیهان توصیه می کنم چندتایی از مدیران سابق را نگه دارید که فردای روز بتوانید بازهم گناه کم‌ کاریها و نابسامانی ها را گردن آنها بیندازید !
ناشناس۲۹۳۱۱۲۳۰۱:۴۸:۲۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
وقتی بسیاری از مشکلات امروز مربوط به قبل هست باید اول آنها بازخواست شوند
پروین۲۹۳۱۰۰۸۲۳:۱۳:۵۵ ۱۴۰۱/۱۲/۹
بالاخره صدای روزنامه کیهان هم در آمد واقعیت تلخ را بیان کرد باز هم خوبه
ناشناس۲۹۳۱۰۱۹۲۳:۲۴:۳۷ ۱۴۰۱/۱۲/۹
مدیریت واحد نیست.تو استانها هر گاری چی دنبال عوض کردن استانداره دولت تو تهرون تصمیم میگیره کسی گوش نمیگیره.تنها راه حمایت سریح ریس جمهور از استاندار ها هس که زیر پرچم یکی سینه بزنن اونوخت وضعیت تغییر میکنه
علی۲۹۳۱۰۴۴۲۳:۵۵:۴۶ ۱۴۰۱/۱۲/۹
جناب الف: برای من جالبه که پس از نزدیک به سه ماه ظلم و جفا و رعب و وحشت در خانواده های دختران قمی، تمام بنیه و . . . ارکان حقیقت طلب و منصف و ظلم ستیز و اصولگرای جبهه ی اصولگرایی ( صدا و سیما، مجلس، دولت، قوه، پلیس، خبرگان، تشخیص، کیهان، خودسرها، آتش به اختیارها، کفن پوش ها، رسایی، رایفی پور، عباسی و . . . ) شده چند اظهار نظر خنثی و بی خاصیت. بعدا میان از نظریه ی " کار خودشونه" جوک می سازن!!! واقعا کار کیه؟ جناب الف، اگر دوست داری وصله حقیقت طلبی و انصاف به تنت بچسبه، یه مقاله تحقیقی و تهاجمی چاپ کن و خودت رو تطهیر کن و یه مرهم خیلی کوچکی باش هم برای ما خانواده های دانش آموزان دختر قمی و هم برای لاشه ی کم رمق
ناشناس۲۹۳۱۰۴۵۲۳:۵۷:۱۶ ۱۴۰۱/۱۲/۹
رسانه‌های معاند و برخی خودی‌های غافل با گروگان‌گیری اخبار حاشیه‌ای مثل ماجرای معلم قائمشهری، مردم و مسئولین و حتی شخصیت‌های دینی محلی را از خبرهای مهم و کار‌های مهم باز می‌دارند. خبر خانم معلم قائمشهری را همه مطلع شدند ولی بسیاری از مردم از دستاوردهای بزرگ سفر رئیس‌جمهور محترم به چین خبردار نشدند. چون به حاشیه رفت و برخی از اصحاب رسانه نیز بی‌توجه به اهمّ و مهم، بیشتر به حاشیه‌ می‌پردازند تا به متن! این عیب بزرگ باید در رسانه‌ها اصلاح شود.
ناشناس۲۹۳۱۴۳۱۱۰:۲۴:۴۶ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
دستاوردش رو دیدیم دیگه !دلار 60 هزار تومنی.
ناشناس۲۹۳۱۴۵۶۱۰:۴۶:۱۹ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
چرا اتفاقا همه در جریان قرار گرفتند . چون دقیقا بعد از سفر بود که دلار ترمز برید . حالا هم دیر نشده التهابات ارزی هم کمی فروکش کرده . در عمل نشون بده که نتایج سفر مثبت بوده . کاری نداره که .
شهروند۲۹۳۱۰۴۸۰۰:۰۱:۱۵ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
آقای جهرمی اگر قیمت ارز موقت نبود استعفا بده بچه های اصولکرا بیشتراز همه برای قیمت ارز ناراحت هستن
ناشناس۲۹۳۱۳۱۷۰۹:۰۹:۳۰ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
چرا اینقدر سفسطه میکنید ماهیت این ویروس کرونا این شکلی شده در کل دنیا داره به این شکل میشه به شما از بس که دست آورد ندارید این رو به نام خودتون میزنید آمار کافیه، چیزی که بشه لمس کرد واقعیه تا کی میخواید آمار بدید و سر مردم رو مشغول این اعداد و ارقام کنید اما تو عمل هر روز داره وضع بدتر و بدتر میشه
ناشناس۲۹۳۱۳۸۵۰۹:۵۸:۰۰ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
دست وپا بی خود زدن است تا سپاه و نهادها وبنیادها وبانکها دست از اقتصاد و بنگاه داری بر ندارند وضع همین است ،چون پول و اسلحه یک جا جمع شده َ،برای تعادل باید بین آنها فاصله انداخت تا بشود آن راکنترل کرد
ناشناس۲۹۳۱۴۴۴۱۰:۳۰:۰۹ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
یک فقره از کارهای دولت این است که تلفات ۸۰۰ نفر را به صفر رسانده است.این استدلال نشان‌دهنده خیلی چیزهاست
ناشناس۲۹۳۱۹۲۰۱۴:۲۴:۰۷ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
واقعا باید به مسوولین بابت مدیریت شایسته و علمی خدا قوت گفت خیلی خیلی برای مردم زحمت میکشن ، نه واقعا خداقوت داره ؟
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

  1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  2. هدف صهیونیست‌ها از پذیرش آتش‌بس با لبنان چیست؟

  3. انهدام ستونی از خودروهای زرهی تکفیری‌ها توسط نیروی هوایی سوریه

  4. نائب رئیس مجلس: رئیس‌جمهور بر سر بنزین با اعصاب مردم بازی نکند/ مجلس اجازه واردات یا گران کردن بنزین را نمی دهد

  5. واکنش رسمی ترکیه به تحولات سوریه

  6. سرلشکر سلامی: شکست خوردگان نبرد غزه و لبنان فرماندهی حملات وحشیانه به سوریه را در دست دارند

  7. زنگ خطر مصرف گاز به صدا درآمد

  8. تروئیکای اروپایی: گفت‌وگوهای دیپلماتیک با ایران ادامه دارد

  9. دومینوی توقیفی‌های ساترا/چرا برنامه صحت و فردوسی پور توقیف شد؟

  10. امانی : اتفاقات دهه۹۰ در حلب تکرار نخواهد شد

  11. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

  12. تصاویری از بازگشت زورگیران پل پارک وی به محل جرم | سارقان: غلط کردیم

  13. لحظه مواجهه تروریست‌های تحریرالشام با پرچم فلسطین

  14. سرگرم کردن ایران به مذاکره عملیات فریب اروپاست

  15. تصاویری از پیکر شهید کیومرث پورهاشمی

پربحث‌های هفته

  1. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  2. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  3. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  4. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  5. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  6. جنگ در سوریه شعله‌ور شد / کنترل مناطق درگیر در سوریه با چه کسانی است؟

  7. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  8. ورود کاروان‌های عظیم غذایی به پایگاه «عین‌الاسد»/ این اقدام آمریکا نشانه‌ای از آغاز جنگ است؟

  9. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  10. بدهکاران، طلبکار شدند!

  11. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  12. پزشکیان: نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود

  13. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  14. وقتی نقاب از چهره می افتد...

  15. مذاکره؛ نه تابو نه هدف / سالاد جلایی‌پور برای دولت/ هنوز ماه عسل شماست آقای عارف!

  16. دروغی که خود صهیونیست ها هم باور ندارند

  17. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  18. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  19. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  20. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  21. چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  22. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  23. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  24. توضیح ساترا در باره جلوگیری از گزارش‌های فردوسی‌پور

  25. با این کمدی ها حال ما خوب نمی شود!

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  3. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  4. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  5. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  6. پزشکیان: نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود

  7. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  8. مذاکره؛ نه تابو نه هدف / سالاد جلایی‌پور برای دولت/ هنوز ماه عسل شماست آقای عارف!

  9. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  10. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  11. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  12. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  13. چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  14. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  15. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  16. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  17. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  18. رهبر انقلاب: حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود/ بسیجی ایرانی یقین دارد روزی رژیم‌صهیونیستی را از بین خواهد برد

  19. ظریف به صحبت‌های قالیباف واکنش نشان داد

  20. هدف صهیونیست‌ها از پذیرش آتش‌بس با لبنان چیست؟

  21. ظریف: ترک میز مذاکره ضد منافع ملی است/ زمان حضور ترامپ در کاخ سفید باید منافع ملی خودمان را در نظر بگیریم

  22. پیشنهاد خواننده کیهان درباره‌ ‌حجاب در مترو

  23. سلامی: حزب‌الله قدرتمند‌تر شد/ شاهد نابودی اسرائیل هستیم

  24. چرا صحبت های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  25. سناریوهای محتمل پاسخ ایران به اسرائیل چیست؟/ این مرد، فدایی روحانی و دشمن پزشکیان شد!/ خطری که مذاکرات را تهدید می‌کند

آخرین عناوین