لطفا این قدر سیگار نکشید!

گروه تعاملی الف،   4011229108 ۱۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۵ تکراری یا غیرقابل انتشار
 لطفا این قدر سیگار نکشید!

گروه تعاملی الف - نقی عبدالجوادی دستجردی:

استعمال دخانیات یا به عبارت ساده‌تر کشیدن سیگار توسط بازیگران، از گذشته‌های دور در فیلم‌های سینمایی و مجموعه‌های تلویزیونی (چه خارجی و چه داخلی) مرسوم بوده است. این عمل ارتباطی هم با نقش (مثبت و منفی) بازیگر نداشت. پس از انقلاب و کنترل بیش‌تر بر فیلم‌ها این عمل کم رنگ شد و در شمار زیادی از فیلم‌ها و سریال‌های داخلی یا اصلا سیگار نمی‌کشیدند یا اگر می‌کشیدند نمود کمتری داشت و زیاد به چشم نمی‌آمد.

در بسیاری از فیلم‌ها و سریال‌های داخلی هم اگر استعمال دخانیاتی وجود داشت این کار را نقش‌های منفی فیلم (نظیر دزدها، ساواکی‌ها، قاچاقچی‌ها و در فیلم‌های دوران دفاع مقدس افسران عراقی) انجام می‌دادند. گذشت و گذشت تا این که در فیلم‌ها و اخیرا در سریال‌های نمایش خانگی همه بازیگران اعم از نقش‌های مثبت، منفی، خانم، آقا، جوان، میانسال و یا پیر در هر موقعیتی (لوکیشن) از فیلم مشغول پک زدن به سیگار هستند! به طور نمونه در سریال نمایش خانگی زخم کاری، آقای جواد عزتی به طور اخص و بازیگران دیگر این سریال به طور اعم در محیط‌های بسته و یا باز، داخل خودرو، داخل جلسه، در خانه و ... سیگار می‌کشند.

یا در مجموعه نمایش خانگی رهایم کن آقای محسن تنابنده که در مجموعه پایتخت نقش پدر خوب خانواده، ورزشکار پیش کسوت و هد فامیل را بازی می‌کرد و در سریال اخیر هم تا این جا آدم مثبتی بوده، مدام در حال کشیدن سیگار هست. در سریال نمایش خانگی نیسان آبی، هم آقای غفوریان، هم آقای یاری و هم پسر خانواده آقای یاری سیگار می‌کشند. در سریال بالیوودی سقوط، آقای جمشیدی که نقش یک هم وطن کرد را بازی می‌کند و نقش مثبتی هم دارد در بسیاری از موقعیت‌ها (لوکیشن‌ها) در حال سیگار کشیدن است. و...

نام بردن از همه این فیلم‌ها و سریال‌ها از حوصله خواننده خارج است. اما این‌ها را گفتم که بگویم (خواهش کنم) آقایان و خانم‌های کارگردان و بازیگر، بسیاری از بینندگان فیلم‌ها و سریال‌هایی که شما آن را ساخته اید یا در آن‌ها ایفای نقش کرده اید جوانان و نوجوانان هستند. نحوه ایفای نقش شما روی این جوانان و نوجوانان تاثیر دارد. پس لطفا به خاطر سلامتی خودتان و سلامتی بییندگان و طرفدارانتان سیگار نکشید.