ماجرای تذکر لسانی مردان در خیابان‌های قروه چه بود؟/ جنجال عجیب بازنشر یک عکس

  4020123048 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

از روز گذشته انتشار تصویری از حضور گروهی از مردان برای بیان تذکر لسانی در خیابان های شهر قروه در استان کردستان حسابی جنجال به پیدا کرده است. اما حقیقت چیست؟

ماجرای تذکر لسانی مردان در خیابان‌های قروه چه بود؟/ جنجال عجیب بازنشر یک عکس

همشهری آنلاین نوشت: از روز گذشته تصویری با عنوان هایی مانند « به خیابان آمدن گروه مردان تذکردهنده لسانی در کردستان» ، « اولین گروه تذکر لسانی مردانه به خیابان ها آمدند» یا مواردی شبیه آن در رسانه ها و سایت های متعدد داخلی و خارجی در حال باز نشر است.

در این خبر آمده است : «تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی از شهرستان قروه در استان کردستان (روز سه‌شنبه ۲۲ فروردین)، حاکی از حضور افرادی با لباس متحدالشکل سفید با عنوان گروه تذکر لسانی است.

به گزارش رسانه‌های داخلی گروهی از مردان در شهرستان قروه با لباس روپوش سفید که بر پشت آن نوشته شده است گروه تذکر لسانی ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به‌صورت چندنفره در اماکن عمومی تردد می‌کنند. بر پشت لباس این افراد کدهایی درج شده است که ظاهراً شماره شناسایی فرد تذکردهنده است.»

حقیقت اما این است که تصویر بسیار قدیمی و دست کم مربوط به سال ۹۵ است.

در همین باره رسانه محلی «قروه ۲۴» تصویری جدید از همان منطقه منتشر و تاکید کرد که تفاوت های تابلو و کرکره و مغازه ها نشانه ای برای قدیمی بودن تصویر و فیک بودن این خبر است. قروه ۲۴ با بیان این پرسش که بازنشر این تصویر در این بازه زمانی از سوی چه کسانی و با چه نیتی بوده است، تاکید کرده که چه نیکوست هر خبری را باور نکنیم و به شایعات دامن نزنیم »

ضمن اینکه در جست وجو در همین باره خبری مربوط به سال ۱۳۹۵ را در سایت محلی «سراب خبر» شهرستان قروه رمی توان یافت که با تصویری مشابه همین عکس که فقط افراد رو به دوربین هستند خبر از آغاز مانور تذکر لسانی داده است..

مانور تذکر لسانی همواه در سال های گذشته و در بسیاری از شهر های کشور در هفته لمر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک برنامه روتین اجرا می شد.

اما آنچه هست این تصویر مربوط به امسال نیست و این جنجال رسانه ای شاید ناشی از ناآگاهی بسیاری از رسانه های داخلی باشد، اما قطعا رسانه های خارجی اهدافی دیگر ا دنبال می کنند.