کرمی: اخلاق برایم مهم تر از هشت هزار دلار بود

  4020224006

سرمربی ایرانی تیم ملی تکواندو پاکستان گفت: اعتماد بنفس را به شاگردانم داده ام و حالا می خواهم نام ایران برای همیشه در تاریخ تکواندوی پاکستان یادگار بماند.

کرمی: اخلاق برایم مهم تر از هشت هزار دلار بود
 

به گزارش فارس، یوسف کرمی کاپیتان اسبق تیم ملی تکواندو کشورمان فروردین ماه سال 1401 پس از پیشنهاد فدراسیون تکواندو پاکستان هدایت تیم ملی این کشور را به مدت یکسال بر عهده گرفت.کرمی با تیم ملی تکواندو این کشور موفق شد برای نخستین بار در وزن منهای 54 کیلوگرم برای تکواندو پاکستان مدال برنز کسب کند و این نخستین مدال تاریخ تکواندو پاکستان در مسابقات قهرمانی آسیا بود. حالا خبرها حاکی از آن است که فدراسیون تکواندو مکزیک پیشنهاد بسیار خوبی به یوسف کرمی داده است؛ اما کرمی پیشنهاد 8 هزاردلاری فدراسیون تکواندو مکزیک را رد کرده است.
گفت و گوی یوسف کرمی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس را در ادامه میخوانید:

فارس: همراه با تیم ملی تکواندو پاکستان به تهران سفر کرده‌اید، حضور در تهران و اردوی مشترک با هوگوپوشان ایرانی چطور بود؟

ما برای اینکه از لحاظ آماده سازی تیم ملی تکواندو پاکستان شرایط ایده‌آلی داشته باشیم به ایران سفر کردیم. خوشبختانه تمرینات بسیار خوبی را در تهران برگزار کردیم و بچه‌های ما در مسابقات انتخابی دانشجویان که در تهران برگزار شد با تکواندوکاران ایرانی پا زدند و رقابت کردند. قرار است چهارشنبه راهی پاکستان شویم، یک مرحله مسابقات المپیاد کشوری در پاکستان برگزار خواهد شد و اعضا تیم ملی پاکستان باید در آن مسابقات حضور داشته باشند. تلاشمان بر این بود که با تکواندوکاران کشورمان یک مرحله اردوی مشترک داشته باشیم، اما زمان و فضا برای برگزاری این اردوی مشترک مهیا نشد اما با تیم‌های باشگاهی اردوی تمرینی برگزار کردیم.

فارس: در آستانه آغاز مسابقات قهرمانی جهان، شرایط فنی تکواندوکاران پاکستانی چطور است؟

مشکل عمده تکواندو پاکستان نداشتن حریف تمرینی است. یکی از مهمترین مشکلاتی که ما داریم، نداشتن حریف تمرینی است. به همین خاطر برای رفع این مشکل ناچار شدیم به ایران سفر کنیم تا در تهران یک مرحله اردوی مشترک با تکواندوکاران ایرانی داشته باشیم. ضمن اینکه نداشتن اعتماد به نفس و نداشتن خود باوری کار کردن را برای ما سخت کرده است. من با تمام وجود کار می‌کنم و امیدوارم بتوانم با تأثیراتی که در تکواندوی پاکستان می‌گذارم، نماینده خوبی برای کشورمان در پاکستان باشم.

فارس: قبول دارید که تاثیر مثبت حضور یک مربی ایرانی در راس تیم ملی تکواندو پاکستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد؟

مسابقات قهرمانی آسیا که سال گذشته برگزار شد، برای نخستین بار در تاریخ تکواندوی پاکستان ما موفق شدیم یک مدال برنز برای این کشور کسب کنیم. از این اتفاق خانواده تکواندو پاکستان بسیار خوشحال شدند. در ادامه روند فعالیتم اسفند ماه همراه با تیم ملی پاکستان در تورنمنت فجیره حضور پیدا کردیم و موفق شدیم سه مدال برنز کسب کنیم. ضمن اینکه اشتباهات داوری و خطای انسانی باعث شد که یکی از بچه های ما فینال مسابقات را از دست بدهد. ما حتی در مسابقاتی که در کشور نپال برگزار شد، موفق شدیم از 5 نماینده‌ای که به این مسابقات اعزام کرده بودیم سه مدال طلا و دو مدال نقره کسب کنیم. این نتایج برای اولین بار در غرب آسیا رقم خورد و این جای خوشحالی دارد. خدا را شاکرم در مسابقاتی که در روسیه و ارتش‌های جهان در تهران برگزار شد، ثابت کردیم تکواندوی پاکستان رو به جلو حرکت می‌کند. همه بچه‌های ما تلاش می‌کنند و این نتایجی که رقم می‌خورد، حاصل کار گروهی است. پاکستان در گذشته مدالی نداشته است و این اتفاقات برای آنها اتفاقات بزرگی محسوب می شود. من اگر بگویم می‌توانیم در المپیک و مسابقات جهانی مدال کسب کنیم، باورش برای پاکستانی‌ها بسیار سخت است، اما برای من باورش قابل قبول است.

فارس: آیا با این روند رشدی که تکواندو پاکستان داشته، این تیم در مسابقات جهانی باکو می‌تواند مدال کسب کند؟ 

مسابقات قهرمانی جهان یک رویداد بسیار دشواری است. ما چند مشکل اساسی داریم، یکی از آنها این است که شاگردانم در رنکینگ جهانی جایگاهی ندارند و این کار ما را سخت می‌کند. برای اینکه در دور اول مسابقات با قرعه های سختی روبرو می‌شوند و کار برای تکواندوکاران پاکستانی سخت می شود. در هر صورت ما برای حضور در بازی‌های آسیایی و المپیک برنامه‌های مهمی داریم. ما اگر بتوانیم با این روند رو به رشد حرکت کنیم، در المپیک پاریس بدون شک یک نماینده خواهیم داشت. بازی‌های آسیایی هم سخت است، اما خدا را شکر در تمام رویدادهایی که می‌خواهیم شرکت کنیم، من در دوران قهرمانی در همه این مسابقات حضور پیدا کرده ام و مدال گرفته‌ام. به همین دلیل به شاگردانم می‌گویم که کسب مدال در مسابقات پیش رو دور از دسترس نیست. به هر حال من باید روی باورهای آنها کار کنم تا اعتماد به نفس‌شان بالا برود.

فارس: گویا فدراسیون تکواندو مکزیک برای هدایت تیم ملی تکواندو این کشور حقوق ماهیانه هشت هزار دلاری به شما داده است، دلیل اینکه این پیشنهاد را رد کرده اید چیست؟

سال گذشته قبل از حضور در مسابقات قهرمانی جهان که به میزبانی مکزیک برگزار شد، فدراسیون تکواندوی مکزیک برای هدایت تیم ملی تکواندوی این کشور به صورت جدی به من پیشنهاد داد. من این موضوع را با فدراسیون تکواندوی پاکستان در میان گذاشتم و قرار بر این شد که پس از پایان قرارداد یکساله‌ام با فدراسیون تکواندوی پاکستان این پیشنهاد را نیز بررسی کنم. سال 1401 چند روز پس از پایان قراردادم با فدراسیون تکواندوی پاکستان مسئولان فدراسیون تکواندو مکزیک با من و هادی ساعی رئیس فدراسیون کشورمان تماس گرفتند و درخواست مذاکره دادند. من علاقمند بودم و هستم که با مکزیک کار کنم، این اتفاق چالش بزرگی برای یوسف کرمی است تا با تیمی که قهرمان جهان شده کار کند، چون آنها موفقیت‌های بزرگی را رقم زده‌اند و می‌توانستم پس از قبول هدایت تیم ملی تکواندوی مکزیک در المپیک پاریس برای آنها مدال هم کسب کنیم. در هر صورت موضوع پیشنهاد فدراسیون تکواندو مکزیک را به پاکستانی‌ها اطلاع دادم؛ آنها از من خواستند این پیشنهاد را قبول نکنم و در مقابل شرایطی را برای من مهیا کنند که جبران شود تا من راضی شوم. آنها مدعی هستند که تکواندوی پاکستان با یوسف کرمی در حال رشد است، به همین خاطر از من خواستند که بمانم و همچنان هدایت تیم ملی تکواندوی پاکستان را برعهده داشتم. برای همین پیشنهاد فدراسیون تکواندوی مکزیک را رد کردم.

فارس: اما قبول دارید که شرایط تکواندو مکزیک و پاکستان کاملا با هم تفاوت دارد؟

بله، شرایط تکواندوی مکزیک از همه جهت با فدراسیون پاکستان تفاوت دارد. من اگر هدایت تیم مکزیک را قبول می‌کردم، به هر حال می‌توانستم در مسابقات مختلف مدال‌های خوبی کسب کنم و بابت آن مدال‌ها امتیازهای دیگری از فدراسیون تکواندوی مکزیک بگیرم. بحث اخلاقی برای من بسیار مهم است. من سخت‌ترین جا را انتخاب کردم تا بعد از موفقیت کاملا همه چیز به چشم بیاید، چون پاکستانی ها هیچ مدالی در دنیای تکواندو نداشتند با کسب مدال در مسابقات قهرمانی آسیا، تکواندوکاران پاکستانی اعتماد به نفس گرفتند و حالا در ادامه راه می‌خواهم کاری کنم که نام ایران برای همیشه در تاریخ تکواندوی پاکستان به یادگار بماند.

فارس: آیا این پیشنهاد وسوسه انگیز نبود؟

پیشنهاد فدراسیون تکواندوی مکزیک تقریبا حدود 8 هزار دلار بود، بدون شک پیشنهاد آنها خیلی بالاتر از فدراسیون پاکستان است. اما به هر حال من سعی کردم اخلاق را در نظر بگیرم و پاکستانی‌ها نیز قول دادند شرایط را برایم طوری رقم بزنند که این اختلاف حقوق جبران شود. من هم مثل همیشه اعتماد کردم و تمام تلاشم را برای موفقیت تکواندوی پاکستان خواهم گذاشت.

فارس: آیا قبول دارید حضور مربیان لژیونر مثل رضا مهماندوست در کشور آذربایجان، یوسف کرمی در تکواندوی پاکستان، نصر آزادنی در تکواندوی بلژیک و سایر مربیان لژیونر ایرانی در کشورهای دیگر نشان از قدرت تکواندو این نیست؟

این اتفاق بسیار خوبی است که مربیان ایرانی به عنوان لژیونر در کشورهای دیگر فعالیت می‌کنند. این سطح فنی تکواندوی ایران را نشان می‌دهد که قهرمانان سابق ایران این روزها در نقاط مختلف دنیا به عنوان مربی فعالیت می‌کنند. به نظرم اگر بتوانیم یک گروه شورایی تشکیل دهیم تا از نظرات مربیان لژیونر ایرانی که در سراسر دنیا حضور دارند بهره‌مند شویم و هر کسی هر نکته‌ای که می‌تواند به بار فنی تکواندوی کشورمان اضافه کند را در شورایی که تشکیل داده‌ایم، مطرح کند قطعا روند فعالیت مربیان ایرانی در کشورهای خارجی چندین برابر خواهد شد. تکواندوی ایران پتانسیل بسیار زیادی دارد. ما قهرمانان زیادی داریم و می‌توانیم در همه جای دنیا از آنها استفاده کنیم.

فارس: صحبت پایانی شما...

یک نکته بسیار مهمی وجود دارد که باید به آن اشاره کنم. در رده سنی بزرگسالان نمی‌توانیم از همه مربیان که در گذشته قهرمانان بزرگی بوده اند استفاده کنیم. به هر حال سال‌های سال روی قهرمانانمان سرمایه‌گذاری شده و همه آنها با کوله‌ باری از تجربه در گوشه‌ای برای خود فعالیت می‌کنند. ما می‌توانیم در کادر فنی رده‌های سنی از تمام قهرمان سابق که این روزها از مربیان بزرگ ما هستند استفاده کنیم. نباید این طور باشد که اگر یک نفر با تیم ملی در رده‌های سنی حتی قهرمانی دنیا را کسب کرده باشد، در کادر فنی آنها تغییراتی ایجاد نکنیم. کسی که قهرمان جهان و آسیا شده تجربیات زیادی دارد. باید آن تجربه خود را در اختیار تکواندوکاران رده‌های سنی قرار دهد. بحث تیم ملی بزرگسالان با تیم‌های رده‌های پایه از همه نظر متفاوت است. نگاه ما به پایه‌ها باید آموزشی باشد. باید کادر فنی تیم‌های ملی در رده‌های سنی را به دست مربیان مختلف و متفاوت بسپاریم تا همه آنها تجربیاتشان را به تکواندوکاران کشورمان منتقل کنند تا در آینده از افتخارات این تکواندوکاران نونهال و نوجوان بهره‌مند شویم.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  2. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  3. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  4. ظریف به صحبت‌های قالیباف واکنش نشان داد

  5. وعده صادق۳ عملیاتی فراتر از تصور

  6. پاسخ احمد توکلی به توییت جنجالی با موضوع ناترازی انرژی

  7. پزشکیان: نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود

  8. شادی لبنانی‌ها از اجرای آتش‌بس | تصاویری از خیابان های لبنان ببینید

  9. ظریف: ترک میز مذاکره ضد منافع ملی است/ زمان حضور ترامپ در کاخ سفید باید منافع ملی خودمان را در نظر بگیریم

  10.  آتش بس؛ پیروزی یا شکست؟

  11. واکنش ظریف به حرف های قالیباف درباره غیرقانونی بودن انتصابش

  12. جایی برای صهیونیست‌ها امن نیست !

  13. تاکید فرمانده کل قوا بر افزایش آمادگی و توان رزم نیروهای مسلح

  14. عارف: نمی‌خواهیم بگوییم در چه شرایطی دولت را تحویل گرفته‌ایم

  15. افشاگری علی ربیعی از مقاومت چند نفر در شورای عالی فضای مجازی برای رفع فیلترینگ

  16. اسلامی: سطح غنی‌سازی طبق برنامه حداکثر ۶۰ درصد است/بخواهند فشار بیاورند جواب‌ معکوس می‌گیرند

  17. قالیباف: از آتش بس در لبنان استقبال می‌کنیم/ موضوع مسکن را در کشور رها نکنید

  18. انتقام سخت یک گردشگر از یک بستنی فروش در ترکیه

  19. با این کار خیال همه راحت می شود

  20. دلیل روگردانی روحانیت از شغل امام جماعت مساجد چیست؟

  21. حزب‌الله: رژیم اشغالگر دست برتر را نخواهد داشت

پربحث‌های هفته

  1. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  2. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  3. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  4. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  5. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  6. ورود کاروان‌های عظیم غذایی به پایگاه «عین‌الاسد»/ این اقدام آمریکا نشانه‌ای از آغاز جنگ است؟

  7. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  10. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  11. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  12. مذاکره؛ نه تابو نه هدف / سالاد جلایی‌پور برای دولت/ هنوز ماه عسل شماست آقای عارف!

  13. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  14. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  15. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  18. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  20. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  21. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  22. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  23. با این کمدی ها حال ما خوب نمی شود!

  24. رهبر انقلاب: حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود/ بسیجی ایرانی یقین دارد روزی رژیم‌صهیونیستی را از بین خواهد برد

  25. دیدار صادر کننده حکم بازداشت نتانیاهو با آیت الله سیستانی

آخرین عناوین