اگر قصد خرید تلویزیون جدید را دارید، حتما برای انتخاب از میان برندهای موجود در بازار فعلی، در ابتدا کمی سردرگم خواهید شد. تصمیم در مورد این که بهترین برند تلویزیون در ایران کدام است، به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. با توجه به گرانی لوازم خانگی، قیمت یکی از نخستین عواملی است که در خرید مشتری تاثیر میگذارد. به طور مثال در یک نگاه ممکن است ابتدا قیمت تلویزیون ایکس ویژن را با برندهای دیگر مقایسه کرده و در صورتی که این برند را همراه با قیمت مناسب ببینید، مارک ایکس ویژن را ترجیح دهید.
در اینجا قصد داریم نگاهی به بهترین تلویزیون مارک ایرانی بپردازیم و ببینیم در میان برندهای ایرانی، کدام یک ارزش خرید بالاتری دارند. با ما همراه باشید.
بهترین برند تلویزیون ایرانی چیست؟
در پاسخ به این پرسش که بهترین برند تلویزیون ایرانی کدام است؛ باید ابتدا به پرفروشترین برندها اشارهای داشته باشیم. هر یک از این برندها توانستهاند در بازار فعلی، مشتریان وفاداری به دست آورده و مشخصات فنی و ظاهری مقبول و مطلوبی دارند.
اما بهترین تلویزیون مارک ایرانی را در میان برندهای زیر پیدا خواهید کرد:
تلویزیونهای برند ایکس ویژن
تلویزیونهای برند ایکس ویژن دارای کیفیت تصویر مناسبی هستند و این برند توانسته در سالهای اخیر، اعتماد مشتریان خود را در اندازه قابل توجهی به دست بیاورد. از سال 1385 بود که شرکت مادیران، شروع به تولید تلویزیونهای معمولی و هوشمند ایکس ویژن کرد و رفته رفته، مشخصات فنی و کیفیت تصویر تلویزیونهای این برند، شانه به شانه نمونههای مشابه برندهای مطرح خارجی، پیش آمدند. به شکلی که حتی زمانی که برندهای خارجی حضور پررنگی در بازار ایران داشتند، تلویزینهای برند ایکس ویژن هم حرف زیادی برای گفتن داشته و مشتریان را با قیمت مناسبتر خود، به همراه کیفیت مطلوب، برای خرید وسوسه میکردند.
تلویزیونهای این برند، در سایز و مدلهای مختلف عرضه شده و از این روی شما به راحتی میتوانید تلویزیون ساده یا هوشمند مورد نظر خود را از میان محصولات مختلف این برند، بیابید. به ویژه تلویزیونهای هوشمند ایکس ویژن نیز از مشخصات نرم افزاری قوی برخوردار بوده و پنل LED و تکنولوژی HDR در آنها، عالی عمل میکند. البته اگر بخواهید بهترین محصولات در گروه ایکس ویژن را خریداری کنید، لازم است به سراغ مدلهایی بروید که در آنها از سیستم صوتی Harman Kardon استفاده شده باشد. در سایر مدلها که اغلب نیز تلویزیونهای با سایز کوچک هستند، این سیستم صوتی استفاده نشده و کمی ضعف در مدیریت صدا وجود دارد.
ذکر این نکته را نیز نباید از قلم انداخت که تلویزیونهای برند ایکس ویژن، دارای طول عمر بالایی هستند و به لحاظ خرابی کمترین آمار را در این گروه به خود اختصاص میدهند.
تلویزیونهای برند جی پلاس
تلویزیونهای جی پلاس، ساخت شرکت گلدیران، به عنوان محصولات ایرانی توانستند در چند سال اخیر، به سرعت جایگاه خوبی در بازار لوازم صوتی تصویری به دست بیاورند. اگر بخواهید از برند جی پلاس تلویزیون خریداری کنید، مدلهای زیاد و متنوعی وجود دارد که باید از میان آنها، تلویزیون مناسب خود را انتخاب کنید. کیفیت تصویر در تلویزیونهای ساخت برند جی پلاس، کاملا قابل قبول و رضایت بخش است. در این تلویزیونها از فناوری QLED استفاده شده که طیف رنگی گستردهای را به همراه دارد؛ تا جایی که بعضی وقتها شاید تصاویر را از زندگی واقعی زندهتر و پویاتر ببینیم. (این چیزی است که در تلویزیونهای سامسونگ تجربه کرده بودیم)
اگر به سراغ مدلهای هوشمند تلویزیونهای برند جی پلاس بروید؛ سیستم عامل اندروید در آنها نیز به خوبی عمل میکند. به ویژه آن که در مدلهای جدید بهروزرسانی به آخرین ورژن اندروید نیز انجام شده است.
جالب است بدانید که اکثر تلویزیونهای برند جی پلاس، دارای قابلیت اتصال به هدفونهای وایرلس را دارند و این یک قابلیت بسیار کاربردی است که البته در تمامی تلویزیونهای موجود در بازار وجود ندارد. از این روی اگر مایل باشید که از هدفون بدون سیم در ارتباط با تلویزیون استفاده کنید، لازم است که این مورد را در زمان انتخاب و خرید تلویزیون، در نظر داشته باشید.
تلویزیونهای برند اسنوا
برند اسنوا از برندهای فعال در حوزه لوازم خانگی در کشور محسوب شده که تلویزیونهای باکیفیتی نیز عرضه کرده است. اگر قصد خرید تلویزیون از این برند را داشته باشید، سه نوع تلویزیون صفحه تخت HD، Full HD و 4K را برای انتخاب پیش روی خود دارید. همین طور تلویزیونهای برند اسنوا در سایزهای مختلف از جمله 32 اینچ، 43 اینچ، 49 اینچ، 50 اینچ و 55 اینچ عرضه شدهاند. به این شکل بسته به این که تلویزیون را برای چه مکانی و چه مساحتی بخواهید، دست شما برای داشتن بهترین انتخاب ایدهآل باز است.
کیفیت صفحه نمایش تلویزیونهای اسنوا قابل توجه بوده و پنل IPS به کار رفته در ساختار آنها با کیفیت A+ همراه است. در مدلهای 4K این برند ایرانی نیز از تکنولوژی HDR 10 استفاده شده که کنتراست بالا و کیفیت عالی پخش را به همراه دارد. نقطه ضعف فعلی تلویزیونهای برند اسنوا به عنوان یک برند ایرانی، تا حدودی به کیفیت صدای خروجی در مقایسه با مدلهای مشابه خارجی محدود میشود که به نظر میرسد، هنوز جای بهبود و تقویت داشته باشد.
یک نکته مهم
با توجه به تحریمهای موجود، موضوع تعمیرات تلویزیونهای برند خارجی و نبود قطعه، به عنوان یک معضل جدی مطرح است. در این شرایط، به جز موضوع حمایت از کالای ایرانی، به نظر میرسد که برای خرید تلویزیون، باید به سراغ برندهای ایرانی رفت تا در صورت بروز هر مشکلی بتوان از گارانتی به خوبی استفاده کرده و تعمیرات مربوط به محصول نیز بدون مشکل صورت بگیرد.
نتیجه گیری
در این مطلب به تعدادی از برندهای مطرح ایرانی در زمینه ساخت تلویزیونهای صفحه تخت معمولی یا هوشمند، اشاره کردیم و دیدیم که بهترین مارک تلویزیون ایرانی کدام است. این برندها در حال حاضر موفقیت خوبی در بازار به دست آورده و اعتماد عموم مردم را جلب کردهاند. شما تا به حال از کدام برند معرفی شده، تلویزیون خریداری کرده و تا چه اندازه نسبت به کیفیت و طول عمر آن، رضایت دارید؟ پیشنهاد میکنیم که حتما نظرات و تجربیات خود در این خصوص را با ما و دیگر کاربران ما به بحث و اشتراک بگذارید.