به گزارش خبرآنلاین، جیمز کی. سبنیوس، نیکلاس برنزو رابرت منوکین اساتید دانشگاه هاروارد، به عنوان نویسندگان این کتاب کوشیده اند با تشریح برخی از مذاکرات بسیار معروف هنری کیسینجر وزیر امور خارجه وقت ایالات متحده آمریکا، ضمن روایتگری، تحلیلی دانشگاهی، بی طرفانه و عملی از چگونگی کامیابی و موفقیت او در برخی مذاکرات و ناکامی و شکست او در برخی دیگر، ارائه کنند و از خلال آن بینشها و درسهایی را برای دانشجویان و علاقمندان حوزه مذاکره ارائه نمایند.
نقش آفرینی تاریخی کیسینجر در عادی سازی روابط ایالات متحده و چین از جمله داستانِ سفر مخفیانه او به چین در پوشش یک روزنامه نگار و ملاقات و مذاکرات مخفیانه اش با مائو تسه تونگ و چواِنلای؛ نقش آفرینی تاریخی او در به رسمیت شناختن حکومت اکثریت سیاه پوست در کشور رودزیا که بعدا به زیمبابوه تغییر نام یافت و منجر به روی کار آمدن رابرت موگابه شد؛ مذاکرات او با اعراب و اسرائیل که به توافق های میان مصر و اسرائیل و .. منتج شد و ناکامی های مذاکراتی او در خلال جنگ بدنام و رسوای ویتنام بخش هایی از این کتاب را تشکیل می دهد.
از آنجا که نویسندگان کتاب در زمان نوشتن این اثر اساتید دانشگاه هاروارد بوده اند نگاهی عمدتا علمی به مذاکره داشته اند و پس از روایت هر مذاکره، بینش ها و درس هایی را که می توان از نوع عملکرد کیسینجر، طرف های مذاکراتی او و هرآنچه منجر به موفقیت یا شکست او یا طرفین او شده است را تحلیل و بررسی کنند.
هنری کیسینجر خود در مقدمه ای که بر این کتاب نگاشته آورده است : « این کتاب در نوع خود، منحصربهفرد است. این اولین کتابی است که عمیقاً در فلسفه و روش مذاکره من کاوش میکند. نویسندگان این کتاب تحلیلی عالی و عملی از چگونگی ایجاد توافق های ارزشمند در موقعیت های پیچیده ارائه کرده اند. اهمیت این کتاب فقط در بیان داستانهای مذاکرات من، هرچند رنگارنگ یا ازنظر تاریخی جذاب، نیست. در عوض، خوانندگان ارزش واقعی آن را در دستیابی به چکیده اصول و شیوههای ارزشمندی خواهند یافت که عمدتاً چه در زمان تصدی من در وزارت امور خارجه و چه پس ازآن و حتی گاهی برای خود من هم مخفی و مغفول بوده است. هر مقام ارشد سیاست خارجی، مدیرعامل، دیپلمات و معامله گری که با چالش های پیچیده مذاکره مواجه است، از خواندن این کتاب سود خواهد بود.
کتاب «کیسینجر مذاکرهگر» در 435 صفحه، در قطع رقعی با ترجمه محمدرضا نوروزپور، توسط انتشارات نشر ثالث با قیمت 280 هزار تومان منتشر شده است. در صورتیکه این کتاب را آنلاین خرید کنید قیمت آن به 238 هزار تومان کاهش می یابد.