رییس جمهور: احیای کارخانه قند یاسوج دستاورد همت جمعی است

  4020426122

یاسوج - ایرنا - رییس جمهور گفت: احیای کارخانه قند یاسوج پس از سال ها رکود دستاورد همت جمعی مسئولان محلی و ملی است که جای قدردانی دارد.

به گزارش ایرنا،آیت الله سید ابراهیم رییسی عصر امروز(دوشنبه) در آیین احیای کارخانه قند یاسوج به نمایندگی از ۴۴ واحد صنعتی به مدار تولید برگشته ، افزود: از تلاش دسته جمعی همه مسئولان متولی به ویژه ستاد فرمان اجرایی امام خمینی (ره) برای به حرکت درآوردن دوباره چرخ های این کارخانه تعطیل شده قدردانی می کنم.

 وی گفت: روزی که به کارخانه آمدم حال کارگران گرفته بود و چهره درهمی داشتند و مایوس شده بودند و امیدی به آینده نداشتند اما امروز خدا را شاکرم که با عنایت خدا و دستان توانای شما به چرخه بازگشت.

رئیس‌ جمهور بیان کرد: امروز کارگران و خانواده‌های آنها امید به آینده دارند و مصمم به ادامه فعالیت کارخانه هستند، لطف خدا و دستان توانای شما کارخانه را راه اندازی کرد که از همت ستاد اجرایی، نماینده ولی فقیه و استاندار قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه همزمان بیش از ۴۰ واحد فعال شده و مدیران این واحدها گزارش دادند که پس از چند سال با دست با کفایت مدیران و همت کارگران احیا شد، گفت: برنامه احیای واحدهای راکد در دستور کار دولت است و در این خصوص مصمم هستیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دولت سیزدهم پنج  هزار واحد اقتصادی راکد یا نیمه تعطیل فعال و وارد چرخه شده است، گفت: پنج هزار واحد تولیدی و اقتصادی احیا شده و باز هم باید احیا شود و ۱۱۸ هزار شغل ایجاد شد.
وی عنوان کرد: ایجاد ۱۱۸ هزار شغل یعنی کاسته شدن از میزان بیکاری در کشور و  ایجاد امید در جامعه و این همان چیزی است که ما دنبال می‌کنیم.

رویس جمهور اضافه کرد: بخشی از مشکل اشتغال را با فعال شدن این واحدها حل می‌کنیم که امروز ما جلوه ما می توانیم را در بهره برداری از سد، هم در پتروشیمی، هم در این واحدهای راکد مشاهده کردیم.
 
آیت‌الله رئیسی عنوان کرد: دشمن خواست و نتوانست اما ما خواستیم و توانستیم که به برکت خون شهدا و ایثارگری شما و خانواده شما این واحدها احیا شد.

وی با بیان اینکه  با خانواده برخی کارگران که صحبت کردم گفتند ناامید بودند اما الان امید میان آنها بازگشته، گفت: ۱۳۰ کارگر امروز مشغول به کار می‌شوند و ۷۰ نفر دیگر جذب خواهد شد، ضمن اینکه در کنار احیای کارخانه ۶۰۰ شغل ایجاد خواهد شد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در کنار کارخانه قند، کارخانه آرد و نشاسته و گلوکز است که مربوط به سازمان اقتصادی کوثر است این سازمان حداکثر ظرف  دو ماه باید این کارخانه‌ را راه اندازی کند و اگر این کار را نکرد به سازمانی که بتواند احیا کند واگذار می کنیم چون نمی توانیم ببینیم این ثروت با ظرفیت کمی کار می‌کند.

آیت الله رییسی افزود: امروز همه ما مسوولیت مهم رشد تولید را بر عهده داریم که باید همه انجام دهیم و این شدنی است، کشور ما دارای ثروت ها و ظرفیت های زیادی است و نمی‌شود، نشد و مگر می شد این کار را کرد جایی ندارد .

وی گفت: یقین داریم با دستان توانای شما مانند زمان جبهه که بسیاری از مشکلات حل و گشایش ایحاد شد مشکلات حل، اشتغال ایجاد و تولید رشد خواهد داشت و تورم را مهار خواهیم کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: احیای کارخانه قند یاسوج به عنوان نماد صنعت کهگیلویه و بویراحمد باعث شادی دل شمار زیادی از خانواده های این استان که در این واحد تولیدی کسب درآمد می کنند شده است.

آیت الله رییسی تصریح کرد: از سرگیری فعالیت این کارخانه نه تنها منجر به بازگشت ۱۶۰ کارگر به صورت مستقیم به اشتغال شد بلکه امید را در دل کشاورزان چغندرکار کهگیلویه و بویراحمد زنده کرده است.

رییس جمهور با اشاره به اینکه کارخانه قند یاسوج برای تولید نیازمند یکهزار تن چغندرقند است ، گفترد: بازگشت این واحد صنعتی به چرخه تولید سبب تضمین بازار فروش چغندرکاران استان می شود.

وی اظهار داشت: بهره برداری از کارخانه قند یاسوج و پتروشیمی گچساران که در روز جاری تحقق یافت نویدبخش توسعه اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

رییس جمهور و اعضای هیئت دولت در دومین سفر استانی به کهگیلویه و بویراحمد صبح روز دوشنبه وارد یاسوج شدند.

همزمان با دومین سفر۲ روزه (۲۶ و ۲۷ تیر) رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد پروژه‌های مهمی در حوزه اقتصادی، عمرانی صنعتی، تولیدی و سرمایه‌گذاری پیش بینی شده که تحول عظیمی در عمران و آبادانی و بهبود معیشت مردم ایجاد می کند.
طرح های مهم عمرانی از جمله سد چم شیر،کارخانه پتروشیمی گچساران، احیای کارخانه قند یاسوج و جاده پاتاوه به دهدشت و بیمارستان بهمئی با حضور رئیس جمهور و هیات همراه بهره برداری می شود.

در سفر نخست رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد در مهر ۱۴۰۰، تعداد ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعه‌محور در بخش‌های مختلف اعم از گردشگری، راه، آب، نفت و گاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیت‌ها و شتاب‌بخشی به روند توسعه‌ای این استان به تصویب رسید.