مناف هاشمی:ورزش هیچ کشوری به اندازه ما به بودجه دولت وابسته نیست  

  4020610068

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت:ورزش هیچ کشوری به اندازه ما به بودجه دولت وابسته نیست.  

به گزارش فارس،  اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی طی نشست با دبیرکل کمیته ملی المپیک چشم انداز بازی های آسیایی هانگژو  و چالش های حال حاضر ورزش کشور را مورد بررسی قرار دادند.

ابتدای این نشست اسدالله بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که دقایقی در جلسه حضور پیدا کرده بود با اشاره به عزم و اراده حزب موتلفه در حمایت از اهداف و برنامه های دولت،  جایگاه و اهمیت ورزش در گام دوم انقلاب را مهم و ضروری  برشمرد. وی با بیان اینکه  موتلفه ورزش را به عنوان یک اصل پذیرفته بر حمایت و پشتیبانی این حزب و اعضای کارگروه ورزش از برنامه های وزیر آینده ورزش در راستای دستیابی به اهداف مورد نظر و تقویت همزمان روح و جسم افراد جامعه تاکید کرد.

در ادامه این نشست محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش با اشاره به اهمیت بازی هایی آسیای هانگژو و برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی در این میدان اظهار امیدواری کرد کاروان ورزش کشورمان در این مسابقات کارنامه قابل قبولی از خود بر جای بگذارد. وی همچنین بر هماهنگی و همراهی کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با سیاست های سرپرست کنونی و  وزیر آینده ورزش تاکید کرد. 

در ادامه جلسه و مطابق معمول،  اعضای کارگروه ورزش دغدغه ها و ملاحطات خود را در ارتباط با اوضاع کنونی ورزش کشور و لزوم برون رفت از پاره ای مشکلات بیان کردند. ضرورت برخی تغییرات در ارکان و سیاست های کمیته ملی المپیک، چگونگی انتخاب تیم ها و کاروان اعزامی به بازی های آسیایی، دلایل حذف ناظران در فدراسیون های ورزشی، ارزیابی و پیش بینی تعداد مدال های کاروان در هانگژو،نیاز به راه اندازی مرکز پژوهش ها و محل داوری داخلی ورزش، ضرورت الگو برداری از فناوری های مدرن بازی های آسیایی در راستای هر چه بهتر برگزارکردن رویدادهای داخلی و بین المللی کشورمان، رفع ضعف های دیپلماسی ورزش، دلایل اعزام برخی تیم ها و نفرات به المپیک قاره ای علی رغم اینکه امیدی به کسب نتیجه از سوی آنان وجود ندارد از جمله مواردی بود که مورد پرسش و پیشنهاد اعضای کارگروه ورزش قرار گرفت.

دبیر کل کمیته ملی المپیک آخرین سخنران این نشست بود که در ارتباط با مسائل مطرح شده، نقشه راه فعالیت های کمیته ملی المپیک گفت: سلیقه ها در حوزه ورزش متفاوت است. ما هم قبول داریم تنها قهرمانان چند رشته ورزشی در المپیک مدال کسب می کنند اما باید شرایطی فراهم کنیم تا دیگر رشته ها نیز شانس مدال داشته باشند برای رسیدن به این نقطه باید فضا و امکانات کافی فراهم باشد. در درجه اول ضرورت دارد اهمیت ورزش را نزد مردم و مسئولین نهادینه کنیم. زیرساخت های لازم ایجاد شود. پای بخش خصوصی را به ورزش بکشیم و طبق برنامه حرکت کنیم. مدیر توانمند کسی است که بتواند حوزه کاری خود را نزد مسئولین مهم جلوه داده و از این طریق نظر آنان را جلب کند. ورزش مقوله مهم و فراگیری است اما باید این اهمیت به درستی تبلیغ شود. همه می دانیم کشور ما از چهار فصل آب و هوایی و غنای کافی برخوردار است با این وجود هنوز آمایش سرزمینی درست و اصولی برای ورزش کشور انجام نشده است. بزرگترین فراکسیون را در مجلس داریم اما به هنگام تخصیص بودجه، ورزش مورد کم لطفی واقع می شود و کسی آنطور که باید از حق ورزش دفاع نمی کند 

مناف هاشمی ادامه داد:خیلی ها شرح وظایف کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش را نمی دانند. این امر به سبب تداخل شرح وظایف دو نهاد یاد شده است. چه بسا همین تداخل و برخی بی توجهی ها دست به دست هم دادند تا علی رغم تدوین برنامه هفتم توسعه کسی از دونهاد یاد شده پی گیر جایگاه ورزش در این برنامه نباشد. باید پی گیری می شد تا از طریق همین برنامه از وابستگی ورزش به بودجه دولت کاسته شود.  کمیته المپیک و وزارت ورزش هیچ کشوری به اندازه ما وابسته به بودجه دولت های خود نیستند .باید از طریق بخش خصوصی، اخذ مالیات و  مواردی از این دست، ورزش را مورد حمایت قرار داد. زمانی که ما در ورزش بودیم ۲۷ صدم درصد کمک بخش خصوصی را مصوب کردیم رقم بالایی هم بود اما بعد از رفتن ما، مسئله به نوعی منتفی شد در حالیکه این کمک ها می توانست ورزش را تقویت و گسترش دهد. با این وجود به خاطر داشته باشیم مشکلات ورزش یک شبه حل نمی شود.

مناف هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اساسنامه کمیته ملی المپبک اظهار داشت: همه جای دنیا چهره های اقتصادی و توانمند به یاری ورزش می آیند اما اساسنامه فعلی تا حدودی دست ما را برای کمک گرفتن از بخشهای خصوصی افتصادی بسته است.از طرفی تداخل شرح وظایف کمیته المپیک و وزارت ورزش نیز مشکلاتی را به وجود آورده که امیدوارم در آینده وظایف این دو ارگان کاملا تفکیک شود تا ورزش با سرعت بیشتری در راستای هدفمندی حرکت کند. 

هاشمی در ارتباط با کاروان اعزامی به بازی های آسیایی هانگژو خاطرنشان کرد: تعداد نفرات کاروان اعزامی قبل از دوره مدیریتی جدید با عدد بالاتری بسته شده بود که مقرر گردید کاروان کیفی اعزام شود، به همین دلیل از مجموع نفرات قریب به ۱۵۰ نفر راکم کردیم. در این کاروان برخی رشته ها را که از محبوبیت بیشتری برخوردارند و یا لازم بود میدان بازی های آسیایی را تجربه کنند اعزام می کنیم. کاروان به صورت نسبی کیفی است و صد درصد هم کیفی نیست.

در این مدت سعی کردیم در سالی که بازی های آسیایی برگزار می شود بیشترین حمایت را از تیم ها و قهرمانان داشته باشیم به همین منظور پاداش مدال قهرمانان و مربیان را به مقدار قابل توجه افزایش دادیم و تا امروز که ۶ ماه از سال باقی مانده صد درصد بودجه فدراسیون ها را پرداخت کرده ایم .برای ساماندهی بودجه کمیته شب قبل از ارسال لایحه به مجلس بلافاصله دست به کار شدیم و توانستیم وعده دریافت ۲۰۰ میلیارد را بگیریم . بعدا هم ۲۰۰ میلیارد دیگر به بودجه اضافه شد. ۱۳۰ میلیارد هم عمرانی گرفتیم، نهایتا اینکه بودجه امسال افزایش قابل توجهی داشت . با برنامه ریزی های صورت گرفته برای سال آینده هم پیش بینی افزایش قابل توجهی برای بودجه با استفاده از ظرفیت های موجود پیش بینی کرده ایم.

دبیر کل کمیته ملی المپیک در پایان گفت: پیشاپیش نمی توان ارزیابی دقیقی از عملکرد کاروان ورزشی کشورمان در المپیک آسیایی پیش رو ارائه کرد.در مجموع پیش بینی ما این است که بتوانیم جایگاه مناسبی به دست بیاوریم. به رتبه ششم، هفتم و حتی به پنجم هم فکر می کنیم. در هر حال تیم ها و قهرمانان ما اردوهای نسبتاخوبی را پشت سرگذاشته اند و موفقیت دور از دسترس نیست. به خاطر داشته باشیم بازی های آسیایی پایان کار نیست. سال بعد المپیک پاریس را در پیش داریم. باید کار و تلاش را بیشتر کنیم. قبول دارم در عرصه دیپلماسی ورزش آنطور که باید و شاید عمل نشده و ما الان در عرصه بین المللی چنانکه باید تاثیر گذارنیستیم. یک نفر هم که در عرصه بین المللی مسئولیت می گیرد عده ای تلاش می کنند او را پایین بکشند. باید این بخش تقویت شود و رفته رفته موقعیت مناسبی در عرصه بین المللی ورزش پیدا کنیم. 

در خصوص فعالیت های آکادمی ملی المپیک هم باید بگویم که باید تعمق بیشتری داشته باشیم. در نظر داریم سال آینده آکادمی شماره ۲ را خارج ازمجموعه ورزشی انقلاب تاسیس کنیم. منکر کم و کاستی ها نیستیم اما تلاش مضاعف خواهیم داشت تا نقاط قوت را بیشتر و ضعف ها را به حداقل برسانیم.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  2. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  3. رهبر انقلاب: حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود/ بسیجی ایرانی یقین دارد روزی رژیم‌صهیونیستی را از بین خواهد برد

  4. پیشنهاد خواننده کیهان درباره‌ ‌حجاب در مترو

  5. ورود کاروان‌های عظیم غذایی به پایگاه «عین‌الاسد»/ این اقدام آمریکا نشانه‌ای از آغاز جنگ است؟

  6. تاریخ ابلاغ قانون حجاب مشخص شد

  7. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  8. صحنه وحشتناک ۲ زورگیر که گوش یک مرد را می‌برند!

  9. از برق تا تخم‌مرغ؛ افزایش حداقل ۴۰ درصدی نرخ سبد معیشت

  10. درخواست عجیب کارشناس تلویزیون از مردم برای فرزندآوری

  11. راز تحرکات جدید صهیونیست‌ها در جبهه لبنان

  12. جزئیات تازه از ترور دانشمندان هسته‌ای/ وزیر پیشین اطلاعات: نیم‌ساعت قبل از آنکه برسیم، تروریست‌ها فرار می کردند

  13. دست هایی که بر سفره دراز نمی‌شود‌!

  14. گرد و خاک عارف علیه منتقدین دولت/ سه ماه قبل کجا بودید؟

  15. خداحافظی با چادرخوابی خانواده‌های شهرستانی در اطراف بیمارستان‌ها

  16. با پول دناپلاس توربو چه خودروهایی می‌توان خرید؟

  17. رضا رشیدپور برای مذاکره با ایلان ماسک افتخار داد!

  18. تابعیت دوگانه جرم است؟

  19. روایت هولناک فردی که گوشش بریده شد | با کاتر گوشم را بریدند ... یکی از آنها فیلم می گرفت

  20. پارلمان لبنان: دیگر موانع جدی برای آتش بس میان لبنان و اسراییل وجود ندارد

  21. کارگران ۱۰۰ دلاری/ دستمزدهایی که ناگهان پودر می شود!

  22. رقم وحشتناک ارزش دارایی‌های ملکی بانک‌های ایران

  23. حقوق تا ۲۴ میلیون تومان از مالیات معاف شد

  24. از انقلاب لشکر گرسنگان بترسید!

  25. پست‌گرفتن دختر پرحاشیه «صفدر حسینی» و ادامه انتصابات مورد سوال در دولت پزشکیان

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  3. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  6. مکالمه خيالي «جک» و «آرش»، فرداي تحقق بازدارندگي هسته ای!

  7. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  8. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  9. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  10. بدهکاران، طلبکار شدند!

  11. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  12. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  13. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  14. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  15. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  16. درد بیمار و ناز طبیبان !

  17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  18. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  19. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  20. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  21. یارانه‌ها واریز شد

  22. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  23. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  24. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  25. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

      پربحث‌های هفته

        آخرین عناوین